Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 1 Martie 2025 sunt:
Spuneti-mi,legat de admiterea in scoala de agenti de politie din Bucuresti, care sunt probele, si care sunt ele, cum treci? Cum e comisia?
Ce joburi exista care se bazeaza pe IT/Engleza exista in tara sau in afara? Si cam care ar fi salariul. Mersi si urgent
Ce materii se fac în profilul tehnician în administrație?
Imi trebuie autobiografia, tabelul nominal cu membrii familiei, declaratia de confirmare a cunoasterii si acceptarii conditii de recrutare pentru scoala de subofiteri, iar un vecin de- al meu...? (mai mult)
as vrea sa-mi ziceti niste siteuri asemanatoare cu tipeeestream.com
M ar interesa ceva facultate de mecanica in Cluj-Napoca. Stiu de UT si UBB, oare ar mai fi ceva facultati pe acest domeniu? Adica am auzit ca e destul de greu la aman doua.( inginerie mecanica )
Care este taxa anuala pentru tehnica dentara Constanta universitatea Ovidius? Si cate locuri la buget sunt?
Daca m-as duce la liceu pe profil economic, ce meserii pot sa fac in viitor? Dar la turism si alimentatie(in afara de chelner si bucatar)?
Salut, cum as putea deveni operator online la o agentie de pariuri?
Buna TPU as vrea sa va intreb cum este bacul la fizica? Sunt la profil tehnic clasa a 10 a si as fi vrut din biologie sa iau nota mai mare, dar e teorie grea.Si profesoara o zis ca cine vrea la politehnica...? (mai mult)
Ce profil sa aleg? Imi plac matematica, engleza si romana =)) As vrea mate info, dar apoi sa dau la politie, pentru ca am spus ca istoria si romana se pot invata =)) Dar daca nu intru as vrea sa...? (mai mult)
Ce părere aveți despre meseria de psiholog? De ce studii este nevoie pentru a ajunge psiholog? Cât de bine se câștigă în acest domeniu?
Deci am nevoie de o caracterizare de la ultima institutie de invatamant, trebuie doar sa mi-o stampileze?
As vrea sa devin detectiva in Marea Britanie...ce liceu si ce facultate ar trebui sa urmez pentru a ajunge acolo si ce ar trebui sa stiu? Dau funda...
Daca am media 6 la fizica pe primul semestru si pe al doilea 4 ma trece si daca da trebuie sa dau ceva examen?
Daca sunt la mate-info pot sa ma transfer la filologie?
Bună... As vrea sa dau la Dinu Lipatti in București și vreau sa știu dacă exista secțiuni de muzica pop ( gen alina eremia)
Hei, TPU! Dacă merg pe mate info intensiv engleza, pot sa merg la facultatea de litere când termin? Cat mai repedeeeee,
Daca ma duc la filologie ca sa devin ghid turistic unde imi trebuie engleza, trebuie sa merg la un liceu cu intensiv engleza?
Daca sunt la filologie ce facultati imi puteti recomanda(nu spuneti toate)? Si ce meserie? Iar la sociologie ce trebuie sa faci?
Frizerie, coafura, make-up, cosmetica mai sunt cautate in ziua de azi? Merita daca o sa fac aceste cursuri make-up, cosmetica si frizerie?
Am 16 ani si vreau sa ma angajez. Am vazut cateva anunturi la diverse magazine si as vrea sa- mi depun CV- ul. In afara de CV, mai trebuie adus ceva? Stiam de scrisoare de intentie, dar e neaparat...? (mai mult)
Daca m-am hotarat sa dau admitere la o alta facultate, mai trebuie sa dau examenele de la cea curenta?
Daca ma duc la filologie si vreau sa fiu ghid turistic, ar trebui sa perg pe intensiv engleza(de ex)?
Ce se cauta in prezent pe piata muncii? Am terminat liceul si nu stiu ce facultate as putea urma ca dupa ce o termin sa gasesc si loc de munca? Ceva fara limbi straine... Funda! Multumesc!
