Care este media de admitere la facultatea de științe ale educației Vasile Alecsandri din Bacău?
Salut,vreau sa devin polițist, care este diferența dintre un subofiter și un ofițer? O explicație va rog
Salut! Dacă am absolvit școala profesională și am obținut bacalaureatul în regim seral, în ce poziții m-aș putea angaja în armată?
Salutare,am auzit că se fac angajări în cadrul armatei ca sgp fara bac, știți unde pot aplica? Mulțumesc anticipat
Sunt clasa a 7 a si doresc sa devin arhitect. Acum întrebarea este: pana sa ajung sa merg la o facultate de arhitectura, ce liceu ar trebui sa urmezi? Liceu mate- info, liceu Gheorghe asachi pe profil...? (mai mult)
Bună! A depus cineva CV-ul la ENGIE? Știe cineva cat durează procesul de recrutare?
Dacă aș vrea să devin arheolog, ce studii trebuie să urmez? Și în cadrul arheologiei, este inclusă orice fel de cercetare? Adică gen a cărților rare sau a unor situri ciudate? :) Și...? (mai mult)
Bună ziua, Va rog sa ma ajutați cu următoarea informație, dacă cunoașteți. Mama mea a depus dosarul pentru un post de îngrijorare la un liceu, a fost acceptata și I au spus sa vina joi...? (mai mult)
Salut! De ce angajatorii nu vizualizeaza aplicarea/CV- ul pe ejobs si bestjobs desi aplic la SCURT TIMP dupa ce posteaza un loc de muncă? Pe langa faptul ca ma gandesc ca poate nu am ce trebuie sa fiu...? (mai mult)
Bună! A trimis cineva CV la Engie pentru programul de Training? Ca eu am depus la sfârșitul lui septembrie și încă nu m-au sunat. Cat durează procesul de recrutare?
Dacă ma duc pe profil de electromecanica după ce termin pot sa ma fac electronist sau electrician? Mulțumesc!
Buna! Imi caut un loc de munca, dar care sa fie intr-o locatie in care nu se lucreaza in perioada sarbatorilor de iarna. Ma puteti ajuta, va rog, cu cateva idei? Multumesc anticipat.
Știți locuri de munca pentru 15 ani cu acord parental din București? Este o situație urgentă si chiar am nevoie, va rog mult fara răspunsuri răutăcioase.
Bună! Există posibilitatea să imi iau 5 zile de concediu de odihnă în avans? M- am angajat recent la o firmă pentru care am mai lucrat in trecut, managerul meu este destul de înțelegător,...? (mai mult)
Ce test aș putea folosi pentru a ști în ce industrie și domeniu mă potrivesc? De exemplu: Financiar bancar, broker, distribuitor, manager de supermarketuri, manager de transport, etc.
Bună ziua! Mi- a fost respins dosarul la jandarmerie deoarece am media la purtare mai mică de 9.00 respectiv 8, 37. Mă puteți sfătui în legătură cu ce ar trebui să fac mai departe, dacă există...? (mai mult)
Cand te duci in misiuni fiind militar si nu ai un pericol de ce esti platit foarte bine? Doar ca stai in aplicatii? In aplicatii stai si aici in Romania si esti platit slab de tot, prea are sens, pai ...? (mai mult)
Salut! Ați fost careva dintre voi câte ați încercat sa dați la medicina și ați căzut prima data, iar următoarea perioada ați întrat? Eu nu ma simt asa pregătit, adică tot inced sa fac...? (mai mult)
Hey lume, este adevărat ca atunci când șeful tău iti deleaga sarcina sa maturi și sa speli pe jos zilnic și sa ștergi de praf din când în când rafturile, tu ca angajat poți face sesizare la...? (mai mult)
Buna! A lucrat sau lucreaza cineva la KPMG? Cum este mediul de lucru, programul este flexibil? Este departe de centru (eu stau in zona Crangasi). Multumesc pentru cei care isi rup din timp sa- mi...? (mai mult)
Bună! Lucrează cineva la KPMG? Aș vrea să știu dacă programul de lucru este flexibil, adică hibrid și dacă este foarte departe (stau în zona Crangasi). Mulțumesc pentru răspunsuri celor ce...? (mai mult)
Salut,nu sunt sigur,dar ca sa devin actor, trebuie sa ma duc pe profil de filologie sau de arta?
Hei! Imi poate spune cineva la ce discipline sa da admiterea la Facultatea de Asistenta medicala generala Pitesti? Stiu ca admiterea consta in 50% media de la bac+ 50% nota la testul grila, doar ca nu...? (mai mult)
Cum pot face fata la ingenerie civila, unde as putea invata mai ușor pe YouTube nu prea găsești material pentru aceasta specializare, ce site- uri sau programe îmi recomandați ca să pot trece anul...? (mai mult)
Buna ziua, doresc sa dau la scoala de agenti Campina, dar am o problema, am o unghie incarnata, faza e ca nu ma deranjeaza foarte tare pe traseu si ma gandeam daca voi intampina probleme la examenul...? (mai mult)
Bună! Sunt în căutarea unui loc de muncă. Am terminat facultatea și sunt la master. Nu înțeleg de ce pentru posturile entry level sau începători, fără experiență se cere totuși experiență?...? (mai mult)
Pot intra la liceul militar daca port ochelari? Am dioptria-5
Vouă ce meserii v-ar plăcea sa aveți? Eu antrenor de fotbal, medic sau șofer.
Bună ziua! Toata viata mi- am dorit sa fac și eu o facultate dar soarta a vrut sa nu ajung sa fac deoarece nu am reușit sa iau bacul (din cauza matematicii pe care nu o înțelegeam de la școala, ...? (mai mult)
Merita sa lucrezi de black Friday la eMag, chiar dacă îți rupi oasele?
Vreau sa raman in Romania si mai am un an pana la bac, totusi nu stiu la ce facultate sa merg si ce sa fac in continuare sa am un salariu bun direct cum termin facultatea. de altfel, nu ma pricep la ...? (mai mult)
Salut, am 20 de ani si de mic visam sa am o cariera militara, am terminat liceul, insa nu am obtinut diploma de bacalaureat, dupa nereusita cu bac ul am renuntat la ideea cu militaria, pana acum cateva...? (mai mult)
Buna,imi puteti spune care facultati le poti face de la distanta? PS:ofer funda.
Bună ziua! Știe cineva ce facultate au absolvit cei ce opereaza sateliți? Sau orice informație despre locul asta de muncă?
Daca sunt la un profil uman pot face fata la facultatea de agronomie Iași care are materii matematică, chimie etc sau te ia de la început și poți invata totul chiar daca nu ai prea multe cunoștințe...? (mai mult)
Buna TPU. Cum se elaboreaza un CV? Ce tips- uri sau modele imi sugerati, pentru cei care aveti experienta? Si inca o nelamurire: se redacteaza in Word(apoi transformat in pdf) in varianta normala sau ...? (mai mult)
Buna! Imi poate spune cineva care lucreaza in strainatate/ Irlanda daca pentru a locui si lucra acolo imi trebuie vreun document? Avand in vedere ca face parte din UE. Daca da, ce? costuri?!
Daca vreau sa devin reparator/construiesc calculatoare ce am nevoie si unde as putea sa ma angajez?
Are rost sa aplic la anunturi de job mai vechi de 7 zile? Sau ar fi realist sa aplic doar la cele vechi de maxim 2 zile si bineinteles cele din ziua curenta?
Dacă renunț la academia de politie mai am dreptul după sa ma înscriu la o scoala postliceala MAI?
Dacă am terminat facultatea Administratie publica și dunt studenta la Drept, pot intra la Frontiera?
Buna! As vrea sa stiu, cei care lucreaza in domeniu in special, sau care cunosc persoane, cam ce salariu ar avea un pompier subofiter? Dau funda!
Buna,merita sa fac facultatea la usb pentru agronomie? Se găsesc joburi? Și daca se găsesc cat de bine sunt plătite?
Dacă renunț la academia de politie, mai pot opta după pentru o școală de subofiteri din cadrul ministerului de interne? Întreb pentru ca din ce am auzit dacă renunț de buna voie la academie se...? (mai mult)
Buna! Sunt in clasa aIX-a sunt pe exonomic si as vrea sa ma transfer pe filo intensiv engleza as vrea sa stiu daca se da examen si la ce materi se da
Dacă m-am angajat undeva unde primele trei zile o să fie neplătite, doar așa să învăț ce am de făcut, înseamnă că în acele zile pot să fiu dat afară oricând, dacă nu mă descurc?
Bună! Sunt clasa a 10a și dupa studiile de licență vreau să dau master în psihologie judiciară. Problema e că nu știu la ce facultate de psihologie să merg dintre UBB, UniTBv si UAIC. Ce îmi...? (mai mult)
Buna, stie careva daca se da probe pentru a ajunge politist criminalist? Ma refer ca alea pe care le dau politistii
Pot posta pe Instagram sau pe Facebook o poza cu mine in uniforma de politie/jandarmerie daca nu sunt in sistem? Pot blura emblema?
Eu aș vrea să dau la facultatea de psihologie la Brașov, apoi să dau la master de psihologie judiciara la Cluj.Pot să fac asta, sau ar trebui să fac toate studiile la Cluj? De asemenea, îmi puteți...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Viata cu Louie
Ai copilarit alaturi de Louie, cei 10 frati ai sai si cicalitorul Andie Anderson? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre ei!