Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 1 Martie 2025 sunt:
Ce trebuie să știu pentru interviu că sa te angajezi vânzător intr-una magazin de încălțăminte?
am o pasiune imensa pentru literatura si psihologie si pe viitor mi- ar placea sa- mi gasesc un job care sa permita imbinarea celor doua. Este posibil sa devin ediror de carte dupa terminarea...? (mai mult)
Urgent va rog stie cineva ce ar trebui sa fac? Deci am rezervat bilet de avion Londra- Bucuresti insa seful nu imi mai da liber si nu pot merge acasa se mai poate rezolva ceva? Sa aman biletul sau...? (mai mult)
Salut sunt in Anglia de ceva timp si as vrea sa stiu de ce anume am nevoie ca sa dau de permis ma refer la acte, etc deci toate si cam cat timp dureaza e la fel ca in Romania? Adica parte teoretica 2-...? (mai mult)
Daca fac facultatea de marina (din Constanta) pot sa plec pe vas de croaziera si sa fiu angajata ca manager? Ca sa am mai multe sanse sa fiu manager pe vas de croaziera ce facultate ar fi mai indicat sa...? (mai mult)
Sunt in clasa a 11- a la liceu la mate- info. Sunt pasionat de masini si de motoare, chiar indragostit si as vrea sa dau la facultatea de mecanica din Iasi doar ca nu ma pricep la fizica...din...? (mai mult)
Cum sa te prezinți la un interviu?
Cine stie despre Binatex?
Cine imi spune daca aceasta configuratie de Gaming este buna? https://www.emag.ro/cart/products?ref=cart
Liceul Odobleja sau Ioan Barbu din Bucuresti? Adica cum e la unul si cum e la celalalt? Si dc?
Îmi poate spune cineva care e diferența dintre profilul filologie jurnalism și filologie? Mulțumesc anticipat!
Heei, dacă vreau sa ma angajez ca ospatar sezonier, mi se v-a cere să merg la interviu sau să mă tină de probă?
La anul voi da Bacul! La romana nu prea mi-a placut sa citesc carti, la istorie este bine, dar mai trebuie sa dau si la geografie si profesorul meu nu a facut nimic.Ce sa fac?
Salu sunt un tanar de 20 de ani si am facut un curs de mecanica auto si am luat examenul cu nota foarte mare insa nu am prea facut practica, credeti ca voi gasi undeva in timis unde sa ma ia ca...? (mai mult)
Ce posibilități am pentru viitor daca merg pe profilul de filologie sau filologie-intensiv engleza. Ce as putea sa devin etc.
Cum primesti bursa la Universitatea de Psihologie din Bucuresti? Care sunt taxele de solarizare? Cine ma ajuta si cu alte detalii?
La anul voi da Bacul! La romana nu prea mi- a placut sa citesc carti, la istorie este bine, dar mai trebuie sa dau si la geografie si profesorul meu nu a facut nimic.Ce sa fac? Dau funda pentru...? (mai mult)
Vreau sa invat la psihologie, dar nu sunt sigura.Cum traiesti din studii de pihologi? Ce salarii in mediu?
Cum sa trimit mesaje mai ales ce trebuie sa scriu la subiect
Din vara asta vreau sa invat pentru admiterea la medicina.Eu sunt la profil uman si nu mai fac biologie chimie si fizica.Credeti ca intr- un an pot intra la medicina dentara sau ca farmacist? La...? (mai mult)
Liceul Odobleja sau Ion Barbu din Bucuresti? Adica care cum e? Care e mai bunusor, in materie dela dotare, profesori si altele
Salut.Anul acesta vreau sa dau bacul pentru a doua oara si as vrea sa il dau doar la romana si la celelalte sa lipsesc.Intrebarea este, daca il iau la romana si lipsesc la celelalte se va lua in considerare...? (mai mult)
Am nevoie de ajutorul vostru. Vreau să dau la limbi străine in Bucuresti dar nu stiu exact ce profil. Eu as vrea la filologie deoarece asa m- au sfătuit profesorii spunând că sunt cele mai multe...? (mai mult)
Cine îmi poate face negativul muzicii Sore - Ce mai vrei? Am nevoie foarte mult de negativ...
