Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 1 Martie 2025 sunt:
Dau FUNDA. Daca ai un loc de munca stabil, de luni pana vineri 8 ore sa zicem...cate zile ai concediu pe an si cate zile libere iti poti lua pe an, tot concediu, dar fara plata..insa, sa iti pastrezi...? (mai mult)
Consider că munca ar trebui să fie sancționată, nu remunerată, deoarece o persoană care muncește nu acționează liber ci determinată de alte persoane. E limpede că dacă ai serviciu ești manipulat...? (mai mult)
Cum sa ajung maistru militar? Adica eu am zis sa intru la Colegiul de Marina A. I. Cuza, Constanta, la mecanica, dar as vrea sa fiu la marina militara. Exista vreun liceu in care pot deveni maistru ...? (mai mult)
Bună,am si eu o întrebare... Nu ştie nimeni un model de test psihologic pentru admiterea la armată?
Cam cat castiga anual sau lunar un medic de urgente sau de ginecologie si obstetrica in SUA? Si care dintre cele doua e mai bine platita? Dar un politist SWAT tot in SUA?
Cum ajung agent de politie? Fara Academie si fara cele doua scoli de subofiteri, doar agent.
Am 15 ani, si sunt clasa a 8- a. Si am dat la liceul militar, am luat toate probele si la testul grila am luat 8.20. Dar ma gandesc daca nu as intra aici la liceul militar din Craiova, unde...? (mai mult)
Stie cineva daca cu profilul filologie pot urma o facultate de contabilitate? Teoretic voiam sa dau la academia de politie, insa inaltimea nu- mi permite acest lucru(1.67)- sunt baiat si m-...? (mai mult)
La A.S.E daca nu iti atingi numarul de credite in anul 2 repeti anul sau esti exmatriculat?
as vrea sa ma inscriu la postliceala dar inca nu m.am decis intre asistent medical generalist si asistent medical de farmacie. Imi puteti spune care sunt avantajele si dezavantajele? Si ce ar fi...? (mai mult)
Buna! Am nota scazuta la purtare intr-un an la 9.50 Ma afecteaza cu ceva la admiterea la academia de politie București? Nota fiind scazuta in generala.
Salutare tuturor. E usor sa intri la Academia de informatii "Mihai Viteazu". Se poate intra in fiecare an sau cum este mai exact. Multumesc!
Este asa de ingrozitor la medicina, precum se spune? Adica este ffff mult de invatat si nu ai timp si pentru tine si toate alea alea?
Hei TPU, stiti cumva unde m-as putea angaja in Braila pe timpul verii? Am 16 ani(17 in august). Multumesc anticipat
Funda.Sunt anul 1 la A.S.E la business si turism si vreau sa stiu daca in anul 2 ma pot muta la finante si banci?
Stie cineva cand este admiterea la medicina generala (Constanta)?
Buna-ziua,intrebarea o s-o pun mai jos: 1.Cu ce se ocupa SGP cel de la SRI? 2.Salariu unui SGP de la SRI? 3.Este greu sa intru in acest domeniu?
Bună TPU.Ce parere aveti de scoala postliceală de asistenti medicali? Mi as dori foarte mult să ma inscriu dar mi e cam teama ca nu m as descurca..Imi place foarte mult sa ajut oamenii plus că o să...? (mai mult)
Ce părere aveți de un liceu cu profil mate-info care a avut ultima medie admitere 6, 75? E bun liceul? Se învață și acolo bine față de celelate licee care ai media de admitere 8 sau 9?
Bună tuturor. Învăț în strainatate de la 10 ani, sunt in penultimul an de scoală (cls. 12, din moment ce se fac 5 ani de liceu), voiam să stiu daca sunt recunoscute studiile din străinătate...? (mai mult)
De ce inchide tel Nokia lumina 530 cateodata cand e pus la incarcat?
peste 2 ani o sa am BAC- ul si ma gandesc de pe acum la ce facultate sa ma duc. Sunt la profil de stiintele naturii. Nu sunt foarte bun la matematica, iar la fizica si chimie nici atat, dar in...? (mai mult)
Cam cat castiga un medic psihiatru in Romania? Dar in strainatate?
Vreau sa ma inscriu la scoala de subofiteri, ce imi trebuie ca sa scot cazierul?
Ce parere aveti de scoala postliceală de asistenti medicali? Mi as dori foarte mult dar mi e cam frică daca nu mă descurc? Intodeauna mi am dorit să ajut pe cineva.
Facultatea de geologie este grea? Ce materii se predau si ce examene se dau? Admiterea se va face pe baza de dosar? As dori sa ma ocup cu studierea rocilor.Va rog foarte mult sa ma ajutati!
