stie cineva cum pot lucra la domiciu pe site. urile pe care am cautat nu am gasit nimic de actualitate :(
Buna TPU Saptamana aceasta vreau sa ma inscriu la unul din cele trei cursuri: proiect manager; formator; adminstrator pensiune. Intreabarea este, in ce domeniu sunt mai multe locuri ...? (mai mult)
Caut un post de impartit pliante,ziare, etc. Sunt din Alba Iulia. Ajutati-ma va rog daca stiti ceva!
m-ar interesa si pe mine sa lucrez de acasa in Germania, gen montare pixuri,lipit timbre, altceva, ma puteti ajuta?
Ce trebuie sa fac ca sa devin medic legist, precizez ca la mine in tara exista doar o universitate de medicina, cred :D (o cunosc pentru ca e mai buna)
Care e diferenta dintre psiholog-criminolog si psiholog-criminalist? Sunt 2 specialitati diferite, care sunt diferentele?
Ma intereseaza sa aplic la UNATC departamentul Cinematografie, Fotografie, Media (ANIMAŢIE). Am nevoie de sfaturi ca de exemplu: - ce carti sau alte materiale din care sa invat imi recomandati? ...? (mai mult)
Buna,as vrea si eu sa stiu la ce o sa dau bacul daca ma duc pe Stiinte Sociale, Filologie sau Pedagogie
Ca profesor pot preda mai multe materii? Castig mai mult daca predau mai multe materii? Am un profesor care preda si istorie si geografie si de asta intreb.
Pentru a ma inscrie la pompieri, ce imi trebuie mai exact? Am inteles ca trebuie sa ai BAC-ul luat, fara a conta media, si sa iei proba fizica. Asa e?
Ce ati alege dintre: filologie, stiinte sociale sau pedagogie?
O persoana calificata ca asistent de farmacie poate sa lucreze si ca asistenta intr-un cabinet stomatologic?
Buna TPU Saptamana aceasta vreau sa ma inscriu la unul din cele trei cursuri: proiect manager; formator; adminstrator pensiune. Intreabarea este, in ce domeniu sunt mai multe locuri de munca si cat...? (mai mult)
De ce partea constientizata este atat de redusa in comparatie cu cea inconstienta?
cum as putea lua sala?! imi spune cineva! merci!
sunt in clasa aXI- a si as vrea sa încep pregătirea pentru admitere la UMFT, părinții mei își doresc să merg la medicină dar eu nu as vrea sa fiu o povară pentru ei pana la absolvirea ...? (mai mult)
Salutare vreau ceva informatii despre politie(agent de politie) si jandarmerie. Ce se cere la admitere la fiecare, probe fizice(in ce constau) si examenele scrise(din ce se dau). Ce ar fi mai ok dupa...? (mai mult)
eu am 14 ani:)), dar incerc sa ma gandesc si la viitor si sunt destul de cnstient ca Romania nu o sa traiesc niciodata bine si n- am de gand sa stau asa, asa ca m- am gandit destul de bine...? (mai mult)
Hei, am o problema.Sunt clasa a 7- a si pur si simplu nu pot sa invat engleza.Am incercat sa ma axez pe ea, sa invat mult, nu am putut.Fac meditatii la engleza din clasa a 2- a, am incercat si flascardurile...? (mai mult)
Merg la un interviu de angajare, ce trebuie sa am in vedere?
Drept sau Medicina?
Hello! Mi- ar placea foarte mult daca m- ati ajuta cu ceva. Știe cineva mai multe detalii despre niște facultăți de actorie din India? Mi- as dori foarte mult să ajung actrița.Studiez...? (mai mult)
Cine poate sa-mi spuna, ce cariera in uniforma( exemple )se mai poate face la varsta de 29 de ani pentru o fata? Rog ca raspunsurile sa fie serioase.
Pentru a deveni profesor de limba engleză ce liceu trebuie urmat? Preferabil numele liceelor să fie din Prahova sau Braşov.
Cum pot sa dau ban permanent la un youtuber?
am 17 ani și vreau sa ma angajez sunt din Pitești. Ceva sfaturi?
Pentru admitere la SNSPA la Comunicare si Relatii publice, la limba romana, stie cineva cam cat de lungi ar trebui sa fie eseurile, si restul intrebarilor?
La Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică din cadrul ASE-ului se da examen de admitere sau se intra pe baza de dosar?
