Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 3 Martie 2025 sunt:
Ia care dintre urmatoarele meserii castigi mai bine barman sau ospatar? Care e mai usoara?
M- am decis sa incep sa scriu poezii, versuri, citate filozofice, versuri de rap, dar nu am inspirate tot timpul, cum as putea sa- mi gasesc inspiratie, daca mi- a venit ideea despre ce...? (mai mult)
Cat de vechi e un procesor Intel Pentium?
TPU la ce profil nu se preda Matematica?
Pot cere la angajare sa lucrez doar intr- o anumita tura, adica de exemplu doar in tura de dupa- amiaza? Sunt la postliceala si nu vreau sa lipsesc la nici o ora... Sau ce alte variant de job- uri puteti...? (mai mult)
Pot da la armata daca am fost scutit de educatie fizica pe clasele a 9 si a 10? Acum sunt pe a 12.
Cum sa repari castile?
Pe piata muncii in 3-4 ani care credeti ca vor fii cele mai cautate meserii? Trebuie sa-mi aleg o facultate si vreau niste sfaturi in privinta asta? Ce se cauta? Ce se plateste bine? Multumesc.
Https://www.google.ro/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3D3469B2RhkBg&ved=0ahUKEwiM0bir2eDSAhXhDpoKHR6eCYEQtwIIGDAA&usg=AFQjCNHa6HF3PsTQAZYOz4gWRpVi1IPYOQ Abonați- vă la Andrei...? (mai mult)
Buna seara ma numesc cosmin si am 17 ani si sunt la liceu cum pot sa ajung la infanterie terestra?
Hei TPU, sunt la profilu electronică şi automatizări, pot sa devin pompier de la acest profil. Ştiu că e cam ciudat dar vreau să devin pompier sunt clasa a 9 a
Pentru liceul de arte din Galati la profilul actorie-teatru ce medie imi trebuie pentru a intra?
Pot deveni contabil si fara facultate? Am auzit ca se poate dar trebuie sa faci niste cursuri sau ceva de genul. ( scuze anticipate daca am gresit cu ceva)
Cum pot strange bani rapid? Am nevoie de 800 de lei si am doar 11 ani(imi trebuiesc 800 pentru ca vreau sa imi iau telefon) dau coroana
Hei TPU Îmi doresc atunci când voi fi mare sa fiu actrita (în filme) sau polițistă sau profesoara... Astea sunt doar niste vise, dar nu știu ce sa aleg, care mi se potrivește mai bine? Îmi...? (mai mult)
Unde mă pot angaja după ce termin Facultatea de Energetică (Politehnica Bucureşti), secţia Ingineria şi Protecţia Mediului În Industrie? Şi cam ce salariu pot avea?
As dori sa știu dacă semnele din nastere afectează la admiterea la politie. Am doua semne din naștere pe fata, sunt mici, dar evident ca se văd. Mă mor afecta la admitere?
Sunt student in anul 2 de facultate, la Geografia Turismului, ubb, si de o luna, m- am gandit sa ma inscriu la academia militara. Problema este ca nu am nici un fel de indrumare, si nu gasesc...? (mai mult)
Merita sa dai admitere la scoala de politie Campina? Esti tratat decent acolo? adica sa nu fii considerat sclav, batjocorit de profesori.Cum sunt conditiile de cazare acolo? As vrea sa incerc dar nu stiu...? (mai mult)
ma pot angaja pe postul de casier daca am 7 clase?
Daca vreau sa dau la facultatea de medicina imi trebuie si fizica? Dau funda :D
am si eu o intrebare, adica este mai mult un sfat, sunt student la inginerie, primul an, la sibiu, si parintii m au sfatuit sa incerc si la pompierii la subofiteri la boldesti, sa invat...? (mai mult)
Îmi doresc foarte mult să ajung o actriță, este visul meu. Îmi doresc din tot sufletul să joc într- un film turcesc, deoarece iubesc filmele turceşti. Unii râd de mine, mă fac visătoare,...? (mai mult)
Salutare, de ceva vreme m- am gandit la ceea ce- mi palce sa fac, iar astazi, la scoala, cand eram extrem de plictisit, am scris niste versuri in cca., 10- 15 minute, fara pic de ajutor, si m- ...? (mai mult)
Bună, TPU! Enumerați-mi toate meseriile existente în România şi ce facultăți trebuie făcute pentru a le practica. Fundă! :)
La Academia de Poliție trebuie sa ai o nota de trecere la bacalaureat pentru a intra sau îți trebuie de la o nota in sus, dacă îți trebuie o nota anume care este acesta? Voi lucra 7 zile din 7? ...? (mai mult)
Dacă intru la profil de filologie intensiv engleză pot intra la Academia de Poliție? Dacă nu, la ce liceu pot intra?
