La medicina trebuie sa stii fizica?
Meseria de cartograf este aceea meserie ce se ocupa cu hartile? Adica sa fac harti, etc? Este o meserie de viitor? Si se plateste bine? M- ar tenta, pentru ca ma descurc foarte cu geografia,...? (mai mult)
Va eog mult sa mi spuneti cam ca timp fac de la Oltenita la Bucuresti cu masina si daca merita sa ma mut in Oltenita
Hei,as dori si eu sa stiu cam cat castiga un hair-stylist in Bucuresti care are toate cursurile facute..adica calificat.
Am 17 ani si sunt elev.As vrea sa ma angajez sau sa fac niste bani.Ce idei aveti?
Am si eu o intrebare .care este faza cu cazarea in academia de politie din Bucuresti? Stai toti anii acolo sau dac a esti din Buc. poti sta acasa
Ce părere aveți despre liceul militar "Tudor Vladimirescu" din Craiova? La acest liceu militar poate fi o concurenta mai mică?
Salutare, Vreau sa va intreb cum sa ma pregatesc pentru examenul national... De unde sa incep?
Am nevoie să fac o alegere. O sa intru la liceu și am o micuță problema. Deci. Mie îmi place foarte mult matematica, și pot spune că mă descurc (și la fizică și la chimie). Însă mă descurc...? (mai mult)
Ce studii trebuie sa am pentru o cariera in armata? Ma refer nu la armata romana, ci ceva de gen Iraq sau armate ceva mai puternice, precum armata SUA. Si studii nu pentru gradul de soldat, ci grade...? (mai mult)
Liceu si scoala generala e importanta? Din cate stiu eu, cel mai important este facultatea. Desigur, liceu te pregateste pentru facultate, dar totusi....
Bună seara! Vreau sa ma inscriu la Octav Bancila, in Iași, dar am nevoie urgent de niste informatii. La ce dată au loc probele de aptitudini si ce documentatie este necesară?
Am terminat 10 clase si m.am decis sa nu mai continui liceul si sa fac niste cursuri si apoi sa plec afara, in Italia. Problema este ca nu stiu ce cursuri si ce meserii sunt platite mai bine afara....? (mai mult)
ma poate ajuta cineva cu niste informatii despre fondurile europene? Ce acte am nevoie
Vreau sa ma inrolez in armata, insa am o nedumerire. Care sunt diferentele dintre un soldat si un soldat gradat profesionist? Care sunt salariile ca debutant?
Ce facultăți cunoașteți au admitere la gramatică sau economie, exceptând dreptul? Mulțumesc!
Hei tpu.Eu sunt din Alba Iulia si as vrea sa dau la ANIMV din Bucuresti dar nu stiu cum sa fac ca am vazut ca inscrierile incep din februarie si trebuie sa fi prezenta la cursuri in Martie si nu stiu cum...? (mai mult)
Exista facultate de fotografie in care faculatea sa fie de 4 ani?
Buna TPU.Cine e de aici la Facultatea de Drept din Constanta? Vreau sa aflu mai multe despre admitere cat si despre cat de avantajos sau dezavantajos este cand ai urmat un profil real.
Am 17 ani si vreau sa ma inrolez in Afghanistan. Ce ar trebui sa stiu si sa am la cunostinta? Cat se castiga? Cum merg lucrurile pe acolo, sau chestii de genul acesta.
Salut tpu.De la un timp cand merg la școala se iau tiganii (grup de 2-6)de mine si nu stiu ce sa fac as vrea sa dau in iei dar am o teama in mine care nu o pentru scoate.Ce sa fac? Fara hate
Ma gandesc pe viitor sa fac marketing sau management (stiu ca n- au nici o legatura intre ele, dar astea sunt optiunile). Inca nu sunt hotarata si as vrea sa stiu in special parerile celor care ...? (mai mult)
Bună tuturor, Sunt elev în clasa a XI- a, profil Tehnician Transporturi(Mecanică). Ziceam să dau mai departe la Școala de Agenți pentru Penitenciare Târgu- Ocna. La sfârșitul lunii am Olimpiada...? (mai mult)
as avea o intrebare eu lucrez in Anglia in prezent sunt in tara am venit datorita unor probleme de familie. Mama mea doreste sa vina si ea cu mine in Anglia la munca dar engleza ei este de 4-...? (mai mult)
Notele din liceu conteaza la o angajare in viitor(asa ne-a spus siriginta la sedinta cu parinti), eu am auzit alte pareri ca nu conteaza.Deci,conteaza sau nu la o angajare?
