Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 1 Martie 2025 sunt:
am cam ametit cu atata cautat. Cei care primesc foarte multe cazuri (furt, oameni ucisi, droguri, arme), si investigheaza oameni suspecti cum se numesc? Stiu doar ca fac parte dintr un compartiment...? (mai mult)
Am cautat pe net, pe mai multe siteuri, dar nu am gasit un raspuns concret: Este obligatoriu sa ai permis de conducere ca sa fii pilot pentru linii comerciale? De asemenea, exista o limita de inaltime...? (mai mult)
Vreau sa vant pliante cu sora mea mai mica in vacanta mare dar ea are 14 ani... O v a angaja? Si unde trebuie sa ma duc sa o angajeze si ce as putea sa intreb. Fac asta pentru ea sa nu fie singura.
Sunt in clasa a-9-a la mate-info si de multe ori nu ma chef sa-mi fac tema la info si o iau de pe net.Ma afecteaza cumva?
unde ma pot angaja doar cu BAC? Am lucrat ca web designer pe platforma Wordpress la o agentie de publicitate din orasul meu dar plateau prost (1000 lunar, si nu- mi primeam cei 40% din proiecte...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Cibernetică, statistică și informatică economică? Se merită să fac această facultate, e de viitor?
Cine stie cum se poate face admiterea la trupele speciale DIAS? Am cautat pe internet dar nu am gasit nimic. Multumesc mult.
As vrea sa devin medic oftalmolog si vreau sa stiu daca salariul la o clinica privata este decent si cam cat este cu aproximatie? Dar daca as avea posibilitatea sa-mi deschid o clinica?
Bunza ziua, sunt fata si clasa a x a si as vrea sa intru la politehnica la profil electric sau telecomunicatii nu stiu care e mai bun si care ofera un viitor si salariu bun ce parere aveti? A si as vrea...? (mai mult)
Cum e la filologie si mate-info? Adica ceva de genul daca puteti sa scrieti : Filologie E la uman Mate-info E la Real
Hey salut, sunt din Moldova și vreau să plec la colegiul militar din Cîmpulung, îmi puteți spune vă rog ce medie trebuie să am ca să fiu primit acolo? Mersi!
Stie cineva cat dureaza cursul la subofițeri în armată? vreau să merg direct din civilie.Ma gandesc sa dau pe auto ca am toate categoriile
Cand se dau examenele de sfarsit de an la clasa a8-a?(ma refer la o data exacta, nu sa imi ziceti la sf anului)
De ce nu pot descărca nicio aplicație, îmi spune că trebuie să mă autentific cu contul Google?
Ce facultate ar fi mai buna din punct de vedere financiar daca eu sunt pe constructii, instalatii si lucrari publice, aici fac si desen de constructii si de instalatii plus desen 2d in autocad si ma ...? (mai mult)
Peste doi ani termin liceul si inca sunt cu capul in nori, nu stiu in ce parte sa ma orientez. As dori ca job un loc de munca ce se leaga cu limba Engleza deoarece sunt foarte bun la aceasta...? (mai mult)
Vreau si eu probele sportive la liceul militar alba Iulia si testul de psihologie cum este?
Cine are cont premium de minecraft si nu se mai joaca sa mi- l dea plsss ma puteti contacte pe Facebook si raspunzind la intrebare plssssss fiecare care ma ajuta va fi rasplatit :] + DAU FUNDA! Facebook...? (mai mult)
Am 13 ani si am de gand ca la anul sa ma mut in Anglia si sa- mi continui studiile acolo! Insa nu stiu ce sa fac! Imi e frica ca nu o sa ma adaptez si ca o sa- mi fie ft greu... Engleza nu o stiu...? (mai mult)
Am inceput scoala de soferi pentru profesionisti doar C CE. Am facut legislatia 3 saptamani. In 15 mai dau sala In cat timp am sa termin categoria c e + atestat cpi?
Ce licee mai sunt in Măgurele in afara de Liceul Teoretic,, Horia Hulubei"?
Cum e in liceul Odobleja?
Ce as putea face dupa legiunea franceza? Raspunsuri la tema va rog!
Ca să fiu admisa la REI este nevoie de o admitere? (Dacă da, la ce anume?) Sau este pe baza de dosar
Cum e la real(la liceu)?