Cum aș putea să imi scot telefonul de pe jack stuck mode? Am incercat toate soluţile dar nu merge. Vă rog ajutaţima.
De curând am descoperit liceul Adventist Ștefan Demetrescu. Eu sunt ortodoxa dar totuși îmi doresc să merg la filologie la acest liceu. Este o problemă dacă sunt ortodoxa la acest liceu,...? (mai mult)
Hei TPU, la facultatea de drept ce ore se fac? Matematica se face? Daca da orele vor fi usoare adica matematica va fi usoara?
Salut as vrea sa ma duc la Liceul cu program sportiv Banatul Timisoara sunt foarte bun la sport si dupa ce termin clasa a- 8a as vrea sa merg acolo. Ce ar trebui sa fac sa intru? Ma pot transfera de la...? (mai mult)
Heii TPU, ce trebuie sa faci ca să lucrezi însoțitor pe avion sau pe vas?
Ce parere aveti despre postul de Merchandiser? As vreo o parere de la cei care au lucrat in acest domeniu!
As vrea sa stiu la ce facultate pot sa intru in domeniul hotelului, eu sunt tehnician in hotelarie.
Care sunt dioptriile maxime pentru academia forțelor navale?
Eu vreau sa merg la Academia Militara. Ce probe se dau si din ce materii se dau testele?
Cine stie toate cantecele lui michel jackson,pe toate, eu voi verifica!
Stie cineva acest site sau lucreaza cineva asa ceva? Pot avea incredere? http://banipenet4all.blogspot.com/2013/08/bani-pe-net-ca-tester-de-produse-in-ro.html
La liceul agricol din Buzau se ofera bursa? Daca da ce criterii trebuieac indeplinite?
La Snspa, F C R P, la admitere, conteaza media de la bac?
Ce parere aveti despre jobul de barman? Se catiga bine?
Ce parere aveti de scolile profesionale? Faci ceva cu ele? Sunt clasa a 10 iar dupa ce termin anul ma gandeam sa ma transfer la una pentru ca nu pre a le am cu invatatul si ma gandeam ca sa invat o...? (mai mult)
Vreau să știu dacă există un liceu în Ploiești de actorie. Am trăit cu impresia că liceul Carmen Sylva are secțiune de actorie, dar aparent m- am înșelat. Dacă nu există, doresc un...? (mai mult)
Vreau sa ma inscriu anul acesta la facultatea de medicina dar nu stiu ce nota am nevoie la bac pentru a ma putea primi.Stiu ca e testul de admitere dar am inteles ca conteaza si BACALAUREAT- UL si as vrea...? (mai mult)
Hei, vreau sa imi recomandati un liceu. Sunt de la tara, asa ca nu vreau ca noi colegi sa se poarte naspa cu mine. De medie nu e problema ca invat f bine. Vreau sa fie unul modern si sa arate in stare...? (mai mult)
Salut TPU, sincer nu ma asteptam sa scriu aici vreo intrebare de obicei ajutam pe altii.dar am nevoie de un "sfat" eu sunt in franta din toamna iar eu nu vorbesc franceza doar engleza, in prima zi de...? (mai mult)
Salut, saptamana trecuta am sunat sa ma angajez ca lucrator comerial, mi s- a spus ca voi contactat pentru un interviu..am fost sunat dar nu pentru acelasi post! Postul care mi sa oferit e de (...), ...? (mai mult)
am vrut sa va intreb daca cunoasteti niste site-uri de socializare cu care poti face bani, ajutati-ma, va rog.
Stie cineva scoli de arta in Stockholm Suedia, care dau si burse de studiu?
Cum tehnoredactez un roman?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!