Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 5 Martie 2025 sunt:
Cum pot face ecuson albastru la Facebook meu
As vrea sa ma apuc de Blog, dar mama nu ma lasa.Va rog spuneti-mi cum sa o conving sa ma lase! Imi place foarte mult sa scriu! Funda!
Heii! Mi- am dat demisia de la fostul loc de munca la inceputul lunii decembrie. Am fost nevoita sa stau in preaviz toata luna dec. De craciun am primit o prima, dupa care mi s- a spus ulterior cand am...? (mai mult)
Ce salariu au inginerii de pe nava? mecanicii? dar seful mecanic? in marina comerciala.
Îmi puteți spune cum este mai exact meseria de medic, și aici ma refer la programul de lucru, salariu și cel mai important : se lucrează și în zilele precum Crăciun, Paște, Anul Nou? Legat...? (mai mult)
Buna,va rog sa ma ajutati cu un raspuns:As dori sa obtin atestatul,pentru condus motostivuitor, aveti idee cat m-ar costa si in cat timp il pot obtine?
Buna se poate intra la scoala de politie daca am o anumita boala ceva gen tiroida? Logic fara ca ei sa stie
Buna,aş dori sa ştiu ce profesii as puts a avea daca fac o faculitate de limbi straine şi care este cea mai profitabila...Multumesc.
eu sunt rafi si am 10 ani si am o intrebare ce inseamna zappi?
Salut.Ce program au jandarmii? Lucreaza in fiecare zi sau 2 zile muncă si 2 zile pauza?
Ce salariu are un soldat? Ma pot pensiona la 40 de ani? Si cat primesc?
Ce parere aveti despre Universitatea Transilvania din Brasov? Se merita sa studiezi la acesta universitate?
unde pot lucea (mai exact) dupa ce termin cibernetica-ase? se poate sa fac aceasta specializare daca nu prea imi place(si nu prea pot ptc ma doare capul) sa lucrez pe pc?
Ultima intrebare pe ziua de azi : " As vrea sa ma invat sa cant la fluier fara dop si nu gasesc in tutorial... stiti voi cum (sa tin buza, sa suflu)? Si la ocarina ce piese imi recomandati (nu conteaza...? (mai mult)
Imi puteti da un sfat cu privire la un master potrivit al Facultatii de Psihologie? Care este cel mai cautat pe piata muncii?
Merita sa te angajezi in armata? Eu acolo as vrea sa ma angajez
Cat este taxa de scolarizare pe an in specializare Balneofiziokinetoterapie si recuperare la facultatea Carol Davila Bucuresti? Am cautat pe site dar nu gasesc...
Am nevoie urgent de 600 de lei. Nu știu de unde sa mai fac rost. Salariul îl iau abia în 30 ianuarie, iar mie îmi trebuie banii acum. Menționez ca împrumut nu pot sa iau de la banca pentru ca am...? (mai mult)
La ce varsta ma pot apuca de vlog? P.S Am 10 ani
Eu vreau sa ma duc la Drept. La ce profil ar trebui sa ma duc la liceu? Eu as vrea la stiinte ale naturi dar nu prea cred ca o sa ma ajute in facultate.
Salut. As dori sa merg la facultate în Cluj, arhitectura mai exact. Sunt in clasa XI Si am nevoie de meditații (desen tehnic- liber). Cunoasteti vreun/vreo student/a, profesor ce oferă meditații...? (mai mult)
Ce idei aveti de veniturile pasive? credeti ca sunt anumite metode de a face bani intr-un mod pasiv?
Eu urmeaza sa iau cursuri de japoneza la un liceu (adica se organizeaza lectti gratuite de japoneza, japoneza nefiind o materie a liceului) si vreau sa ma angajez, cum dovedesc ca stiu...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie un site unde pot sa vad cine se aboneaza la mine in timp real, dar sa nu fie Subscriber real time ca nu imi merge.
Buna la toți am învățat la un colegiu ca contabil însă nu prea aș dori să lucrez ca contabil. În ce sfere aș mai putea să încerc să lucrez înafară de contabil, totuși aplicînd unele cunoștințe...? (mai mult)
Ce fel este la Facultatea de Geografie? Dar la cea de Geologie? Nu stiu pe care sa o aleg... Imi plac ambele.
