Sunt clasa a VIII- a si as vrea sa ma duc la un liceu unde as putea sa fac limba turcă. Stiti vreun liceu unde as putea face limba turcă si ce profil este, ce materii se fac si din ce o sa dau...? (mai mult)
Ce trebuie sa faci ca agent vânzări pe teren la Vodafone? E careva care a lucrat la ei care știe condițiile? Salariu?
Heii TPU. Vreau si eu idei de facultăți pentru o meserie de viitor. Îmi puteți da cat mai multe pareri? Vreau sa stiu facultatea, domeniul si admiterea ( menționez că sunt băiat ). Mulțumesc anticipat....? (mai mult)
stie cineva daca in Hunedoara este un loc de munca part time in care se plateste bine salariul?
Care este salariul unui proaspat absolvet al academiei tehnice militare din Bucuresti?
Legat de ASE! Dacă iau la bac o medie în jur de 6- 7 cu care nu pot la intra la Finanțe, Bănci (unde vreeau) și intru la o alta facultate din ASE la buget(ex marketing), mă pot transfera ...? (mai mult)
Sunt pe profilul stiintele naturii la un colegiu national si as vrea sa preiau firma tatalui meu pe viitor, fiind o afacere banoasa, si voind sa o extind foarte mult, si sa creez si alte...? (mai mult)
Sunt foarte indecis în legătură cu ceea ce voi face în viitor.În prezent sunt la un liceu teoretic de profile real(ştiințe ale naturii) din Braşov. Până acum eram decis să dau la Politehnica...? (mai mult)
Vreau sa devin IT-st, dar am absolvit un liceu teologic. Daca vreau sa dau la facultate ce trebuie sa invat mai exact ca sa intru la o facultate in acest domeniu?
Este cineva dintre voi angajat la kaufland? Daca da, poate aveți idee care e treaba cu noua tâmpenie implementată de conducere cu privire la scurtarea programului. Filiala noastră nu primește...? (mai mult)
Salut, am 17 ani spre 18 si as vrea sa ma angajez, am 7 clase, ma puteti ajuta, va rog?
Sunt la facultate in anul 1. In total sunt 60 de credite. Pentru a trece anul e nevoie de 35 sau 30 pentru sesiunea de toamna. Din prea multa comoditate, sa zic asa, pentru ca am auzit de la ...? (mai mult)
NCS: cum face adica rotita aia ce se mischa ce program trebuie si daca stiti un link depe Youtube i si ala bun dau funda?
Buna la toti! Intrebarea mea suna astfel:Ce profesie sa imi aleg pentru viitor, designer de interior sau bucatar, ambele imi plac foarte tare.Care dupa parerea dvs este mai buna si in care facultati ...? (mai mult)
Sunt foarte nehotărâtă. Nu știu ce liceu sa fac, mai de grabă ce meserie să aleg. Sunt in clasa a 8a și când mă gândesc că mai am puțin pana la examen... Sa va dau și câteva...? (mai mult)
Mi-as dori sa fac scoala de constru ti satu mare dacā este cineva care sa-mi zica unde trebuie sa merg multumesc
Mi- as dori sa fac o scoala, un curs de stewardesa. Daca ati facut si voi sau aveti cunostinte ce scoala imi recomandati in Bucuresti? As vrea sa fie ceva serios, unde dupa ce termin sa am posibilitatea...? (mai mult)
Genul liric: dati-mi numa ce i importat de invatat va rog frumos dau funda am ezamen si Genul epic: dau funda : va rog mult
Salut.Spuneti- mi va rog parerea voastra despre acest job: deci, sofer 3.5 tone, cu categoria B, pe comunitate, 800 de euro pe luna, incepator, apoi se mai ridica salariul in functie de experienta...se...? (mai mult)
Nume de youtuber (vlogger)
Mă interesează admiterea la Facultatea de Limbi și Literaturi străine București. Aș vrea să dau examen de admitere la engleza și germană pentru specializarea A. Știe cineva cam ce nivel...? (mai mult)
Buna Ziua, am 15 ani și vreau să intru la n armata(pe viitor), o problema este aceea că am astm bronșic dar nu am mai avut nevoie de el și dacă am avut rar și mă liniștească in 2- 3 mine fără...? (mai mult)
La o angajare sezonieră, se pune și perioada de probă?
La liceul de arte, ce materii se fac mai exact si bacul la ce se da (nu sunt deloc informata)? Daca as vrea sa ma transfer la un alt liceu cu un profil teoretic (filologie) de la liceul de arte ar exista...? (mai mult)
Imi place foarte mult Geografia, nici nu invat si stiu aproape toata lectia, deci pot spune ca e materia mea preferata + ca am un prof de nota 10+ . M- am gandit la profesia de Profesor Universitar,...? (mai mult)
La facultatea de medicină veterinară din Timişoara se dă examen de admitere sau se intră pe bază de dosar; şi care a fost ultima medie la buget?
