Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 1 Martie 2025 sunt:
Am postat in jur de 40 de poze pe Instagram acum 2- 3 zile si nu ma mai lasa sa poatez, adica se incarca postarea, iar apoi nu imi apare ca am postat- o. Si nu am primit nici o notificare sau mesaj...? (mai mult)
Trebuie sa dai probe fizice pentru admitere la facultatea de aviatie Henri Coanda din Brasov?
Pe fișa de înscriere la liceu pot să pun la a doua opțiune un liceu cu media de admitere mai mare decât media liceului de la prima opțiune?
Salut, am o intrebare, la ce profil sau scoala trebuie sa mergi ca, cand o termini, sa poti accesa fonduri europene si sa-ti faci o firma, dau funda.
Buna TPU am o intrebare. Daca facu facultatea de electronica si telecomunicatii poti sa muncesti la stat si in ce domeni poti sa lucrezi.
Bună seara! Știți cumva dacă se pot face derogări pentru admiterea la academia de poliție? Mulțumesc anticipat! :)
Ce părere aveți despre liceul Ion Minulescu din Slatina? Aș vrea să-l urmez de anul viitor!
Cum pot să-mi promovez noul videoclip -Ba Da,BA Da, BA DA?
Salut..Eu am terminat clasa a 10-a profesionala..as vrea sa stiu daca fa doar 10 clase pot sa iau diploma de 10 clase...sau trebuie sa fac doate 11 clanse sa iau diploma?
Ce salar se câștiga la "Draxlmaier" din Timișoara?
Ma pot angaja de la 17 ani?
Sunt clasa a 8, de fapt am fost acum trebuie sa merg la liceu în examenele naționale am luat 9, 80 la română și 10 la matematica, dar nu știu la ce profil sa merg..chiar nu știu..mamă îmi...? (mai mult)
Ce job-uri cer cursuri de pregatire? (ca de exemplu insotitor de bord sau artist tatuator)
din toamnă merg la liceu, însă nu am terminat opțiunile. Mereu și mereu și mereu am în cap ideea de a pune liceele prietenilor.Ca să fiu cu ei în liceu sau chestii de- astea. Ideea...? (mai mult)
Salut, am deschis acest blog http://banipenet21.blogspot.ro de curând și as vrea sa aflu cum pot sa îl aduc pe prima pagina in Google, desigur în timp. Răspunsul cel mai bun are funda de la mine.
Acum dupa ce am dat bacul cum procedez sa ma inscriu la facultate? Carte sunt etapele? Pot sa ma inscriu si ceva mai tarziu, sau anul viitor? Care sunt cerintele de admitere?
Salutare TPU, as fi interesat, pe viitor, sa fiu controlor de trafic aerian...Am citit conditiile pe care cineva trebuie sa le indeplineasca dar ma puteti sfatui ce facultate ar trebui sa urmez? Multumesc...? (mai mult)
Unde pot învăța de psiholog in Moldova după clasa 9? Este vreun colegiu? Va rog mult, ajutati-mă. Multumesc.
Imi puteți spune cum pot sa lucrez ca promoter in Iasi? Daca știți persoane care ma pot ajuta va rog sa mi le spuneti in mesaj, in cazul in care nu doriți sa le faceti numele public.
Deci, am zis sa las mate- info si sa aleg stiinte ale naturii.Matematica nu prea o iubesc asa, dar am inteles ca se invata lucruri noi deci am o mica sans, iar cealalta mare problema este Fizica, in generala...? (mai mult)
De ce servicii beneficiezi dacă urmezi un liceu, profilul Stiințe Ale Naturii? Dar Stiințe Sociale?
Bună ma numesc Florin si am o întrebare. Cristi pomohaci asa zis preotul săracilor de ce nu vine la tv sa spună adevărul sau cel putin sa se apere la angajat pe avocatul emisiuni sa îl apere
In ce domeniu din IT se castiga mai bine? Momentan lucrez in reparatiI pc, dar as vrea sa incep cu ceva.