Buna, am o intrebare nu stitii cumva daca in Anglia(Luton), esteo scoala care sa se stie si in Romania? Adica daca plec din Romania, si termin acolo sa se stie si aici. De exemplu daca termin acolo ...? (mai mult)
Bună. Vreau să vă întreb cum să mă înscriu la școala de aviație din Strejnic, întrucât am 16 ani și sunt pasionată de avioane si de mecanismul lor si vreau să fac o carieră în domeniu....? (mai mult)
Ce mai e nou in Tg. Ocna? Cum se pot castiga bani cat mai usor?
În ziua de azi este chiar e imposibil să faci dintr- un Hobbie o Meserie? Știți că toți suntem romani.Și știți cum este sa.Îți placă ceva și să nu poți câștiga bani din ceea ce îți ...? (mai mult)
Aveti idee cu cat pot fi platit lunar la Google Bucuresti, ca si programator incepator?
La vara cand o sa am calculator Apple as dori sa incep un canal de vlog m- am gandit la numele Alisa Vlogs sau Kitty Vlogs care credeti ca ar suna mai interesant, a da si vreau si niste idei de vloguri...? (mai mult)
Nu stiu pe ce domeniu sa merg dupa terminarea liceului: medicina sau IT? Ma puteti ajuta cu o parere?
Unde se poate angaja in Bucuresti cineva care nu stie limba romana? Un prieten din Qatar vrea sa studieze in Bucuresti dar nu vorbeste decat engleza si hindu. Stie cineva un job part time pentru el pana...? (mai mult)
Cum se intra la Ase? (Greu, usor?) La ase-finante banci se da examen de admitere sau se intra cu media de la bac?
Unde pot face curs de sculptura?
Imi poate da si mie cineva niste detalii in legatura cu KFC sau McDonald, ma refer la angajari? Cat plateste salar la part- time (4- 6 ore) ca si bucatar? Se merita sau nu? (am 16 ani) Dau...? (mai mult)
Buna, mă tentează Facultatea de Medicina din Timișoara, mai exact pe specializarea asistență generala.Stiti cum se face admiterea, la fel ca la celelalte specializări? Și aici ai nevoie de cunoștințe...? (mai mult)
O intrebare am si eu... Daca o persoana, absolventa, si- a depus ambele dosare pentru indemnizatia de somaj - cel de luare in evidenta si cel pentru indemnizatie - din ce moment va primi somaj? Primul...? (mai mult)
am si eu o intrebare: Ce fel de liceu ar trebui sa urmez pentru a ajunge footograf? Imi trebuie un anumit liceu sau doar un curs pe acest domeniu/
Buna seara, Vreau sa stiu ce salariu se ofera ca promoter in sediu la RCS&RDS pe luna. In zonele cum ar fi Maramures, Salaj, Satu Mare.
Aș vrea să fac o emisiune și să fie difuzată la TV. Cum pot să o difusez?
Salut, am și eu o întrebare ce ma frământă de ceva vreme, dacă pe tatăl meu îl cheamă Gheorghiță care este inițială corecta g/gh/ghe menționez ca pe diploma de bacalaureat și celelalte...? (mai mult)
Am și eu o întrebare ce ma frământă de ceva vreme, dacă pe tatăl meu îl cheamă Gheorghiță care este inițială corecta g/gh/ghe menționez ca în diploma de bacalaureat și în celelalte ...? (mai mult)
La ce profil sa intru Mate- Info sau la Stiinte Sociale? Cu Mate- Info as vrea sa intru la o facultate de Informatica si dupa sa continui cu Developer, etc., dar mi- e frica de Mate si Chimie...adica...? (mai mult)
Buna, termin clasa 12 si ma gândeam la ce facultate sa dau, eu dorind să lucrez in Statele Unite, doresc sa aleg o profesie care se caută și acolo.Deci va întreb pe voi, cei care știți, ce joburi...? (mai mult)
Vreau cat mai multe detalii despre profilul mate info, intensiv informatica
Ce pot sa fac ca sa ajung la filologie simpla, dupa ce termin profesionala cu durata de 3 ani, si ce diferente dau va rog frumos dau fundita.
Sa zicem ca am talent la ceva anume... Daca nu descopeream talentul respectiv poate ajungeam la santier. Dar acest talent este descoperit de parinti la o varsta frageda, iar cand ajung mare nu imi place...? (mai mult)
Sunt la scoala profesionala in Bucuresti si cand am vrut sa zic ca vreau o meserie, am vrut la Calculatoare si am fost bagat la Profesionala Electrica - P.E. P.C nu inseamna - Profesionala...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
sabin89 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tudor Chirila
Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!