daca mi- am bagat preaviz la munca, si nu mai pot merge la munca in aceea perioda pentru ca plec la munca in strainatate, cam ce se poate intampla, salariul il mai primesc pe zilele care...? (mai mult)
Informatica economica e grea(Iasi)? Pot avea sanse daca vin de la profil uman? Am o ruda la Bucuresti- informatica economica si a spus ca e foarte greu. Acum trec a 12a, ar trebui sa ma pregatesc putin...? (mai mult)
Aș dori să vă adresez următoarea întrebare: dacă vreau sa dau la academia de poliție, îmi voi putea depune dosarul si la limbi străine (asta e a doua opțiune). Mulțumesc anticipat!
As vrea sa îmi dați o părere despre Administrarea afacerilor cu predare în limba engleză. E târziu și eu încă nu m- am decis în legătură cu facultatea. Pe net am văzut ca se caută ...? (mai mult)
Daca sunt la tusim si alimentatie sau economic mai trebuie neaparat sa fac o facultate ca sa lucrez meseriile care mi le da profilul? Adica de exemplu la mate- info daca nu faci facultatea degeaba ai facut...? (mai mult)
Eu sunt la stiinte sociale. Se merita ca in semestrul /anul urmator sa ma mut la economic sau turism si alimentatie? Si la economic ce meserii sunt? Dar la turism si alimentatie?
Daca o sa am studiile astea: - studii europene - studii politice - jurnalistica - stiintele comunicarii - relatii internationale - stiinte economice - administratie publica Ce meserii pot dobandii...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac că ajutor de Bucătar? Trebuie sa fac un curs pentru asta? Dacă da cam cat costa și cât durează
Salut,As vrea sa ma duc in Germania la muca la sparanghel, pe la Frankfurt sau Stuttgart, aveti idee cam cat se castiga pe luna? Nu stiu daca e bine categoria! Dar astept raspunsuri!
Ce pot deveni daca fac facultatea de stiinte?
As dori niste pareri in legatura cu facultate de Stiinte Politice, pe ramura de Relatii Internationale si Studii Europene. Eu oscilez intre Drept si Stiinte Politice in cadrul fac. de Vest din...? (mai mult)
Buna toata lumea! Am terminat liceul si vreau sa ma orientez spre o facultate in care se invata programare.Problema este ca nu- mi dau seama pe ce profil ar trebui sa merg ca sa pot invata asa ceva.Nu ...? (mai mult)
Ce facultate a'si putea urma daca am terminat liceul cu profilul servicii?
Am terminat clasa a XII- a profil mate- info si am luat BAC- ul cu medie decenta, cred eu(9.50). Mi- ar placea sa dau admitere la Babes- Bolyai la informatica, ideea e ca nu stiu cat e de greu... Credeti...? (mai mult)
Am terminat ASE-ul, Economie Teoretica si Aplicata si as vrea sa fac si un master, cum as putea sau ce ar trebui sa fac pentru a face o cariera in politia economica?
Cati ani faci academia militara? Ce acatemii militare sunt? Daca puteti va rog sa fiti putin mai detaliati adica imi ziceti tot numele si cum se procedeaza si daca se poate ce probe trebuie sa trec
Hei. Prietena mea a terminat facultatea de psihologie (licenta) si ar vrea sa isi caute de lucru si pur si simplu nu stie de unde sa inceapa. Eu am terminat studii economice, deci nu stiu ce sfaturi i-...? (mai mult)
Aveți filmulețe care să nu fie pe Youtube despre farse? Oricare farse. Da fundiță!
Daca sunt la stiinte sociale si nu fac facultatea ce meserii pot practica? In afara de gunoier si femeie de serviciu
Ce facultate ma sfatuiti sa fac tinand cont ca nu ma pasioneaza nimic neaparat si am media la bac 7, 43.Va dati seama ca vreau ceva mai general dar din care e destul de probabil sa castig bine in...? (mai mult)
Daca sunt la stiinte sociale pot sa merg la facultate la armata? Nu stiu cum se numeste facultatea la cei din atmata si daca puteti sa imi spuneti cum se numeste adica daca se numeste facultate sau in ...? (mai mult)
Stiu ca intrebarea asta suna tampit dar cum poti sa devii un om de succes? Cu multi bani? Stiu ca banii nu fac totul, ca banii nu pot cumpara fericirea si bla bla. Cum spune si citatul:"ca te- ai nascut...? (mai mult)
Salut, cu diploma licenta la drept ma pot angaja ca politist? Pot lucra in domeniul juridic in Europa, dar in Rep. Moldova? Vreau un raspuns sigur. Multumesc
Imi explica cineva cum sta treaba cu Visa pentru studii? gen, daca un student din Africa de ex sau din alt continent in afara de Europa vrea sa aplice pentru o universitate din Europa si este acceptat,...? (mai mult)
La ce facultate trebuie sa merg pentru a atesta cumva legatura cu graphic designul? Pentru ca nu gasesc nimic in domeniu,peste tot e bazat pe desen, a mai fost cineva in situatia asta?
