Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 4 Martie 2025 sunt:
Ce sa aleg dintre Academia de poliție, medicina si politehnica? Menționez ca toate trei îmi plac aproximativ in mod egal. Aștept păreri. Mulțumesc anticipat!
Majoritatea tinerilor care vor sa dea la medicina dupa liceu aleg sa mearga pe profil mate-info, iar in ultimii doi ani sa se mute pe profil bio-chimie. De ce? Cu ce ii avantajeaza?
Un tutorial despre cum sa faci trap professional daca esti incepator?
Buna ziua! Vreau sa dau la Academia de Politie si am o mica intrebare: As putea invata toata gramatica limbii romane pana in iulie cand se da examenul? As avea vreo sansa? Am si o problema totodata..nu...? (mai mult)
Cum sa fac bani rapid? Nu ma refer la 100 lei pe zi ci la maxim 5 lei Trebuie sa ii strang pana in august
Credeti ca, daca as avea posibilitatea, ar fi mai bine sa fac facultatea in alta tara decat in Romania? (Alta tara ar fi Anglia)
Dati-mi mai multe detalii despre profesia de Medic Cardiolod. Absolut orisice in acest domeniu.
Salut, sunt muncitor in fabrica si doresc sa plec de la acest loc de munca, fiind prima data cand plec, cum procedez sa imi fac lichidarea la zi si ce pasii trebuie sa urmez? voi cum ati facut?...? (mai mult)
Ce facultate sau facultati trebuie sa fac ca sa devin doctor?
o sa va spun direct nu o sa mai stau la discuti, vreau sa studiez regie- actorie in State sunt clasa a 8- a nu invat prea bine... Dar sunt cel mai bun si mai inteligent copil cand vine vorba...? (mai mult)
Pot ajunge contabil sef si fara facultate?
Hey! Daca as vrea sa merg pe IT stiu ca îți trebuie câteva calități cumva și de mic sa îți placa.Imi puteți recomanda niște site- uri unde sa creez lucruri sau gen sa fac un design unor lucruri...? (mai mult)
Care este site-ul oficial al unitatii de jandarmerie de pe centura din judetul ilfov?
Care este site-ul oficial al jandarmeriei? Trebuie sa ma cheme la examinarea psihologica dar eu nu stiu site-ul.
Eu sunt din Ilfov. M- am inscris la un concurs in jandarmerie din surse externe, imi poate spune cineva care este site- ul oficial al jandarmeriei? Ca pe site ne anunta cand dam examinarea psihologica...? (mai mult)
:) Intrebarea mea principala este:Cum as putea deveni actrita? Momentan sunt inca in gimnaziu, insa m- am gandit serios sa ma axez pe actorie, dar nu stiu de unde sa incep. Cum pot ajunge actrita...? (mai mult)
Sunt a 12- a acum si sunt hotarat sa dau la facultatea de psihologie. Cluj sau Bucuresti? Distanta fata de casa e irelevanta, vreau sa aflu strict calitatea studiului si cum e piata in in acest...? (mai mult)
Dragi TPU, In prezent am un job in doua schimburi, si îmi caut un al doilea job, part time, 3 ore pe zi. Daca ma puteți ajuta cu o oferta sau poate cunoașteți pe cineva, sa îmi spuneți. Fac...? (mai mult)
As vrea sa stiu câteva detalii despre Facultatea de Farmacie- UMF București si Facultatea de Chimie Aplicată- UPB. Care sunt avantajele/dezavantajele terminării acestor facultăți+ alte...? (mai mult)
Bună TPU vreau să devin când cresc mare dansatoare de manele îmi place foarte mult să dansez din fund! Ce părere aveți?
Hey, daca sa zicem medicina nu ar fi potrivita pentru mine, din cauza conditiilor de lucru, adica sa zicem mirosuri, si alte lucruri, credeti ca farmacia ar fi o optiune? De ce farmacia nu e considerata...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu probmeme rezolvate de rezistenta materialelor 1? si va rog nu cartea lui I Anreescu si ST mocanu 2003 Bucuresti ca o am :D am nev de 20 de probleme
Hei! Vă rog dați-mi idei pentru a crea un videoclip. Vreau să-l postez pe Youtube.
Cine imi explica si mie cum se pot plati taxele de la facultate la posta?
Cat ani dureaza sa faci facultatea de Medicina Veterinar?
