Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Hei! Am o cunostiinta care tocmai a terminat facultatea si cauta de munca. E normal ca pentru 6 ore angajatorul sa plateasca 1700 lei? Totusi are facultate si e si la master.
Un rector de universitate poate să concedieze un decan de facultate, direct (de exemplu, termen de 30 de zile nu mai lucrezi în această universitate)? Trebuie făcută o analiză sau comisie sau ceva...? (mai mult)
Bună Acum Se va încheia Modulul 1 Si Nu am nici o nota la ed plastica și din câte am înțeles Dacă nu ai nota te lasa corigent Și vreau sa zic ca săptămâna Asta o sa ma asculte La plastica și...? (mai mult)
Hey lume, poate un angajat sa isi dea angajatorul în judecata dacă angajatorul îl obliga pe angajat sa lase pauza de cafea când intra clienți în magazin și sa ii servească? Poate motiva angajatul...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Germania? Urmeaza sa ma duc ca sofer la amazon? Ati auzit lucruri naspa despre aceasta firma?
Buna! Sunt clasa a 9 a si as vrea sa ma mut anul viitor de la germana la franceza. Mentionez ca am facut germana in generala. Stie cineva ce nivel se da la diferente?
Vreau să învăț limba engleză și nu știu de unde să încep! Vreau sfaturi!
Bună ziua! Sunt curioasă câți dintre voi mergeți la muncă cu plăcere fără să urati locul de muncă și câți urăsc și au stres continuu pe baza asta. (Știu ca toată lumea merge de nevoie...? (mai mult)
Ce poate să facă cineva cu o înclinație spre desen și pictură fără să moară de foame
Salut, dacă intru din sursa externa la ANP ca și agent penitenciar, pot sa ajung ofiter cu orice facultate? Adică daca termin Educația Fizică si Sport pot ajunge ofițer?
Doresc sa imi deschid o cafenea temata in capitala. sunt clasa a 10 a si ma gandesc inca la ce facultate as putea da. am vreo optiune care m ar putea ajuta pentru a mi indeplini acest vis? :]
O recomandare pentru un smartphone bun de pe Altex cu pretul intre 800 - 1200 de lei cam asa. Si apropo, care e diferenta intre smartphone si telefon?
Salut! Ma poate ajuta cineva dacă are informații legate de vizitele medicale pentru scoala de agenti de politie de la Cluj? Ma interesează în medie câți nu au promovat în sesiunile anterioare la...? (mai mult)
Buna am o intrebare ca sa devin Arhitect IT ce facultate trebuie sa fac am cautat pe google unii spuneau ca arhitectura altii informatica nici eu nu inteleg si pe langa nu am idee ce sa fac pe viitor ...? (mai mult)
Salut! Am o intrebare - Dece cand apas pe tastatura butonul W si E nu merg? E o tastatura de la Urage Si mi-am cumparat-o fix azi pentru ps4 sa joc si nu stiu ce are :(
Bună, recent am început să îmi caut un job part- time remote, dar nu prea am găsit nimic pe internet. am găsit o o variantă de job care se numește operator- flexibil.com, ei spun că este vorba...? (mai mult)
Ce venituri are un grefier și cum se calculează acestea? Primesc pensie specială sau pensia lor e bazată exclusiv pe contributivitate? Cum se calculează mai exact pensia în cazul unui grefier? Vreau...? (mai mult)
Bună, as avea și eu o întrebare legata de academia de politie, cine știe sa îmi răspundă cu sinceritate, unde se susțin probele scris și fizic în București sau pot susține și probele la...? (mai mult)
As vrea sa ma angajez si eu la televiziune, dar voiam sa aflu niste informatii foarte utile ca sa vad daca mi se potriveste acest job, intrebarea e implica foarte multa munca? Ca eu nu as fi dispus sa...? (mai mult)
Ce meserie poti avea daca intri la colegiu comercial?
Salut! Eu am fost demult în UK și aș vrea să merg din nou.Ce trebuie sa fac că să pot munci acolo.Am doar nino. Ofer funda și multe mulțumiri Va mulțumesc anticipat
Bună. De câteva luni de zile mă gândesc la viitoarea mea carieră(de mic copil, observând diferite demonstrații video și jucându- mă jocuri video). Aceasta constă în integrarea în trupele ...? (mai mult)
Salut, ce specializari are armata română? Mulțumesc
Poliție sau jandarmerie? Argumente, vă rog
Salut TPU! Eu am practica pe profil de bucătar și muncesc de mai am puțin și fac hernie de disc, mi- am tăiat degetele, abia după jumate de ora îmi opream și hemoragia dar eu tot munceam chiar...? (mai mult)
Salutare TPU! As avea o întrebare legata de străinătate eu acum sunt in Austria si urmează sa depun pentru actele necesare pentru a putea incepe lucru foaia de locuinta si cont bancar. As dori sa intreb...? (mai mult)
Buna.Stie cineva daca cu facultatea de ingineria materialelor si a mediului, specializarea ingineria mediului in industrie exista posibilitatea de a lucra ca si cadru didactic in licee respectiv gimnaziu? ...? (mai mult)
Că sa înveți să repari electronice ce curs trebuie urmat? Trebuie pentru fiecare un curs? Mă refer la reparatii telefoane sau alte electronice?
