Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 2 Martie 2025 sunt:
Daca muncesti ca consul la o ambasada, primesti prime ca tichete sau un loc in care sa locuiesti?
Salut TPU Nu înțeleg de ce, în lupta, am tancuri cu tier mai mare? Și sunt cu O-I. MĂ baga cu tier 8 și mă distrug mereu. Rar mă baga pe locul 1 sau 2.
Cum se pot castiga bani cat mai usor cu ajutorul internetului?
Anul viitor as vrea sa dau la Academia de politie, si stiu ca se da examen la 3 materii.Intrebarea mea este ce faci in cei 4 ani de academie? In anul 1, 2,3 si 4 ce faci?
ma puteti ajuta, caut un loc de munca part time sau ceva de distributii?
am si eu o intrebare si va rog sa ma ajutati, orice raspuns imi este de ajutor. Care este cantitatea de radiatii absorbite de 2 g de seminte de mazare expuse intr- un interval de 30 de secunde...? (mai mult)
SALUT TPU! Cum sunt probele la Soldat Gradat profesionist cel psihologic si Fizic ce fel de test se da?
Sunt in clasa a 7- a, iar peste 2 ani voi merge la liceu...Profilul pe care merg este mate- info.Cum se face admiterea, la examenul dintr- a 8- a va trebui sa fac ceva special? Va trebui sa...? (mai mult)
Termin clasa a 12- a, la un liceu vocațional. Nu am mai facut matematica din clasa a 10- a.dar imi doresc dau la facultatea de construcții civile. Credeti ca as avea o sansa? As putea face fata?...? (mai mult)
Sunt noua pe acest site si v as ruga sa ma ajutati cu ceva. Sunt fana a teatrului si a filmului si vreau sa ma ajutati cu sincere raspunsuri si nu in bataie de joc in a mi da niste sfaturi despre...? (mai mult)
Cu care site-uri poți face bani pe internet? Dau funda celui mai explicit răspuns.
Buna seara, TPU! Sunt clasa a12- a la un liceu economic de profil intensiv germana. Ma macina alegerea facultatii..., materiile care imi plac sunt geografia si limbile straine/studii culturale. Am de...? (mai mult)
Am nevoie de un sfat bun si convingator. Am o multime de vise, dar imi este sila sa le indeplinesc. Mi-am pierdut ambitia
Sunt la liceu și ma pasionează psihologia. Problema e ca toată lumea ma descurajează pe motiv ca "mor de foame", ca nu se prea cere asa ceva, ca nu am ce face cu asta în țară. As vrea sa...? (mai mult)
Salut.Îmi place foarte mult sa cant.Vreau un studio prin județul Caraș-Severin unde sa-mi fac un videoclip. Vreau sa devin cântăreață și multă lume îmi spune că am șanse.As plati oricât
Va rog sa ma ajutati cu o parere. De curand am aplicat la un call center cunoscut(anuntul era pe internet postat). In anunt specifica ca trebuie sa ne descurcam in limba engleza. Call center-...? (mai mult)
In urma unui interviu recent am primit un post de ajutor ospatar. Mi s- a zis ca voi lucra o zi da, urmatoarea nu si tot asa. (Cica programul ar fi de la ora 6.30 dimineata, pana pe la ora ...? (mai mult)
Hei! Mereu meditez asupra viitorului si mereu imi vine aceeasi intrebare in cap: ce o sa fac cu viata mea?! Momentan sunt la profil pedagogic, dar parca nu sunt sigura pe mine ca vreau sa fiu educator...? (mai mult)
Sunt elev in clasa a VIII- a si as vrea sa intru in clasa de olimpici la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu... Din pacate, am numai o calificare la olimpiada nationala de matematica, iar rezultatul...? (mai mult)
Bună, nu ştiu dacă am pus intrebarea unde trebuie dar sunt cam nouă pe aici. Ok deci, pe 2 mai cand se termină vacanța este ziua dirigintei mele Nu avem nicio idee de cadou. Banii nu s- au strâns...? (mai mult)
Cat castiga un traducator?
Bunaaaa! Sa va explic ideea, eu vreau sa merg la facultate dar vreau sa stiu daca pot dupa ce termin liceul avand in vedere ca sunt la Frecventa Redusa (a 9 si 10 le am terminat la zi)
Salutare tuturor. Am si eu o intrebare si aceea este ca nu stiu ce meserie pot sa practic in care sa folosesc telefonul adică sunt foarte bun la telefoane si ma pricep la ele. Sper sa înțelegeți ce...? (mai mult)
Hei! As vrea sa merg la un casting pentru modele. Se cere sa am minim 13 ani ( ii implinesc peste 7 luni ) Inaltimea mea este de 1.62. Se cere sa am 1.73. Credeti ca am sa cresc 11 centimetri in 7...? (mai mult)
7hectare si 5ari=? hectare
Eu dupa ce termin liceul cică ies tehnician mecatronist tehnica de calcul. Ce meserii as putea avea?
