Salut, acum o saptamana am tras in jur de 6- 7 fumuri dintr- un joint, si urmeaza sa merg la academia de politie si acolo imi trebuie viza medicala si vreau sa stiu daca apare sau nu, si cum as putea...? (mai mult)
In toamna trec in clasa a noua și, printr- o încurcătura la coduri, am ajuns la un alt liceu fata de cel la care voiam sa ajung. Am vb deja la secretariat și mi s- a spus ca pot sa ma mut după...? (mai mult)
Daca sunt la stiinte sociale, cabd se termina liceul? Adica stiu ca incepe pe 11 septembrie
Deci, cine imi poate explica si mie, va rog frumos, ce materii, cata matematica ai ce meserii poti avea dupa ce termini administrarea afacerilor/ finante si banci? Si ce anune trebuie sa faci in timpul...? (mai mult)
Daca fac colegiul de pedagogie Carol I Campulung profilul stiinte sociale ce pot lucra dupa ce termin colegiul?
Urmeaza clasa a 11- a pentru mine, eu sunt la un liceu tehnologic, profil economic. Sunt extrem de indecis fata de viitorul meu, as dori niste sfaturi, ce facultate sa urmez? Precizez ca invat...? (mai mult)
Nu stiu daca postez bine. Am 21 si trec anul 3 de facultate. Faza e ca pana acum nu am muncit pentru ca nu mi- a permis programul de la facultate si ma simt putin jenat de faptul ca unii muncesc de la ...? (mai mult)
Constructii civile, industriale si agricole (CCIA) vs inginerie urbana si dezvoltare regionala (iudr) avantaje si dezavantaje? sansele de angajare in domeniu?
Byna Tpu.Imi doresc sa imi caut un nou loc dr munca.Mi- as dori sa muncesc intr- un loc unde se afla creioane ori hartie.Imi place mult sa desenez.Ce mi- ati recomanda? Nu as vrea sa fie plictisitor ori...? (mai mult)
Când i se face cuiva o pagină de wikipedia, intreaba persoana respectiva datele despre ea sau cum le află?
Neata.Cine poate sa imi spuna va rog cam cu ce se mananca meseria de agent de turism? Cum este, si de ce studii sau pregatire as avea nevoie pentru acest domeniu.
Deși trec a- 10- a sunt interesat de viitorul meu. Sunt pe mate- info intensiv informatica si imi place sa mesteresc tot ce prind, de la mecanisme simple la dacia unei rude, nu adaug îmbunătățiri,...? (mai mult)
Am o intrebare DACA am dat si am intrat la profilul de electronica automatizari dupa liceu DACA vreau pot SA dau la facultatea de informatica?
Imi puteti oferi detalii mai multe despre cartografie si planificare teritoriala la facultatea de geografie? Va rog! Funda.
Cand te transferi dupa clasa a noua, media pe an trebuie sa fie mai mare decat al ultimului promovat, adica cea mai slaba medie din clasa la care vrei sa te transferi? De ex daca cea mai mica e 7, ...? (mai mult)
Exista vreo facultate in afara de domeniul tehnic,medicina,politie, IT pe care o pot face si sa nu mor de foame dupa?
Ce materii se predau in primul an, e cumva si chimia? la facultatea de inginerie tehnologica Brasov profilul masini-unelte si sisteme de productie
Hei Ştie cineva cu ce medie se intră la facultatea de psihologie din Timişoara? (UVT) Mulţumesc.✨
Sunt foarte slaba la sport si am un caracter introvertit, sunt timida si destul de "moale". Imi doresc sa dau la Academia de politie, intru anul acesta clasa a 12 a. Am vorbit cu un antrenor si voi incepe...? (mai mult)
Pe ce data incepe liceul si cand se termina?
Poti avea 2 servicii legal? Unul la stat si unul la privat?
Geodezie vs constructii civile, industriale? avantaje si dezavantaje? care credeti ca o sa fie mai cautata peste 4 ani?
Am nevoie de Igiena Spitaliceasca pentru un concurs de Brancardier. Din pacate nu gasesc pe nicaieri acest subiect, inclusive pe internet. Daca cineva are acest subiect sau daca stie...? (mai mult)
Daca dau la SGP sau jandarmi, care e mai avantajoasa? La sgp, pot sa ma duc in misiuni, in afganistan,?
