Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 4 Martie 2025 sunt:
Unde as putea gasi oameni super-motivati sa devina liberi financiar si independenti de sistem, ca sa colaboram si sa reusim mai repede?
Sunt elev in clasa a XII-a la profil de stiinte sociale. Dar inca nu m-am hotarat ce facultate sa urmez. Ma puteti ajuta cu niste sfaturi?
Salutttt TPU am nevoie de sugestii de unde pot cumpăra haine si încălțăminte hip hop va rog urgent dau funda la cel mai complex răspuns cu poze, etc..mersi
Cum pot face un cover muzical?
Sunt băiat(18 ani).Îmi puteți face va rog o lista cu agențiile de modeling din Cluj? Mulțumesc.
Sunt intr- o mare dilema, va rog ajutati- ma! De mica am vrut sa merg la medicina veterinara dar nimeni nu m- a sustinut in aceasta directie. Toata lumea mi- a zis sa dau la medicina umana, pentru...? (mai mult)
Hei TPU :* am aproape 18 ani, si as vrea sa ma angajez online, ati putea sa ma ajutati cu ceva site-uri unde as putea gasi?
as aplica pentru CSCS card in Marea Britanie, am auzit ca sunt 2 posibilitati: una sa platesc pe cineva cu 300£ sa se ocupe de tot inclusiv examenul, sau sa dau examenul singur.Mentinez ca...? (mai mult)
Stiu ca e o intrebare cam ciudata, ce exercitii trebuie sa fac ca sa iau 7 la examen la mate?
Puteti sa îmi compuneti si mie o melodie de copil, cu titlul vina mea
Am și eu o întrebare absurdă. De la 5 ani îmi doresc sa devin cântăreața.Si acum că am 12 ani, inca îmi doresc, dar nu știu ce să fac că sa aflu daca sunt buna la muzică. Multi îmi ...? (mai mult)
Hei, va rog ajutati-ma. Am examen pentru cotabilitate, este vorba despre contab activelor imobilizate la SC... legat la liceul
Sunt băiat și am 18 ani.Voi începe facultatea(stomatologie) și hobby- ul meu este modelingul.Dar nu pot începe din cauza ca am coșuri pe piept, spate și mai ales pe fataaaa.Ce as putea sa...? (mai mult)
Daca vreau sa imi tatuez niste chestii pe maini si vreau sa lucrez in domeniul IT(la birou, dar sper sa pot lucra si de acasa) o sa imi afecteze ceva? Nu vreau sa regret un loc de munca numai de...? (mai mult)
Sunt a 8- a in MD, examenele le am anul viitor, deci nu stiu ce medie voi avea, dar in jur de 8. Ce licee sau colegii cu bursa (cit o sa fie?) din Romania imi puteti recomanda? Si unde as putea depunde...? (mai mult)
Bai, ajutati- ma sa gasesc o facultate buna si un job potrivit. As vrea munca de birou, dar nu foarte stresanta unde vin oamenii sa imi puna intrebari despre nu stiu ce produs, etc. Ci munca birocratica,...? (mai mult)
Să- mi spună cineva cum e la facultatea de jandarmerie, cum e la cămin etc. Mie cam greu sa plec din confortul de acasă si sa merg altundeva si sa fac altceva. Înțelegeți voi, schimbarea...? (mai mult)
Intr-o întreprindere pentru a candida la un post de "Qality assurance" se cer cunoștințe DIACAR. Ce înseamnă DIACAR?
As vrea sa devin programator dar nu inteleg deloc matematica. Uneori chiar ma gandesc la alte chestii fara sa vreau in timpul orei...Am mai vorbit cu cineva care lucreaza in domeniul IT si a zis ca nu ...? (mai mult)
Poti face armata indiferent de liceul la care ai fost? Daca faci armata ai sanse mai mari sa fi angajat oriunde ai aplica?
Recent, eu si cu un prieten ne- am deschis un blog, in care ne expunem opiniile si perspectiva din care vedem societatea, ministerele, povestim intamplari, facem gaming, tutoriale si...? (mai mult)
Hey TPU... Pletele sunt permise in academia militara?
Ma primeste in Academia Militara daca am o cicatrice mare pe picior?(de la genunchi pana la abdomen...). Funda!
Ca maiestru militar poti pleca in Afganistan, sau pleaca doar ofiteri si subofiteri?
Cate locuri libere sunt la detectivi?
