Buna, am si eu nevoie de ajutorul vostru. Am termina liceul anul acesta si vrea sa fac ceva mai departe, insa nu facultate, nu am bani sa urmez o facultate. Puteti sa ma ajutati cu niste idei va rog?
daca fac facultatea de electronica si telecomunicatii pot sa lucrez la cfr. E ceva legat de asta cum ar fi electronica transporturilot.si ce as putea muncii la stat cu facultatea dr electronica....? (mai mult)
Hei, TPU. Prietenul meu e arab, dar studiaza medicina la noi in tara. E in an terminal si vrea sa isi faca rezidentiatul aici, dar ii e teama ca dupa, nu se va putea angaja din cauza... originilor....? (mai mult)
Am o dilema uriasa. Merg la Facultatea de Geografie Bucuresti si am de ales intre 2 specializari: una care imi place mai mult (turism) si alta care e mai de viitor (cartografie). Si apelez la ajutorul ...? (mai mult)
Vreau sa dau la facultate si nu stiu unde sa continui... Si cam am de ales intre informatica economica (FEEA), Agronomie sau facultatea de sport. Opinii?
daca fac facultatea de electronica si telecomunicatii pot sa lucrez la cfr. E ceva legat de asta cum ar fi electronica telecomunicatiilor.si ce as putea muncii la stat cu electronica.
Salut, o sa fac o scurta prezentare a problemei: sunt student in Bucuresti si as vrea sa- mi incep cariera in domeniul IT/ programare. Unde mi- ati recomanda sa ma angajez? Mi- ar prinde foarte bine ...? (mai mult)
Cine îmi recomanda o scoala profesională serioasa?
Pareri despre Facultatea de Management - ASE?
În condițiile în care ma descurc bine și la română, și la mate, să aleg un profil real sau uman?
Eu am absolvit liceul anul acesta si am luat si bac- ul, pe viitor as vrea sa ma fac Inginer in prelucrarea petrolului si petrochimie, stiu doua facultati la care as putea depune dosarul: Constanta:...? (mai mult)
Eu am absolvit anul acesta liceu si am luat si bacu, vreau sa- mi depun dosarul la Inginer in prelucrarea petrolului si petrochimie, sunt trei facultati la care as putea depune dosarul: Constanta:...? (mai mult)
Stiu ca eu ar trebui sa iau decizia asta dar sunt la inceput de drum si nu am experienta cu piata muncii si am nevoie de un sfat in legatura cu facultatea, eu vreau sa dau la limbi straine pe engleza si...? (mai mult)
Ce pica in toamna la partea a 3a la romana la ce va ganditi?
Tocmai am absolvit liceul si vreau sa mentionez ca am fost la filologie. Daca vreua sa ma inscriu in cadrul ASE- ului la finante banci imi va fi foarte greu, avad in vedere va n- am mai facut...? (mai mult)
Buna, am terminat clasa a 12a si ma intereseaza facultatea de inginerie energetica de la Universitatea Tehnica din Cluj- Napoca, si as dori sa aflu mai multe despre aceasta facultate nu doar de pe site-...? (mai mult)
Tocmai am absolvit liceul si as dori sa ma inscriu la ASE la contabilitate. Este o sectie ok? Voi avea unde lucra si voi si castiga daca voi termina aceasta facultate si poate si un master?
M- am gândit sa urmez facultatea de Construcții Brasov departament inginerie civilă. Poate cineva sa imi dea niște păreri? E greu? Am terminat liceu economic am dar bac la mate tehnologic si am luat...? (mai mult)
am o intrebare, daca sunt la liceu ma pot transfera la profesionala.
..Mie îmi place sa desenez și inițial am dat in clasa a9- a pe arte și am picat cu o sutime.iar apoi am continuat un liceu pe secția filologie ...nu stiu ce sa fac sunt in clasa a11- a și...? (mai mult)
inca sunt indecis in privirea unei facultati, totusi as dori sa aleg intre Domeniul Cibernetică, statistică şi informatică economică si Domeniul Contabilitate. Daca sunt niste cunoscatori...? (mai mult)
Saptamana aceasta doresc sa ma inscriu la facultate si m- am gandit la Facultatea de Constructii din cadrul Universitatii Tehnice din Cluj.Ce parere aveti despre aceasta facultate? Se mai cauta...? (mai mult)
Recent am terminat cu bacalaureatul si as dori sa dau la facultatea de automatică din cadrul universității tehnice cluj.Am totusi o dilemă :Eu am urmat un profil de stiinte ale naturii si...? (mai mult)
Am o problemă, nu îmi place școala ( am terminat clasa a 8 și la examenul național am luat la română 9, 90 și la matematica 10 ), eu o să mă duc pe mate- info pentru că îmi place informatica...dar...? (mai mult)
(Precizez ca am nevoie de raspunsuri cat mai repede posibil). Am o mica problema in legatura cu inscrierea la facultatea de Istorie din Bucuresti, si am sa va explic si in ce consta acesta...? (mai mult)
Buna tpu.De unde pot gasi niste situri unde sa pot face bani online.Nu conteaza ce fel de situri sunt sau cate ore trebuie sa stai sa termini ca sa iei banI. Cine raspunde cel mai bine dau...? (mai mult)
Care ramura a medicinei vi se pare cea mai interesantă și de ce? Ofer funda!
