Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 1 Martie 2025 sunt:
As vrea sa cer un sfat. de ce nu mai fac like- uri pe Facebook. in iarna faceam 300 acum fac maxim 50 60 aveam 50 de adoruri acum am doar 2 oare e ca m- am schimbat am devenit mai rautacios mie cam sila...? (mai mult)
Salut, ce facultate să fac și eu după științe sociale? nu știu ce îmi place nu știu ce vreau, momentan vreau doar păreri și informații apoi îmi selectez ce mi.ar place.
Facultatea de inginerie chimica-chimie alimentare sau postliceala de asistent medical generalist? Sunt indecisa
Care e diferența dintre o postliceala si facultate? Daca faci postliceala se spune ca nu ai studii superioare? Ce postiliceale imi recomandați in Constanta?
Am decis sa merg la un liceu de frizerie. Problema e urmatoarea, nu as vrea sa- mi continui studiile dupa liceu, voi avea probleme la angajare? Si mai este ceva, daca ma duc la frizerie, ...? (mai mult)
Care este salariul minin in Cehia? si cel medium? Iar acolo preturile sunt mari? la chirie,intretinere, mancare..etc? Si ce limba se vorbeste?
As dori sa- mi fac canal de youtobe pe care sa postez experientele mele horror, cum ma joc ouija, eventual sa vizitez o casa bantuita, sa fac Blody Mary, etc. Dar imi e frica ca voi primi comentarii...? (mai mult)
vreau sa vad cer o parere legata de un domeniu care pe zi ce trece devine tot mai accesibil. Am 20 ani, am studii profesionale, dar dobandesc cunostinte in limbajele de programare cum ar fi: ...? (mai mult)
Ce salariu are un subofiter de armara? pe net am gasit ca are 1200-1500 lei, cum sa aiba un subofiter un salariu atat de mic? unii imi spun ca e 1500 lei, alti ca e 2500 lei.
( Sa răspundă in special persoanele care au dat sau vor sa dea la Academia de Politie) Ce probe vor fi? Ce trebuie sa invat la fiecare materie? E suficient un an de meditatii si invatat sau e prea greu?...? (mai mult)
Salut, Știți cumva dacă sunt în Timișoara facultăți de asistenți medicăli generaliști (facultate 4 ani de zile, nu postliceala)? Înafară de Victor Babes... care e admiterea prin dosar,...? (mai mult)
Cred ca toti ne- am fi dorit macar o data sa avem un canal de youtobe, dar ne este frica de comentariile rautacioase.Stiu, stiu, si eu vreau. Deci eu am decis sa fac un grup secret pe Facebook,...? (mai mult)
Anul asta termin liceul profil uman și nu știu ce să fac mai departe, as vrea daca se poate să îmi dă.ti exemple gen pe voi sau prietenii ce a.ti ales mai departe că eu sunt foarte nehotărât....? (mai mult)
Salut sunt nou pe aici dau și fundiță daca mă ajutați, mulțumesc anticipat. Eu anul asta termin profilul uman (științe sociale) și vreau să dau la Inginerie Geodezică- Masuratori terestre și...? (mai mult)
Am 17 ani si ma gandeam sa devin criminalistia, ce calitati imi trebuie? pe ce trebuie sa ma axez in invatatura? ce studii ar trebui sa fac? si daca stiti ceva in plus legat de asta as vrea sa stiu
Ce sa fac daca iau 4/3 la examene si am media 7. Mai pot intra la profesionala?
Sa mă duc la profesionala sau la liceu, nu îmi place să învăț, am note mici la mate, nu îmi place matematica și la română am note de 7 și 8, in examen la mate o sa iau 6 sau 5 și la română...? (mai mult)
Salut, Am facut 2 ani bugetati la o facultate de 4 ani. In toamna m- am mutat la o alta facultate de 3 ani. Primul an sunt la buget, dar din ce am inteles urmatorii 2 o sa- i fac la cu taxa, pentru...? (mai mult)
Hey sunt andreea acesta nu e Facebook-ul meu Caut Nume bun si dragut pentru Youtube va rog sa ma ajutati
Săptămână viitoare am bacul și nu știu deloc la ce facultate sa ma duc. Îmi poate da cineva exemple de facultăți cu care as găsi ușor un loc de muncă? Nu aș vrea sa fac o facultate...? (mai mult)
Cine lucrează la piața centrală din Bacău? Fetele care lucrează acolo aduc marfa de la țara sau cum.
