Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 5 Martie 2025 sunt:
Sa zicem ca am talent la ceva anume... Daca nu descopeream talentul respectiv poate ajungeam la santier. Dar acest talent este descoperit de parinti la o varsta frageda, iar cand ajung mare nu imi place...? (mai mult)
Sunt la scoala profesionala in Bucuresti si cand am vrut sa zic ca vreau o meserie, am vrut la Calculatoare si am fost bagat la Profesionala Electrica - P.E. P.C nu inseamna - Profesionala...? (mai mult)
Hai TPU va rog dati-mi si mie jocul caprei care sa contina capitan tigan doctor si capra cu siguranta ca nu gasesc ce-mi trebuie multumesc
Hey TPU Sunt a 11a si vreau sa dau la arhitectura. Faza e ca doar ce m- am hotarat si nu stiu ce sa fac. Sunt pe profil uman si stiu ca asta nu ma prea ajuta. Ma pricep cat de cat la desen, in special...? (mai mult)
Cum fac sfoara pana jos in 2 sapt? fac karate si am nevoie.
Am o intrebare pentru cei care stiu, in America cum este frumos/urat si locurile de munca cum sunt, ce salariu primesti, va intreb pentru ca as cam vrea cand am vreo 19, 20 de anii sa ma duc ...? (mai mult)
Ce- aș putea deveni în viață? Îmi place sa rezolv probleme, sa învăț din ele, sa ajut oamenii. Sincera sa fiu, eu aș vrea sa urmez si o facultate, dar nu stiu daca am posibilitatea. Acum...? (mai mult)
Cat castiga un psihiatru? ma refer la salariu doresc sa devin si chiar creau sa stiu
La Facultatea de Arhivistica din cadrul Acadmiei de Politite se da loc sigur dupa absolvire? In timpul anilor de studiu, studentii de la arhvistica au acelasi regim ca cei de la facultatea de politie ...? (mai mult)
Buna TPU ce facultate ar trebui sa urmezi ca sa poți sa te faci fotograf?
Cum calculam un salar cu coeficienti si cateva sporuri? Se inmulteste salarul minim cu coeficientul iar apoi se aduga sporurile? Si ce iese? Salarul brut, nu? De acolo mai trebuie scoase darile pentru...? (mai mult)
Sper ca am ales bine locul publicarii. As dori niste date depre examenul de absolvire la politie si as vrea sa stiu daca lipsa unei masele ar fi un incovenient la admitere. Cat despre partea teoretica,...? (mai mult)
Salutare. M-am gandit sa urmez un liceu cu profil militar dar nu gasesc nici unul in Brasov. Exista licee in Brasov sau in apropierea lui? (de militari ma refer) Daca cunoasteti vreunul spuneti-mi.
Sunt consultant la Oriflame de ceva timp si mi- am strans si echipa si multe fete renunta doar pentru ca la prima comanda trebuie sa plateasca la curier. Stiu ca se poate sa oferi...? (mai mult)
Cum se motiveaza o absenta la facultate! Dau funda
lucuiesc in Londra de un an, pana acum am lucrat in constructii pentru un roman, desigur eram prost platit, apoi am plecat de la el si lucrez ca si curier pe van, am salar ceva mai bun.Eu detin...? (mai mult)
Salut, TPU! In prezent sunt la liceu in clasa a 10 pe profilul mecanic auto, si as vrea sa aflu daca este vreo posibilitate sa ma transfer la liceul militar, la inceput mi- a fost fica sa ma duc si ...? (mai mult)
Salut tutuor! Cine imi da si mie cea mai completa lista a locurilor de munca, de la medici generalisti ori avocati la scrimer, caprar ori horticultor?
Pentu a intra la Liceul Militar ce trebuie sa fac(adica ce teste/probe/examene trebuie sa trec)? Cam pe ce loc ar trebui sa ies? Cam cati elevi incearca sa intre? Mai dau Evaluarea Nationala? ...? (mai mult)
Sunt în clasa a opta si nu stiu la ce profil sa merg la liceu. Imi place foarte mult matematica.Imi mai place fizica si chimia. Materiile care nu imi plac sunt istorie, germana, civica, romana. Ar...? (mai mult)
putin mai ciudata. Sunt de parere ca nu exista oameni prosti, fiecare om e bun la ceva, fiecare om are locul lui in societate (ma refer la meserie) deoarece avem nevoie de ...? (mai mult)
Am auzit ca in anul 2017, la liceul militar, repartizarea nu se va mai face pe categorii ( 100 de locuri pentru baieti si 20 de locuri pentru fete ), ci va fi 120 de locuri pentru ambele ...? (mai mult)
Daca am 17 ani pot fi director general la un SRL( este al parintilor)? Ma gandesc ca daca poti lucra la 16 ani, poti avea si functia asta.Dar administrator? Dar asociat cu un numar mai mic de parti...? (mai mult)
De aproximativ o luna am inceput sa aplic unghii cu gel si nu prea am cliente..bine)inteleg ca nu ma cunosc foarte multe persoane dar voiam sa intreb cum sa fac sa fiu mai cunoscuta..cum sa afle ...? (mai mult)
Stie cineva daca media cu care am incheiat anii de liceu este necesara pentru a deveni asistenta medicala? Sau am nevoie doar sa am media 10 la purtare si sa trec un anumit examen de acolo?
