Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 2 Martie 2025 sunt:
Dacă vreau să devin însoțitor de bord pe lângă limba engleza spaniola ar fi o alegere buna pentru a doua limba?
Care sunt paşii care trebuie urmați pentru a ajunge editor de carte? Pot face asta daca termini facultatea de limbi moderne aplicate?
cum sunt sunt probele fizice si cele Psihice la rezervisti voluntari? am auzit ca e destul de greu testul Psiholohic.
Daca esti barbat si ai cercei in ambele urechi pe viitor te poate afecta la locul de munca? Adica sa nu te angajeze nimeni pentru ca ai gauri in urechi? Funda!
Salut, cineva care a fost în Australia, imi poate spune in mare parte cum e viata acolo? De exemplu : o masa la restaurant, transportul, oamenii in general etc. Si daca merita sa ma mut in acea...? (mai mult)
Problema sta in felul urmator. Sunt student in anul 3... cel putin am fost pana in iarna cand am decis sa ma las de facultate deoarece am considerat ca nu e de mine. Nu le- am zis alor mei treaba asta...? (mai mult)
as vrea sa dau examenul la buget la Posticeala de la Fundeni la farmacie, din ce trebuie mai exact sa invat? Multumesc.
Mi-ar plăcea să devin însoțitor de bord. pe lângă limba engleza ce limba ar mai trebui să știu? Si ce părere aveți despre acest serviciu? Dau funda
Am lucrat două săptămâni pe post de casier la Billa.Am plecat de o săptămână fără să semnez cerere de demisie.M- au sunat le- am spus că nu mai vin.Am semnat un contract pe doua...? (mai mult)
La facultate as vrea sa merg pe profilul de Comunicare si Relatii Publice. Este un profil care poate asigura o cariera/un job decent? Si in mare parte, care sunt joburile cel mai des intalnite ...? (mai mult)
Am niste intrebari si sper sa ma ajutati: 1) La ce liceu ar trebui sa merg ca sa ajung comentator sportiv 2) Daca devin comentator sportiv, se poate sa comentez doar fotbal? 3) Ce facultate ...? (mai mult)
Cat castiga o badanta in diferite tari din Europa, SUA? E o munca de succes sau sclavie? Poti inainta in profesie?
Hei! cum poti face bani online (legal; nu poker etc.) in afara de reprezentant la firme cosmetice si sondaje platite?
Am o intrebare:Daca dau la un liceu cu profil uman pot sa dau la facultatea de finante bancare sau trebuie sa fac mate info?
As vrea sa merg la profilul de mate info la liceu si as vrea sa stiu cam ce voi studia la informatica (ce programe). Multumesc mult!
Care functie este mai buna la armata, Maistru Militar sau Subofiter in functie de studii, salariu etc Funda
sunt în clasa a 10 și m- am gandit să mă las de școală, deoarece din punctul meu de vedere școala nu e totul. Mi se pare că este o pierdere de vreme și că doar le cheltuiesc banii...? (mai mult)
Cine știe sa- mi spună unde se fac la Cluj cursuri de calificare in radiologie, având școală de asistent medical, pentru o angajare mi se cere un curs de radiologie, dacă știe cineva, aștept răspuns....? (mai mult)
Salut, daca ma duc la forţele de muncă si aplic pentru calificarea "Electrician in Instalatii Energetice" unde ma pot angaja? Multumesc!
Seara buna TPU! Vreau sa incep sa citesc " Psihologie". Doresc, daca se poate si sunteti draguti, sa imi recomandati cate ceva :D Multumesc
TPU, pe ce site gasesc cei mai frumosi baieti din Romania? Imi trebuie pentru la mine acasa.
Se poate urma facultatea de arhitectura daca in liceu am facut bio- chimie? Iar de la filologie te poti duce la designeri interioare? Rog sa raspunda cei in cunostinta de cauza. O seara...? (mai mult)
Îmi puteți da și mie site-ul cu rezultatele de la admiterea de la medicina din Arad din 2016? Am tot cautat, dar nu găsesc. Funda.Mulumesc!
mă puteți ajuta cu niște nume de YouTube. Vreau să fac gameing și tutoriale pentru anumite jocuri. Dau funda
Ştie cineva cum e să ai un job la eMAG?
Eu imi doresc de prin gimnaziu sa ma fac chirurg. E acel "vis" ce- l am. Chiar vreau foarte mult. Simt ca ma potrivesc pentru slujba asta. Pana acum nu am pus in discutie problema vreunei familii,...? (mai mult)
Psihologii se pot tatua?
