Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 1 Martie 2025 sunt:
Sunt clasa a 12 a si ma gandeam sa dau la SGP dupa ce termin. Imi poate explica si mie cineva mai exact ce trebuie sa fac? Care sunt pasii si ce probe trebuie sa dau? Ce salarii sunt? Cazarea si...? (mai mult)
Ce facultateai ai alege, terminand un profil de stiinte ale naturii? Argumentati. 1. MANAGEMENT 2.PSIHOLOGIE 3.INGINERIE MEDICALA 4. PEDAGOGIE
Ce trebuie sa fac ca sa urmez scoala de asistenti medicali? Ce cunostinte trebuie sa am dinainte si cam cat m- ar costa? Pot alege de la inceput sectiunea pe care vreau sa merg? Astept raspunsuri cat...? (mai mult)
De unde as putea descarc un model de CV de completat, care sa fie actual si in limbra romana? Multumesc
Bună ziua. De la 1.09. 2016 am intrat în șomaj pana la 1.06. 2017. Ce se întâmplă după ce termin somajul dacă nu am găsit de munca? Ce pot face sa fiu asigurata?
Ce trebuie sa stiu, sa mânuiesc, sa invat pentru a deveni un level designer? Si inca o curiozitate... Cat castiga un level designer? Cel mai complet răspuns primește funda! Mulțumesc...? (mai mult)
Ma pasioneaza arhitectura insa nu am profesat in acest domeniu.Ma intereseaza un program(ideal sa fie cel mai bun) de arhitectura gratuit.Multumesc anticipat!
Poti lucra undeva daca suferi de schizofrenie?
Mai am aproximativ doua luni pana la admiterea la liceu si inca nu m- am hotarat ce profil sa aleg dintre pedagogic si stiinte sociale. As vrea ca mai departe sa fiu jurist sau editor de carti,...? (mai mult)
Ce licee bune suntsunt din Bucuresti sec5?
Pot descarca Pixwords pe calculator?
Ce licee bune sunt in Bucuresti?
Întrebarea mea este următoarea: Ce salariu are un agent de vanzari UPC?+ mai multe detalii va rog! Dau funda
Buna dimineata! Locuiesc în Germania și vreau să deschid o firma de krankenfahrten (transport persoane de acasa la spital de la spital acasa de acasa la dialyza si invers)problema este ca nu am nici...? (mai mult)
Sunt in clasa a 8- a si de vara trecuta fac meditatii.Nu m- am ridicat la notele pe care parintii vor sa le i- au la examen pentru ca pur si simplu nu inteleg mai nimic.Recunosc ca eu nu am ...? (mai mult)
:) Am o intrebare mai delicata ca sa zic asa... Imi place mult sa cant si am un idol care imi place mult, imi place muzica lui...tot ce face se numeste Faydee... face o treaba buna Si vreau...? (mai mult)
Am fimiza si ma tot gandesc la viitor cand o sa imi incep viata sexuala...Pot face sex cu problema asta? Pot sa am copii? Mi- e prea frica si jena sa spun cuiva, am 14 ani...Ma pot duce singur...? (mai mult)
Ce atributii ii revin unui subinspector de politie de la circulatie?
La anul voi da Bacul! La romana nu prea mi-a placut sa citesc carti,la istorie este bine, dar mai trebuie sa dau si la geografie si profesorul meu nu a facut nimic.Ce sa fac?
Bună Ziua TPU am o întrebare referitoare la meseria de gardian vreau să dau la Școala Naționala de pregătire a agenților de penitenciare dar oare se merită să lucrezi in acest sistem? Cat despre...? (mai mult)
am o intrebare si va rog mult sa imi raspuda cineva care se pricepe. Sunt clasa a 11 a si vreau sa studiez medicina la UMF Cluj, de anul acesta fac ore si ma descurc... intrebarea mea este, ...? (mai mult)
Pot sa devin stewardesa dacă ma duc la stiinte sociale? Multumesc!
Din cauza zilei de 1 mai care a fost libera, am ramas putin in urma cu productia si este mai mult de lucru. Ne- a chemat sa lucram doua sambete cam fortat iar persoanele care nu pot merge sambata...? (mai mult)
Am o problema care se leagă de viitorul meu... Deci, sunt în clasa a 9- a profilul științe ale naturii, până acum am vrut sa merg la medicina și sa devin chirurg, însă anul acesta...? (mai mult)
O intrebare pentru cei care au sustinut probele de selectie pentru o cariera militara in cadrul Mapn. In ce consta testarea situationala?
