Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 3 Martie 2025 sunt:
Hei...pot intra într-o academie militară cu studiile facute făcute într-un un institut profesional? De ex. La west point academy? Sau e nevoie de liceu?
Bună! As vrea sa mă angajez part time la un shop &go. aveți idee despre program, salariu?
Ce parere aveti de ASE facultatea de Finante Banci sau Management? Am terminat la uman filo si mi- ar placea sa urmez aceste facultati. Am sanse sa fac ceva dupa? Sa am un salariu bun? Este bine...? (mai mult)
Ce medie imi trebuie pentru Liceul cu Programa Sportiva Oradea?
cine imi poate spune toate pasurile pentru a deveni medic chirurg?
As dori niste sugestii pentru un cont de YT
sunt in clasa a XII- a si sunt nehotărâtă in ceea ce priveste alegerea facultății. As vrea sa dau la psihologie, dar in acelasi timp mi- ar placea sa urmez o cariera de tradcator sau editor....? (mai mult)
Daca imi creez o pagina de Facebook, castig bani sau nu?
Eu as vrea sa intru la armata. Adica sa fiu solda, ofiter etc. Adica in cadru militar. Am mai multe intrebari. Prima ar fi. Pot intra si fara bac? si a doua ce probe dau cand ma inrolez. Adica...? (mai mult)
In legatura cu Academia de Politie, puteti sa- mi spuneti cum si cand se procedeaza cu inscrierea? Trebuie facuta o vizita medicala in orasul de care apartii si apoi mai faci una la Academie?...? (mai mult)
Ce liceu si ce facultate imi trebuie ca sa devin stewardesa?
Salut,sunt clasa a 11-a, profil Stiinte Sociale.Pot da mai departe la ASE la Management, Economie Teoretica si Aplicata sau oricare alta facultate din cadrul Academiei?
Am 18 ani si urmeaza sa termin liceul si nu stiu ce job sa mi gasesc, imi place ca bucatar/patiser, insa mi se par mici salarile... urmatoarea ar fi sa plec in strainatate in agricultura sau...? (mai mult)
Credeti ca un absolvent al unei postliceale cu specializarea Asistent medical de radiologie isi poate gasi cu usurinta un job in Bucuresti?
Imi spuneti va rog frumos ce medie imi trebuie pentru Liceul cu Programa Sportiva Oradea? !
Care este traseul dat la Academia Nicolae Balcescu din Sibiu si in cat timp trebuie terminat?
Sunt clasa 12 si as dori sa stiu si eu cu ce se mananca meseria de soldat profesionist, cum intra si daca se merita acesta cale.Multumesc
Am o pasiune pentru Wrestling ( stiu ca nu este real si ca se simuleaza)dar imi place sa colecționez figurine wwe, le cumpar de pe 101jucarii.ro si sunt cam scumpe iar parintii mei nu mai sunt...? (mai mult)
Ce imi puteti spune despre meseria de educatoare? E o meserie frumoasa? Imi recomandati asa ceva? Imi place sa ma ocup de copii, sa ma joc cu ei. Dar despre meseria de contabil ce imi puteti ...? (mai mult)
Salut, la vara vreau sa ma angajez pentru 3 luni, nu am experienta deloc, as dori cateva sugestii de joburi, ma gandeam ca sofer(am carnet b doar de un an) sau paznic(nu am atestat), receptioner, astept...? (mai mult)
Intrebare pentru cei care lucreaza sau studiaza programare acum. Eu o sa termin facultatea de Computer Science and Programming in Anglia peste 2 ani. Pentru ca Brexit a dat multe chestii peste cap aici,...? (mai mult)
Salut daca sunt utilizatori care sunt stabiliti in marea britanie ati putea sa ma ajutati cu niste sfaturi va rog frumos? Nu de mult am ajuns si eu aici mai exact in manchester / prestwich sunt major si...? (mai mult)
Pe ce site-uri pot sa gasesc depozite de ambalat/sortat fructe, legume etc. din zona in care locuiesc in Germania?
știe cineva care ar fi salariul la BRD pe postul de consultant credite pentru un începător?
Daca esti fata te poti angaja la pompieri? Daca da, ce trebuie sa fac ca sa ajung acolo?
Pentru a intra la scoala profesionala, trebuie sa intru in examen?