TPU! Sunt interesat de cateva cursuri si nu stiu la care din ele sa aplic, nu stiu nici cat de grele sunt examenele si nici care este mai avantajos, de aceea, va cer voua parerea, cei ce au...? (mai mult)
Hei TPU vreau sa va intreb daca exista scoli de fotografie sau facultate si ce ti.ar trebui ca sa fi regizor?:)
deci povestea sta cam asa:In clasa a 9 am fost un semestru la stiinte sociale apoi m- am transferat la mate- info, pentru ca vreau sa urmez o facultate de IT ori in orasu in care stau ori in...? (mai mult)
Ce profil sa aleg intre vocational si filologie pentru a putea merge la Academia de politie?
Exista scolii de fotografie adica facultate liceu si vreau sa-mi spuneti daca se incadreaza si in arta.Astep rapunsurile voaste, dau fundita.
La liceul economic se poate face si profesională?
Stie cineva o firma care se ocupa cu angajari in strainatate, adica acelea care iti ofera un loc de munca, dar sa fie si seriosi pentru ca am vazut multi oameni "intepati" de diferite firme...? (mai mult)
Salut, sunt la universitatea maritima, iar intr-un viitor voi pleca in primul meu voiaj ca si cadet. Intrebarea mea este daca imi va fi un impediment daca am tatuaje?
Diploma de DELF este cu adevarat utila sau cautata?
Buna TPU am o intrebare.Eu frecventez de 6 ani scoala muzicala si mai am un an de frecventat, nestiid ce profesori o sa am m- am inscris la vioara si pian, eram micuta, clasa a 2 la generala.Am o profesoara...? (mai mult)
Locuiesc în Brașov. Daca urmez facultatea de litere cu modulul de informatica unde o sa pot sa lucrez dupa ce termin si ce o sa fac? Va rog sa imi raspundeti sunt in clasa a XII.
Cum poti vizita tari gratuit? Gen sa faci voluntariat, sa-i ajuti.
Buna is in clasa a 10 la profilul mate info ma descurc foarte bine la info si tic ce as putea sa urmez dupa liceu. Funda ps. de aveti nevoie de mai multe informatii sa ma anuntati :P
Am o problema destul de serioasa si as aprecia orice raspuns sau persona care ar dori sa ma ajute. Deci ma gandesc de ceva ani la ce o sa fac dupa ce termin scoala. La ce liceu si facultate trebuie...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie va roooog mult daca pot intra la facultatea de actorie daca la liceu intru la profilul filologie... Dau funda *daca aflu cum.e prima intrebare pe care o pun pe TPU*...
Stie cineva daca se studiaza si robotica la facultatea de Automatica si Calculatoare? Va rog frumos!
vreau sa dau la Scoala de Agenti de Penitenciare Tg Ocna doar ca problema este urmatoarea am o cicatrice vizibila de aproape 4 cm la mana stanga dar si la mana dreapta 2 cicatrici de 1 cm problema...? (mai mult)
Hei! Am si eu o curiozitate. Cum e viata la camin in general? Am inteles ca se plateste o chirie ca sa stai acolo. Nu ma refer la camine private aici, ci la cele normale...as vrea si eu sa stau acolo ...? (mai mult)
stiti cumva unde pot gasi niste tutoriale in romana pentru a invata programul Catia? Multumesc.
La ce liceu/facultate/post-liceala trebuie sa merg ca sa ajung politist?
Sufar de o boala inventata de mine si acea este " lena cronica ". Cum as putea sa nu mai fiu lenes sa pot respecta programul. Multumesc
De pe profilul științe sociale ma pot descurca la ASE, specializarea Finanțe si Bănci având in vedere ca nu aprofundez matematica, cum fac cei de la mate- info de exemplu (la acest profil fac matematica...? (mai mult)
Buna TPU vreau sa pun o intrebare vreau sa intru in politia sanitara ce profil trebuie sa aleg si ce facultate trebuie sa aleg sunt deja in clasa 7 vreau neaparat raspunsuri orice raspuns de al vostru ...? (mai mult)
Credeţi că Facultatea de Ingineria mediului din cadrul UTCB este una de viitor? Absolventii acestei facultati isi gasesc usor slujbe bine platite in domeniu? Daca exista pe acest site studentii la Ingineria...? (mai mult)
Sunt bucatareasca cu gradul I la o gradinita. Am vechime de 25 de ani, dintre care 15 la aceasta gradinita. Am salariul minim pe economie, dar nu beneficiez de niciun spor. Toti ceilalti ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?