Ce parere aveti de meseria de sofer pe tir? Ce salariu are un sofer in Romania?
La Academia de Politie din Bucuresti exista specializarea pe "criminalistica"?
Ce stiti despre compania Veo? Sunt seriosi sau nu? Ati lucrat pentru ei? E adevarat ca au testari de cateva saptamani inainte sa angajeze si ca au target si ca la ei se lucreaza peste program? Ce altceva...? (mai mult)
Daca am terminat Academia si sunt subinspector de politie si incepe, Doamne fereste, un razboi, eu as fi soldat sau as fi gradat si in armata?
Credeti ca la 46 de ani sunt prea batran pentru. a ma inscrie la o postliceala sanitara?
Cei care au fost sau încă sunt studenți la FEAA ar putea sa-mi dea câteva detalii despre cum este acolo?
Salut, vreau si eu o parere: Cum vi se pare postul de brigada anti- tero de la SRI? Ma bate gândul sa dau la academie, doar ca nu stiu exact ce presupune asta. Știți ce probe se dau, unde se dau...? (mai mult)
SALUT TPU! Stiti cumva daca la Facultatea de Limbi Straine din Cluj pot alege la specializarea A Japoneza si la B Coreeana sau trebuie neaparat Japoneza- Engleza sau Coreeana- Engleza? Romana nu doresc,...? (mai mult)
Cate facultati trebuie sa fac pentru urmatoarele meserii si ce profile trebuie sa aleg: chimist biolog fizician inginer mecanic (robotica) si inginer genetic? Dau funda
Dau FUNDA. Sunt convinsa ca ati auzit cu totii despre examenele Cambridge. Vreau sa dau si eu examen dar deocamdata nu ma simt suficient de pregatita pentru nivelul la care mi se sugereaza sa sustin...? (mai mult)
care este salariul unui profesor in functie de vechimea lui?
Heyy, ma ajutati cu niste versuri(rime) minim 4 versuri despre meseria de consilier(sa nu fie ca meseria de consilier e grea etc. etc.) sa fie niste rime amuzante.
Sunt băiat in clasa a12a si trebuie sa iau cea mai importantă decizie. Ce fac pe mai departe. Ma macină gândul asta si nu imi vine nicio idee. Inițial m- am gândit la poliție mi- ar...? (mai mult)
Oare am facut o greseala daca m- am angajat din timpul facultatii? Ideea este ca eu studiez informatica si am prin un post intr- o companie multinationala pe un proiect foarte fain.Mai multi...? (mai mult)
Buna am o problema locomotorie, ma deplasez mai greu. Anu asta vreau sa merg la facultate. Ce facultate imi sugerati tinand cont ca am un handicap locomotor? Pt a ma putea angaja in viitor mersi
Stie cineva unde pot găsi partitura pentru pian a melodiei Tu si eu de Inna?
Ce probe se dau la liceu sportiv (fotbal)? Cand se dau probele? Funda+Vot!
Ce salarii au pompierii in anul 2017? Am cautat mai peste tot dar nu am gasit nimic concret. Multumesc Anticipat.
Hei. La Academia Nationala de Informatii Mihai Viteazul din Bucuresti, una dintre probele scrise este una de cultura generala. Stiu ca suna cam aiurea pentru ca e cultura generala, dar stiti cumva daca...? (mai mult)
Ce parere aveti despre ASE? Iesi ceva de acolo?
Am o intrebare asa mai specifica, deci doresc foarte mult sa- mi continui studiile la colegiu de medicina asadar vreau sa- i intreb pe cei ce au admis in an sau poate mai inainte, ce cerinte au profesori...? (mai mult)
Hei! Mi- as dori ca pe viitor sa lucrez in domeniul IT si sa termin o facultate pe baza acestuia. Problema e ca nu prea sunt buna la matematica si nici nu imi place la fel si cu fizica. Stiti cumva daca...? (mai mult)
Sunt din Călărași. Unde as putea urma un curs de croitorie gratuit? Și cam cat ar costa?
Am nevoie de o parere de la agentii de politie.Ce imi recomandati: Campina si agent de politie sau Tg. Ocna si agent de penitenciar? Mi- ar placea sa aud raspunsuri detaliate(amanunte precum salariul,...? (mai mult)
Cititi va rog! :) :*... Salut eu am canal de Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCGrmcjeLDGPZcTPNemsBQRg. Si problema e ca acum 3 saptamani mi- a fost dezactivat optiunea live si nu mai pot...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!