Salut, daca dupa ce a inceput facultatea am lipsit aproximativ 1 luna jumatate ( la absolut tot, inclusiv seminarii si laboratoare ) si nu o sa intru in niciun examen ce o sa se intample? O sa repet ...? (mai mult)
Buna ziua,vreau sa ma inscriu la subofiterisi am un plus zic eu prin faptul ca am un atestat de instructor sportiv. Ce arma ar trebui sa aleg pentru a face instructie, multumesc
Bă, ca sa devin militar si sa avansez in grad ce studii imi trebuie? Momentan am 18 ani
Cum fac sa descopăr ce sa fac în viață? Am 22 de ani și habar nu am ce îmi place! Nu am avut niciodată un hobby și nu am făcut o activitate extrașcolara! De unde ar trebui sa încep?
Daca candidez pentru sgp și am trecut toate probele, inclusiv medicalul mai pot renunța?
Pot sa fac scoala de politie sau scoala de pompieri subofiterii si protectie civila Pavel Zaganescu Boldesti cu diploma degeaba?
Unde pot verifica ce cursuri sunt disponibile la o școală unde pot fi acceptat ca profesor necalificat?
Buna! Știe cineva care este diferența dintre admiterea la medicina versus admiterea la medicina veterinara pentru că vreau să dau la veterinară și nu știu exact ce să învăț.
Buna! Știe cineva care este diferența dintre admiterea la medicină versus admiterea la medicină veterinară pentru că eu vreau să dau la veterinară și nu știu exact ce să învăț.
Când iei banii pe concediu în învățământ? Acum, în decembrie?
Salut! Poți să devi profesor de geografie dacă faci facultatea la fără frecvență?
Salut am nevoie de niște idei de afaceri făcute acasă cu putini bani. Idei?
Salut! sunt in anul in care imi aleg licenta, dacă ulterior vreau sa merg la inm, e obligatoriu sa am licență pe drept penal? sau pot si pe civil? thanks
Salut! Aș vrea să studiez la 2 facultăți, istorie și geologie, și nu asta este problema, și faptul că voi și lucra ca și cadru didactic (sunt la Liceul Pedagogic) și sunt convinsă că ...? (mai mult)
Salut, ca politist de frontiera poti sta la vama, aeroport sau sa patrulezi prin padure si asa mai departe. Imi poate spune cineva fiecare activitate in parte sau un link unde pot gasi asa ceva, deoarece...? (mai mult)
Salut, Va rog am nevoie de ajutor ...nu știu din punct de vedere a legii următoarele: Este normal ca eu că angajata sa plătesc amenda venită de la ANPC la magazinul care lucrez?
Jandarmerie pază vs ordine publică. Avantaje si dezavantaje
Am și eu o întrebare pentru cei care lucrați la Lidl Mega Image Carrefour Metro etc. Cum se numesc personale care pun marfa pe raft, postul se numeste lucrator comercial cumva? Mă tentează și pe...? (mai mult)
Buna! Cat trebuie sa iau in bac ca sa intru la facultatea de studii europene. Dau bac din istorie, romana și logică. Care i nota pentru admitere și care sunt demersurile
Salut TPU,sunt licee de mecanica in Bacău înafara de Mangeron? Nu mă refer la profesionale,mă refer la Licee unde se face mecanică, va mulțumesc!
Salut! Aș dori și eu o părere despre facultatea de transporturi de la politehnica din București. Este de viitor? Și unde as putea lucra de acolo și pe ce salariu? Este asemănătoare cu mecanică...? (mai mult)
Buna! Subofițeri la jandarmi sau Subofițeri la armata? Care este mai avantajos din toate punctele de vedere, salarii etc, as vrea cât mai multe detalii. Menționez ca sunt fata.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Mindfulness întreabă:
bunny1b întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Superman
Te consideri un expert in materie de Superman? Hai sa vedem cat de multe stii!