Voi mai aveți încredere în ce scrie pe net sau se prezintă la știri legat de un job? Adică pe net îmi apare mereu, că la jobul x se plătește bine sau în locul cutare fiind zonă izolată...? (mai mult)
Poti face bani seriosi ca si barman? De un an de zile am lucrat intr- un bar jalnic as putea spune unde faceam cateva cafele si seara mai dadeam niste beri si poate ceva bauturi mai tari si cam atat....? (mai mult)
Salut, am o problema in legătură cu un loc de muncă, am un prieten în Germania care mă ajută să vin la el, el montează centrale căldură în pardoseala și mai multe, dar problema e că mă stresez...? (mai mult)
Cum devin expert în legea atractiei din documentarul The Secret?(Secretul)
Pentru un internship într-o instituție bancară, ce teste sau chestionare de abilități ar putea folosi pentru a selecta studenții buni?
Salut! Vreau sa va intreb daca pot intra la liceul militar daca am pectus excavatum(pieptul înfundat). Nu am probleme respiratorii, dar nu știu dacă o sa trec vizita medicală.
Va salut, sunt din Republica Moldova, sunt cetățean Român am absolvit academia de politie din Chișinău am și master la aceeași instituție, studii recunoscute în Romania, as putea sa mă angajez...? (mai mult)
Este liceul sportiv un liceu bun?
Care este salariul unui medic chirurg in Germania si Austria?
Buna! Tot ma întreb ce ar trebui sa fac cu viata mea. M am gandit sa ma fac învățătoare, cred ca mi- ar placea sa invat niste copii lucruri interesante, insa mi e frica ca nu m ar asculta si ca ...? (mai mult)
Buna! Ce sfaturi imi dati daca vreau sa-mi gasesc un job si desi chiar daca am trimis multe cv-uri, nu numai la joburi ci si la intershipuri, ce ar trebui sa fac?
Hey lume, eu ca angajat îmi pot da angajatorul în judecata dacă îmi interzice sa îmi parchez mașina în fata locului de munca pe motiv ca parcariile din fata magazinului sunt pentru clienți? Soția...? (mai mult)
Bună, aș dori niste exemple de ce să spui la un interviu de angajare ca și casier și la lucrător la KCF. Sincere am citit mai multe articole despre ce să spui la un interviu, dar cu cât citesc...? (mai mult)
Salutare, am 15 ani si mereu cand merg in aeroport ma pasioneaza ca pe viitor sa ma angajez la securitate la un aeroport sau orice job acolo. Nu stiu imi da asa un vibe placut si linistit chiar daca e...? (mai mult)
Bună,pot intra la facultatea de pedagogie daca sunt la profil uman/filologie?
Salut! Ce salariu are un ofițer în armată? Merită să te chinui într-un colegiu militar, apoi într-o academie ca să ajungi ofițer?
Aud deseori, ca lasa la inceput ai salariul mic dar dupa creste, ce sa creasca ma? Ca in afara de 2- 3 meserii abia creste pe ici pe colo si daca avansezi sunt joburi unde avansezi si iei 200 lei in ...? (mai mult)
Voi ce parere aveti de "a avea relatii, pile" la noi? Nu zic, poti ajunge politist, programator, multe meserii si fara pile dar sunt si multe unde nu ai ce cauta fara pile si inca ceva, chiar daca...? (mai mult)
De sarbatori primiti ceva bani in plus? Il am pe taica-miu lucreaza la stat, ia 1500lei de Craciun, la privat ce iei? Sa nu fii programator sau meserii din astea de nu le poate face oricine.
Voi stiti meserii calificate unde nu va dau patronii concediu? Manager ar fi una din ele, ei nu prea au concedii, oricum la privat asa e peste tot aproape, un programator, ceva mai rasarit poate i se...? (mai mult)
Buna! As avea o nelamurire in legatura cu profilul de filolgie. Sunt clasa a 9- a si sunt foarte sigura ca nu suport informatica absolut deloc si cu atat mai putin chimia si nu ma pot numi un mare fan ...? (mai mult)
Salut TPU, am o intrebare. Daca vreau sa infiintez o firma de constructii in Romania, imi trebuie o diploma de calificare in domeniul constructiilor
Salut, sunt clasa a 11 a la profil stiinte sociale si as vrea sa dau la scoala de subofiteri si maistri militari de la Pitesti, imi puteti da mai multe detalii cam ce materii se fac si ce arma mi- ati...? (mai mult)
Care e înălțimea maxima pentru tanchisti în armata noastră? Am 1, 82 și ma întrebam dacă am măcar vreo șansă.
Salut! Am o intrebare dacă faci un curs de calificare în loc de profesionala sau liceu, te angajeaza cineva?
