Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 1 Martie 2025 sunt:
Din punct de vedere legal...este posibil sa poti trece de la un job platit sa zic cu 2500 de lei la un job mai slab platit (1500-2000)in cadrul aceleasi instituti de stat?
Studiez la școala Postliceală ca asistent de farmacie. Dacă nu profesez in domeniu 5-6 ani, mă mai poate angaja cineva după atâta timp de la absolvire, sau trebuie să susțin din nou examenul?
Pentru a deveni un Social Media/Digital Influencer, ce studii superioare ar trebui facute? Este de ajuns o diploma in studiile Media & Communication?
Vreau sa ma fac traducator. Este jn regula dacă merg pe stiinte sociale?
Stiu ca universitatea romano- americana face cursuri de japoneza si se dau si burse pentru anumiti elevi... as avea nevoie de detalii despre aceste cursuri si eventual si burse, deoarece as fi interesata...? (mai mult)
unde as putea gasi mai exact un model de lucrare de absolvire pentru inspector SSM in domeniul constructii? Multumesc
Heii TPU. Recent am auzit de o metodă pentru a face câțiva bani în plus, si anume recenziile online. Mă interesează unde as putea încerca și dacă merita. FUNDA
Cam cati bani poti lua in urma unui majorat fiind fotograf?
Poate o persoana care uraste biologia sa intre la medicina si sa se descurce la facultate?
Salutare tuturor. Vreau sa ma duc la liceu pe auto electrica. Imi puteti spune si mie ce materii se fac? Am auzit ca scap si de matematica...(nu o suport) si imi puteti sugera niste carti care sa le ...? (mai mult)
As vrea să știu unde este un liceu de artă cu specializarea coregrafie dans modern? Mulțumesc
cine a facut medicina, imi puteti da detalii despre liceu,profil,facultate,costuri, cat timp ati petrecut la facultate pe zi ca sa invatati si multe altele?
Mai am o luna pana la BAC si m- am hotarat sa urmerz cursurile facultaii de Automatica, ramura CTI. As vrea sa devin un programator bun, dar exista o problema... Nu ma pricep foarte bine la...? (mai mult)
Salut stie cineva ce este rsj global marketing din manchester/ Anglia? Locuiesc in manchester si aplicasem la mai multe job- uri azi am primit un email ca maine la 10 a.m. am interviu, eventual daca e...? (mai mult)
Am și eu nevoie sa compleez niste anexe pentru un arbore drept mă poate ajuta careva, chiar și contra cost! Repedeeee va rog frumos!
imi poate spune cineva care sunt ramurile cu cele mai mari salarii in medicina?
Vreau sa dau la Scoala de subofiteri (CAMPINA), inttebarile mele sunt : cat trebuie sa iau la bac? Mai sunt si alte probe sau examene suplimentare? Ce pot sa ies dupa ce absolvesc? Si cat voi...? (mai mult)
puteti sa imi dati mai multe detalii despre admiterea la facultatea de medicina Sa spunem ca am luat bacul ce trebuie sa fac apoi? Sin daca vreau sa devin medic pediatru, trebuie sa dau la medicina...? (mai mult)
Am o intrebare: - cum sa scap de o fată care vrea sa fie bff cu mine si bff- ul meu? - bff- ul meu vrea sa fie prietena (bff) cu toata lumea.Eu o vreau doar pentru mine. - cum sa scap de cealaltă...? (mai mult)
Azi (23.05.2017) am semnat un contract de munca cu o firma pe o perioada nedeterminata si ar trebui in mod normal ca de maine sa incep serviciu, dar in urma cu 2 zile am gasit un alt loc de munca cu un...? (mai mult)
A impartit cineva ziare de la kaufland? Daca da, cum ati procedat? Adica, pentru a face asta cu cine ati vorbit? Unde v ati dus? Pls rasp
as vrea si eu un loc de munca in Iasi pe perioada verii. Precizez ca am 16 ani, iar munca nu imi este straina. As vrea niste exemple cat mai exacte si nu de genul:ospatar, la Mc etc. Dau funda!...? (mai mult)
A urmat cineva facultatea/specializarea de psihopedagogie speciala in Timisoara sau Iasi? Cum sta treaba cu absentele? Sunt ingaduitori profesorii?
Pot să mă angajez în domeniul IT chiar și fără facultate dacă am cunoștințe de programare?
Salut Ce sa aleg intre PS4 si un PC? Care este mai bun? As vrea sa si filmez si sa fac live-uri pentru (Youtube).