Unde gasesc si eu studiouri de model pentru haine din magazin pentru branduri renumite in lume (pentru copi de 13-14 ani va rog ajutati-ma
Hey! Am o curiozitate. Cati dintre voi sunt pentru trairea vietii, asumare de riscuri in viata pentru un trai mai bun si cati dintre voi se multumesc cu ce au? Preferati sa lucrati intr- un loc stabil...? (mai mult)
Salut,as vrea sa devin DJ adica sa creez muzica si pentru asta am nevoie de un program precum FL Studio, dar acesta costa bani. Stiti vreun program alternativ dar la fel de eficient?+sfaturi
In ce perioada din 2017 se mai scot locuri pentru gradat profesioinist si soldat gradat in armata?
A terminat cineva Facultatea de Asistenta Sociala? As vrea sa aud parerea voastra in legatura cu aceasta facultate. Multumesc.
Bună seara.As avea nevoie de niște informații.După liceu as vrea sa merg la facultate în Italia. Vreau sa știu dacă facultatea respectiva mă va ajuta cu chirie sau discount sau ceva de genul..sau...? (mai mult)
Vreau sa dau la o școală de agenți de politie și sunt la un profil de MATE- INFO. Mă dezavantajează cu ceva. Pot aplica la școala de agenți? Am șanse mai mici? Sa mă transfer? (Sunt ...? (mai mult)
Cine imi poate spune beneficiile dar si dezavantajele subofoterului sanitar?
Buna,imi puteti face o lista cu joburi care necesita munca la calculator? minim 10
Pareri despre univ fortelor terestre sibiu? Ce ati alege intre asta si academia de politie?
Nu sunt lămurit de meseria pe care o voi alege pe viitor. Sunt în clasa a 12 a Profil Filologie. M- ar interesa meseriile care nu includ Stiintele Exacte. Nu- mi da- ti exemple de mesrii de...? (mai mult)
Sunt un foarte bun comentator in cadrul sportului dar si al divertismentului/gaming- ului etc, aveti vreo idee daca vreo facultate din Bucuresti duce mai aproape de vreo meserie ce trage la...? (mai mult)
Imi doresc foarte mult sa devin detectiv sau ori ce are legatura cu asta... consider ca ma pricep destul de bine in domeniul asta, dar din pricina unor probleme de sanatate nu mai am voie sa fac sport(inainte...? (mai mult)
Cum pot da examenul CFA(Chartered Financial Analyst)? Trebuie sa fac ceva cursuri sau pot da examenul direct?
Salut, eu am un plan cam ciudat pentru viitor, acela este să termin liceul si facultatea si sa plec in Canada, stiu ca este cam nebunesc, dar atunci când voi pleca aș fi adult, ideea este că eu...? (mai mult)
Sunt clasa aI IX- a si Vreau sa dau la Facultatea de politie, imi doresc asta foarte mult si vreau sa ma pregatesc cat de cat din timp. Aveti idee unde pot gasi toate lectiile la romana, istorie,...? (mai mult)
Salut Tpu.Sunt clasa a X- a la stiinte sociale si vreau sa ma mut la mate- info.Stiu ca e o trecere destul de grea dar as vrea sa va intreb pe cei care sunteti la mate- info: S- au mai transferat persoane...? (mai mult)
Voi ce ati alege intre ase-cibernetica si poli bucuredti- inginerie medicala?
As vrea sa compun o piesa dar nu am inspiratie. Teorie am habar. Cum sa imi vina inspiratia?
Cu ce ma ajuta muzica? Daca urmez un liceu sau o facultate de muzica ce o sa fie pe capul meu?
Am ajuns într- o fază a vieții în care sunt puțin cam derutat. Trebuie să- mi aleg o facultate la care să mă duc din toamnă, iar toți cei care mă sfătuiesc îmi spun să merg pe...? (mai mult)
Care sunt meseriile, cele mai banoase din Romania? numai cu 12 clase.
Ce face, mai exact, un psiholog? In ce consta aceasta profesie?
Hey, TPU! Cum alegerea profesiei, cel putin mie, mi se pare una dificila, as vrea sa intreb: Ce presupune lucrul in domeniul medicinei? Aici ar putea intra si ceva referitor la farmacie. M- as bucura...? (mai mult)
În ce domeni se câștigă bine, ce meseri, ce salari?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!