Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 1 Martie 2025 sunt:
Dacă dau bac-ul și îl iau trebuie să merg după la facultate sau pot sa îl dau și sa mai amân puțin facultatea?!
Daca termin la un colegiu Matematica si Information unde ma pot angaja?
Salut la toata lumea, am o intrebare mai specifica, deci am 15 ani tot anul acesta adica in 2018 implinesc 16 este numaidecat sa prezint buletinul de identitate la admiterea in colegiu sau pot sa vin ...? (mai mult)
Ca sa dau la facultatea de programare imi trebuie obligatoriu mate-info?
Ce credeti ar trebui sa ma mut de la scoala mea la Dinu Lipati la arhitectura sunt pe clasa a VII acum.
Salut. Stie cineva ce salariu este la hervis sport pentru program full-time(8ore)?
Am terminat clasa a VIII-a și mă gandesc să intru la mate-info, dar nu prea am facut fizica. Știți cumva dacă se reia materia în clasa a IX-a?
Salut, TPU! Am nevoie de un sfat în legătură cu alegerea liceului. Nu știu ce ar fi mai potrivit pentru mine dintre mate- info și științe sociale, avand în vedere faptul că nu prea am făcut...? (mai mult)
nu stiti daca este liceu de politie in Cluj- Napoca?
Sunt cls 8 si in curand o sa fie repartizarea copiterizata cu acele coduri. Eu mi- am ales mai multe profile in ordinea asta: 1) mate- info 2)filologie 3)stiinte sociale 4)economic 5)turism si alimentatie ...? (mai mult)
La economie pot sa urmes facultatea de medicina
Urasc romina cu toate ca am invatat foarte bine la ea. Imi place foarte mult sa citesc. Nu- mi place matematica dar daca ma stradui fac ceva trreaba. Imi place domeniul designului interior. ...? (mai mult)
Daca dau la drept atunci ce profesii pot sa am?
Liceu Octav Onicescu.Pareri?(Nu vreau pareri de acum 20 ani cand ai fost tu la liceu) ci vreau parei mai noi 1 -2 ani, de preferabil daca sunteti acum in liceul acesta
Ce meseri sunt la turism
Stie cineva ultimile medii de admitere de la poli Bucresti la buget? In special la inginerie medicala, electronica si inginerie electrica.
Imi cautam echilibrul si l-am gasit ce nu pot face insa cu el este sa il pun in aplicare. Vreau sfaturi despre cum pot face asta.
Cat salariu primeste un operator calculator cu calificare profesionala?
Cum e posibil sa iei 8.70 la romana si 4.05 la mate? Se vede ce învățământ de **** e in România.
Daca vreau sa devin polițistă ce profil sau liceu trebuie sa urmez? Și ce facultate?
La ce materi trebuie să învăț pentru bac... Pentru a intra la facultatea de muzică? Mai exact Academia de muzica Gheorghe Dima din Cluj Napoca secția instrument violoncel și cât...? (mai mult)
Cum trec de contul google pe wink citi s?
Doresc sa aflu daca pot sa ma angajez daca intru la o facultate de Chimie. Am auzit ca programul poate fii si de la 8 dimineata pana pe la 5-6 seara si nu prea as mai avea timp sa mai lucrez.
Ajutor! Ce profil sa aleg : economic, stiinte sociale sau stiinte ale naturii? De ce?
Voi ce ati alege dintre mai multa engleza sau mai multa informatica, sunt 2 profiluri la Mate- Info, si nu stiu la care dintre ele sa ma duc si nu stiu care o sa ma ajute mai mult. Vreau sa urmez...? (mai mult)
Am auzit ca daca termini Facultatea de Arhitectura si te angajezi, in fiecare an trebuie sa dai o licenta… Mai e acest lucru obligatoriu? Dar daca ma angajez la o firma sau imi fac eu o afacere,...? (mai mult)
Salve! Voi ce faceti ca sa va stabiliti eficient prioritatile? Cum va descurcati la capitolul time management?
Se merita sa te angajezi la o spalatorie auto? CE Avantaje SI DEZAVANTAJE AM?
