Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 4 Martie 2025 sunt:
Cum sa fac bani cu market glory... Adica nici nu stiu ce sa fac doar lucru in fiecare zi si atat. Ce trebuie sa mai fac, va rog, dau funda...
Care este cel mai bun aparat foto de la Canon? Dau funda
Care sunt cele mai bine platite meserii pentru care nu trebuie sa ai un liceu specific lor?
Care sunt cele mai bine platita locuri de munca din Romania+Germania?(spuneti si cam cat castiga pe luna sau pe an)Funda!
Cat castiga un tirist pe luna? Unul care merge si in afara tarii.
Ma gandesc serios sa dau la medicia, dar as vrea niste pareri de la studenti despre cum este acolo. Este destul de greu din cate am Inteles, cred ca niciodata nu strica mai multe...? (mai mult)
A studiat cineva la facultatea de psihologie din Bucuresti, sau cunoaste pe cineva care a facut.o? Cum e?
Am o mica...defapt mare problema, caci mica sunt eu.Anul trecut(eram in clasa 11) si m- am apucat de pregatire pentru Academia de Politie, eu stiind termenii si conditiile pentru admitere de...? (mai mult)
Cum se numeste ramura psihologie care se ocupation cu oamenii cu traume?
Sunt absolventa clasei a 9 anul acesta.si vreau sa imi continui studile in Romania. spuneti-mi va rog cum pot sa trimit actele de admitere la colegiu cutare.
In ce luna se fac înscrierele la profesionala?
aveti informatii despre salarile in domeniul naval. Ma intereseaza ofiter mecanic/sef mecanic si cei de la tarm:constructori, ingieri / mecanici.
Salut.am si eu problema la fifa 16 cu transfer de jucatori.ba pot sa fac ba nu.imi spune ca o alta echipa a dat mai mult.plm.stie cineva de ce? merci
Sunt clasa a 11a, profil de stiinte ale naturii si trebuie sa recunosc ca sunt foarte indecisa in privinta facultatilor. Oscilez intre bussines si turism(ASE), relatii economice internationale ...? (mai mult)
credeti ca e profitabil sa cresc 2 caini si sa fac bani pe vanzarea puilor, imi plac foarte mult cainii! Si cam care sunt legile pentru monta si lucruri de genu?
Ce este mai bine? Științe ale comunicării sau Traducere si interpretare? Cu argumente pro și contra va rog! Mulțumesc anticipat!
Cum au ajuns marile branduri de haine atat de celebre? Doar prin faptul ca sunt produse de "calitate" si au si o nota de imaginatie? *De exemplu Puma, Gucci, H&M etc. Dar creatorii hainelor cum au devenit...? (mai mult)
Heii :)) Îmi poate spune cineva cum ii la facultatea de mecanica din Cluj pe mecanica fina și nanotehnologie? Și dacă știți ce materii se fac și la inginerie medicală și fizica medicală și dacă...? (mai mult)
Vreau sa dau la liceul sportiv(fotbal). A-si vrea sa stiu care sunt probele, cu ce medie s-a intrat in anii precedenti si alte informatii "de baza". DAU FUNDA!
Ce facultate din Iasi trebuie sa fac pentru designer sau concept art?
Heii TPU! As dori sa îmi spuneți niste licee din Constanța si ce practica se face la ele.
La Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor la departamentul managementsau finante din Cluj trebuie sa dai admitere? Si daca da din ce consta?
stie cineva cum se umeste liceul la care membrii lala band au filmat pentru serialul Pariu cu viata?
Hei, oare ma pot specializa pe criminalistica daca acum, la liceu, sunt pe profilul Filologie? Adica din cat m- am informat am inteles ca e nevoie de notiuni in chimie, biologie, etc, deci oare pot...? (mai mult)
Hey salut acasă am un caiet la 2 lei dar acum nu sunt acasă oare pot sa spun ca nu am un caiet? Nu am mai văzut de mult timp în care se ocupa de acest gen de muzica și dans bună bună de la prieteni...? (mai mult)
Ce poți ieși dintr-un liceu de artă? Adică ce meserie poți avea? Fundă
Îmi puteți da exemple cu locuri de muncă care îți oferă cazare asigurată?
Exista un domeniu in care sa fie combinat geografia cu informatica? Ma pricep foarte bine la amandoua si vreau sa fac ceva in ambele domenii. Nu vreau turism, meteorologie ca amandoua sunt la ...? (mai mult)
Sunt elev in clasa a 11- a si vreau sa imi caut un loc de munca, mai mult pe domeniul IT deoarece vreau sa fac o facultate in acelasi timp. Stiti ce firme ar angaja elevi part time fara experienta?...? (mai mult)
Urmez un profil real (Stiinte sociale). Pentru a da la scoala de asistenti medicali este nevoie sa stiu fizica si chimie?
Imi poate spune cineva ce este un consultant in marketing turistic, cu ce se ocupa si in prealabil ce salariu castiga? Va multumesc
Cu legitimatia de jurnalist pot avea backstage pass la evenimente gen Eurovision? Mulțumesc!
Hello! Imi puteti spune va rog cu ce se ocupa un consultant in marketing turistic? Mersi!
Imi place foarte mult geografia si ma pricep foarte bine, am luat la teza 10(si singurul la vreo teza), ce facultate as putea face? Nu vreau turism ca este foarte slab la noi, si nu vreau sa...? (mai mult)
Ce salariu poate avea un ofiter m.ap.n?
Hei TPU, ce aș putea să devin din științe sociale? Dar și ce facultate aș putea urma? Dau funda pentru răspunsul cel mai "de ajutor"
Salutare. Nu stiti un site unde as putea vedea orasele in care urmeaza sa se organizeze bursa locurilor de munca?
Hei, Hei! Am o mare alegere de facut! *FACULTATEA*. Sunt clasa a 12, profil pedagogic si vreau sa merg mai departe la o facultate la cluj! Problema e ca nu stiu ce sa aleg.Deeeeciii, hai cu pareri. ...? (mai mult)
Buna! As avea si eu cateva intrebari legate de Politehnica din Bucuresti, sectiunea automatica si calculatoare: 1. Cati ani se fac? 2. Cate limbi straine se predau pe parcurs? 3. Profesorii tin cont...? (mai mult)
Stie cineva internshipuri platite pentru liceeni in orasul targoviste?
Inginer naval salariu?
Hei TPU desi e inca devreme m- am decis sa merg la academia nationala de informatica din Bucuresti de unde as vrea sa ma fac agent in SRI.Intrebarile mele sunt:Pot sa ma angajez pe parcursul facultatii...? (mai mult)
Știți cumva niste tehnici eficiente de îmbunătățire a vitezei? In prezent scot 9 secunde si vreau sa ajung macar la 7.Sunt, , varza" la sport din cauza sedentarismului, nu pentru ca nu as...? (mai mult)
Care e salariul in strainatate al unu inginer constructor?
as dori mai multe informatii despre facultatea de Politehnica Timisoara. Eu optez intre AC si ETc. Din cate am inteles la AC se da admitere din matematica si fizica iar eu nu ma descurc la fizica....? (mai mult)
Cat castiga un regizor (pe luna)? Cu ce se ocupa acesta?
Care este diferenta intre Academia de poliție si Academia forțelor terestre?
sunt in clasa a12a si vreau sa dau la Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare am rezolvat de curand un test la istorie asemeni testelor de admitere de la aceasta scoala si am...? (mai mult)
Cat salariu are un farmacist (sef)? Dar un medic legist?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
1RealSoul întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...