Am o întrebare: caut de lucru Part time în Botoșani. Ca ce as putea sa lucrez, sau unde sa merg. Dau funda
Meseria de Avocat este buna pentru viitor? M- ar tenta stiu foarte multa Istorie… Daca as face Dreptul, ar trebui sa tocesc mult? Nu imi place de loc sa tocesc, sunt genul care invata logic,...? (mai mult)
Bună! Nu ştiu ce profil să aleg : Ştiințe Sociale sau Ştiințe ale Naturii. Voi pe care credeți că ar trebui să-l aleg? Şi de ce? DAU FUNDĀ!♥
Buna TPU.Imi doresc sa aflu ce nivel ISCED au asistentii medicali generalisti din Romania care au absolvit o facultate care dureaza 4 ani, cum ar fi UMF.Acest nivel ISCED este scris pe spatele documentului...? (mai mult)
cat catiga un front end developer junior in Timisoara? Dar mediu? Dar senior?
Imi puteti spune ce face un Operator/Moderator date a unor pagini web? Am aplicat pentru un job, si trebuie sa merg la interviu, dar nici macar nu stiu ce trebuie sa fac la un astfel de job....? (mai mult)
Salutare. Am aproape 20 de ani si as fi interesat sa plec in afara sa muncesc si eventual sa ma si stabilesc acolo.Nu conteaza in ce tara, poate fi Germania, Olanda, Belgia, Anglia, etc, oriunde este...? (mai mult)
Aveţi idee dacă se găsesc locuri de muncă după ce termini facultatea de Energetică- secţia Ingineria Mediului de la Politehnica Bucureşti?
Ce pot sa devin daca termin Stiinte Sociale/Filologie? Genul Uman, as vrea sa continui cu Geografia…
Dau funda! Am nevoie urgent. Apelez la cei de clasa a zecea care au sustinut etapa de limba romana, faza locala. Imi puteti spune cam ce vi s- a cerut la subiecte? Asa, in mare, va rog frumos....? (mai mult)
Salut, as avea o intrebare in legatura cu probele medicale cu cele de la AFT Sibiu. Acum cateva saptamani am fost trimisa la spitalul medical al ORL pentru o problema majora, nu de sanatate ci una ...? (mai mult)
Buna tuturor.stie cineva ce salariu este la Marquardt Sibiu, pe postul control vizual de calitate?
Salut, avem pe aici elevi la liceele militare? Si daca da ce trebuie sa fac la testul psihologic adica ce intrebari se dau?
Stie cineva cum as putea sa ma pregatesc pentru testul psihologic de la admitere la academia de politie? Sau cateva modele de subiecte de admitere?
As vrea sa ma duc la Stiinte Sociale, si dupa sa continui cu IT, Web Designer, Developer, etc. Ma pricep bine si as vrea sa stiu daca matematica din facultate pot sa o recuperez cu niste meditatii?...? (mai mult)
Hei TPU sunt la profilu electronica si automatizari (a9a) si as vrea sa stiu ce pot deveni ca si meserie daca termin 12 clase/ facultate, si ce salariu as avea in Romania / alta tara (precizati) la ...? (mai mult)
E mai usor sa inveti propozitii in engleza sau sa inveti cuvinte?
Unde se pot angaja elevii de 16 ani pentru a lucra in timpul verii, in Oradea? Si daca stiti si cu cat ar fi platiti... M-ar ajuta Multumesc P.S.
:) Vreau sa ma angajez in Sibiu pe un call center in limba italiana. Imi puteti sugera cateva firme care au proiecte in limba italiana va rog pentru a le putea trimite CV- ul meu. Multumesc!...? (mai mult)
Stie cineva ceva despre facultatea de aerospatiala din cadrul politehnicii? m-ar interesa in principiu daca sunt sanse sa-mi gasesc de munca in tara
Daca lucrezi in domeniul piata de capital poti lucra dupa aceea la o banca la o functie mai mare (ma refer nu de incepator)? Intr-un fel sunt tot finante, nu?
poate sa-mi spuna cineva care este salariul minim al unui pompier dupa terminarea celor 2 ani la scoala de subofiteri de pompieri?
Cam cat sunt salariile prin S.R.I? Nu conteaza vechimea... Doar orientativ :) Multumesc!