Buna tuturor. Am 20 de ani si am inceput de vreo 2 ani sa fac torturi pentru familie pana acum. Imi place ce fac si as vrea sa fac si un banut din chestia asta. Nu am bani sa incep o afacere si sa deschid...? (mai mult)
Cum e meseria de bancher? Cum pot ajunge pe un asemenea post?
am o nelamurire, in Legiunea straina dupa cati ani iti poti da demisia(sa poti pleca)? Dau funda
Salutare TPU, după anul nou aș vrea să mă angajez ca barman/ospătar sau ca din shaormar, sau ca orice din ăla care face sandvișuri și chestii la fast- food... Dar nu prea știu cum e la vreuna...? (mai mult)
Salut tuturor. Sunt angajat la Kfc, ca si casier, si s- a organizat un concurs acum, de craciun. Fiecare trebuie sa compuna o "urare" amuzanta care ar spune- o la cel mai bun prieten. Cea mai frumoasa...? (mai mult)
Buna am dat teza la Romana si sunt foarte speriata daca aflu Nota, Imi tot pun intrebarea daca iau un trei sau patru ce ma fac?
TPU! Poti deveni contabil fara bac luat, doar cu niste cursuri de specialitate?
Daca o sa fac un liceu de filo credeti ca am sanse sa devin game tester la Ubisoft sau Gameloft? Stiu ca cerintele sunt bac-u' luat si engleza fluenta. Dau fuda.
Ce puteți să-mi spuneți despre facultatea și meseria de Kinetoterapeut?
Dacă urmez un profil real, bio chimie, am sanse sa dau la o facultate sau scoala de politisti sau pompieri?
Salutari TPU! Am o intrebare scurta si vreau sa fie la obiect. Cum pot obtine un job daca am doar 16 ani?
Am si eu o intrebare foarte importanta in care doresc raspunsuri cu seriozitate! Daca sunt stundent la o facultate la buget ( fara taxa ) iar apoi ma retrag, renunt in cel mai rau caz exmatriculat, ...? (mai mult)
Bună,aș dori să vă cer sfatul dvs și să-mi spuneți care meserie este mai căutată și mai avantajoasă: Cea de Kinetoterapeut sau Farmacist? Care facultate e mai grea? MULȚUMESC!
Ce înseamna sume compensatorii? Ce sporuri au agentii de penitenciare,de politie, jandarmii etc.
Am si eu o intrebare. Pentru a fi un IT-st (sau cum se numeste meseria), ce facultate trebuie sa faci? Informatica, sau altceva?
Ce parere aveti de profilul Contabilitate si Informatica de Gestiune? E ok? As fi vrut Informatica Economica, dar avand in vedere ca la acea facultate unde ma duc eu nu este, trebuie sa aleg altul.
Doresc sa ma angajez in vara, insa la ceva legat de vanzari, ca un fel de agent de vanzari, dar nu la masini(nu pentru ca nu imi plac, dar am 17 ani), ci la altele. Recomandari?
Ce job imi recomandati daca eu doresc sa lucrez in domeniul economic?
Care dintre aceste facultati credeti ca e cea mai buna? Si de ce? Mai putin Medicina si Arte.
Ce face un economist?
Vreau sa devin cântăreț de muzică populară. Ce trebuie sa fac?
A absolvit cineva postliceala farmaceutica? In ce consta examenele finale? Si la angajare ce test se da? Multumesc!
Polițist \ Avocat? Care sunt dezavantajele si avantajele acestor meserii?
Stie cineva ce materii sunt importante pentru a ma face mascat? Si ce medie imi trebuie pentru a intra la Liceul Sportiv Dinamo Bucuresti?
Saluuuuut TPU, saptamana trecuta m.am angajat cu functia de ajutor de bucatar 7mil. Part- time etc...Eu am contract pe 3 luni(adica pana in Martie). Si as vrea sa stiu daca pot sa- mi dau demisia acum...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
sabin89 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?