Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 1 Martie 2025 sunt:
Inginer constructor sau contabil? Avantaje vs dezavantaje Salariu!
Vreau sa ma apuc de yt... dar nu stiu in ce domeniu... Ce sa filmez? In ce categorie sa intru? Ceva fara sa imi arat fata.
Pot urma orice facultate indiferent de liceu? Astept raspuns
Cat poate scoate un antreprenor dintr-o facere?(Euro)
Salut stie cineva daca pot sa dau testul pentru cardul CSCS in limba romana? Sunt in Anglia, si mi-a zis cineva ca o cunostinta de a lui a dat testul in romana
Salut, Daca aplic pentru un post fara experiență, in cat timp ar fi indicat sa mă pune pentru un interviu sau ce ar trebui sa fac că să obțin jocul acela. Mulțumesc, dau funda!
Vreau sa urmez o cariera militara. Sunt plina de toate informatiile de care am nevoie doar ca nu gasesc un raspuns la o intrebare ..La singura intrebare pe care o mai am si sper ca voi ma puteti...? (mai mult)
Doar ce am absolvit liceul, profilul meu este tehnician in instalații electrice. Nu stiu daca o sa iau bacul anul asta, eu sigur voi încerca si următorul an sa- l dau deoarece îmi trebuie....? (mai mult)
Stiti ceva despre Stratton Recruitment? A plecat cineva cu ei în Marea Britanie? Sunt seriosi? Multumesc!
Cum obtin asa spus meseria de antreprenor? Cum ma ridic in afacere? Unde trebuie sa-mi constinui studiile? Ce salariu poate avea antreprenorul? Va rog raspundeti-mi la toate intrebarile!
La ce colegiu trebuie sa studiez pentru ca pe viitor sa imbratisez meseria de inginer construcor?
Univeristatea de Vest TM vs Babes-Bolyai Cluj: Am auzit ca Babes-Bolyai e mai bine organizata si mai putin corupta (i.e. se cere mita mai rar), e adevarat?
Se invata greu meseria de inginer constructor?
Am careva sanse de a imbratisa meseria de inginer constructor daca nu cunosc cine stie ce bine fizica sau matematica?
Pentru a da bacalaureatul sunt necesare cele 12 clase?
#TPU Care este misiunea unui inginer constructor?
Dacă mă duc la un liceu de arte(profil-muzică), trebuie să mai studiez și materiile obișnuite? Probabil da, dar vreau să fiu sigur.;)
Cat costa scoala de aviatie? In strainatate, respectiv Irlanda daca stiti cumva, multumesc:D
Doresc cita mai multa informatie despre un inginer constructor
In ce colegiu pot sa invat de inginer constructor?
La Dinu Lipati la arhitectura din ce se da bacul? Funda
TPU! As vrea dupa ce termin liceul sa dau la S.R.I, imi poate spune cineva niste lucruri despre aceadta meserie? Avantaje-dezavantaje, despre probele sportive etc... Multumesc anticipat!
Imi poate spune cineva la ce materii se da examenul pentru academia de politie? Sa imi spuneti si probele fizice va rog.
Bună ziua Tpu.Mai este obligatoriu preavizul in 2017? Vreau să îmi dau demisia și să pot beneficia de toate drepturile.
Merita sa in ivat meseria de INGINER CONSTRUCTOR sau nu? Exemeple, avantaje.dezavantaje?
Buna! Stiti cumva daca dau la profil uman mai pot sa devin arhitect? La Dinu Lipati la ce se bacul?
Vreau mai departe sa-mi continui studiile la un colegiu de economie...din pacate nu cunosc toate meseriile din economie ma ajuta cineva?!
Spunem ca dau la poliția militară la subofițeri si nu mai sunt locuri, pot intra tot acolo cu un grad mai mic sau trebuie sa îmi aleg alt profil? Sau cum merge treaba?
Am o mare prostie pierd mereu timpul pe strada cu prieteni intruna, cand ies pe strada parca ma uita Dumnezeu acolo si cu greu ma mai intorc acasa, ajutati- ma, o sa ajung sa nu mai am timp de...? (mai mult)
Cam ce salarii au angajatii din benzinarii gen Lukoil, OMV etc in anul 2017?