In Spania, dupe ce ai terminat liceul si bacu (care nu- i obligatori) poti sa te duci la un grad mediu (asa se spune la ei) si la acel grad, as vrea sa invat imagine si sunet. Merita? Adica, pot sa ...? (mai mult)
Aștept răspuns real sincer. Salariul unui subofițer jandarm?
Cum ar mai numesc copacii?
As vrea sa imi raspunda cei care sunt la facultatea de arte. Ce ramuri are facultatea de arte si ce trebuie sa faci ca sa fii admis? Stiu ca trebuie sa ai un portofoliu cu desene. Asta inseamna sa...? (mai mult)
Ce pot sa ajung daca aleg profilul filologie?
Hey! Sunt in clasa a VIII- a si vreau sa merg la un liceu mai bun, in Bucuresti ( Dinu Lipatti - profil teatru ), faza e ca stau in Tulcea si mama nu ma lasa. Cum o pot convinge? Chiar vreau sa merg...? (mai mult)
Este cautata profesia de tutore? poti gasi loc de munca? e greu sa inveti aceasta profesie? mai multe detalii
Ce atribuții îmi trebuie pentru a deveni șofer smurd??
Hei.Sunt a 8a.Imi puteti da link de la un site unde sunt toate profilurile pentru licee si cam cate ore pe saptamana se fac anumite materii? Multumesc anticipat
Profil uman.In vara aceasta trebuie sa dau pentru facultate, dar nu stiu ce sa aleg.La profil uman mi- ar placea sa dau la Academia de politie, dar tatal meu ma sfatuieste sa dau la medicina. Avand in...? (mai mult)
A lucrat cineva la Starbucks Coffee? Stie cineva exista part time? Merita salariul?
Ce carti de anatomie imi puteti recomanda pentru admiterea la medicina?
Am terminat liceul de 3 ani si deocamdata nu mi- am gasit inca un job stabil. Doar joburi pasagere si am incercat din toate cate putin, am fost si in Germania, a fost groaznic. Zilele trecute auzisem...? (mai mult)
Știe cineva cum poți ajunge pilot de linie? Tot ce este nevoie pentru a ajunge la aceasta profesie. Am 16 ani acum și ma atrage mult aceasta meserie. Mulțumesc anticipat!
Care este diferenta dintre profil si specializare la liceu? Am nevoie urgentă de raspuns
Sunt in clasa a XI- a filologie, profil uman.In vara aceasta trebuie sa dau pentru facultate, dar nu stiu ce sa aleg.La profil uman mi- ar placea sa dau la Academia de politie, dar tatal meu ...? (mai mult)
Unde pot sa fac si eu cursuri de coafura autorizate in Craiova? As prefera direct saloane, nu asociatii.
Buna oameni faini! Va rog, ajutati- ma. Cum sa fac propozitii în engleză? Stiu cam 45% din toata limba. Peste aproximativ 2 ani o sa dau un test de limba pentru a putea merge în cadrul unui proiect...? (mai mult)
Am si eu o intrebare: Elevii care nu au terminat liceul- Ce salariu primesc? Se taie cumva un procentaj din salariu minim daca sunt angajati la, sa zicem, McDonalds?
Salut,ce imi trebuie ca sa fiu marinar?
Sunt o fire creativa, energica, buna ascultatoare, imi place sa cunosc oameni noi si sa ii ajut. Deasemenea imi place mult teatrul si muzica iubind foarte mult si limba engleza. Legat de cele...? (mai mult)
Urgențăăă. Nu știu la ce liceu să merg. Mircea cel Bătrân (mate-info)Rm. Vâlcea sau Matei Basarab (științe sociale)Rm. Vâlcea.
Pe parcursul facultatii, e mai bine sa stai la camin sau in gazda?
Poate cineva sa imi recomande niste site- uri/programe care te ajuta sa aplici la universitate in strainatate? Ma gandesc in principal la Suedia (pentru ca e gratis). Am cautat deja pe Edmundo...? (mai mult)
Sunt studenta la Facultatea de Litere Baia Mare si as dori sa dau examenul de titularizare la finalul celor 3 ani. Pe ce sunt mai multe posturi? (romana sau franceza)? Ce ar fi mai bine? La ambele...? (mai mult)
Ce parere aveti despre facuItatea de kinetoterapie si care ar fi saIariuI dupa terminarea acesteia?
Cum ajungi mecanic auto
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!