Bună. Are cineva o cunoștință care studiază ingineria biomedicală sau poate a terminat studiile în acest domeniu. Sau poate știți oameni de gunu' pe platforme sociale. Aș căuta pe cineva în...? (mai mult)
Salut am și eu o întrebare dacă se poate și știe cineva. Unde pot să găsesc niște grupuri de WhatsApp sau Telegram pentru curieri Glovo / Bolt / Tazz? Mersi mult!
Salut,a mai lucrat cineva la MC Donalds in Germania? Cum este?
Salut, cam cum lucrează un polițist? Adică 7-4; 4-0; 10-7?
Bună seara! Cum vi se pare meseria de medic nutriționist? Ce alte ramuri ale medicinei sunt mai ușoare?
Salut,sunt elev la o scoala de subofiteri mapn in luna a 3 a de învățământ vreau sa stiu daca ma pot transfera la pompieri pe parcursul anului acesta scolar și dacă da, cum as putea face asta.
Hei, încă de ceva timp am in plan un tatuaj micut și finuț in zona gâtului, imi place foarte mult dar nu știu dacă ma va incurca pe viitor(din punct de vedere al jobului).As vrea sa dau la postliceala...? (mai mult)
Un basarabean cu buletinul român expirat poate fi admis ca român de pretutindeni? Înțeleg reproșurile posibile, dar rog ca cei care nu dețin competența de a oferi un răspuns util să ignoreze...? (mai mult)
Salut TPU, am o întrebare, am lucrat la Glovo timp de o săptămână. În săptămâna respectiva am făcut 65 lei deoarece am lucrat 3 sau 4 zile deoarece în celelalte zile ploua și a nins. Plus...? (mai mult)
De ce nu se poate face angajarea la posta pe post de casier fara liceu terminat?
Buna, vreau sa ma transfer la o alta școala in vacanța de iarna, am mediile impecabile pe anii precedenți dar anul acesta am luat 2 note proaste la o materie, pana in momentul actual nu îmi iese...? (mai mult)
Sunt un basarabean ce deține cetățenia română, media la BAC 8, 00, există vreo șansă de a învăța la buget la o facultatea de litere? Dacă nu precum român de pretutindeni, ca român. Cum...? (mai mult)
Salut! Stie cineva ce nota trebuie sa obtin la scris, la examenul de admitere prin sursa externa/incadrare directa la politie? Minim 5 sau minim 7?
Buna! Stie cineva despre compania Connection Project? Am interviu la ei si as vrea sa stiu daca e firma de incredere, mai ales ca jobul este remote.
Salut, vin cu o intrebare, sunt elev un clasa a 12 a si ma gandesc dupa ce termin liceul sa aplic la facultatea de drept pe administratie publica si la facultatea de sport kinetoterapie, ambele sunt...? (mai mult)
Hei! Este primul meu an în învățământ și am înțeles că ar trebui să primesc o primă de instalare. Dacă nu o vii primi, unde aș putea să fac o sesizare? Bănuiesc că este dreptul meu până...? (mai mult)
Bună! A susținut cineva un interviu în engleză? Diferă față de cel în română? Mulțumesc anticipat!
La medicalul pentru agenti de politie, am voie sa ma prezint cu ochelarii de vedere la consultul oftamologic?
Bună! Sunt studentă în anul II la psihologie iar una dintre variantele mele de viitor ar fi psiholog sportiv. În România nu știu cât de promovată este ramura asta a psihologiei, însă aș dori...? (mai mult)
Bună seara. Cine știe firme serioase de recrutare pentru munca în Germania sau Olanda? Mulțumesc. O seara faina! Dau Funda
Buna TPU. Miercuri voi avea primul meu interviu de angajare pentru postul de supraveghetor copii la un spatiu de joaca si voiam sa va cer niste mici sfaturi in legatura la ce sa ma astept, cum ar trebui...? (mai mult)
Cum aș putea lucra remote pentru o companie din Marea Britanie, Statele Unite, Canada și alte țări vorbitoare de engleză? Mai în special job- uri în customer support sau operare date, ceva de...? (mai mult)
Salut, Cum se procedeaza daca vrei sa lucrezi ca profesor? Adica unde te uiti de posturi libere? Pana acum pentru joburi in it am folosit linkedin, ejobs, bestjobs, dar nu am vazut sa fie acolo ...? (mai mult)
Salut! Pentru a intra la Facultatea de Arhitectura de Interior am nevoie de bac la mate? Multumesc anticipat!
Daca vreau sa dau la pompieri prin sursa externa la ce dau examen si cand sunt inscrierile?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Citate din filme
Noi iti dam doua indicii: actorul si citatul. Tu trebuie doar sa ne spui in ce film l-ai auzit!