Salutare. As dori sa ma angajez in cadrul armatei insa sunt un pic reticent in ceea ce ma priveste: am miopie destul de mare la ambii ochi (- 6.50 stang si drept - 4.50). La Centrul Militar Zonal am intrebat...? (mai mult)
Buna ziua am stie cineva un loc de munca pentru elevii pe perioada verii in slatina sunt elev si vreau sa lucrez multumesc dau funda.
Iesirea la pensie, aceasta etapa noua a vietii care nu aduce nimic bun... Pe scurt, maica- mea a iesit la pensie si nu stie ce sa faca, ar vrea sa munceasca si ma intrebam ce joburi sau idei ar fi ...? (mai mult)
Ce imi puteti spune despre facultatea de cadastru?(Geodezie-utcb) Lucruri precum:ce se preda,cat de greu este,cum este cu timpul liber,temele, cum sta treaba cu banii etc
Salut, am luat bacul cu 7 (stiu, sa- mi fie rusine), am invatat relativ bine desi pot mult mai mult. la ce facultate as putea intra in Bucuresti sau Brasov fara taxa?(ma descurc la desen tehnic, autocad...? (mai mult)
Buna,TPU! Va rog sa-mi spuneti si mie ce facultate trebuie sa urmez si care sunt pasi pentru a deveni avocat.
vreau sa mă înscriu la facultate, dar nu am idee la ce facultate, și am nevoie de niste sfaturi de la cineva care știe ce vorbește, sau este student acolo, pentru că o facultate este...? (mai mult)
La facultatea de Administrație Publică și la cea de Agronomie se face matematică/chimie (materii specifice profilului real) la un nivel avansat? Adică, cineva care a terminat la profil...? (mai mult)
Ce părere aveți despre medicina de familie?
Buna dragi prieteni! Cand ma gandesc ca nu stiu sa fac niste probleme la mate imi este frica ca nu pot deveni medic si ca nu pot lua o nota mare la examen. Vreau motivatie si sfaturi!
Este buna facultatea de la umc inginerie economică transporturi pentru o fata?
Buna ziua am terminat pe profilul științe ale naturii sunt fata. sunt un pic nehotărâtă in privința facultății vreau sa mi depun la umc la ingineria economică in domeniul transporturilor ..si ...? (mai mult)
Buna TPU in care din urmatoarele tari merita sa te muti si sa- ti faci o viata calumea in Irlanda, Regatul Unit (Anglia, Scotia), Norvegia sau Suedia am scris aceste tari nordice deoarece imi place ...? (mai mult)
Buna TPU unde merita sa te muti si sa mergi la munca in Dublin (Irlanda) sau in Londra (Anglia)? DAU FUNDA.
Cum pot sa obtin cartea verde pentru resedinta in SUA? DAU FUNDA.
Buna as vrea ceva informatii despre facultatea de drept.Ce poti sa devii dupa drept si cat este de greu sa iti gasesti de munca.Este grea facultatea(mentionez ca imi place sa invat oricat de multa informatie...? (mai mult)
Ce oarere aveti despre facultatea de cibernetica, statistica si informatica aplicata din cadrul ase ului? Eu as vrea sa merg pe specializarea informatica aplicata. Multumesc anticipat!
Daca fac Academia de Politie pentra a deveni ofiter ma ajuta cu ceva daca fac si Dreptul?
Vreau sa ma înscriu la facultatea de chimie din Bucuresti, dar nu stiu ce specializare sa aleg intre biochimie tehnologica si chimie medicala. Care dintre cele doua este mai căutată pe viitor si deschide...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala specializarea Resurse Umane, credeti ca mi-as gasi un loc de munca stabil dupa terminarea studiilor?
Doresc sa devin asistent maternal in Iasi. Stie cineva procedura, unde se depun actele, cat dureaza, conditiile? Multumesc frumos!
Stie cineva de firma asta www.express-job.ro. A plecat cineva prin ei? E firma serioasa sau sunt si ei escroci?
Ce facultate trebuie sa urmez pentru a deveni inginer pe specializarea de electromecanica?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
aNiMeLifEMAL2050 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului