Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 4 Martie 2025 sunt:
Care este cea mai populara meserie?
Ce profesie vreti sa aveti?
Daca pe primul semestru am fost la matematica- informatica (si am dat teze la matematica, informatica, romana, biologie, )iar pe al doilea as vrea sa ma transfer la filologi (unde se da teza la romana,...? (mai mult)
Bună, care este diferența de salarizare între pedagog social pentru copii din centrele de plasament de tip rezidențial si copii cu dizabilități, mentionez că se lucrează în ture în ambele...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie la ce materii se da examenul de admitere in facultate la ASE informatica cibernetica?
Am auzit ca, pentru a deveni educatoare este nevoie sa fac liceul pedagogic. Dar dupa ce termin acest liceu, ce fac mai departe? Ma pot deja angaja ca educatoare sau mai am nevoie de ceva?
Salut. Eu ma voi muta in curand in Germania din martie si m- am gandit ca din februarie sa incep sa invat limba aici si sa termin acolo. Eu ma pricep sa fac doua lucruri pana acum: sa spal vase si sa ...? (mai mult)
Anul trecut in iulie am terminat Facultatea de informatica dar nu am dat inca licenta din cauza unor probleme. Pot sa ma angajez la o firma de IT sau sa urmez un program de internship daca inca ...? (mai mult)
Ma simt destul de deprimata.Ieri am avut o discuție cu părinții mei legata de facultate.Din momentul în care am spus ca vreau sa dau la medicina, ai mei au făcut tot ce le- a stat în putință...? (mai mult)
Rezervist voluntar este tot soldat gradat profesionist, daca nu de ce?
Hey TPU! Ce profesii sunt misterioase, adica gen: dosare cu persoane ciudate, sa ajut si sa cercetez cazurile oamenilor bolnavi mintal, aflarea secretelor, diferite chestii psihologice etc. Ma gandesc...? (mai mult)
Buna seara TPU! O simpla întrebare pentru cei care cunosc: Mai este timp de învățat pentru Academia de Poliție? Daca da îmi poate spune cineva un program de învățat...cum/când?
Ma poate ajuta cineva cu un loc de munca in Botosani? Am 17 ani!
Buna Grup. Am și eu întrebare. Am realizat ceva uimitor in viața mea ceea ce nu credeam ca se poate adică aceea de a avea voce. M- am înregistrat am trimis la prieten mi- au spus ca am voce dar trebuie...? (mai mult)
Stie cineva din ce sa da admiterea la Facultatea de Limbi Straine din Bucuresti (daca se da examen de admitere)? Eu doresc sa dau la limbi exotice si nu stiu daca si la ce se da examen( pe site...? (mai mult)
Voiam sa intreb, daca stie cineva cum se intra la Facultatea de la Bucuresti ASE pe CIG?
Exista un site unde angajatorii lasa review-uri despre fostii angajati?
Am o intrebare legata de viitorul meu si nu am inca un raspuns :( Anul asta doresc sa dau examen la Politehnica in Bucuresti si nu stiu unde sa merg... Vreau sa imi dati un "top" de profesii...? (mai mult)
recent am implinit 18 ani si o sa termin liceul, vreau sa fac o facultate de psihologie, desi o sa ma descurc cam greu cu banii, dar ideea e ca ai mei nu prea sustin ideea asta, vor doar...? (mai mult)
Buna! A lucrat sau lucreaza cineva la Takko? Ma intereseaza care este programul si mediul de lucru. Multumesc anticipat!
Credteti ca exista vreo sansa sa termin o facultate cu profil tehnic daca eu in liceu am fost la profil filiogic? exista careva care a facut asa ceva in sensu sa mearga la o facultate de inginerie chiar...? (mai mult)
Maine 24.01 este liber?
Hei tpu.Cum ajungi postas? Si ce salariu ai? Nu ca as vrea sa ma fac postas, de curiozitate.
locuiesc in Franta de 4ani. Persoanele de aici sunt destul de fitoase (nu toata lumea) si din cauza asta nu m- am acomodat foarte bine. Nu pot sa suport pe nimeni, nu sunt fericita si stau inchisa...? (mai mult)
Salut, sunt clasa a 9- a pe profil de filologie.De la începutul anului mi- am pus în cap ideea de a continua studiile la Academia de Poliție. Aș vrea să știu și să îmi explicati cat de greu este...? (mai mult)
Salut, recent am gasit un post vacant in Suedia printr- o firma de recrutare din Timisoara, eu avand domiciliul in Galati, personalul de acolo mi- au raspuns la e- mail ca le pot trimite documentele...? (mai mult)
Cum e la Colegiul National Ion Luca Caragiale din Ploiesti? Cum sunt profesorii? sunt clasa a 8 si as vrea sa intru acolo
Stie cineva un site pe internet unde pot lucra cu salariu?
Ce meserii nu pot practica daca port ochelari?
Am o intrebare daca eu sunt la liceu clasa a 9-a si vreau sa ma transfer la profesionala de ce am nevoie?
Ca ce ma pot angaja daca nu am luat bacul?
E greu sa ajungi detectiv criminalist? Ma cam tenteaza.
Vreau sa fac Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, cine o urmeaza imi poate da detalii despre aceasta facultate gen: ce se studiaza, ce pot face dupa terminarea ei, care este cel mai inalt...? (mai mult)
Salutare! Ma poate ajuta cineva cu subiectele de la admiterea Facultății de kinetoterapie de la romană și sport? Mulțumesc frumos!
Un biciclist excaladeaza un munte cu o bicicleta avand viteza de 10 km/h.Ce bicicleta avea biciclistul?
As putea avea un viitor cu cariera de dans .....Sau muncesc degeaba? Va rog spuneti...
Jandarm vs Soldat! Păreri și informații despre pregătirea profesională cea fizica, psihica nivel de dificultate.
Va rog sa imi lasati intrebari pentru provocarea AM/ N-AM ..NU PERVERSE PLS
Hey! Pentru a deveni arhitect la ce liceu ar trebui sa intru? Ce liceuri imi recomandati? Din ce am citit pe net trebuie sa intri la un liceu artistic. La profil arhitectural. Sfaturi?! Va rog!...? (mai mult)
Hey, am nevoie de un sfat. Nu m- am hotarat ce facultate sa urmez. Ma gandesc la cea de limbi moderne aplicate sau vreun domeniu al economiei, cum ar fi finante. M- ar putea ajuta cineva, care ar fi...? (mai mult)
Am aplicat si eu pentru un loc de munca in cadrul Orange la departamentul de CUSTOMER SERVICE la sediul din Timisoara. Stiu ca programul icnepe de la 8 dimineata si se termina seara la 21, ...? (mai mult)
Sunt la profil turism si alimentatie, daca nu iau bacul ca ce ma pot angaja?
Merita sa ma duc la SS sau filo? mentionez ca nu imi place matematica si fizica si mi-ar placea sa merg pe o cariera militara/sau politie
Salutare, Sunt interesat in a deveni profesor de matematica. Problema este ca nu stiu ce facultate trebuie urmata pentru aceasta. Ma poate ajuta cineva? Sunt interesat in a merge la Cluj la...? (mai mult)
Am asa situatie:am o prietena buna, care e olimpica pe republica la 2 materii, iar acum la liceu a participat la absolut toate materiile la olimpiade scolare si a luat locul 1 la toate.I- am spus ca ...? (mai mult)
Eu si cu prietena mea vrem sa ne mutam in Germania, si as vrea sa va intreb ce locuri de munca as putea sa gesesc daca eu am 20 de ani am doar bacul luat, iar ea are 19 si la fel are doar bacul...? (mai mult)
Salut stie cineva la ce se da admitere la facultatea de medicina veterinara din cadrul universitatii 'Ion Ionescu de la Brad '? Unde e mai bine, la Iasi sau la Bucuresti?
Hei TPU am si eu o intrebare... unde e mai usor sa ajungi un star dintre koreea si America >.>?
Buna ziua stie cineva daca circula postasi si sambata? Si in cursul saptamani intre ce ore?
Cine îmi poate compune niște versuri de rap?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!