Am si eu urmatoarea cerina si nu prea stiu. daca imi puteti da ceva exemple sau ceva link- uri de unde sa iau ce imi este necesar: Enumerati activiati derulate de ANOFM pentru cresterea gradului...? (mai mult)
Vreau sa va adrese o intrebare, pentru cei care stiu despre ce vorbesc. Dupa absolvirea unei scoli de politie, o fata care este subofiter, ar putea face facultatea de drept pentru a mai...? (mai mult)
În ce constă concret probele de admitere la UNARTE București, secția csm? Adică, am citit pe site, dar mă interesează cum decurge examenul, ce trebuie făcut la schițele de compoziție și ...? (mai mult)
Ce conditii trebuie sa inteplinesti pentru a te angaja la Elster?
am fost si eu la 2 interviuri sa ma angajez part- time ca Desenator Autocad 2D si m au intrebat ce salariu as dori si nu am stiu ce sa le zic, au zis ca ma lasa sa ma gandesc cateva zile si...? (mai mult)
Cat ma duce ca pret sa pun un soft stage 2 pe un 1.9 tdi ajm mk4+o evacuare inox cap coada(la o putere de 200 HP)?
Bună, TPU! Am 18 ani sunt baiat și îmi doresc sa devin model.Ca orice adolescent cauza care mă deranjează în principal este acneea.În modeling este un defect major? A doua cauza ar fi aparatul...? (mai mult)
pentru a intra la Facultatea de Politie de frontiera din Bucuresti, din cate stiu nota la bac nu conteaza, dar as vrea sa stiu, daca conteaza mult notele de la cele 3 etape scrise? Si daca se...? (mai mult)
Am o intrebare pentru cunoscatori, fosti sau actuali studenti la Poli sau oricare alta facultate in domeniul stiintelor ingineresti. Sunt clasa a 11- a si sunt interesata sa urmez o cariera...? (mai mult)
Pentru a lucra intr- o biblioteca (nenea ala de se duc toti cand vor sa ia o carte) ai nevoie de anumite studii (liceu) sau doar sa stii sa scrii si sa folosesti o stampila? Intrebarea e cam aiurea dar...? (mai mult)
Vreau sa stiu cam ce va da la probele de la academia de politie si unde ar fi cel mai bine in politie si plus ce liceu sau ce profil nu m-ar ajuta sa intru?
Cum se scade nota la purtare? Se face consiliu, referat la director sau o scade profesorul de voia lui, cu -1 in catalog?
Ce recomandați? În ce să folosesc un cod de paysafecard de 25 lei? Cel mai ingenios răspuns și folositor pentru mine primește răspuns câștigător!
Stiti ceva cursuri de cateva saptamani-luni pentru fete dupa care poti sa practici in acel domeniu si apoi sa ai un salariu atractiv? Gen cum este pentru baieti antrenor de fitness.
Ce materii să studiază în mare parte la filologie jurnalism? La ce dai teza și bac? Și ce poți face pe viitor?
Sunt foarte trista, am nevoie de ajutorul vostru. Acum 2 saptamani, am vorbit neintrebat si am mancat pufuleti iar profa de religie mi- a pus - 1 la purtare cu pixul, in aceeasi ora, o...? (mai mult)
Salut, as vrea sa ma inscriu la o academie de politie, cand e sa ma inscriu o sa-mi dea ei o fisa cu ce sa invat? Funda
sunt intr- o situatie naspa. Eu sunt student la telecomunicatii(Iasi) si chiar daca am tocit si am invatat astazi am obinut a3a restanta plus inca 2 examene ce vin(unul la programare, unde nu ...? (mai mult)
Aș vrea să știu câte ceva legat de tehnică dentară: ce se face la facultate, ce fac după și dacă găsesc ușor de lucru, dacă sunt bine plătiți tehnicienii etc.
Buna seara TPU. Imi puteti spune cea mai buna facultate de chimie din Bucuresti? Exista si private? Cu posibilitatea de a studia in limba italiana? Sunt complet pe dinafara, scuze!
Bună, TPU! Îmi puteți spune unde, în afară de București, sunt Facultăți de dans/coregrafie? Mulțumesc anticipat!
Buna seara, am si eu o intrebare.Cum as putea sa fac sa ma angajez in Bucuresti, deoarece sunt student si am gasit un post pe domeniul(dupa cateva luni pot lucra de acasa) si mi- ar prinde bine niste...? (mai mult)
Buna,daca am absolvit ingineria calculatoarelor la nivel licenta +modul psihopedagogic pot preda fara master?
Care este cea mai populara meserie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?