Buna! Sunt indecisa in ceea ce priveste facultatea. Momentan sunt in clasa a X- a si as vrea sa ma organizez incet incet deoarece nu as vrea sa ma trezesc sa fie prea tarziu si as vrea sa ma gandesc bine...? (mai mult)
Cele mai platite meserii din domeniul economic?
Am 1.80 m si o greutate de 95 kg.Credeti ca as putea fi respins la academia de politie din cauza greutatii?
Buna TPU Vreau sa devin profesor de istorie si cultura civica de gimnaziu ce liceu si facultati trebuie sa urmez? Sunt din Pitesti
Sunt inca in liceu si as vrea sa devin genul de politist care se ocupa cu elucidarea cazurilor, punerea cap la cap a dovezilor, cercetarea la fata incidentului etc..Ca exemplu si va rog sa nu credeti ...? (mai mult)
Sunt clasa a 10 si inca nu stiu ce facultate sa fac pe viitor, sunt genul de om care se plictiseste usor deci imi trebuie un loc de munca unde sa fie ceva diferit zi de zi ma gandeam la medicina veterinara...? (mai mult)
Este cineva care imi poate oferi cateva detalii cu privire la o facultate de grafica (Arte)? Ma intereseaza in special examenele de admitere. Multumesc anticipat!
Locuiesc in Suedia si am strans 10.000 Euro. Am invatat limba suedeza si as vrea sa imi deschid o firma de constructii, dar nu as vrea sa o deschid in Suedia. Pot deschide o firma in Romania ...? (mai mult)
Primul meu loc de munca! Buna! Sunt operator de linie la cusut de airbag. Nu am lucrat niciodata pe o masina de cusut dar te invata in 5 zile. Azi am cusut pentru prima oara in viata mea (a 2- a ...? (mai mult)
Salutare, spuneti-mi, va rog, toate meseriile la profilul REAL...
Salut Vreau sa urmez un liceu militar,dar dupa nu intentionez sa raman in armata, ci sa devin psiholog. Daca fac un liceu militar sunt obligata sa urmez academia si sa devin militar?
Salutare TPU, stie cineva un video redactor bun? Nu mam mai folosit de asa ceva si nu stiu care ar merge.
Am o intrebare referitoare la bioinginerie (UMF Iasi) Ce este bioingineria, ce materii se invata in facultate, ce poti fi dupa ce termini facultatea? Raspunsul cel mai detaliat primeste...? (mai mult)
de o vreme pun destul de multe intrebari legate de cariera dar trebuie sa sa iau hotarari cat mai repede. Deci dupa ce termin facultatea de medicina o sa urmeze sa fiu medic rezident. Cum o ...? (mai mult)
Bună, îmi puteți spune vă rog ce aş putea deveni pe viitor după ce termin facultatea de arte pe grafică? Dar altceva în afară de profesor, ceva mai bănos să zic aşa:))
Am o singura curiozitate. Daca m- am angajat la o firma si urmeaza sa incep activitatea peste cateva saptamani, insa la semnarea contractului am trecut evident data din ziua respectiva(fiind...? (mai mult)
Hey salut urgent,doresc sa devin manager cum ajung, unde imi fac studiile (colegiu). PLEASEE
Am depus un CV la un supermarket iar astazi m- au sunat pentru un interviu ca lucrator comercial la electrocasnice. Ce credeti ca ar putea sa ma intrebe si cam ce ar trebui sa stiu ca sa lucrez...? (mai mult)
Salut, TPU! Sunt in clasa a XII- a, si am o oarecare dilema: nu stiu ce facultate sa urmez. In ultimele luni am pendulat intre mai multe optiuni, in privinta carora nu am reusit sa iau o hotarare...? (mai mult)
Daca m- ati putea ajuta cu un raspuns, as fi foarte multumit! Eu vreau sa merg la facultate la UPB(la mecanica si mecatronica sau la ingineria transporturilor). Stiu ca se da admitere, dar as vrea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Na’vi, Toruk si Omaticaya!