Cum ajung militar in Afganistan? Ce scoli trebuie sa urmez si care sunt testele.
În zilele următoare urmează să mă înscriu la facultate. Eu as vrea ceva care sa aivă legătură cu, it- ul, calculatoarele, partea de software a acestora. As opta pentru o facultate din...? (mai mult)
Cum e la liceul teoretic,, dimitrie bolintineanu" la stiinte sociale? Cel din Bucuresti, pentru ca nu stiu daca mai sunt si altele in diferite orase.
Imi spune cineva cum se calculeaza banii aferenti zilelor neefectuate de concediu la incetarea contractului ind. de munca?
Salu.Am o intrebare pentru cei care au lucrat ca si caiseri.Cum este? Cred ca nu e mare lucru dar urmeaza sa ma angajes si sunt destul de agitat ca trebuie sa ma misc repede si mi- e sa nu gresesc ceva...? (mai mult)
Am nevoie de bac ca sa ma angajez la MC?
Salut, este cineva care a fost/este sau merge la Studii iudaice la Bucuresti si poate sa imi dea cateva detalii cu privire la facultate? Va multumesc mult!
Daca as fi la stiinte sociale ce meserii si facultati pot urma dupa terminarea liceului? Si ce profil e, uman sau real?
Am o intrebare! Este cineva care s- a inscris recent la facultate in Spania? Deoarece as dori sa ma inscriu, dar nu stiu exact pasii si nici actele necesare (mentionez ca am diploma DELE B2)....? (mai mult)
Urmeaza sa lucrez in domeniul cazinoului, mai exact intr- o sala de aparate. Imi puteti explica cam cum e treaba pe acolo, ce trebuie sa fac și cum se plateste castigul din aparat in functie...? (mai mult)
Careva dintre voi stiti ce as putea lucra de la domiciliul meu? un job real ceva serios. VA rog este important pentru. mine ca trec printr-un moment dificil. Multumesc
Am si eu o întrebare vreau sa depun un dosar la o facultate si la aceea facultate ultima medie la buget a fost 8 iar eu am 7 ( oare as putea intra la buget?) sau (am voie sa depun la acesta facultate...? (mai mult)
Cum sa îmi descarc nervii? Și să nu aud de datu-l cu pumnul în zid :)
La Universitatea (Spiru Haret ) Postliceala din Craiova trebuie sa dai examen pentru admitere? Dau funda celui care imi raspunde.
Anul viitor vreau sa ma pregatesc pentru admiterea la S.R.I, dar nu stiu cum este cu testul psihologic.Stiu ca se da la o limba straina si pe sectia unde vreau sa ma duc se da romana, dar nu stiu...? (mai mult)
A lucrat cineva la decatlon? Angajatii au cumva reducere de angajat la achizitionarea produselor din magazin? Daca cat cate procente?
Este cineva la constructii civile? Ar putea sa imi dea si mie cineva anumite informatii despre ea aceasta!
Tocmai ce am terminat primul an de scoala postliceala particulara cu taxa si doresc sa ma inscriu si la facultate pentru a le urma in paralel. Din cate am inteles de la anumite persoane, cat...? (mai mult)
Cu cat s-a intrat la UBB in Cluj, pe informatica, doar informatica. Mersi anticipat.
Ce trebuie sa contina dosarul de inscriere in cadrul armatei, respectiv dosarul de inscriere in cadrul politiei?
Hei Am si eu o intrebare..cu privire la facultati. Care facultate e mai buna cea de limbi si literaturi straine din Bucuresti? sau Cluj? saaaau Iasi... Si dpdv al orasului ce- mi puteti spune. mai am...? (mai mult)
Ce materii se predau la facultatea de turism si alimentatie Brasov profilul ingineria si managementul turismului
Tocmai ce am terminat liceul si am dat bac- ul, terminandu- se cu bine. Am terminat la profilul Stiinte Sociale si doresc sa merg la facultate. Prima optiune este Facultatea de Business- Administrarea...? (mai mult)
Mă mai pot înscrie acum in iulie la Academia de poliție sau vreo scoala de maistrii militari?
stie cineva cât costa contractul la universtatea de paihologie din Brasov si Bucuresti… si daca ofera camin?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Oameni si realizari
Stii oare cui trebuie sa multumesti pentru internet, telefon mobil, bec sau televizor? Hai sa vedem