La facultate materia studiata se ia de la inceput sau de la un anumit nivel(sa stii materia din liceu)? As dori sa fac o facultatea de farmacist si in liceu am fost la profil uman. M- as descurca...? (mai mult)
La Dinu Lipati la arhitectura la examenul de admitere ai voie cu instrumente de desen de exemplu rigla. Dau funda la primul raspuns corespunzator
Bună,aş dori nr de telefon a lui Alina Eremia şi să fin real vă rog
La anul vreau sa dau la Scoala de Pompieri. Cum sa fac sa trec probele sportive. Azi mi-am luat minge medicinala sa ma apuc de antrenament.
Pot ca politist sa port microcamera in cravata, in caz daca se intampla un incident in care vreun om sa devina violent si sa fie nevoie de violenta sa am dovezi pentru ce am folosit violenta?
Din vara asta vreau sa ma apuc pentru admiterea de la Academia de Politie, dar nu stapanesc foarte bine limba engleza.Pot sa spun ca stiu aproape jumatate din gramatica englezei.Mai e o varianta...? (mai mult)
Sa merg pe medicina,sa ma fac doctor sau developer (web, cred) oricum asta o sa fac in vacanta asta ca nu am ce face. Astept pareri+argumente =>Funda
Din ce clasa sau cand ar trebui sa incep pregatirile pentru arhitectura? E multa materie?
Sunt clasa a 12- a, iar mai departe imi doresc sa merg la UBB in Cluj la facultatea de litere mai exact romana- engleza. Ideea sta in felul urmator ..eu stiu ca se da un examen grila de 90 de minute din...? (mai mult)
La Dinu Lipati la arhitectura, la xamenul de admitere se da proba vizuala si proba de creativitate.Imi puteti spune si mie ce inseamna?!?!?
Cate zile dureaza sa fac fisa medicala pentru scoala de politie?
La Dinu Lipatii se dau ca probe de admitere la arhitectura proba vizuala si proba de creativitate, imi puteti spune si mie ce inseamna? Dau funda la cel mai detaliat raspuns.
La scoala de subofiteri imi cere o caracterizare de la ultima unitate de invatamant, trebuie pus o stampila ceva pe ea?
Am si eu o intrebare legata de viitor si anume la ce facultate as putea sa ma duc, in Bucuresti. Problema sta in felul urmator, imi place ideea de management, marketing, economie, ma informez in particular...? (mai mult)
Ce Stiti Despre Stiuardese? Adica ce impune aceasta cariera, care sunt avantajele, ce salariu au (Aproximativ ), e greu sa iti gasesti un serviciu dupa terminarea cursurilor, pe ce se bazeaza cursurile...? (mai mult)
Buna sunt clasa a vll- a vreau sa optez pentru meseria de psihicoterapeut E nevoie de o scoala anume pentru aceasta meserie sau pur si simplu termin 12 clasa apoi fac cursuri? Nu prea inteleg si...? (mai mult)
Salutare lume am si eu o intrebare ce inseamna initierea in bucatarie deci lucrurile stau cam asa se angajeaza la un restaurant persoane pentru initiere in bucatarie si sunt curios daca trebuie sa ...? (mai mult)
Am o intrebare. Nota la purtare se adauga la media generala? Ex. Eu fac 16 materii, adun mediile de la toate materiile si le impart la 16 sau la 17 cu tot cu nota la purtare?
Cererea de inscriere la scoala de subofiteri o facem noi de mana sau ne da ei acolo una sa o facem pe loc?
Ceva informatii legate de admitere medicina Craiova aveti? Sunt multe grile schimbate de ceea ce ni se da noua in carte? Mulțumesc anticipat
Eu am terminat de studiat umana la liceu, e posibil sa intru la o facultate de inginerie? Am posibilitatea de a face facultatea in alta tara unde au emigrat parintii mei cu multi ani in urma, oare pot...? (mai mult)
Termin clasa a 11a si sunt in dificultate in ceea ce priveste alegerea facultatii. Optiunile mele deocamdata sunt automatica/calculatoare, medicina, farmacie. Imi e foarte greu sa aleg,...? (mai mult)
Exista o facultate de arhitectura in Brasov?
Vreau sa ma inscriu la scoala de subofiteri si vreau sa stiu daca fisa medicala o scot dupa ce pun dosarul sau inainte sa il pun. FUNDA
Dau FUNDA. Daca ai un loc de munca stabil, de luni pana vineri 8 ore sa zicem...cate zile ai concediu pe an si cate zile libere iti poti lua pe an, tot concediu, dar fara plata..insa, sa iti pastrezi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andreea Balan
Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!