Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 1 Martie 2025 sunt:
Hei TPU daca sunt la liceu pe profil economic pot in viitor sa dau la facultatea de drept?
Peste vreo 4 ani vreau sigur sa plec in Norvegia. Dar am cateva intrebari: ce locuri de munca stiti? Pot ajunge cu usurinta?
Salut o sa pun seria de intrebari mai jos : 1.Care sunt categoriile de arme la armata romana? 2. De ce imi trebuie permisu de conducere pentru o armă automata?(CITAT:să posede permis de conducere auto...? (mai mult)
Cei care ati dat admitere/simulare pentru medicina Craiova imi puteti spune daca subiectele sunt la fel ca-n cartea de grile? Si daca nu, cate sunt modifficate? Multumesc anticipat
Bună TPU, vreau să mă gândesc serios la viitorul meu și de asemenea doresc să apelez la ajutorul vostru. Vreau câteva exemple de meserii și liceul/facultatea ce trebuie urmată pentru acestea ...? (mai mult)
Care sunt facultatile cele mai bune din Romania, si care sunt profilele cele mai cautate pe piata munci?
Salut tup, am si eu o intrebare Eu m- am inscris la academia de politie la gorj, psihologicul a fost pe data de 29- 30 mai, eu nu am putut sa ma duc la acesta, imi puteti spune daca mai e vreo sansa...? (mai mult)
Hei TPU am o intrebare pentru fetele care fac balet:pot sa devin balerina chiar daca nu am fost la cursuri de cand aveam 5 ani (adica as putea sa merg si la facultatea de coregrafie chiar daca nu am fost...? (mai mult)
Stiti cumva ce materii se studiaza la o Facultate de Agricultura?
Salut, as dori sa ma angajez in armata. Am o scola profesionala de MARINA si seralu.Mai jos o sa va pun o serie de intrebarii: 1.Ce trebuie fac sa devin rezervist in cadrul armatei. 2. Daca sunt...? (mai mult)
Ce job-uri de vara pot avea, avand in vedere ca nu am inca 18 ani? (sunt din Tulcea, daca conteaza).
Am bacu luat cu 8. 50. Ce joburi as putea face care nu tin doar de munca fizica? Si daca as invata programare de unu singur as putea sa ma angajez ca si programator fara universitate?
Care ma poate ajuta si pe mine cu un loc de munca pentru vacanta de vara? Sunt student. am 17 ani. Multumesc anticipat!
Imi poate spune cineva care chiar stie daca se mai merita sa mergi la academia de politie? Chiar as vrea sa fac asta, dar totusi as vrea sa stiu cum se plateste treaba asta.As aprecia daca ati ...? (mai mult)
Care este cea mai buna meserie pentru cineva ca mine? Îmi place foarte mult matematica și în general tot ce e logic, urăsc sa memoreze și prefer sa gândesc și îmi doresc o meserie care...? (mai mult)
DAU FUNDA hei TPU, am o intrebare. am o prietena in varsta de 28 de ani si ar vrea sa isi gaseasca un loc de munca. problema este ca ea are un handicap mai usor la picioare, in sensul ca se poate deplasa,...? (mai mult)
Acesta este canalul meu de yt: https://www.youtube.com/channel/UCsZ- 2RZpifPVmg26ct2JiTw Uitati va si abonati va daca va place. Intrebarile mele sunt: Ce as putea schimba la el? E totul bun? ...? (mai mult)
Salut, imi puteti spune ce analize se fac pentru admiterea la penintenciare Tg. Ocna?
Sunt in clasa a opta si de la toamnă vreau sa merg la Colegiul National Roman Voda, pe filologie, engleză intensiv. As vrea niste pareri despre liceu.
Bună- ziua, am terminat liceu de teologie și vreau sa urmez și o facultate la Sibiu dar nu pe aceeași filiera, întrebarea mea este, la Sibiu la ce facultăți as putea întra cu profilul pe care...? (mai mult)
Cum pot ajunge paznic la Politia Militara? Pot intra si cu profesionala sau trebuie neaparat liceu? Trebuie data proba sportiva sau scrisa?
Marți am susținut examenul psihologic pentru admiterea în vederea Academiei de Politie. Vreau sa marturisesc ca am câteva emoții înainte de a primi rezultatul. Psihologicu s- a desfășurat...? (mai mult)
Am mare nevoie de ajutorul vostru. Doresc sa merg la facultatea de geografie din Cluj- Napoca anul acesta la una dintre specializarile cartografie sau planificare teritoriala. Problema este...? (mai mult)
Am terminat clasa a XII-a si mai departe merg la Facultatea de Matematica Informatica - Bucuresti. Puteti sa-mi spuneti cum pot obtine un loc la camin?
