Ce pot ajunge dupa ce sunt absolvent al Faclutatii de Securitate si Aparare din cadrul Universitatii Nationale de Aparare Carol I? Aceasta e o universitate de stat care apartine MApN, deci lucrez in Armata...? (mai mult)
As vrea sa stiu pareri despre facultatea de medicina...plus stie cineva din ce an se alege specializare?
Cat castiga un profesor? Se castiga mai bine la tara decat la oras?
Am terminat facultatea de stiinte economice. Am realizat tarziu ca nu o sa ma ajute cu nimic iar acum vreau sa fac masterul dar in alt domeniu, ingineri mai precis. O sa conteze asta pe CV? Vreau sa zic,...? (mai mult)
Stie cineva ce trebuie sa faci daca iti doresti o cariera in SRI? Si in ce consta meseria,ce salariu este,ce criterii trebuie sa urmezi,etc? Vreau raspunsuri cat mai concrete, va rog!
Dupa ce termin Seminarul Teologic, trebuie neaparat sa dai la Facultatea de Teologie. Sau pot sa dau si la Facultatea de Geografie.
Ce cariera vreti sa urmati? De ce?
Urgent. Azi merg pentru prima data la un restaurant din orasul meu pentru a lucra ca si ajutor de ospatar. Imi puteti da mai multe detalii despre ce inseamna de fapt a fi ajutor de ospatar si cum...? (mai mult)
La ce liceu și cu ce nota trebuie sa devii asistenta... Si ce materii îți folosesc
As vrea sa fac cursurile scolii de arbitri de fotbal. Credeți ca am șanse sa reușesc în condițiile în care sunt fata, iar asta e lumea bărbaților?
Vă salut! Aș dori să cunosc și eu, dacă este cineva capabil să destăinuie, etapele parcurgerii unui concurs de anagajare în sistemul bugetar (de pildă, Spitalul Municipal- Postul de Arhivar)....? (mai mult)
Imi puteti scrie care sunt cerintele pentru a primi autorizatia de ghid de turism, cat costa toate demersurile si de unde, adica de la care institutie se poate obtine acea autorizatie pentru a...? (mai mult)
As dori sa imi fac un canal de YouTube de gaming dar as vrea sa flimaz pe un PS4. Nu l- am cumparat inca dar ma gandeam ca ar fi un PC mai bun de gamimg pentru YouTube dar nu vreau sa fie nici...? (mai mult)
Ce trebuie sa faci sa devi stewardesă? Ai nevoie de universitate sau cursuri? Stiu ca trebuie sa ai înălțime, kilograme potrivite, aspect rezonabil si cunoașterea englezei la perfectie.Este adevărat...? (mai mult)
FUNDA! Sunt clasa 10a profil:stiinţele naturii M- am găndit la o facultate pe care dacă o termin am loc de muncă sigur, cu un buget acceptabil şi daca totusi sunt la stiinte sa nu fie asa greu...? (mai mult)
Pentru admiterea la academia de polite trebuie efectuate analize la sange si urina. Ce parametri se cauta in aceste analize? Sunt niste analize obisnuite? Are cineva o poza cu rezultatele unor analize...? (mai mult)
Din corpul de personal SGP poti candida la subofițeri sau ofițeri? Adică dacă sunt anumite reguli, bariere. Având primul contact de 4 ani daca poți atunci sa treci in alta categorie de...? (mai mult)
Termin liceul de chimie și încă nu m- am hotărât ce facultate sa urmez. Unde as putea sa mă duc (dar nu facultatea de chimie) și sa pot folosi în continuare diplomele și cunoștințele...? (mai mult)
sunt baiat si am 15.Sunt la liceu si deja ma framanta gandul pentru viitor, ideea fiind ca nu as vrea sa imi continui studiile dupa liceu si as dori sa merg la munca in alta tara.Ideea e ca...? (mai mult)
Contabilitate si informatica de gestiune la Craiova sau la Ase Bucuresti?
De unde pot cumpara culegere cu teste pentru admitere la academia de pompieri? Am cautat si nu am gasit.
Ce ar trebui sa aleg între medicina si arte? Argumente, va rog.
Maine eu merg la olimpiada de ed. plastica si cum credeti ce teme ar putea sa ne dea sa alegem sau cei chiar care au fost si au o idee despre cu e acolo.Va pup, scrieti va rog ca am mari emotii
Deci anul asta termin scoala si as vrea sa-mi caut un loc de munca. Niste idei?
