Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 4 Martie 2025 sunt:
Am ramas acasa un an din motive de boala si as vrea in septembrie sa depun actele pentru psihologie, dar pana atunci vreau un curs de psihologie online sau carti ceva.ce ma puteti indruma? multumesc
Hei TPU Ce greutate trebuie sa ai pentru a intra la academia de pompieri? Sunt baiat si am aprox 90 kg... Care e greutatea maxima?
Spuneti- mi va rog niste job- uri la care nu necesita diploma de bacalaureat... Si spuneti- mi si pe cele care necesita diploma de bacalaureat. P.S Nu toate toate. doar cele pe care le...? (mai mult)
Slaut,am o nelamurire,daca bag dosarul la politie pot aa mai bag si la armata?(este un exemplu eu vreau la peniteniciar si armata, dar am zis asa sa se înteleaga)Multumesc.
Stie cineva? e legal sa avem teme de vacanta? profesorii sunt pedepsiti daca fac asta?
Vreau sa intru la colegiul "Viilor" si sunt curios cum e acolo. Adica ce se studiaza.
Pe langa mate-info mai exista si alte profile care te pot duce in domeniul programării?
Buna Bună sunt la liceu profil stiinte sociale si as vrea sa ma fac politist dupa ce termin liceul si i-au bacul ce trebuie sa fac, am sanse ce probe sportive sunt la băieți.
as vrea sa urmez Facultatea de litere din Cluj profil romana-istorie sau romana simplu.Imi puteti spune din ce dau admiterea? Si cam ce medie as avea nevoie la bac? Multumesc!
Cum pot sa intru pe canalul meu de yotutbe? Pe ce apas Unde vad cine sa abonat la canalul meu?
Cum vi se par mediile mele? Matematica:9 Romana:10 Fzica:9 Muzica:10 Istorie:10 Geografie:10 Ed.tehnologica:10 Religie:10 Engleza:10 Biologie:10 Desen:9 Optional/TIC:10 Purtare:10 Mentionez...? (mai mult)
as vrea sa stiu ce slujbe pot gasi in Craiova part- time. Sunt studenta si as vrea sa ma angajez ca sa pot avea niste bani in plus, pe langa ce imi dau parintii mei. Daca imi puteti si descrie...? (mai mult)
Salut am o intrebare, as vrea sa dau la o scoala de subofiteri de politie! Pot in acel an daca pic la politie sa dau si la jandarmi? Este posibil?
Vreau sa ma transfer de la mate- info intensiv pe alt profil deoarece acum mi- am dat seama ca sunt paralel cu matematica adica nu mi- a iesit media la mate in semestrul acesta si mai ales ...? (mai mult)
Doresc sa va întreb ce părere aveti de masterul in Design interior din cadrul UnArte Bucuresti? Cunoasteti persoane care au terminat aici si au fost multumite? Va pun aceste întrebări deoarece...? (mai mult)
Sunt anul 1 la liceu pe profil protecția mediului. Ce facultate pot urma după și care ar fi cea mai profitabila meserie in acest domeniu?
Unde pot gasi si eu un job ca promoter in magazine Auchan, Cora, Careffour etc din Bucuresti?
Sunt la upg la Ploiești la Inginerie mecanică si inginerie electrica la specializarea Utilaje petroliere si petrochimice. Anul 1 semestrul 1 si as vrea sa mă transfer la Ingineria petrol si gaze la...? (mai mult)
Buna! Fac 16 ani in Mai si vreau un loc de munca, bona, orice ....in INEU, daca stiti ceva va rog anuntati-ma. MULTUMESC!
Hei, salut prieteni, care profesie credeti ca este cel mai bine platita?
Vreau sa ma duc la un concurs de cantat,dar nimeni nu stie ca eu am talent, deoarece sunt timida. Ce sa fac?
Stie cineva unde pot gasi modele de subiecte pentru admitere la psihologie? ( Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei Bucuresti)
Cine stie unde pot sa ma angajez ca promoter la cora carrefour... si cam care este programul si salarul.
Am o intrebare, sper sa gasesc un raspuns cat mai aproape de adevar. Am terminat facultatea de geografie insa nu profesez. Prin prisma locurilor de munca pe care le.am avut inca din timpul facultatii,...? (mai mult)
Am si eu o intrebare cei de la Dedeman angajeaza si oamenii cu handicap?