Dacă fac liceul sanitar pot sa fac ce facultate vreau după? Știu că sunt licee după care poți face orice facultate dorești. Care sunt acelea? Mulțumesc!
La ce se da admitere la Facultatea de Inginerie Electrica Bucurestui (In cadrul Politehnicii )
Daca sunt licențiată in Stiinte Administrative- Administratie si Management Public si fac master in Studii Economice, pot sa ma angajez la ANAF?
Bună, cine mă poate ajuta şi pe mine cu ceva? Anul asta o sa trec clasa a- 9- a şi aş dori şi eu să aflu mai multe detalii de anumite licee din Bucureşti, cum ar fi:Grigore Cerchez, Mihai Bravu,...? (mai mult)
Am o intrebare care e legata de viata mea din viitor. De mica mi- am dorit sa fiu o actrita- cantareata, dar se pare ca aici in Romania nu poti face aproape nimic. Am voce si imi place enorm...? (mai mult)
sunt din Moldova si vreau sa-mi continui studiile in Romania.Mi s-a spus sa incerc in Suceava, Falticeni.Am nevoie de opinii sincere, multumesc anticipat.
Momentan lucrez in reparati de pc dar as vrea sa invat si alte chesti cu ce sa incep? ma refer in domeniul IT
Sall! As vrea sa stiu niste posibile licee cu program sportiv in Romania.
As vrea sa stiu cum este sa fii la un Liceu cu program Sportiv.Care sunt cerintele sale si cum ma avantajeaza ele pe mine.Caci, imi place foarte mult sportul mai axact fotbalul si cred ca ma descurc...? (mai mult)
Doresc să primesc câteva teste intrebari cu răspunsuri pentru concursul de infirmiera. Mulțumesc, o zi buna
Vreau sa ajut mai multi copii din localitatea mea ma rog doar cei nevoiasi si as avea nevoie doar de haine pentru ei credeti ca ati putea dona cumva?
Salut, vreau sa ma inscriu ca SGP (soldat gradat profesionist) vreau sa intreb si eu daca stie cineva probele, unde se sustin. Am inteles ca minim 10 clase eu am 12 Pana la ce nivel poti avansa fara...? (mai mult)
Pe ce site online aş putea să discut cu un Regizor de Film?
Daca media mea de admitere e de6, 77 pot sa trec un liceu de exemplu de7 pe acea foaie cu coduri?
Va rog sa imi spuneti un cod promo pentru acea aplicatie cu citate Miau!
Daca termin ceva legat de matematica si informatica la o universitate ce ma pot angaja?
Daca faci Facultatea de Geografie poti sa devii manager de hotel?
Am o nelămurire La liceu la profilul biologie- chimie la ce materii se dau tezele si bacul? Eu sunt in clasa a7- a si vreau sa ajung profesor de biologie sau medic. Mă gandesc serios la cariera...? (mai mult)
Care sunt avantajele animatorului?
Buna TPU. Stiti la ce liceu ma pot duce pentru a ma face politista subofițera?
Ce fac daca sunt la un liceu de mai demult si acum am luat (am trecut a noua), dar vreau sa ma mut la altul? Acum? Stiu exact care sunt mediile de admitere si stiu care ar fi cateva variante dar cum fac...? (mai mult)
Care a fost media de admitere în 2016?
Sa merg la un liceu din alt oras sa stau la internat sau să merg la un liceu din orasul meu unde merg toți colegii mei...Si nu pot sa il conving pe tata sa merg la cel din alt oras
Este Romania Tara in care se pierd talente? Daca un tanar nu are statutul financiar ca sa faca o facultate, Trebuie Să Se Mulțumească cu ce are.
Stie cineva cat este taxa anuala la facultatea din Bucuresti la Geografia Turismului? Si daca se poate sa- mi spuneti despre admitere, ce trebuie mai exact sa fac? Fiindca am note foarte bune la Geografie...? (mai mult)
Ca să pot intra la facultatea de arhitectură, îmi trebuie obligatoriu mate-info?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Inferno întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?