Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 28 Februarie 2025 sunt:
Cat costa 1 credit la UBB la specializarea Informatica? Daca am citit bine pe un an sunt 180 de credite si m-ar interesa cat costa.
Doresc sa ma inscriu la facultatea de stiinte economice si trebuie sa redactez o scrisoare de intentie. Mă puteti ajuta cu niste sugestii? Mulțumesc!
Cati ani de seral se fac dupa profesionala?
stie cineva daca se mai organizeaza in Bucuresti cursuri de agent vamal? M-am interesat dar nu am gasit, sau oriunde in Romania? :(
Hey sunt nou ..am si eu o intrebare.Cei din Satra B.E.N.Z sunt tigani sau Romanii? :) :)
Am o întrebare: la KFC se pot face angajări pe perioadă determinată? Gen aş vrea să lucrez lunile august şi septembrie, şi m- am gândit că la KFC ar fi o variantă ok. Sau alte variante...? (mai mult)
Hey, este cineva pe aici care este student la UBB ( indiferent de facultate ), poate sa- mi zica gen, motive PRO si CONTRA si daca este adevarat ca Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor...? (mai mult)
Cum sa incep o afacere de dezmembrari auto? Bugetul este de 10.000€ si am la dispozitie un teren mediu, langa strada principala, in apropriere de centru. Eu locuiesc in Italia si am pe cineva in ...? (mai mult)
As putea merge la o facultate de IT si sa invat ceva chiar daca nu stiu nimic din domeniu?
Hei. Daca as da examenul Nihongo Nouryoku Shiken., cu ce m-ar ajuta acesta daca as lua o nota mare?
Am terminat liceul si am luat bacul cu o nota bunicica, iar intrebarea mea e urmatoarea:Si acum ce? Ce facultate sa urmez? Mai bine, voi cum ati aflat ce sa faceti in continuare, cum v- ati...? (mai mult)
De ce am mereu impresia ca trec pe langa succes la un pas sau de ce am impresia ca sunt aproape de el ...ca el intr- o zi o sa vina. De ce mereu imi vine mereu in gand ca mai am putin pana o sa ajung...? (mai mult)
Salut, as dori sa aflu la ce materii dai admitere pentru a intra la SRI dupa terminarea liceului? Multumesc.
Buna TPU cine stie un site care fac angajari in strainatate cu plecari din Romania dar ceva de genul sa ma duc aici in Romania la firma sa ma angajez si in strainatate sa lucrez si sa ofere si cazare? ...? (mai mult)
Buna TPU. Ce parere aveti de facultatea de inginerie electrica?
Bunaa....am terminat liceul si vreau sa dau la tehnica dentară dar multi spun ca este foarte greu la facultate si de asemenea nu este o meserie atat de buna. Cineva care a terminat sau studiază la aceasta...? (mai mult)
In ce domeni lucrezi dua ce termini facultatea de electronica si telecomunicatii
Ce pare aveti care faciltate e mai buna si de ce : Electronica si Telecomunicatii sau Inginerie Electrica? M-ar interesa unde as putea lucra le viitor, ce as putea face, salariu.Dau funda
Sall lume Am vazut ca lumea face liveuri cu filme desene cu ce aplucatie faci Dau funda
Pareri despre Facultatea de inginerie tehnologica si management industrial Brasov 2017
Imi puteti da si mie un site cu subiectele si baremul de la admiterea facultatii de chimie. Va rog mult! Multumesc anticipat! Dau funda pentru un raspuns concret
Daca am facut un liceu cu profil filologie pot sa ma duc la o facultate pe ramura economiei sau a marketingului? Presupun ca nu este chiar foarte multa matematica, fiind singurul lucru care ma...? (mai mult)
Anul acesta am terminat facultatea de geografie. In cadrul facultatii am urmat nivelul I pedagogic cu care am inteles ca pot preda la clasele V- VIII. Intrebarea mea esti... daca in continuare...? (mai mult)
In curand voi termina liceul, am trecut a 11- a si aunt interesat de Armata Romana. Vreau sa stiu de la cei care au intrat sau au incercat sa intre data merita ( adica salariul, mai multe detalii,...? (mai mult)
Ce opere se studiaza in clasa a 9a la mate info?