Unde pot sa lucrez sau ce cariera pot sa imi fac daca merg la Fiologie?
Daca am media la purtare pe tot anul 9, 50 (pe un semestru 10 si pe altul 9) in clasa a 9 a pot da la Academie de politie sau militara? Adica am media 9 doar in clasa a 9 a pe semestrul al...? (mai mult)
Merită să faci facultate? Sunt pe punctul de a termina liceul, și am multe întrebări care, sincer, mă distrug psihic. Ce să fac? De unde să încep? Să merg la facultate?(chiar dacă nu simt...? (mai mult)
Este bun jobul de translator pe engleza - germana? Pot avea un castig cat de cat decent? Stiu ca asta este in functie de mai multi factori dar ma refer la modul general, daca pot gasi de munca, etc....? (mai mult)
Cat castiga un tehnician dentar incepator? Si pana pe la cat ajunge in medie dupa vreo 2-3 ani? Daca aveti si alte informatii despre tehnnicienii dentari, imi puteti spune. Funda
Vreau sa stiu daca exista vreo varianta sa ma pot muta pe MAI, eu sunt in MAPN acum, la Maistri Militari, elev. Mentionez ca sunt pe arma tancuri, pot sa prind repartitie in Bucuresti?
In general vorbin, e concurenta mare la intrarea la facultatea/specializarea de psihopedagogie speciala? Sunt interesat in mode special de Universitatea de Vest TM, Babes- Bolyai, A I Cuza, si Universitatea...? (mai mult)
Pot sa devin fotbalist profesionist daca am probleme cu vederea? Mai pe scurt, miopie cu -7.
Peste câteva zile trebuie să dau probele pentru pedagogie, și nu știu dacă am ales bine : Pentru cântec am ales "in pădurea cu alune" (aici trebuie să spun și autorul?, și dacă...? (mai mult)
Dau funda! După ce termin un liceu cu program sportiv și iau bacul, unde mă pot angaja?
Hei! Spuneti-mi si mie niste echipe de fotbal care cauta jucatori tineri nascuti in 2002-2003, si dati-mi si un link, ceva, de unde pot sa-i contactez :), mersi :)
As vrea si eu sa stiu cum se fac cursurile la facultatea la distanta(daca este prezenta obligatorie, daca intri in sesiune fara sa vi la cursuri, etc) pentru ca as vrea sa ma inscriu la ID si sa...? (mai mult)
Care este diferenta dintre profilul filologie-bilingv limba engleza si profilul filologie, 1 intensiv limba engleza? !
Vreau sa ma angajez ca ospatar sau ca barman. Va rog ziceti-mi si mie daca e greu.Cum trebuie sa ma comport cu oamenii si ce trebuie sa fac?
Cum pot deveni dispecer 112? Ce calificari imi trebuie? Unde pot afla mai multe informatii?
Am nevoie de matematica pentru a intra la academia de politie?
Vreau sa fac facultatea de actorie din america(inca nu m.am hotarat care)vreau sa-mi spuneti cum pot obtine bursa la ei?
#Dau funda/cum sa transfer bani din abonamet pe un card de credit 10 euro 30 de euro/ si cum se face
Vreau sa dau la AFT si vreau sa imi spuna si mie cineva daca este grea proba de matematica.M- am uitat pe subiecte si mi s- au parut destul de grele.Adica vreau sa stiu daca sunt mai grele ca la...? (mai mult)
Salut, TPU! Sunt clasa a VIII- a si inca nu m- am hotarat la ce profil sa ma duc: stiinte ale naturii sau mate info intensiv. Mie imi place foarte mult matematica si chiar ma descurc. Informatica nu stiu...? (mai mult)
Daca faci liceu de mate-info, poți deveni actor?
Care ar fi explicatia ca cei care muncesc in strainatate pentru 1000 de euro isi cumpara in cativa ani, apartamente cu bani jos desi acolo platesc chirie, trimit bani si acasa, iar cei din tara care...? (mai mult)
Ce facultate as putea face in Romania(fara admitere)ca in viitor sa pot pleca sa lucrez in Japonia de preferabil, sau intr- o tara in care se vorbeste engleza? P.S. Va rog sa raspunda doar cei care sunt...? (mai mult)
Ce pot sa fac ca sa nu se mai mareasca alunitele, am peste tot pe fata pe gat pe spate ma enerveaza enorm nu pot sa joc fotbal nu pot sa ma bat in gluma cu cineva nu pot sa fac vreun sport
Care imi zice si mie provocari,, decente"?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?