Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 3 Martie 2025 sunt:
Recent m- am hotărât să urmez studiile in învățământul militar iar peste doua săptămâni ar trebui sa susțin probele sportive. As vrea sa stiu daca am șanse sa le trec in cazul in care...? (mai mult)
Buna seara TPU! Infanterie Tresrestra si Infanterie Marina este tot acelasi?
in ce domeniu este criza de muncitori, salariul sa depaseasca lejer 2000 lei? ce faculate ar fi recomandat sa urmez? (nu incepeti cu chestii 'ce ti se potriveste' ca nu ma intereseaza, sunt ...? (mai mult)
Salutare tuturor. De nu mult timp ma tot bate un gand ca dupa liceu sa urmez academia de politie. Ar putea sa imi spuna cineva exact ce ramuri am acolo, cat de grea este admiterea. Si pentru a ajunge ...? (mai mult)
Puteti sa-mi spuneti ce probe trebuie sa dau pentru a intra la academia de politie?
Stie cineva care a dat la facultatea de psihologie din Bucuresti cam de cate exercitii este vorba in acel test grila si timpul efectiv de lucru? Va multumesc anticipat.
Buna TPU cu ce acte imi scot banii din banca sparkasse care tatal meu i- a pus in banca care pot sa ii scot la 18 ani... Ce imi trebuie sa dovedesc ca sunt banii mei. Trebuie sa ma duc in Austria si nu...? (mai mult)
Cam ce se face la limba engleză în clasa a 9-a? Care este materia? Mulțumesc! ❤
Buna,vreau sa aflu mai multe despre productia media!
Are cineva coduri pall mall nefolosite? vreau sa castig acea camera pentru a ma apuca de vlog rog fumatori care vra sa imi dea codurile codurile sa afla la capacul pachetului unde scrie...? (mai mult)
Cum functioneaza acest site? as vrea sa stiu daca chiar ai putea scoate profit de pe urma lui https://binatex.com
Sunt elev in clasa a 12 la liceu, si as vrea sa intru la facultea de inginerie, specializare calculatoare, dar cu admitere. Si cum e aia, adica test matematica, dar da matrici, derivate,...? (mai mult)
La ce materii dai bac la profilul protectia mediului? Care este cea mai profitabila meserie pe care o pot alege daca fac si facultatea de protectia mediului?
Ce inseamna recrutoare de personal?
Pentru a ma inscrie la postliceala la asistent medical generalist trebuie sa dau un examen de admitere? Daca da, din ce materii/lectii?
Imi puteti da o lista cu cateva universitati unde se invata urmatoarele specialitati:psihologie clinica, design interior/vestimentar, psihologie criminologica, cardiologie, unde se poate intra la buget.Sunt...? (mai mult)
In ce domenii poti activa daca termini o facultate de Psihopedagogie Speciala?
La cati abonati primesti primul premiu YOUTUBE?
Cum procedez daca am cel mai bun produs fast food cu peste 40 ingrediente folosite si se poate servi la take away in max 3 min?
In cateva saptamani termin clasa a 12- a si profesoara de engleza a spus ca va face sa nu intru in bac daca nu predau atestatul de limba engleza. Poate sa faca acest lucru tinand cont ca am media...? (mai mult)
Hey! Ce magazine de echipamente muzicale stiti?
Am o diploma de la un curs de marketing, ar trebui sa o pun cu totul in cv sau doar sa o trec in scris?
Ce cariera este mai frumoasa, cea de politist sau de jandarm?
Inginerie medicala(politehnica) sau drept( universitatea din Bucuresti? In conditiile in care la romana ma pricep, imi place sa comunic, imi place si matematica, dar sunt praf la fizica? La care...? (mai mult)
Sunt la Filologie si anul acesta am bacul, de unde pot face rost de comentarii mai usoare, de inteles fara cuvinte exagerat de grele la romana si eseuri la istorie?
Catelul meu Oddy avea un prieten tot catel Durlea, Oddy e pechinez, iar Durlea ciobanesc. Pe Durlea il aveam in grija din vara trecuta, pe atunci si el si Oddy erau pui, si au crescut impreuna. Durlea...? (mai mult)
Vreau sa ma angajez ca tirist. Am 51 de ani, nu vad bine la apropiere, dar conduc bine masina normala. Ce sansa am ca sa iau permis C si sa ma angajez? Si daca dau banii si pic proba vizuala, ii primesc...? (mai mult)
Salut, as vra sa fac cover-uri la melodii pe Youtube, dar nu prea stiu ce microfon să-mi iau si nu stiu ce mai trebuie.Gen Cobor Maynard.