Cat castiga un muncitor ADP in provincie?
Pentru cursurile De paramedic Smurd trebuie diploma De Bac?
Daca fac 9 clase, o sa pot sa ma angajez undeva sau trebuie neapărat 10 clase?
Salut aș vrea sa îmi caut un loc de munca pe timpul vacanței, dar nu gasesc, am 18 ani, sunt din NEAMȚ.
Dau funda! Cum as putea sa vad daca imi place sau nu informatica? Sunt in clasa a 8-a si nu prea am facut informatica la scoala si vreau sa vad daca merita sa ma duc la mate info intensiv.
Ello, cum sunt caminele facultatii Gh Asachi din Iasi? Deasemenea, care este viata la automatica acolo? Danke. :)
Daca eu am: Medie cls 5=5 Medie cls 6=8 Medie cls7=8 Medie cls8=9 Nota de la Evaluarea Nationala romana=7 Nota de la Evaluarea Nationala mate=5 Pot sa intru la un liceu ce cere media de admitere...? (mai mult)
Salut tuturor, am o problema de mult timp, credeam ca o sa dispara in timp dar s- a dovedit ca am nisip la rinichi, am tinut un tratament cateva luni dar tot nu a trecut, problema e ca nu pot lucra, ...? (mai mult)
Bună am si eu o întrebare am o prietena care este elevă în clasa a VIII și acum trebuie să termine. Ea vrea sa meargă mai departe la Liceul Teoretic Penticostal din Baia Mare pe profilul economie...? (mai mult)
Heii, de mult as vrea sa devin actrita, cum as putea ajunge? As putea fara facultate? As vrea sa fiu macar aproape ca Nina Dobrev si Ema Watson,( le ador). M-as muta in New York daca este nevoie.
ce credeti despre aceste meserii: avocat, medic veterinar si web developer?
Am un canal de Youtube dar nimeni nu imi vede videoclipurile. Dc? Oare nu apar la oameni? Nu au nici o vizionare. Uite link ul unui video de pe canal: https://youtu.be/l301mtbdGOI
1. Cum se numeste profesia persoanei care lucreaza in politie cu infractorii, interogandu- i si facandu- i sa recunoasca fapta, sau cel putin sa stranga indicii pentru rezolvarea cazului? Am tot cautat...? (mai mult)
Poti lucra in Anglia fara cscs si fara afi self employed? in constructii?
Daca sunt in clasa 4 si am B la purtare trec clasa?
Salut stiti cumva daca pot sa ma angajez in constructii (in Anglia) fara sa am CSCS card? Voi putea sa aplic pentru card doar in cateva luni, deci daca stiti voi daca se poate sa te angajezi in constructii...? (mai mult)
Daca un om e la liceul cu program sportiv in clasa a- 7- a și vrea in clasa a - 8 a sa de mute la Octav Băncilă din Iași ce acte studii ii trebuie.Cum să le zică părințiilor că îi place muzica...? (mai mult)
Decii vreau sa ma inscriu la scoala de politie si proba de rezistenta este de 1000 m, cate ture trebuie sa fac? Funda
Dau funda. Îmi puteți spune în ce consta meseria de informatician? Ce ramuri are, ce specialități sunt în cadrul Facultății de Automatica?
Gasesc greu de munca ca programator junior(anul 1-2 de facultate) in Brasov?
Cine are venituri mai mari? Asistenta medicală sau contabilul? Și care este mai ușoară?
Intrebare pentru cei care lucreaza la EA Romania. Cat de important e ress code- ul ca angajat la EA? Mi s- a comunicat sa vin imbracat "smart casual" si cand zic smart casual ma gandesc la blugi negrii...? (mai mult)
la ce licetrebuie sa dau ca sa devin asistenta medicala in spital (nu am note prea bune)
Imi explicati si mie cum ajung politist? adica ce liceu ar trebui sa fac? am inteles ca au fost niste licee de agenti de politie, dar s-au desfiintat...
Ce ratb sau tramvai sau metrou iau de la afi sa ajung in pantelimon? Urgent! Funda
Cat face un antreprenor dintr-o afacere? Ca de exemplu Dintr-o cafenea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!