Cum e la mate-info? Adica din clasa a9-a pana in a12-a. Sunt curioasa cum sunt orele si alte chestii.
La ce obiecte se da examen la academia de politie?
Cand se dau probele de admitere la colegiul tehnic militar Bucuresti? Cu cat se intra la MAI
Cum e la Real, dar la Uman? Eu as vrea sa ma duc la un liceu pe mate-info si e profil Real.
Ce note trebuie sa iau in Evaluarea Nationala ca sa intru la un liceu cu media de admitere de 8, 55? Avand in vedere ca media din clasa a5- a e de5(nu mai stiu cat e, dar asta ar fi media medie),...? (mai mult)
Bună sunt în clasa a 8- a si mi- am propus sa devin asistenta stomatologica. Si as avea o mică problema si o curiozitate. 1. Trebuie sa aleg un anume profil sau nu contează? 2. Salariul e la ...? (mai mult)
Ce note trebuie să i- au in Evaluarea Nationala ca sa pot sa intru la un liceu care cere media de admitere de 8, 55? Avand in vedere ca media mea din a5- a e de5(nu mai stiu sigur cat e, asa...? (mai mult)
Salutare TPU✋ A făcut cineva facultatea de medicină? Cum este? Sii. Un medic pediatru sau neonatolog cat câștigă, aici in Romania si in străinătate?
Se castiga bine din kinetoterapie? Merita facultatea, si care este salariul in Romania/strainatate?
Ce pot face după facultatea de drept? Dar fara răspunsuri ca judecător,avocat,procuror, notar etc. Am auzit ca sunt mai multe variante si vreau sa le aflu. Dau funda pentru cel mai bun răspuns.
Buna :) am o intrebare: daca am facut la liceu profilul de turism pot merge mai departe la facultate pentru a deveni educatoare, adica conteaza profilul facut la liceu? Multumesc
Se castiga bine din kinetoterapie? Merita facultatea, care este salariul in Romania/strainatate?
Stie cineva daca se mai fac anul acesta recrutari (M.A.I.) din sursa externa?
Site cineva ceva de firma Artiflex hr din Arad? Am vrea sa plecăm, eu si prietenul meu la o fabrica de vinuri in Germania. Dar sună prea bine sa fie adevarat. 1500 de euro + cazare si masa gratuite. ...? (mai mult)
As dori sa devin instructor auto, m- am inscris deja la examen si pe viitor as vrea sa ma afliliez cu masina mea la o scoala din oras. Ce parere aveti? Mai merge acest job? Duce sau nu lipsa de elevi?...? (mai mult)
Stie cineva ceva despre firma artifex Arad plecari in strainatate? Astazi trebuia sa plec, dar s-a amanat, mi s-a spus ca nu s-au procesat contractele in Germania.
Daca termin facultatea de psihopedagogie speciala, gasesc loc de munca in domeniu sau nu? Mi- ar placea sa lucrez ca si logoped insa nu stiu daca se gasesc locuri de munca. Acum sunt in clasa a 12 si ...? (mai mult)
Pot sa ma angajez in domeniul IT daca am 12clase(inca n am dat bac ul)? Sunt la un liceu proful mate info, o sa dau si acel atestat la informatica...ma ajuta la ceva acest atestat?
Incepand din aceasta vara as dori sa ma angajez la unul din magazinele Inditex: Bershka, Pull and Bear, Stradivarius sau Zara. Eu am mai multe piercinguri in urechi si unul in nas si voiam sa stiu daca...? (mai mult)
Sunt in clasa a 10- a si sunt pasionat de editarea video. Ma gandesc sa fac o cariera din asta in viitor, gen sa editez reclame de la tv, clipuri video sau poate chiar filme. Imi puteti spune daca e ...? (mai mult)
Daca muncesti ca consul la o ambasada, primesti prime ca tichete sau un loc in care sa locuiesti?
Salut TPU Nu înțeleg de ce, în lupta, am tancuri cu tier mai mare? Și sunt cu O-I. MĂ baga cu tier 8 și mă distrug mereu. Rar mă baga pe locul 1 sau 2.
Cum se pot castiga bani cat mai usor cu ajutorul internetului?
Anul viitor as vrea sa dau la Academia de politie, si stiu ca se da examen la 3 materii.Intrebarea mea este ce faci in cei 4 ani de academie? In anul 1, 2,3 si 4 ce faci?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!