Stiti locuri de munca din Germania care nu necesita prea mult efort fizic intens? Tin sa mentionez ca nu am nicio calificare.
Daca vreau sa devin translator germana/engleza/franceza/romana, este obligatoriu sa imi fac eu cabinet sau exista locuri unede sa lucrez angajat?
pe ce profil trebuie sa merg la liceu pentru medic pediatru? Stiu ca mai sunt 2 ani pana intru la liceu dar totuși trebuie sa ma pregătesc din timp. Funda!
Băi eu nu stiu ce sa fac cu viata mea sunt a 8-A vreau sa ma duc la Carmen Sylva pe arte dar mama ma descurajează nu stiuuuu ce sa fac ca sunt praf si la matematică.
Daca termin facultatea la universitatea de drept din Bucuresti si dupa plec prin intermediul ERASMUS sa imi dau licenta/masterul, pot lucra in calitate de magistrat in tara respectiva sau trebuie...? (mai mult)
Vreau să dau la drept, ce medie trebuie să ai?
Salut TPU, am și eu o întrebare, ce credeti că e mai bine sa fac, să mă duc la facultatea de inginerie și să mă fac inginer sau sa dau la pompieri la subofițeri, avantajele, la pompieri fac ...? (mai mult)
Hei! Vreau dupa ce termin liceul o cariera in actorie sau sport. Fratele meu mi- a zis ca daca vreau sa le fac pe ambele pot sa devin wrestler fiind ca le are pe ambele. Suna bine dar nu stiu cum sa vorbesc...? (mai mult)
Dacă am terminat liceul cu profil turism și alimentatie, specializarea organizator banqueting, si am diplomă de calificare in acest domeniu, la angajare pe postul de ospătar aceasta diplomă ajută...? (mai mult)
Caut de lucru pe internet. graphic design, blogging, advertisement design. Stiu sa vorbesc in engleza la nivel conversational. Cineva care ma poate indruma/ajuta sau care ar fi interesat de o colaborare?...? (mai mult)
Cam care sunt salariile pentru un post in PPC? Junior vs. Senior
Ce porbe trebuie sa trec ca sa intru in armata?
Este cineva din judetu Timisoara care lucreaza in Armata Romana ca SGP(soldat gradat profesionist). si face Misiuni Externe?
Pot să ajung cântăreț cu şcoala profesională şi dacă e bună şi şcoală profesională vă rog spuneti-mi
Eu sunt in clasa a VII- a si la anul as vrea sa dau la un liceu pedagogic, profil invatator- educator. Problema mea este ca nu prea cred ca am voce. As avea sanse sa intru? Eu imi doresc foarte ...? (mai mult)
Salut, vreau să dau la armată si nu m- am decis între poliție militară si vânătorii de munte. Care credeți că este mai potrivită? Si dacă as vrea să plec in teatrele de operațiuni as putea...? (mai mult)
Salut, am 17 ani si m- am gandit sa aplic ca subofiter dupa ce termin liceul si trec bacalaureatul, ce doresc sa stiu este, cu ce se ocupa mai exact un Subofiter? am auzit ca sunt mai multe arme ex....? (mai mult)
Am o întrebare Dacă fac un liceu ( de media 7.50 ) și o facultate de IT pot ajunge să lucrez în domeniu? Vreau să știu dacă media nu-i prea mică
Ce trebuie să studiez ca să devin profesor de TIC?
Salut, am si eu o intrebare, cum se face un cv online fiindca vreau sa ma angajez part time la dedeman si acum in orasul meu se deschide dedemanul si vreau sa stiu daca pot lucra part time sau nu?
Salut, am si eu o intrebare, cum se face un cv online fiindca vreau sa ma angajez part time la dedeman si acum in orasul meu se deschide dedemanul si vreau daca pot lucra part time sau nu?
Vreau sa-mi fac cont My UPC si imi cere codul client(il stiu) si imi mai cere si un cod Captcha. Intrebarea mea este: De unde iau codul Captcha sau cum fac rost de el? Dau funda :)
Exista facultati de graphic design in Iasi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Sorina00089 întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gossip Girl
Esti un fan inrait Gossip Girl? Afla cat de bine iti cunosti serialul preferat chiar acum!