Am o intrebare legata de alegerea unei viitoare facultati. Care credeti ca are in viitor un succes mai mare: ASE sau litere? Vreau pareri pro si contra pentru fiecare din ele si daca se poate de...? (mai mult)
Am un prieten care recent a intrat in domeniul fotografiei pe cont propriu(a lucrat ca fotograf la o companie, dar acum ii singur) si as avea nevoie de niste sfaturi cum poate sa- si aduca clienti(ce...? (mai mult)
Ce face un designer mass media? E cautata aceasta meserie? E bine platita? Vreau cat mai multe informatii.
as dori si eu sa stiu care e diferenta intre facultatea de politie si cea de la jandermerie? Adica ca si materie in cei 3 ani... şi dupa aceea, după ce se termina... cum e viata ca şi om...? (mai mult)
As dori sa dau la Scoala de Agenti de Politie Campina dar am o mica problema. Am pe abdomen o operatie care este vizibila. M-ar afecta cu ceva? Multumesc
Salut, se pot gasi locuri de munca in care sa stai de acasa si sa lucrezi ceva? Nu am nevoie de salariu mare :)) (am 16 ani XD )
s-ar merita sa ma transfer de la profilul meu " Turism si alimentatie" la " stiinte sociale"? VReau raspuns rapid va rog Cel mai bun raspuns are funda
Ce meserie ati alege intre sofer pe tir si soldat in armata?
Hei! Am terminat clasa a 12- a anul trecut, am luat bacul cu o medie bunicica, si vreau neaparat sa dau la tehnica dentara la facultatea Ovidius din C- ta. Ideea e ca eu am terminat cu calificarea "tehnician...? (mai mult)
Ar trebui să rămân la scoala sau sa ma duc la cules de capsuni în Spania? dau funda :x
Buna sunt din București la un liceu Economic, studiez contabilitate și vreau un răspuns concret.Ce poți ajunge cu calificarea în Tehnician in activități economice? Țin să spun că nu am șanse...? (mai mult)
Cat de diferita este franceza vorbita în Belgia fata de cea din Franța?
sunt in clasa a 10- a profil Stiinte ale naturii si as vrea sa devin un programator, ma pricep la computere foarte bine, dar as dori sa stiu unde ar trebui sa dau mai departe dupa ce termin...? (mai mult)
ce materii se dau la admitere facultatea de electrotehnica si electroenergetica Timișoara! Se face informatica la facultatea acea? funda!
In ce consta examinarea medicala pentru angajare?
Se pregateste cineva de admitere la Facultatea de Medicină şi Farmacie din Galati, din cadrul Universitatii „Dunărea de Jos" Galati? Pentru ajutor reciproc. Domenii Medicina, Medicina Dentara...? (mai mult)
Ce poti face in viata daca nu ai diploma de bacalaureat. P.S: Sunt fata, si sunt in clasa a 9-a pe mate-info.
Dacă ai vergeturi poți intra la liceul militar?
Am terminat liceul și vreau sa mă apuc de facultate.ideea e ca îmi place foarte mult desenul tehnic, 2D 3D, design. Ce facultati-profile îmi recomandați
Imi puteti spune cum as putea ajunge la mascati? Deoarece peste un an termin liceul si as dori sa fac asta! Nu stiu prea multe detalii despre cum se ajunge acolo. Orice raspuns este important pentru...? (mai mult)
Stiti cumva daca mai se mai dau probe de admitere la Dinu Lipati din Pitesti daca vreau sa ma mut, eu acum sunt in clasa a 7-a.
Salut TPU Poti face fata la o facultate in domeniul IT (gen UVT) daca nu prea stii informatica? Adică, unii au zis ca daca stii mininul de programare, limbajul, orice, o sa fie dificil, dar o ...? (mai mult)
Salut, sunt elev in clasa a 12- a si as vrea sa ma inrolez in armata.Am nevoie de cateva detalii, putin mai multe decat se gasesc pe site ul oficial al armatei romane.De exemplu, cum se intra? Ce trebuie...? (mai mult)
Salut va rog ajutati- ma daca sunt utilizatori care se afla in U.K. sau stiu despre ce vorbesc. Sunt in Anglia (manchester) si vreau sa a angajez in constructii am inteles ca am nevoie de mai multe documente...? (mai mult)
Sunt clasa a 12 a si ma gandeam sa dau la SGP dupa ce termin. Imi poate explica si mie cineva mai exact ce trebuie sa fac? Care sunt pasii si ce probe trebuie sa dau? Ce salarii sunt? Cazarea si...? (mai mult)
Ce facultateai ai alege, terminand un profil de stiinte ale naturii? Argumentati. 1. MANAGEMENT 2.PSIHOLOGIE 3.INGINERIE MEDICALA 4. PEDAGOGIE
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!