Am si eu o intrebare..Ce liceu trebuie aa urmez ca sa devin web designer?
Salut, sunt din Tulcea am 17 ani, la vara fac 18, sunt clasa XI- a si in vacanta de vara, sau chiar dupa cursuri, sau in zile libere precum sambata duminica, dar in principal as dori un loc de munca...? (mai mult)
Sallut imi recomandati si mie un liceu din hunedoara am media generala pe 5- 8 aprox 9 iar la simulari medis intre ele este de 6 puteti sa imi ziceti un liceu cu care se intra cu 7 de stiinte sociale de...? (mai mult)
Care sunt, dupa parerea voastra, meseriile viitorului?
am 18 ani si as vrea sa plec in strainatate, oare daca as mrrgr singur, as gasi ceva de munca? Iau niste bani la mine pentru drum, cazare si apoi incep sa caut, constructii, spalatori,...? (mai mult)
ACADEMY+ PLUS e o alegere buna pentru a deveni un it- st foarte bun? PS: eu n- am nicio notiune de matematica sau informatica fiindca am terminat un liceu de teologie. Deci e buna pentru a deveni it- st...? (mai mult)
as avea si eu o întrebare referitor cu academia militara, dar mai întâi as vrea sa ma prezint. Ma numesc Crăciun Mihaela, am aproape 19 ani si am făcut sport de performanta 3 ani (judo)...? (mai mult)
Eu acum sunt anul 3 la facultate, si anul acesta termin, si nu vreau sa mai dau licenta pentru ca nu ma ajuta la nimic deoarece nu imi place ce facultate am facut, am facut- o doar pentru ca...? (mai mult)
Ce părere aveți despre un loc de munca la o ferma în Germania? cazare mâncare? Parerii
Stiti cumva un joc/un fel de quiz care sa te ajute in a-ti da seama ce meserie ti-ar potrivi sau sa afli domeniile care te pasioneaza cu adevarat? Scuze de categorie.
Vreau sa dau la pompieri îmi trebui o anumită înălțime am înțeles că e greu e fizica eu nu prea știu până acu nimic mai am un an de recuperat.
Rog a ma ajuta cu urmatoarea problema: - Am frecvent nevoie sa lucrez in "Word"; - In mod normal, faci click dreapta, "New" si deschzi o pagina noua in "word", "excel", faci un nou ...? (mai mult)
CIne stie cum e cu legea somerilor care se angajeaza la peste 50 km de casa? se numara km de la domiciliu la locul de munca sau cum? sau de la intrare in localitate la domiciliu? Mersi!
Buna,ce placa imi trebuie la calculator daca am nevoie sa editez si sa randez? Multumesc.
Heii TPU! Am 12 ani,si azi, un baiat mi-a zis daca vrea sa facem sex.Am ramas socata! Mie numi-a venit ciclul...ce sa fac?
La ce liceu ar trebui sa merg pentru manga artist? (In Tokyo preferabil)
Salutare, sunt in clasa a xi vreau sa ma mut in Italia la parintii pentru un viitor, sunt dansator de performanta numai ca performanta in orasul meu nu e, scoala este praf colegii sunt de **** profesorii...? (mai mult)
Care a fost ultima medie de admitere de la facultatea de energetica si facultatea de inginerie electrica din cadrul politehnicii din anul 2016?
As dori o parere despre care e mai ok intre kinetoterapeut sau asistenta medicala, de preferabil de la cineva care a studiat asa ceva sau inca este la facultate sau post liceal. Vreau sa aflu in...? (mai mult)
E ok media generala de 8 in liceu ( am auzit ca conteaza putin sau chiar deloc)?
Am nevoie urgenta de niste sfaturi, asa ca apelez la voi.Dau funda. Deci.Eu sunt la un profil sportiv.Si vreau in clasa a 10- a sa ma transfer la stiinte sociale, si la facultate sa dau la psihologie,...? (mai mult)
As putea sa aflu cum s-au pregatit unii dintre voi pentru admiterea la medicina? M-ar interesa foarte mult modul de lucru.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Sorina00089 întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?