Vreau sa merg la ETTI Cluj(Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei). Problema este ca nu stiu ce optiuni/locuri de munca pot opta dupa ce termin facultatea. Ma puteti ajuta...? (mai mult)
Dupa ce termin liceul pot pleca la colegiu? Sau nu mai poti?
Unde pot vedea o lista cu universitatile si colegiile din Romania? Macar cele cu calificare in medicina legala si psihologie criminalistica, clinica sau psihiatrie.Va rog frumos!
: as dori si eu cateva sfaturi, vreau sa ma angajez in Constanta pe perioada verii, mentionez ca nu am mai muncit pana acum, si caut ceva usor, de exemplu, spalator de vase, ajutor bucatar,...? (mai mult)
Cat castiga un inginer silvic la inceput? O suma aproximativa.
Nume de trupa? Vreau câteva pana JOIA viitoare!
Deja vine vara, iar eu vreau sa ma angajez timp de o luna in timpul verii in Tulcea. Cum ar trebui sa imi caut locul de munca, dupa ce criterii, ce salariu/conditii minime, etc sa caut si...? (mai mult)
Stie cineva locuri de munca in Brasov unde nu se cere calificare sau/si experinta?
Sunt în clasa a VIII- a și aș dori să continui studiile la un liceu militar, depildă Breaza, dar nu sunt sigur că aș reuși.Colegii, prietenii îmi spun în mai mereu că nu am șanse, ...? (mai mult)
De curand ma gandeam daca ar merita sa incerc meseria de profesor de istorie, dar la nivel liceal. Imi place istoria si o invat din placere. Ar fi o meserie buna? Dupa ce termin facultatea...? (mai mult)
Dupa ce termin liceul pe profil stiinte sociale si iau si bacul unde ema pot angaja dati-mi niste idei...
Buna ziua tuturor! De ceva timp ma tot gandesc ce cariera imi voi cladi pe viitor, avand in vedere ca mai am 2 ani pana la finalizarea liceului(profil filologie). Inclin spre psihologie judiciara(criminalistica),...? (mai mult)
Ce sa fac daca nu mi se mai aprinde telefonul?
Sunt in clasa a 12- a si inca nu m- am decis asupra facultatii pe care vreau sa o urmez. Oscilez intre Scoala de Agenti de Politie"Vasile Lascar" si USV calculatoare. Una dintre probleme este ...? (mai mult)
Salut, daca merg la o scoala profesionala de tinichigerie auto primesc bani?
Bună, vreau să mă angajez dar este foarte greu la început..am găsit într- un loc dar e cam rău și cu transportul...se lucrează în 2 schimburi dar eu ultimul autobuz/tren îl am la ora 20:00...crede-...? (mai mult)
Hei TPU, vreau sa stiu ce parere aveti despre Michael Jackson, mie personal nu- mi vine sa cred ca au trecut atatia ani de la moartea sa, nu- mi vine sa cred cat de rapid s- a scurs timpul asta, am...? (mai mult)
Am o întrebare. sunt clasa a- 7- a și vreau să mă pregătesc din timp pentru evaluarea națională. Dar vreau să vă întreb cam cât de greu este. clasa a- 5- a și a- 6- a le- am luat în...? (mai mult)
Pe viitor vreau sa admit la facultatea de psihologie, bine mai am doi an de liceu. Care sunt avantajele si dezavantajele acestui profil? Va intreb deoarece internetul nu mi- a oferit toate informatiile...? (mai mult)
Pot sa ma angajez ca sofer pe duba fara un an de experienta? Dupa ce termin liceul, vreau sa ma angajez ca sofer, si voi avea doar 9 luni experienta. Pot lucra pe duba, de exemplu curierat...? (mai mult)
Revin cu o intrebare ce ma sacaie un pic deci eu lucrez din 2 nov 2016 iar acum am 9 saptamani de sarcina, oare pot beneficia de prenatal? Si am inteles ca imi pot baga risc maternal asta...? (mai mult)
Poti face facultatea de arte, dar fara sa fi facut liceul de arte? Multumesc!
Sunt clasa a 12 a si vreau sa merg la inginerie medicala Bucuresti. Problema este ca am observat ca exista atat facultate separata cat si specializare la stiinte aplicate, care este cea mai buna...? (mai mult)
Vreau sa aplic la psihologie UAIC Iași și nu prea am idee din ce manual de psihologie sau alte cărți de genul să învăț pentru admitere. Mă puteți ajuta cu un sfat, o părere? Mulțumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Caliopia63 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!