Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 1 Martie 2025 sunt:
Buna tpu.Am o intrebare.Cu facltatea de electronica si telecomunicatii ce loc de munca pot sa am la stat? Vreau la stat pentru ca e mai sigur.Va rog sa ma ajutati.
as vrea sa stiu cum as putea sa fac bani in cartier, ce ar trebui sa fac, cum sa devin un borfas. Ar trebui sa ma apuc de dealerit? Cel mai bun raspuns are funda
Hello TPU! Unde as putea sa lucrez daca stiu destul de multa engleza si destul de multa romana. (oricum vreau sa ma indrept spre engleza)? Adica m- as putea face profesor, dar ma mai gandesc, traducator...? (mai mult)
Salut, astazi am aflat ca am luat bacul cu nota de 8, 61. Din pacate nu pot sa ma bucur deoarece intervine intrebarea: "ce fac mai departe?" Vreau sa dau la o facultate unde nu este nevoie sa dau ...? (mai mult)
Cat castiga un bancher in Romania?
Urmeaza sa incep pentru prima data sa lucrez la un supermarket ca si casier. Ce trebuie sa stiu, am emotii si teama de a nu gresii cand dau restul. Cum se face atunci cand o persoana spune"iti dau...? (mai mult)
Cum se iau bani de la Youtube?
De ce la ora actuala in Romania salariile sunt asa mici? Gen, cel care termina liceul trebuie sa lucreze pe un salariu de mizerie, in timp ce unu cu facultate are salariu de inceput de la 3000...? (mai mult)
Din toamna asta vreau sa ma apuc de examen pentru admiterea la S.R.I si vreau sa stiu la limba straina cate limbi se dau? La romana se da gramatica? Si la istorie ce se da?
daca dau la liceu cu profil stiinte ale naturi voi face practica in spital? Urmand ca dupa liceu sa dau la medicina?
Buna seara, TPU! Am o intrebare la care as dori sa imi raspunda doar cei care cunosc cu adevarat raspunsul. :) Vreau sa dau la SNPAP Tg. Ocna peste 3 ani. stiti cumva daca tin cont de inaltime?...? (mai mult)
Mai am un an de liceu si as vrea sa merg in armata. Daca am terminat de exemplu un liceu cu un profil Economic, pot merge la armata? Sau trebuia sa merg de la început la un liceu militar? Imi...? (mai mult)
Statusuri pentru poze mai de baieti? Gen De cat sa planga mama ta mai bine plange mama lui - Daca planul A nu merge stai calm Alfabetul mai este pana la Z Viata e un joc ori esti jucator ori esti...? (mai mult)
Cum as putea sa slabesc. alerg o vara intreaga la fotbal si nu slabesc decat 1kg 2 kg bine ca si dupa fotbla beau suc sau mananc sandvis sau ceva sfaturi?
Scriu articole la comanda in romana pe orice tema. Stie cineva site-uri care platesc pentru asta, sau companii, oameni care sunt interesati?
Ce parere aveti despre Universitatea Transilvania din Brasov? E o universitate slaba, unde elevii nu sunt recrutati? Nu poti sa gasesti usor loc de munca daca termini facultatea in cadrul acestei universitati?...? (mai mult)
Imi spune si mie cineva cu ce se ocupa un operator mecanic?
Buna Ziua. Stie cineva daca Liceul Teoretic Gheorghe Marinescu din Targu- Mures ( scoala Postliceala ) este acreditata? Am cautat pe Ministerul Educatiei Nationale si nu am gasit- o nicaeri, doar...? (mai mult)
As vrea si eu sa stiu unde pot gasi o facultate pentru medicina alternativa in Romania, mai exact pentru chiropractica, sunt clasa a 12 a si m- am decis sa merg pe drumul asta. Cine stie imi poate spune...? (mai mult)
Am aproape 18 ani si vreau sa ma mut prin septembrie, cand o sa i am impliniti. Motivele sunt parintii, neintelegeri. Dar, avand in vedere ca intru in a 12 a, ca ce as putea lucra part time...? (mai mult)
Trebuie engleza la facultatea de marketing? Mulțumesc anticipat!
Am o intrebare pentru cei care sunt din Brasov. Dintre liceele Moisil si Unirea pe care l.ati alege tinand cont de profesori. As dori sa merg la unul dinte acestea insa nu m- am hotarat deoarece nu stiu...? (mai mult)
Buna! Ca sa te angajezi la Pirelli Slatina de ce documente ai nevoie?