Conteaza foarte mult eseul motivational la ase? Sau se tine cont si de media de la bac atunci cand se verifica eseul motivational?
Care e cea mai buna facultate de contabilitate?
Ce inseamna cont premium!!?
TPU! Sunt interesat de cateva cursuri si nu stiu la care din ele sa aplic, nu stiu nici cat de grele sunt examenele daca trebuie sa- mi caut eu un loc anume pentru practica, inainte de examen...? (mai mult)
Ma da minecraft merge si pe un 1gb ram sa stiti am testat si merge
As vrea sa va intreb daca credeti ca e bine sa ma mut de la scoala la care sunt ( intr- o comuna) la o scoala de la oras care este mult, mult mai buna: La mine la scoala nu se face asa multa carte,...? (mai mult)
vreau sa devin game-tester ce liceu ar trebui sa urmez si ce facultate ce salariu? am auzit ca in strainatate e bine platita meseria e adevarat? Urgent ajutati-ma spuneti si salariul
De pe profilul tehnic,, Industrie textila si pielarie" ce facultate pot sã urmez?
Vreau si eu sa stiu, ce este Masterul si Doctoratul, la ce te ajuta... and stuff?
In vara am admiterea la facultate si as fi vrut sa va intreb, cum este mai bine, daca de exemplu exista universitati si la mine in oras mai are rost sa plec la facultate in alta parte? Adica aproape...? (mai mult)
Cum se face admiterea la ase, specializarea contabilitate si informatica de gestiune?
As vrea pe viitor o profesie in politie, termin gimnaziul, ce licee cu specializare sau colegii ceva din Romania imi propuneti mai departe, si dupa ce falcultate sau se poate si fara?
Pentru a ajunge la Academia de plolitie, trebuie sa fac un liceu militar sau pot face si un liceu obisnuit? Sunt in clasa a 8 a.
Ce facultate recomandați unui elev care a terminat liceul pe profilul sociale?
Am urticarie colinergica. Ma poate împiedica sa merg la SRI? Va rog sa raspundeti. sunt disperat.!
Vreau sa devin consilier la protectia consumatorului ce salariu are un consilier ce studii iti trebuie ce profil trebuie sa alegi si ce facultate trebuie sa alegi. MULTUMESC ANTICIPAT
Intrebare pentru studentii din UTCB si absolventii de UTCB. Imi poate explica si mie cineva diferenta dintre" inginerie urbana si dezvoltare regionala" si CCIA? ce se studiaza la ele si ce lucrezi mai ...? (mai mult)
Pe timpul verii as dori sa lucrez in UK sau Belgia, dar sunt inca minor am 16 ani, as gasi un loc de munca de sezonier sau cu jumatate de norma daca am facuta imputernicirea pe un rezident al acelei ...? (mai mult)
Aveti idee ce salariu are un regizor in Romania? Sau daca este cineva in domeniu sau cunoaste pe cineva puteti sa ma indrumati sa vorbesc?
În fisa personală de evidență a cadrelor este stipulat punctul "originea socială". Ce scriem la originea socială?
Este cineva care stie cum e sa traiesti in Alaska? Am de gând sa mă mut acolo...(mai vrea careva?)
Ce meserie ar fi mai buna, daca eu ma descurc foarte bine cu Geografia, IT(stiu sa programez si alte chestii) si ma pricep si la desen(am si ochiul format, si imi dau seama de cele mai mici detalii). ...? (mai mult)
Buna seara am o problema cu pensia.Am fost membru CAP- u din 1976.Am muncit in toti ani la CAP si nu imi gasesc normele pe fiecare an numai pe ani intercalati.Cum trebuie sa procedez ca sa imi scot normele.Ca...? (mai mult)
Ce probe se dau la liceul sportiv din Braila sau Buzau? Dau funda! va rog help!
Buna TPU ad vrea sa dau la Politehnica Cluj e neaparat sa sau bacul din fizica sau chimie? Te ajuta cu ceva? As vrea din biologie ca mareste media
Dragi TPU, Am un job in doua schimburi, de la 8- 16 si de la 12- 20, o sambata da si una nu, de la 8- 17. Locuiesc si muncesc in Bucuresti. Am nevoie de un al doilea job, part time, in afara orelor...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Directia 5
Acordurile celor de la Directia 5 iti incanta urechile? Descopera cat de multe stii despre ei.