Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 3 Martie 2025 sunt:
Salut, m-am decis sa dau la jandarmerie la dragasani, si as vrea sa stiu etapele si toate datele exacte. De exemplu pe ce data de ia formularul de inscriere,, unde se depune si pana pe ce data.
Hey TPU Am o intrebare. Cine castiga mai bine un notar sau un contabil? Care este salariul pentru contabil, dar pentru notar? Ce pensie va avea un contabil, dar un notar? Multumesc!
dati- mi si mie cateva sfaturi pentru urmatoarea problema : mereu cand dau test la o materie ma incurc la lucruri simple cu totul ca invat acasa, dar cand am testul in fata ma grabesc si raspund...? (mai mult)
Am si eu o nelamurire. La Academia Nationala de Informatii poti deveni ofiter analist sau operativ. Problema e ca nu stiu la care din urmatoarele facultati se incadreaza fiecare: Studii de securitate si...? (mai mult)
Ce facultate este langa Jackson Arad, cum se nu numeste si ce profile are?
as vrea sa știu daca la angajare am nevoie de diploma de 12 clase daca o am pe cea de bacalaureat? Este prima data când ma angajez!
As vrea sa ma angajez receptioner de hotel... nu am experienta si nici calificare.Dar am vazut ca se cauta si fara.O singura intrebare am...este un job greu, stresant, vei fi apreciat la locul de munca,...? (mai mult)
Salut TPU Stiti cum sa fac bani simplu si rapid? Dau FUNDA! P. S : Nu vreau raspunsuri de genul : "Cauta pe google" "Sunt site- uri pentru asta" "Du- te la munca" - Nu am varsta legala pentru...? (mai mult)
Cand Incep inscrierile pentru examenul de titularizare?
Cum poti sa faci bani daca nu ai un loc de munca? Gen photoshop,chestii d-astea, cum sa le faci si cam cat castigi?
Buna seara` TPU Sunt clasa a 12 - a sunt pe profil de electronica si automatizari (TELECOMUNCIATII) Acuma la sfarsit am primit sa facem un atestat pentru o diploma in plus, vreau sa stiu daca e chiar...? (mai mult)
Sunt disperat.Cred ca imi va fi scazuta media la purtare pe la 6-7. Ma rog, ma afecteaza la intrarea la liceu? Adica conteaza mult?
Stie cineva vreun site de remote jobs?
Daca am media la purtare 6-7, ma afecteaza la intrarea la liceu?
Sunt in clasa a XI- a la profil filologie, uman si vreau ca din vara sa ma apuc de invatat ca sa iau admiterea la medicina. Avand in vedere ca profilul nu prea ma avantajeaza vreau sa stiu daca...? (mai mult)
Hey! Ofer funda! Ma tot gandesc si răzgândesc. Nu stiu la ce profi sa ma duc, științe sau mate- info.Am o înclinație spre anatomie si chiar imi place asa ca m- am gandit serios la posibilitatea...? (mai mult)
Buna as avea o intrebare. As vrea sa fac licelul de arta ...cum e? ce faci mai exact acolo? eu m- am apucat sa studiez coreeana sa o invat, si mai departe as vrea sa merg la o facultate de traducere de...? (mai mult)
Buna TPU as vrea sa va pun o intrebare, dar va rog niste raspunsuri sincere. As vrea sa invat coreeana stiu ca este foarte grea dar imi place foarte tare limba, m- ar ajuta cumva in viata? are sens sa...? (mai mult)
Salut TPU Cine imi poate spune care este cea mica medie de intrare la academia de politie si cu cat trebuie sa iau bacu As dori sa ma fac jandarm deci astept raspunsuri
Daca vreau sa dau la facultatea de psihologie, sa dau bacul la psiho sau la logica? Am auzit ca cel la logica e mai usor si pot obtine o medie mare si ca la psihologie e mai geu
As vrea sa dau la facultatea de psihologie pentru ca iminplace aceasta latura. Sunt la ss si inca ma gândesc la ce facultati pot merge, dar la asta vreau in principal. Imi poate spune cineva ...? (mai mult)
Care este diferenta intre un curs de calificare si o scoala postliceala? Care este mai avantajoasa? Pot sa ma inscriu si fara bacalaureat? Sunt incluse si ore de limba engleza? Ceva scoli sau cursuri...? (mai mult)
Buna seara ma numesc Niagu Costantin si am 17 ani si imi doresc sa intru in armata romana ca soldat gradat profesionist si imi doresc sa fac misiuni In afara tari cum ar veni Afganistan.dar se poate...? (mai mult)
Funda! Care este salariul part time pentru kaufland? Pitești sau oriunde altundeva.