Ce profil trebuie sa aleg la liceu sa devin bucatar?
Cam de la ce varsta as putea incepe sa lucrez? Adica am un prieten, are 13 ani si lucreaza in timpul vacantei 6 ore pe zi. Ambaland diferite lucruri, si le pune etichete. Salariu lui e de 1400...? (mai mult)
am și eu nevoie de videoclipuri care ar merge puse pe Youtube și care nu sunt puse încă. Cel mai bun răspuns-fundiță.
As dori si eu cateva informatii despre medicina militara, aici facand referire la admitere. Merci!
Daca am luat 8.33 la capaciatate, ma pot descurca la mate-info?
sunt careva absolventi ai Bioterra. Vreau sa-mi spuneti cat mai multe despre aceasta universitate. Viata de student si e.t.c.
ce facultati sunt mai cautate (acum si pe viitor), nu stiu ce sa aleg mai exact. vreau in Bucuresti sau Brasov. vin de la un colegiu tehnic si o sa iau bacul cu 7:50- 8 max dupa calculele mele ...? (mai mult)
Exista vreun designer pe aici care sa imi poata face un blazon?
Studentii la Drept pot efectua practica de specialitate in cadrul politiei? Unde pot efectua practica (in afara de un cabinet de avocatura ).
Daca am luat 8.33 la capacitate, ma pot descurca la mate-info?
Bună TPU vreau să interb că dacă vreau să devin asistentă la kinetoterapie este greu că sa ajungi și ce îmi trebuie ca să devin.
Bună TPU eu acum am terminat clasa a VIII și am dat și examenele și mi- a ieșit media 6, 32 ( ne este mare dar este acceptabilă la multe licee) aș dori un sfat de la voi fără cuvinte rele. ...? (mai mult)
Îmi dați și mie un exemplu de videoclip pe care să îl pun pe Youtube? Dar nu vlog. Cel mai bun răspuns primește fundiță.
Există în România vreo universitate unde se poate aplica pe două specializări ca în străinătate, mai exact major şi minor? Sau să îmi fac bagajele?
Bună eu aș vrea să merg la un profil științele naturii Știu că acolo nu se dă bacul din engleză dar cum merg la un liceu cu profil intensiv engleză Științe ale naturii atunci o să se dea...? (mai mult)
Ce limbi straine se predau la liceul rosetti
Daca merg la politehnica din Bucuresti, la facultatea de aerospațiale :- am șanse să găsesc un loc de muncă? daca da, ce o sa fac ( in linii mari ) și dacă e posibil afara/ in tara - salariile...? (mai mult)
Un om care lucreaza ca ospatar poate fi considerat calificat sau nu dupa ce criterii? Adica daca a urmat un liceu cu profil turism si alimentatie, a primit o diploma tot de alimentatie, ...? (mai mult)
Ce facultate credeti ca trebuie urmata dar una care iti ofera garantia ca iti poti gasi un loc de munca in domeniu respectiv. Face.ti un top 3 funda (°~
Sunt proaspăt absolvent al clasei a 12- a, profil economic și tocmai ce am terminat și cu bacul. Urmează în viitorul apropiat să mă înscriu la facultate în Iași, și am o dilemă....? (mai mult)
Salut.Anul acesta intru la liceu. Locuiesc in Pitesti.Media mea la E.N a fost 9.70 iar medie de admitere in liceu 9.73.Nu stiu ce sa aleg prima optiune dintre Zinca Golescu si Ion.C.Bratianu. Ce liceu ...? (mai mult)
Daca eu sunt eleva la un liceu cu profil vocational (din gimnaziu) si am dat proba de aptitudini pe care am trecut-o dar vreau sa merg la un alt liceu (teoretic) cum fac? Maine sunt inscrierile.
Cand este ultima zi in care se pot da formularele cu optiuni de licee? 3 iulie?
Ma gandesc sa practic handbalul deoarece il ador ce spuneti ca are rost sa il practc in continuare pentru viitorul meu?
daca intri la armata ca si soldat de exemplu, te lasa dupa sa iti faci tatuaje pe maini de exemplu? Sau nu te lasa absolut deloc?
Daca fac liceul "Sfinte sociale " pot deveni învățătoare?
Exista cursuri de popping dance, dupstap dance si mai ales shuffle dance in Bucuresti? Si daca da, puteti va rog sa imi dati nr lor sau site-ul sau orice altceva care ma ajuta sa ii contactez?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Inferno întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!