Se pot face 2 facultati in paralele? Vreau sa fac academia de pompieri si nu stiu daca mai pot sa fac o facultate in paralel. Acum dau bacalaureatul, urmand ca anul asta sa incep o facultate, iar la ...? (mai mult)
Vorbirea mai multor limbi oferă vreun avantaj în domeniul resurselor umane? Vreau să dau admiterea la facultatea de sociologie, departamentul resurse umane și eram curios dacă vorbirea mai multor...? (mai mult)
Sunt curios daca cineva a fost in SUA sa imi spuna cum a fost experienta lui? Adica ce fel de oameni a gasit, cum este traiul de viata, cum ii cu avionul daca s- a descurcat cu engleza?...? (mai mult)
Ştie cineva care este punctajul minim la examenele pentru Şcoala de agenți de poliție Câmpina?
Numele meu este Florin si am 15 ani si sunt din judetul Buzau. Asi dori un job pentru vara.....stiti vreunul?(pe Buzau)
Mai am un an de liceu si as vrea sa dau la Academia Fortelor Terestre Nicolae Balcescu, ideea asta imi surade dar am auzit ca este destul de greu sa intri acolo...Imi poate detalia careva care stie...? (mai mult)
acum doua zile am aplicat un interview online la Ubisoft si nu pot scapa de aceasta "fereastra" https://prnt.sc/fg6t0p. Am incercat toate metodele dar tot n-am reusit. Multumesc mult
Ce este ala Corporatist?
Daca merg la filo si am media 9.10 pot sa ajung medic psihiatru?
Sunt la profil mate- info si sunt bun doar la matematica, fizica si engleza, adica la astea avansez. Ati putea sa- mi oferiti diverse facultati pentru aceste profile, dar sa fie totusi bine...? (mai mult)
Cam ce salarii ofera cei de la Telekom, Vodafone sau Orange? Am mai lucrat in trecut la Flanco si as opta tot pentru un job de vanzari. Pe care mi l-ati recomanda?
Ce facultate trebuie sa urmez pentru a ajunge detectiv?
De ce se dau probe asa grele la Politia Locala? Adica se dau la fel ca la cea de Frontiera, etc. Nu cred ca ei au nevoie sa fie atat de "sportivi" ca cei de la Politia Nationala.
Se poate ca dupa ce faci un liceu cu profil filologie să poti da la Academia Fortelor Terestre? Va rog sa ma lamuriti!
As vrea sa fac YouTube dar nu stiu ce teme sa aleg : Vlog, Gaming ( AM un PC chiar foarte bun i7 7700k si GTX 1080), etc. Am probleme cu vocea (Se aude de zici ca vb pe nas si vlogging...? (mai mult)
Cu 4 ani de vioara poti ajunge cineva? Te acceapta la colegiul de muzica? Dau funda
As vrea sa ma "angajez" la un job part- time. Am auzit ca cel mai lejer ar fi impartitul de pliante. Asa ca in vara ma duc la un mall si as vrea sa gasesc o firma care ofera destui bani pe ora. ...? (mai mult)
Tot am citit diferite articole despre poker Texas. Am inteles ideea de varianta. Totusi, pana la urma urmei se poate face un trai doar jucand poker online?
Stie cineva cati ani dureaza Facultatea de Stiinte Aplicate si Inginerie, sectiunea prelucrarea petrolului si petrochimie? Dar masterul?
Va rog sa imi recomandati un job part- time in Bucuresti! Am 15 ani si vreau sa imi fac banii mei si nu stiu unde sa ma duc. Mentionez ca vreau sa imi fac singur un program si sa fiu platit decent si sa...? (mai mult)
Bună TPU, vreau să devin manager și am câteva întrebari: 1.Trebuie să alegi un profil anume la liceu? 2.Ce facultate trebuie să urmezi (și eventual ce cursuri după aceasta)? 3.Merită să ...? (mai mult)
Salut. Am o intrebare: Cand dau juramantul in armata cine imi alege arma(terestre, navale si aieriene) si specializarea adica (infanterist, geniu, parasutism etc) Adica aleg eu arma si specializarea...? (mai mult)
Avand in vedere ca marti incepem scoala(iar maine o sa am de invatat)spuneti-mi ce sa fac acum(in ultimile ore de liniste :)))) ) M-am plictisit foarte tare :(
aşi dori să pun o intrebare: Dacă nu m- am prezentat la psihologic pentru Academia de Politie in Gorj, acestia din Gorj pot să ma programeze să dau in alta parte sau să îl dau tot ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!