Salut Prieteni! Am și eu o prietena care are voce dar n- a făcut niciodată lecţi de canto vrea să se apuce de muzică adică să fie cântăreață dar are trac adică e rușinoasă rău timidă...? (mai mult)
Cum imi pun poza de profil pe TPU? va rog sunt nou pe TPU de abia azi m-am inregistrat.
Daca mie imi place matematica, ce meserii as putea invata?
Hey. ♡ Am nevoie de un nume de scenă frumos. Poate mă puteți ajuta din câteva lucruri despre mine: — Mă numesc Bianca, unii prieteni îmi spun Lisa, sunt o persoană mai... retrasă,...? (mai mult)
Care este diferenta dintre scoala de politie si academie de politie adica care este diferenta in functie de ce inveti si ce faci.Multumesc.
Astazi m- am angajat la Transurb Galati si conduc troleibuzul 1401 pe linia 102. De cateva saptamani I s- e opreste motorul din senin. Ies afara si troleele (betele alea) nu sunt cazute de ...? (mai mult)
Salut, imi puteti spune care tara ar fi cea mai potrivita pentru a începe o noua viata de la 0? M-am gandit la Australia. Ce parere aveti? Voi ce ati alege?
Pot face profesionala ca mai apoi dupa ce o termin si am o mersrie la indemana pot sa dau si la un liceu?
Aș avea și eu o întrebare despre Facultatea de Medicină Veterinară (cea de la București sau de la Cluj). Este grea? Este mult de învățat? Mă sperie gândul că eu sunt la uman și ...? (mai mult)
As vrea sa imi cumpar manualele cu grile pentru medicina Timisoara 2017, le pot gasi si pe net sau doar la facultate? Eu am cautat pe net si nu am gasit nimic relevant! Astept raspunsuri! ...? (mai mult)
Cum se poate afla numele angajatilor la o societate
Heu TPU! Am 14 ani si vreau in vara sa caut un "job" ca impartitul pliantelor sau alt "job". Prima intrebare: Am voie la 14 ani? si a doua intrebare: Daca am voie, imi puteti da idei de alte "joburi"?
Am o intrebare care nu prea am vazut raspun deci sa incepem: Eu la sfarsitul clasei a 11- lea am 18 ani si mi- as dori sa ma duc in Armata romana dar problema este daca o sa mai pot sa continui...? (mai mult)
Ce sa fac cu viata mea? Salut! De o perioada de timp imi fac griji in privinta viitorului meu... Sunt in clasa a 10- a, am 17 ani, de cand am fost mic nu m- a interesat de viitorul meu, traiam doar...? (mai mult)
Păreri despre facultatea de medicina/stomatologie si cea de arhitectura. Ofer fundă!
Salut.eu cand termin clasa 11 am deja 18 ani si mai am un an de scoala. As putea sa continui anul acela in armata? Sau pot sa fac fara frecventa?
Am un proiect de facut despre o afacere si as vrea sa fac o pizzerie dar nu stiu ce nume sa ii pun ma puteti ajuta
vreau sa învăț o universitate din România,îmi place sa fac bijuterii sa cos, diferite lucruri hand-made?
Heii TPU. Am si eu cateva întrebari despre facultatea de medicina veterinara si despre cariera aceasta. În primul rând ce trebuie sa faci pentru admitere, câți ani durează si care sunt taxele? Apoi...? (mai mult)
Sunt elev in clasa a XI si anul viitor vreau sa intru la faculatea de sport, chiar la buget daca se poate. Vreau sa stiu daca, conteaza numai nota de la bacalaureat sau si notele din clasele...? (mai mult)
Ce meserie pentru viitor e cea mai buna?
Am 14 ani si as vrea sa ma apuc de muzica si sa fac o cariera din asta. este prea traziu?
Daca termin facultatea de drept, iar apoi intru in politie prin incadrare directa, pot ajunge ofiter?
Soooooo Pot sa fac ambele alegeri dar pe rand (P., L.) Gen as vrea sa am mai intai o meserie la indemana si asi opta pentru o profesionala dar dupa as vrea sa fac si un liceu si sa iau bacu (poate sa...? (mai mult)
Salut, cineva care traieste sau care a trait in Australia imi poate raspunde la urmatoarele intrebari : 1. Cat de scumpa e viata in Australia ( pretul la benzina, la mancare, chiria etc.) 2. ...? (mai mult)
Melanie Martinez a murit?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!