Stie cineva in ce consta admiterea la FMF Oradea? (Vreau sa stiu orientativ)
Din care am auzit dintre grilele din cartea de grile la bio de la UMFT se aleg 60 si se dau la admitere sau sunt total orientative si o sa dea asemenatoare? Vreau sa stiu sigur 100%!
Un psiholog poate sa tatuaje? In ce profesii nu se pot admite tatuajele si pierce. urile?
Salutare TPU, vreau sa ma ajutați cu un răspuns doar cei care ați făcut acest curs, mam decis sa fac un curs de calificare la Iasi si am luat legătură cu iei dar nu stiu cat de serios sunt, cursul...? (mai mult)
ce facultate trebuie sa faci ca sa poti sa poti sa lucrezi intr- un Orange/Orange shop gen sa faci abonamente chestii de genul, si ce salarii se dau pentru asa ceva, multumesc anicipat, ...? (mai mult)
Fundita! Stiu ca poate suna ciudat, dar vreau sa intru in industria filmelor pentru adulti, deja am cateva oferte din SUA. Numele meu este Andreea Kertész, sunt de origine mahiara, am 18 ani 1.68,...? (mai mult)
Va cer un sfat. Pe scurt de un an jumatate stau pe langa un expert contabil care m- a ajutat anul trecut cand am terminat facultatea cu licenta ( materialele necesare) la inceput mi- a promis ...? (mai mult)
Buna TPU.Ce părere aveți despre profesori? Ar merita sa ma fac profesor?
Pot urma Academia Militară a Forțelor Terestre dacă port ochelari? Menționez că am miopie, - 2 la ambii ochi. Dacă nu m- ar accepta la AFT, m- ar accepta la Academia Tehnică Militară? Aștept...? (mai mult)
Cu ce se ocupa mai exact un editor manga? stiu ca trebuiesc cunoscute 3 lucruri de baza in acest domeniu ( cleaner, redesenator si typesetter), dar pot deveni un editor de manga doar cu aceste notiuni?...? (mai mult)
sunt clasa a VIII- a iar la liceu doresc sa merg la Regina Maria din Constanta pe Arhitectura, arte plastice si design. Oare reusesc sa intru cu 7- 8? Ce materii voi avea? MULTUMESC! dau funda...? (mai mult)
Hristos A Inviat! Stie cineva ceva serios de munca la domiciliu?
Vreau sa devin footbalist dar ideea e ca nu sunt la un club de footbal sunt la o scoala de footbal Junior Galati si nu stiu daca pot ajunge departe daca nu sunt la o echipa am 12 ani si fac football...? (mai mult)
As vrea sa aflu pareri despre facultatile de medicina din oradea si sibiu! Eu initial an vrut sa dau la Timisoara dar, singer e mai scumpa viata in Timisoara decat in Oradea sau Sibiu si in plus...? (mai mult)
la Takko cat este salariul unui vanzator? Multumesc.
Salutări! Vreau un răspuns clar și concis, nu ce am citit eu până acum... Pentru a deveni psiholog criminalist(judiciar) am nevoie de facultatea de psihologie sau cea de drept? Și masterul unde?...? (mai mult)
Buna am 16 ani sunt in clasa a 10- a la profilul electrica si automatizari si nu stiu ce sa fac vreau sa ma apuc de invatat dar pur si simplu nu pot ma apuc sa citesc ceva si nu pot sa retin nimic citesc...? (mai mult)
Cine a auzit de una Manolache Madalina?
Cand si unde se fac inscrierile la scoala de pompieri?
Cand se fac înscrierile la scoala de politie la Câmpina, si ce trebuie sa duc acolo (documente)? Dau funda celui care ma ajuta!
Este cineva care a terminat profilul uman, şi a continuat studiile in cadrul unei facultați care se bazează pe ştiințele exacte?(cum ar fi politehnica) Aş avea nevoie de câteva informații...? (mai mult)
Am o intrebare in legatura cu Armata romana. Deci eu cand imi depun dosaru si sunt sunat sa dau probele fizice si Psihice si sa zicem ca le trec dupa o sa fac 4 luni de preagatire si eu o sa...? (mai mult)
Hei...pot intra într-o academie militară cu studiile facute făcute într-un un institut profesional? De ex. La west point academy? Sau e nevoie de liceu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ElenaD05 întreabă:
farcry444 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!