Ma numesc Alin. Sunt din Iasi, elev. Am 16 ani (in septembrie 17) si caut un loc de munca. De preferat distribuitor de reviste sau pliante (carrefour, kaufland sau alte firme) prin posta sau...? (mai mult)
Facultati u ajutorul carora iti gasesti ( relativ usor ) un job bine platit, si exemplu. Nu ma intereseaza medicina, mentionez ca is la profil real.
Cum poti trece psihologic peste exmatricularea din facultate?
Sunt sanse sa intru la un profil chiar daca am media mai mica cu 10-20 sutimi poate chiar 50. :(
Daca termin liceul militar (breaza sa zicem),ce devin? ma refer daca termin doar liceul,nu mai dau la altceva dupa liceu.Ce devin, si ce salariu primesc aproximativ?
Salutare TPU, am și eu o scurta întrebare, sunt la liceu la un profil care nu îmi place atât de mult și as vrea sa ma transfer la Profil de ospătari, cine este in domeniu sau cine știe, ca ...? (mai mult)
Sunt indecisa si am nevoie de cateva pareri, mai ales a celor care au dat sau vor sa dea la politie sau limbi straine. Anul acesta trec clasa a 12 a si vreau sa ma decid in aceasta vara ce voi urma pentru...? (mai mult)
In ce consta procedeul pentru contestatii? Si cu cine trebuie sa vorbesc?
Salut,TPU! Am si eu o intrebare,daca eu merg la profesionala si am dat envluarea nationala,unde o sa mi se afiseze rezultatele? Ca eu am auzit ca in centrul unde am dat examenul, nu pe internet.
Vreau sa dau la Academia de politie în București.Imi poate spune cineva în ce consta cât mai complex(program, timp liber, admitere)?
Pot sa dau la o facultate de marketing/management chiar daca am terminat un profil uman, filologie si nu prea ma pricep la matematica?
Salut lume, am 15 ani, si cum ii vacanta, vreau sa ma angajez undeva in Timisoara. Ceva idei?
Ce facultate as putea urma daca am terminat profilul științe ale naturii Inafara de medicina..meserii Si facultăți de viitor care se cauta, Menționez ca sunt fata, imi plac chestiile de beauty dar...? (mai mult)
Ce facultăți urmați fetelor? Cat de mulțumite sunteți de ele? Vreau cat mai multe detalii, sunt nehotărâtă in privința facultatii si poate din părerile voastre imi atrageți atenția.
Dupa ce termin inginerie aerospatiala imi pot gasi usor un loc de munca? Daca da as vrea sa imi dati exemple si sa imi ziceti ce o sa fac. Multumeac anticipat.
Cat de bine castiga un tattoo artist? Trebuie sa termin un liceu de arte ca sa devin unul?
Sunt nehotarata in alegerea profilului pentru facultate.Nu stiu exact ce sa aleg...management? Administrarea afacerilor? Administrarea afacerilor internationale..marketing...eu as vrea Administrarea...? (mai mult)
Salut, mai am un an si dupa trebuie sa aleg o facultate dar nu stiu care asa ca va intreb pe voi cei care deseneaza si picteaza pe tableta grafica unde ati mers si care e cea mai avantajoasa cale, ca...? (mai mult)
Se fac analize antidoping la admitere anp tg ocna?
Daca la liceu intru la filologie,si aleg limba spaniola, o invat acolo sau trebuie sa o stiu dinainte?
La evaluarea națională pentru clasele VIII se poate considera semn dinstinctiv că am scris la a doua compunere numele unei persoane (am scris doar un nume)
Unde as putea sa ma angajez daca nu am 18 ani?
Sunt clasa a 10 a si practic atletism de 5 luni am miopie - 4.25 la un ochi si - 3.75 la celalalt. am doua intrebari :1) Dacă fac atletism acest sport imi afectează ochii sau nu? Si ...? (mai mult)
Salut stiti cumva daca exista consulat in manchester? Mi- a zis un prieten ca nu de mult timp s- a deschis consulat in manchester voi stiti ceva despre asta? daca ati putea sa imi dati un nr de tell sau...? (mai mult)
Ce facultăți imi recomandați daca am terminat științe ale naturii Inafara de medicina? Imi plac chestiile de beauty, dar nu stiu ce facultăți sunt pe asta mai mult cursuri in liceu mi- a placut...? (mai mult)
Ce probe se da la liceul Dinu Lipati la arhitectura? Dau funda la primul raspuns corespunzator si detaliat!
Cat castiga un biolog pe luna?
Ce criterii trebuie sa indeplinesti pentru a obtine un loc la camin la universitatea Transilvania de turism si alimentatie? Pe anul 2017
Cum este la Tehnică Dentară? Dar la Facultatea de economie si administrarea afacerilor, pe partea de management?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!