Salutare! As dori sa stiu care dintre voi se pricepe la tuns si poate ca si lucreaza in domeniu.Doresc sa- mi achizitionez o masina de tuns, de curand am inceput cursul de frizerie, si caut sa imi cumpar...? (mai mult)
Bună, ce trebuie sa fac sa merg la facultatea de actorie si teleciziune? Vreau sa mi ziceti pasii si despre importanta exteriorului meu.
ma numesc Bogdan si am luat bac- ul cu 7, 05 media si as vrea sa dau la academia militara. as vrea sa intreb persoanele care au informatii sigure daca- mi trebuie greutate pentru inaltimea...? (mai mult)
Salutari si toate cele bune! Sunt student in anul 3 la politehnica la transporturi si as dori putin ajutor si eventual niste recomandari. Nu am fost un student stralucit in primii 2 ani, ma mai jucam ...? (mai mult)
Care este diferenta intre o facultate de management, respectiv marketing si una de economie a comertului, tursimului si a serviciilor? Doresc cat mai multe informatii pro si contra in legatura cu fiecare...? (mai mult)
Salutare, ce facultati cu profil de inginerie implicit Autovehicule Rutiere (AR) stiti si mi- ati putea recomanda? Daca avem pe aici oameni care chiar au facut aceasta facultate si mi- ar putea da o parere...? (mai mult)
Salutare, sunt intr- o dilema.Am fost foarte concentrat pe BAC si am ignorat faptul ca dupa ce il iau trebuie sa ma gandesc la o facultate.Din ce m- am documentat am ajuns la concluzia ca mi s- ar potrivi...? (mai mult)
Stie cineva daca:dupa ce confirmi un loc la facultate,imediat dupa te poti retrage? As dori sa vorbesc cu cineva care este mai informat in acest domeniu,dau funda, mersi!
Bună TPU eu am un telefon Allview A5_Easy luat pe abonament de la Digi Mobile pe numele lui tatălui meu iar fratele meu are alt telefon tot pe abonament de la Digi un Lenovo luat pe numele lui mama mea. ...? (mai mult)
problema mea sta in felul urmator: Am luat BAC- ul anul asta si nu stiu unde sa dau mai departe... Nu imi place matematica(ma descurc dar nu imi place prea mult) si nu ma vad lucrand la un...? (mai mult)
Stie cineva ceva despre Facultatea de Hidrotehnica, specializarea Automatica si Informatica aplicata? M- am uitat pe planul de invatamant si ma atrage, dar as vrea sa stiu daca este o facultate...? (mai mult)
Stie cineva cam cat e salariul pentru consultant dermatocosmetice la Sensiblu sau Helpnet? Multumesc!
Ce poți deveni urmând facultatea de Litere? În afară de profesor
Din ce materiiam dau bacul cei de la stiinte sociale?
Cum se face eseul motivational pentru ASE si care este minimul de pagini pe care.l poate avea?
Funda! Ce medii au fost anul trecut la facultatea de geodezie? Am cautat pe toate site-urile dar nu am gasit. Si cat este taxa de inscriere?
vreau sa mă înscriu la 3 facultăți, dar daca intru la toate nu stiu pe care sa o aleg si as vrea sa vă intreb pe voi ce ati alege dintre:Facultatea de drept din cadrul UBB, FSEGA tot din ...? (mai mult)
Urgent! Funda! Cum se face inscrierea la facultate? Ce contine dosarul, daca ma inscriu la 3 facultati cum procedez, va rog ajutati-ma! Explicati.mi pas cu pas. Va multumesc in avans!
Pentru inscrierea la facultate cum se procedeaza? Eu vreau sa ma inscriu la mai multe facultati sa fiu sigura ca intru la buget, la 2 facultati in cadrul ASE si inca una. Din cate am inteles intr. unul...? (mai mult)
Pentru inscrierea la facultate se cere adeverinta medicala TIP, am citit pe diferite site- uri ca pentru aceasta adeverinta este necesara o radiografie si niste analize, dar unii spun ca nu si ...? (mai mult)
La profil de stiinte sociale la Ion Cantacuzino din Pitesti ce se da BAC? Funda!
Ce facultati poti sa faci pentru aceste meserii? -psiholog -doctor pediatru -avocat
Buna am si eu o intrebare tocmai mi- a venit decizia de pensionare as dori sa trec pensia pe card adica sa o ridic de la bancomat decizia a venit in ziua de 7 iar la mine in sat pensile se primesc dupa...? (mai mult)
Nu stiu ce sa aleg pentru facultate biologie sau biochimie? Cine ma poate ajuta exista diferențe?
Poate cineva să- mi explice cum e cu titularizarea în învățământ? De exemplu, dacă termini liceul pedagogic poți da titularizare, ok. Dar asta înseamnă că atunci când se face repartizarea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
aNiMeLifEMAL2050 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!