Daţi exemple de coduri de la pungi star.Pungi star de popcorn cu premii. Vreau exemple de coduri.
Buna am nevoie de un loc de munca in Suceava (dumbraveni) sau in apropiere...proplema ii ca am 15 ani si am nevoie si eu de bani va rog sa ma ajutati! Ofer funda
As vrea sa stiu daca merita sa intru la facultatea de Chimie din cadrul Universitatii Politehnice din Timisoara. As putea sa ma angajez in timpul acelei facultati? Daca da, ce as putea lucra si...? (mai mult)
Trebuie sa dau in cateva zile probele sportive, dar nu rezist mult la caldura.Ce sa fac?
Anul viitor o sa dau examen pentru admitarea la Academia de Politie si am inceput sa fac un test la limba engleza, dar am reusit sa raspund corect doar la 6 intrebari din 30.Stiu foarte slab.Credeti...? (mai mult)
Știe cineva din ce trebuie să dau examenul de admitere la facultatea de chimie dacă nu termin liceul pe profil real?
Vreau sa urmez facultatea de Medicina din Iasi, si vreau sa va intreb daca nu stiti de unde pot cumpara de pe internet Cartea de biologie de clasa a 11- a, pentru ca sunt de la multe edituri,...? (mai mult)
Intrebarea este mai ales pentru cei care au intrat la Academia de Politie din Bucuresti: cat timp v- a trebuit pentru a va pregati? La proba psihologica, cea sportiva si cele scrie la romana, istorie...? (mai mult)
sunt angajata de 2 luni. Imi pot lua concediu? Cate zile?
Salut,daca fac un liceu economic, pot sa ma duc la o facultate de informatica? O sa imi fie greu? Ar fi mai bine sa fac meditatii la informatica si sa ma transfer in primul semestru? (sunt clasa 8a)
Vreau sa va intreb cum a fost pentru voi prima zi de facultate, din anul intai. Eu una vreau sa dau la Facultatea de Medicina fin Iasi, si am emotii pentru prima zi pentru ca nu o sa cunosc...? (mai mult)
Salut, eu am terminat liceul de arte, la secția de design vestimentar. Am atestat in artele plastice. Cu acest atestat ce as putea face?
:) Astăzi m- am decis sa imi deschid un blog, si asa a am facut- o! :D Daca nu- i cu supărare, aruncati o privire in link- ul pe care il voi lasa mai jos. Multumesc! P.S. : V- as ruga...? (mai mult)
Daca vreau sa ma mut la alt liceu in ce consta procedura si cu cine trebuie sa vorbes
Daca ma duc la mate-info si dupa un an vreau sa merg la filologie, in ce consta mutarea, ce trebuie sa fac?
Hei! Am decis ca o sa merg la farmacie si as fi interesata sa aflu mai multe despre viata de student la aceasta facultate, in special la UMF Cluj si cat de multa biologie se face. Trec in clasa a 12a...? (mai mult)
Am fost la un interviu de angajare kfc unde am vorbit cu managerul, dupa care managerul m- a trimis la protectia muncii unde am stat 4 ore, de acolo am fost la un control medical si au spus ca ...? (mai mult)
Îmi puteți spune câteva licee din Galați sau Bârlad cu profilul filologie? Va rooooooog!
Voi stiti in ce consta meseria de hairstylist? Chiar vreau sa practic aceasta meserie, asa ca m- am documentat putin. Cica trebuie sa dau la estetica si igiena corpului omenesc coafor- stilist,...? (mai mult)
Cat de dezvoltata e industria IT in Brasov? Cat de greu e sa iti gasesti de lucru in Brasov in acest domeniu(in calitate de junior, poate chiar din anul II de facultate)?
Cine poate sa raspunda la niste intrebari legate de facultatea de medicina: 1. Este foarte dificila in comparatie cu alte facultati? 2. Cat timp liber ai in general ca student? ...? (mai mult)
Am 16 ani si dupa terminarea liceului as vrea sa dau la politie (mai apoi poate ajung la Directia Operatiuni Speciale) si as avea cateva intrebari: 1. Dupa parerea voastra, unde ar fi mai bine...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!