Vreau sa stiu si eu ce reguli trebuie sa indeplineasca un angajat MAI. Am 17 ani si mai e putin, dar vreau sa imi fac un tatuaj care ma reprezinta, si mai e problema ca fumez. Deci, vreau sa ...? (mai mult)
Dacă vreau sa intru la o facultate pentru a deveni doctor ce medie am nevoie la liceu pentru a intra sau e mai important testul de intrare? Va rog să mă ajutati!
Daca am 15 ani, pot găsi un loc de munca?
Ce sanse de supravietuire are un om care nu se poate integra in sistem din cauza ca nu poate sa fie formatat mental sa viseze aceeasi psihoza la scara larga? Un joc de monopoly in care oamenii raman prinsi...? (mai mult)
Sunt clasa a VII- a, cand o sa ma fac mare vreau sa ma fac politist. Pe ce profil trebuie sa dau la liceu? Care sunt probele fizice [am 1.74 si 75kg] sunt cam plinut. La ce o sa dau examene scrise? ...? (mai mult)
Unde poți lucra dacă termini Facultatea de Drept?
Bună....sunt in clasa a 11- a si dupa liceu vreau sa dau la academia de politie ....si am cateva intrebari: pentru cei care se pricep :) - Ce criterii trebuie sa indeplinesc(inaltime, aptitudini)? ...? (mai mult)
Cum pot ajunge sa lucrez in USA sau Norvegia?
Buna am nevoie de ajutor! Daca am primit bursa sociala in semestrul 1 la facultate in semestrul 2 trebuie sa mau aduc ceva acte, doar adeverinta de salariate sau nimic sau cum se procedeaza ca sa primesc...? (mai mult)
Mi- am gasit primul loc de munca si astept sa fiu sunata pentru data si ora la care voi merge la interviu. Aveti cateva sfaturi pentru o tanara de 19 ani eleva in clasa 11 care nu are experienta in munca...? (mai mult)
Ce facultate trebuie sa fac pentru a devin asistenta veterinara? Si in ce judete se gasesc. Dati-mi niste injormati,cu este,ce inveti, ce materi etc
Am 1.69 m inaltime si intentionez sa dau la Scoala de Agenti de Politie "Vasile Lascar ". Dupa ultimele modificări baremul de inaltime a fost ridicat la 1.70 m. Ma poate ajuta cineva cu niste ...? (mai mult)
Hei tpu.Am nevoie de ajutor.Sunt clasa a 7- a doar ca imi fac griji pentru viitorul meu.Nu stiu la ce liceu sa ma duc.Eu as vrea sa ma duc la Liceul Tehnologic Nicolae Balcescu Voluntari.Dar faza e ca ...? (mai mult)
Imi puteti spune ce trebuie sa fac pentru a ajunge ghid turistic in toate lumea? Ce studii ar trebui? Ce facultate? Dau funda
Am 18 ani si sunt interesat de un loc de munca la o fabrica de ambalare a produselor lactate pe banda in Anglia, nu se cere limba engleza, dar totusi o vorbesc destul de fluent, intrebarea...? (mai mult)
Imi plac materiile:romana, istorie, biologie ma astept la cel putin 7 la examen si nu stiu pe ce profil sa dau. vreau si nr de ore care se fac pe saptamana la profilul respectiv, teze si bac
Buna ziua! Sunt student la informatica si m- ar interesa cum ar trebui sa arate CV- ul meu.Nu am nici un fel de experienta, si as dori sa aplic pentru un internship.Banuiesc ca Cv- ul trebuie sa fie...? (mai mult)
Ce cariera poti urma dacă termini si Dreptul si Medicina?
FUNDA! La București la Academia de Politie pentru fete care este înălțimea minima? Tot văd pe internet când 165 cm, când 160!
Heii știe cineva un liceu cu profil de științe sociale/filologie sau pedagogica sau vreun liceu de muzica, unde as putea sta la cămin gratuit =)) cum e la liceele militare gen ca acolo nu plătești...? (mai mult)
Salutare, imi puteti da ceva informatii despre ce se invata la scoala post- liceala sanitara. Ce studiezi ca medic generalist si ce studiezi ca farmacist.Mai exact materiile. Si se poate ajunge sa fiu...? (mai mult)
Salut, care sunt dezavantajele si avantajele daca imi declar domiciliul intr- o tara din UE? Locuiesc in Olanda de mai bine de 4 ani si nu am declarat inca domiciliul meu aici. Aveti idee ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Caliopia63 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!