Buna ziua Vreau sa plec in Londra, Anglia singura, cunosc 4 limbi straine, nu am liceu terminat (dar am inteles ca nu este o problema) si nu foarte multi bani (cam 1000 lire). Cum incep? Ce fac sa...? (mai mult)
Am o întrebare: Ce poți sa te faci după ce termini facultatea de limbi străine?
Buna tuturor! Am si eu o intrebare. Ce oportunitati ai dupa ce termini facultatea de litere? Eu sunt pe engleza romana si vreau sa stiu ce oportunitati am dupa absolvire. In afara de profesor, spre...? (mai mult)
Acum 2 sapt mi- a scris - 1 cu pixul in catalog, am mancat pufuleti si am vorbit cu colega mea de banca. Iar in ultima ora, a zis ca mi- l sterge daca sunt cuminte, m- a ascultat, am luat...? (mai mult)
Ce credeti despre meseria de contabil? E de viitor, se castiga bine daca nu e tocmai un post cu grad superior?
Hey! Ce presupune jobul de asistenta clienti turism la o companie aeriana? Multumesc mult anticipat!
Sunt clasa a 8- a şi sunt nesigură în legătură cu profilul pe care îl voi urma. - Care ar fi cel mai avantajos dintre: filologie şi economic? - Care îți oferă mai multe oportunități...? (mai mult)
Hey, vreau sa ma fac frizer, imi puteti da si mie niste sityri sau unde pot face un curs de frizer? sa fie cei mai buni din ro nu ma ints banii! funda!
Salut tuturor! Am o intrebare. Ce cerinte are armata romana? PS : am 1.83 90 de kg, am inceput sa fac si sport As aprecia orice raspuns. Multumesc
Buna seara..Caut loc de munca..De preferat ca operator cnc..Detalii astept prin emeil la florinbalanescu57@yahoo.com
In curand vine si vremea cand trebuie sa ma angajez, si as' vrea sa va intreb cam cu ce sume sunt platite urmatoarele job- uri?: - Ospatar - Barman - Curier - Operator PC - Fotbalist...? (mai mult)
Mi- as dori sa devin designer de interior da cu desenul nu stau la perfecti adica cam 50%. As putea lucra cumva la calculator in format 3D? Daca da atunci cit de bine ar trebui sa studiez informatica...? (mai mult)
Buna TPU cmf voi? Care dintre voi e innebunit sau inebunita dupa filmul pirati din caraibe sa scrie in comurii bine inteles ca si eu sunt, dintre toate filmele care l- am vazut numai asra mi- a placut....? (mai mult)
O sa se mai caute contabili peste ceva ani? Sunt la liceu pe profil electic si nu ma mai prea atrage si m.am gandit ca la facultate sa merg pe contabilitate.
Cum extrag data nasterii, luna si sexul dintr-un CNP?
De ce in afara de "salut" se zice "sall" sau "sal"? Am vazut la f. multi.
Hey Acum sunt in clasa a 11. Dupa ce termin liceul as vrea sa fac ASE...dar mie foarte mult imi place ceea este legat de politie..adica acei detectivi la omucideri Asta imi place mult si as vrea...? (mai mult)
eu am 15 ani sîn sunt la un liceu de turism și alimentație. Intrecerea mea este dacă as putea lucra pe plaja ca picol?
A vandut cineva produse de pe Amazon-Amazon Seller? Cum se procedeaza, cat se castiga?
Vreau sa stiu daca pot sa schimb melodia de la un videoclip si sa pun alta melodie?!
Am auzit că sunt facultăți de criminalistică în Anglia. În România chiar nu sunt? :c
Salut, imi poate spune si mie cineva unde gasesc teste de psihologie de se da la politie/jandarmi, si pe ce principi se merge, va multumesc!
Salut. Imi poate spune cineva daca Facultatea de Psihologie din Sibiu este buna, daca merita a fi urmata si care este criteriul de inscriere?
Vreau să mă duc la un liceu mate-info bilingv, la Colegiul Național de bilingv George Coșbuc! Ce trebuie să fac pentru a intra la acest liceu și profil? Dau fundiță
Curand am sustinut probele de admitere pentru functia de Soldat Gradat si Profesionist, eu am plecat la Breaza cu 0 puncte deoarece am doar 10 clase iar acolo am obtinut 7, 50 care sunt sansele...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate din filme
Noi iti dam doua indicii: actorul si citatul. Tu trebuie doar sa ne spui in ce film l-ai auzit!