Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 1 Martie 2025 sunt:
am si eu o problema mare in legătură cu kg. Vreau sa dau anul asta pentru SGP (Soldat Gradat Profesionist) si când am fost la centrul de recrutare din Slatina domnul acela mi- a zis ca s-...? (mai mult)
Facultate de petrochimie este buna? Ce posibilități as avea si unde as putea sa ma angajez pe domeniul acesta ca fata? Si nu as dori in afara ci in România
Imi poata da cineva exemple de subiecte la limba franceză pentru admiterea la facultatea de litere pe limbi moderne?
Stie cineva cum se numeste efectu de la secunda 0:01 https://www.youtube.com/watch?v=O_Kixn0PVn0
Salut comunitate TPU! Pot da proba de bilingv doar pentru diplomă, fără a opta pentru un profil cu specializarea Bilingv? Mulțumesc anticipat!
Cu ce medii de bac s-a intrat la universitatea de turism si alimentatie 2016?
am terminat clasa a 9 a in Moldova si nu stiu ce sa fac sa imi fac studiile in moldova sau sa le continui in Romania, care sete parerea voastra?
As vrea la facultatatea de limbi straine sa aleg intre engleza - spaniola sau engleza - portugheza. Insa, nu stiu care dintre portugheza sau spaniola ofera mai multe oportunitati dupa absolvire...? (mai mult)
Cine lucreaza in constructii,in Anglia, Are idee cat de greu este? ce program de lucru se tine? Fata de Romania? E ceva diferenta? Multumesc
Îmi spune şi mie cineva cum este să fii bogat şi popular?
La mentiune se urca pe scena?
Anul acesta termin clasa a XI la un profil tehnologic, doar ca nu ma pasioneaza atat de mult si nu vreau sa lucrez in acest domeniu. Vreau sa urmez academia de politie si doresc sa ma apuc de invatat...? (mai mult)
Hey! Am terminat clasa a 7- a iar la anul sunt a 8- a. Vreau sa ma gândesc de pe acum la ce profil sa dau.Eu m- am gandit la industrie alimentara dar nu stiu ce materii am sa fac sau cu ce specializare...? (mai mult)
Stie cineva dacă in cazul in care nu reusesti sa treci examenul de la final de Postliceală, se mai dă odată următorul an, sau ce se face? Fundaa
Daca iti pierzi buletinul in Anglia ce trebuie sa faci? Nu voi putea merge acasa in Romania in urmatoarele luni si sunt in manchester si nu stiu daca voi putea ajunge pana in Londra la ambasada mi- a zis...? (mai mult)
Hey, toti cei din Moldova Chisinau, puteti sa-mi recomandati niste joburi, am 13 ani si nu am ce face toata vara, va rog.
Repartitie Maistru Militar, arma Tancuri, specializare Tancuri in ce orase s ar putea face. Ma intereseaza Bucuresti, in ce unitati si cum se procedeaza.
Cum gasesc ambasada Romaniei din Anglia? Eu locuiesc in Manchester va rog cine stie adresa sau cum pot sa o gasesc ofer FUNDA
Este urgent sunt in Anglia si mi- am pierdut ieri buletinul. Ce este de facut stie cineva? Adica exista vreo institutie la care sa merg si sa imi dea ceva ce pot folosi ca inlocuitor de buletin?...? (mai mult)
Sunt clasa a 8-a si nu sunt hotarat inca la ce liceu sa ma duc. Spuneti-mi va rog mediile de intrare la licee ca sa ma pot orienta.
Cum ma pot perfectiona in manga? Site- uri pentru a ma imbunatati, tutoriale utile? Am gasit o metoda, voi credeti ca ar fi utila? Atunci cand fac o mana de exemplu tinand ceva, sa nu o fac direct pe desen,...? (mai mult)
Hey TPU! As vrea sa dau la medicina militara dar nu știu dacă este obligatoriu să urmez Liceul militar sau pe cel sanitar. Îmi puteți spune daca pot sa dau la facultatea de mai sus daca rămân sa...? (mai mult)
as vrea sa sriu in ce consta activitatea de curier in afara de livrare. Curierul trebuie sa isi incarce masina? Sau o gaseste gata i carcata dimineata? Multumesc
Salut, TPU! Aș vrea să știu că în ce domeniu al medicinii se pune mai puțină bază pe chimie, deoarece nu imi place chimia.(când spun medicină nu mă referi la chestii complicate gen:Medic chirurg,...? (mai mult)
Salut,TPU! Dacă sunt pe Industrie textilă și pielărie, am șanse la medicină? Ce trebuie să fac pentru a intra la o facultate de medicina? Care domeniu al medicinii este cel mai ușor?