Imi poate spune cineva salarii mascati sau sgp? Cele de anul trecut sau anul asta? Doar sa-mi fac o idee,
Ce anume face un manipulant marfa? Dau fundă, dar vreau un răspuns detaliat. Am primul meu loc de muncă si am semnat un contract in care voi lucra 8 ore pe zi.
As vrea sa stiu si eu daca este greu sa fi IT-ist. Se merita sa te faci IT-ist?
eu recent am aflat unde am fost repartizat la liceu, cu media de admitere 6.10 am reusit sa intru la mecanica desi eu voiam sa intru la filo- romana. Unii colegi de ai mei au intrat la filo-...? (mai mult)
Cand e intalnirea bobocilor la Liceul Teoretic,, Benjamin Franklin", Bucureşti?
Eu iau un tratament psihiatric da ca as lua supradoze de denumirea depakine 500 mg asentra quantiteva amitriptilina adică câte o cutie din fiecare dar vreau în asa fel sa nu fiu găsită sa mor încât...? (mai mult)
Este greu la geodezie? la mate in special ma intereseaza, eu am fost pe profil tehnic si nahh :|
Cât are salariu un mecatronist cu studii superioare?
Pot sa ma transfer de la economie la stintele naturii(in cr consta diferentele )?
Am intrat la liceul Mihail Sebastian din Braila (filologie), ce parere aveti despre acest liceu? Cum sunt profesorii, elevii?
În ce constă cursul de "inspector resurse umane"? Am terminat 12 clase și am fost să mă interesez de niște cursuri, nu aveam o idee ce vreau să fac, voiam doar să văd unde mă pot duce și...? (mai mult)
Vreau sa ma înscriu la politehnica, la facultatea de inginerie mecanica și mecatronica, dar nu știu ce specializare sa aleg, mecatronica sau design industrial...care credeți ca este mai de viitor?
Am 17 ani și de ceva vreme am început sa urmăresc tenisul (meciuri în special, jucători, strategi etc). Cu toate ca am o vârstă destul de înaintată îmi doresc sa practic acest sport....? (mai mult)
Un profesor universitar de la drept din Romania poate pleca sa munceasca in strainatate tot ca profesor la o facultate de drept?
Merita sa fac o facultate de sociologie,specializarea resurse umane, ma poate ajuta mai departe?
As vrea sa devin reprezentant Oriflame si am vazut ca o data la 3 saptamana daca strang o comanda minim de 50 de lei primesc comisioane si cadouri. Dar comanda de minim 50 de lei trebuie sa fie...? (mai mult)
Ce facultate pot urma dupa profil economic?
Cineva care a lucrat sau lucreaza in magazinul de haine New Yorker, are ideea cam cat ar fi salariul la programul de 4 ore? Multumesc!
Https://greenschooleducation.eu/2017/07/10/photo- contest/ Mă puteţi ajuta, vă rog frumos, cu un vot pentru Şcoala Gimnazială Teasc? Totul constă în bifarea căsuţei cu, , Şcoala Gimnazială...? (mai mult)
Salut, la Politehnica in Timisoara se dau examenul de admintere in data de 25 cand eu o sa fiu plecat la Sibiu unde mai am un examen la Academie. Vreau sa stiu in cazul in care nu reusesc sa intru la ...? (mai mult)
Care sunt cei mai cautati inginerii in ce domenii?
Ce tipuri de ingineri se cauta la CFR vrea sa sa atiu sigur daca se poate va mulrumesc. Funda
Bac-ul la stiinte sociale este usor?
stie cineva dacă azi sau maine se afiseaza liceele la care am intrat? Scrie ca pe 12 iulie se face repartizarea computerizata, ma intreb daca le vor afisa astazi!
Buna, am si eu nevoie de ajutorul vostru. Am termina liceul anul acesta si vrea sa fac ceva mai departe, insa nu facultate, nu am bani sa urmez o facultate. Puteti sa ma ajutati cu niste idei va rog?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
aNiMeLifEMAL2050 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?