Care sunteti freelanceri? Pe unde va promovati serviciile catre companii / alti freelanceri din Romania? Site- urile internationale le stiu, dar mi- ar placea sa colaborez mai mult si cu profesionistii...? (mai mult)
Salut, îmi place foarte mult sa cant, multi spun că am voce. As vrea un fel de studio de prin județul Caraș- Severin unde sa- mi compună cineva un cântec și să.l pot înregistra.Așa îmi pot...? (mai mult)
Mai multe persoane mi- au zis ca ar fi bine sa imi iau un aparat foto si sa merg pe aceasta cale, vazand poze puse de mine pe Facebook. Imi place sa fac poze, adica daca vad ceva, si imi vine vreo idee...? (mai mult)
As vrea (si sper sa devina visul acesta, realitate) dupa ce termin liceul sa devin Medic Sportiv. Am auzit ca e printre cele mai cautate profesii de pe partea de medicina, nu prea ma incanta ideea...? (mai mult)
Cum devin politist economic? Ce specializare trebuie sa urmez in cadrul Academiei de poliție?
Management, Contabilitate si informatica de gestiune sau Finante-banci?
Sa spunem ca sora mea va deveni politist de frontiera sau de marina(habar nu am ce e aia)si suntem din cluj.napoca..va trebui sa se mute altundeva?
Ce este domeniul "IT"? Cu ce se ocupa? Ce trebuie sa ai pentru a ajunge acolo? Cati bani se castiga?
Am 16 ani si in vara asta vreau sa ma angajez ca si distribuitor de pliante.Am intrebat o fata ce împărțirea pliante si a zis ca mall- ul lucreaza cu agenția de modelling.Trebuie sa fiu neaparat model?...? (mai mult)
BUNA, poate e prea devreme pentru mine(am 15 ani). DAR vreau mereu sa fiu cu un pas înainte. Daca tot merge vorba de cariera, vreau sa- mi dati niste sugestii, ce sa fac, cu ce sa încep? EU vreau sa...? (mai mult)
Salut, am 18 ani si incem clasa a 12-a in septembrie,programul meu este de dimineata, stie cineva un loc de munca fara bac dar sa nu fie KFC MC Chelner pliante sau promotii?
Bună seara TPU vreau să dau la școala Naționala de Pregătire a Agenților de Penitenciare problema este dacă cere competențe digitale? Concursul consta doar din gramatica limbi romane și istoria...? (mai mult)
De curând mă gândeam la o carieră în Poliția de Frontieră și am întâlnit următoarea problemă: Ce înseamnă un ofițer de polițe cu funcție de comandă? Am văzut că diferă ...? (mai mult)
Care sunt cele mai bine platite joburi din Romania si care sunt cele mai convenabile in privinta orelor de munca? Care sunt cele mai bune facultati pe care le pot urma? Dau funda, ...? (mai mult)
Hei. Sunt la liceu, filo intensiv engleza, m-am gandit sa merg la facultatea de contabilitate, daca este nevoie merg la ore de mate. Este greu? Ce ore se preda? Cat voi câștiga din asta?
Salut, am 15 ani si sunt la liceu, profil de Filologie.Ideea e ca nu imi place acest profil fiindca nu imi asigura viitorul in ce imi doresc eu, am ales acest profil pentru a scapa de matematica...si...? (mai mult)
Voi credeti in propriile forte?
Sall. Îmi puteți zice și mie niste cuvinte moderne? Adică gen,, haters" sau din astea..
Hey! Sunt in ultimul an de liceu si după ce ma înscriu la facultate as vrea sa încep sa lucrez ca redactor la o editura sau la vreo biblioteca sau librărie, in Pitești ( obligatoriu ). Am, de asemenea,...? (mai mult)
Ce anume se face la Facultatea de Studii Europene? Ce poti deveni dupa Facultate?
Eu am 17 ani si vreau sa urmez academia de armata, dar parintii mei zice ca e prea greu si strict! voi ce ziceti?
Cat este solda unui elev care este la scoala militara pentru maistru militar?
Voi credeti in reincarnare dupa moarte? Adica credeti ca dupa ce murim ajungem in Rai/Iad sau ne reincarnam intr- o alta persoana, un animal sau o planta? Adica eu am citit pe net ca oamenii care...? (mai mult)
Daca iese Franta din UE, mai are rost sa invat franceza?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ElenaD05 întreabă:
farcry444 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!