Salut, intrebarile o sa le pun mai jos. 1.Ce inseamna Soldat Gradat Profesionist? 2.Este greu sa ma angazej ca SGP daca sunt sportiv? 3. Dupa ce devi SGP ce o sa faci in timpul serviciului? 4.Se merita...? (mai mult)
Cei ce au fost in clasa a 7-a din ce materii vor da la examenul de capacitate?
Ce salariu au profesorii de gimnaziu?
Salut ma puteti ajuta va rog sa imi spuneti unde gasesc nitrat de potasiu? Va rog este urgent
Daca dau examenul de limba spaniola (DELE) anul viitor, mai trebuie sa dau BAC-ul din engleza?
La facultatea de psihologie se face practica? Daca da, in ce an si unde mai exact?
Se merita sa merg pe mate-info si sa invat mai mult? Adica vizavi de meserii. Ar merita sa fac asta?
Daca lucrezi in armata ca maistru militar poti pleca in teatrele de operatii? Orice fel de grad poate merge?
Dau FUNDA - - - > hei am o intrebare, tocmai acum cateva minute am vb cu cineva care imi spunea ca e operator pc, a facut doar un curs si ca lucreaza de acasa la nu stiu ce site al scolii, si ca i ...? (mai mult)
Salutare, mai am un examen de dat si ma intreb "unde plec mai departe, ce profesie, specialitate sa- mi aleg?". Deodata am vrut sa- mi aleg profesia de programator, dar acum ma gandesc ca o sa fac ...? (mai mult)
Trebuie sa faci facultatea de actorie daca vrei sa fi un actor de animatii?
Cum e facultatea de Litere? Vreau cat mai multe informatii posibile. :)
am si eu o intrebare cat se poate de serioasa: vreau sa stiu daca este vreo academie militara in los angeles, cum e la noi in Romania, pentru ca dupa ce fac liceul militar, vreau sa plec in americ(pentru...? (mai mult)
Arhitect sau profesor de istorie?
Ce este mai bine sa decii profesor de sport sau de istorie
La. A.S.E la restanta se mai tine cont de seminar sau doar de acel examen?
Salut, TPU! Am o mare dilemă în ceea ce priveste alegerea facultatii. Cert e ca optez intre Automatica din cadrul politehnicii Bucuresti si Facultatea de fizica Universitatea București. As vrea însă...? (mai mult)
Daca dau la turism si alimentatie pot deveni chelner sau ospatar?
Pentru a te angaja ca bibliotecar ce facultate trebuie sa faci?
Am depus dosarul pentru SGP si urmeaza sa dau psihologicul si probele sportive. Am inteles ca o sa fac 4 luni de instructie la Predeal. Intrebarile mele sunt urmatoarele: 1. Cand fac instructia,...? (mai mult)
Se gasesc locuri de munca in România (ca fata) dupa ce termini facultatea de petrochimie din constanta?
aveti idee daca se poate lucra ca profesor din primul an daca esti student la limbi straine?
Cine stie sigur daca este nevoie de facultate pentru a fi Beta Tester sau daca nu, trebuie sa fac un curs, ceva? Pe scurt, cum ajungi Beta Tester? Multumesc anticipat!
Ce părere aveți despre facultatea de inginerie chimica (alimentara) de la universitatea Ovidius? Este o facultate de viitor?
Ce locuri pentru studenti poti gasi in Constanta, vara? Si care e salariul? Poti sa te intretii singur daca te muti in Constanta pe o perioada de 2 luni.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andreea Balan
Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!