Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 6 Martie 2025 sunt:
Vreau sa stiu si eu ce as putea pune la a doua optiune dupa academia de politie, pentru inscrierea la facultate. Ceva sa aiba legatura cu academia oarecum sau sa nu trebuia sa dau admitere.
Vreau sa dau la Facultatea de Medicina Iasi! Stie cineva cum este in anul 1 sau macar cum sunt profesorii?
Am de ales un job de incepator intre Vodafone si UPC. In care am sanse mai mari de avansare, in care e mediul mai placut, oamenii mai inteligenti, buni, pregatiti. Sunt ambitios si vreau sa avansez...? (mai mult)
As vrea cat mai multe detalii despre profilul stiinte sociale! - este greu? - ce obiecte fac - cate ore din fiecare obiect fac pe saptamana - la ce dau teza - la ce dau bacul ...? (mai mult)
Ca să devin fizioterapeut ce profil de liceu trebuie să urmez? Ce facultate trebuie sa fac si cam cat se câștigă?
Heii! Stie cineva numere de telefon de la supervizori din Pitesti care se ocupa cu promotii in hipermarket-uri? Va rog mult
Știu că mai am încă doi ani până intru la liceul, dar sunt cam nedumerit. La ve profil aș putea da, pentru a avea si o facultate buna. Momentan nu știu și aș vrea o sugestie ceva....? (mai mult)
Ce subiecte pot sa cada la teza la mate? clasa 10a, stiite reale
Hei! As vrea sa aflu mai multe detalii despre facultatea de inginerie medicala din cadrul Politehnicii ( de genul cat de greu e, cum sunt profesorii, ce cursuri sunt, care e atmosfera generala, daca...? (mai mult)
Hi! Cate ore are o zi lucratoare si cate zile libere pe săptămână sunt in Islanda, Finlanda, Norvegia, China, Germania, Coreea de sud, Japonia, Franta, Olanda, Rusia, Vietnam, SUA, Regatul...? (mai mult)
Sunt in clasa a a 11a si se apropie perioada in care trebuie sa ma hotarasc ce voi face cu viata mea. Obtiunile sunt : medicina si academia de politie. Dintre cele 2 mai mult mi- ar placea academia...? (mai mult)
As dori sa adresez o intrebare. Dupa absolvirea anilor de la acoala de politie de subofiteri, ce studi trebuie sa urmez mai departe pentru a avansa in grad. Drept sau neaparat Academia de...? (mai mult)
Care facultati credeti ca sunt cele mai bune si vor oferi un viitor ok? Si care ar fi minimul de la fiecare. Mai putin Medicina si Poli
Stie cineva un agent bun de vanzari?
Ce ați alege dintre medic, actor și model?
Buna ziua TPU, eu doresc sa urmez un domeniu in IT si vreau sa urmez facultatea ULBS filiera informatica, sunt la socio, si am o prietena care este acolo in anul întâi(ea a fost la filo, dar nici...? (mai mult)
M- am angajat acum vreo 2 luni la o firma la part time cu niste prieteni. Unul din ei, a fost inainte, si cand trebuia sa mearga la munca, a anuntat telefonic ca nu mai vrea, si cei de acolo i- au...? (mai mult)
Sunt la un profil de electronica automatizari cu ce ies eu de la acest profil? Sunt fata in clasa a10a. unde o sa ma pot angaja? Va multumesc.
Vreau sa intru la facultatea de litere si as vrea sa stiu cat mai multe despre aceasta facultate. Stiu la modul general ca trebuie sa citesti multe carti, sa scrii eseuri si etc. Eu nu prea mă...? (mai mult)
Buna seara TPU, Acum ceva vreme am postat prima mea intrebare aici si anume cu gandurile mele de suicide, din fericire nu ma mai gandesc la asta, doar ca ma simt dezamagit in legatura cu actualul loc...? (mai mult)
Sunt clasa a opta şi efectiv nu sunt hotărât unde să merg la liceu. Îmi doresc la Seminarul Teologic Ortodox, pentru a continua cu Teologia şi a mă face preot, cât şi alte licee (profil economic)...? (mai mult)
Bună, sunt în clasa aX- a pe profil vocational (muzică) aș dori să mă transfer la un liceu militar, deoarece cred că mă poate ajuta mult aceast liceu. Am 1, 69 înălțime, am înțeles că...? (mai mult)
Ce stiti despre meseria de educator? Cum e, ce salarii sunt, etc? :D
Am o nelamurire mare. Anul acesta in martie am venit in Germania si am stat 3 luni, avem cont bancar eram bagat la primarie, totul era in regula. Datorita unor probleme familiare a trebuit sa ...? (mai mult)
Salutare tuturor! Sunt abia in clasa a 10- a, pe stiinte sociale, iar mai târziu imi doresc sa dau la facultatea de limbi straine si dupa ce termin sa- mi pun bazele carierei. Ma tentează cariera de...? (mai mult)
Cat este maximul de raporturi la un Facebook fals?
Am 16 ani si studiez la un liceu din Cipru, dupa absolvire vreau sa continui studiile in Romania, mai exact la universitatea de litere din Cluj pentru ami indeplini visul de a deveni traducator...? (mai mult)
Bună, TPU! Aș dori ca cineva să îmi explice tot ce trebuie să știu despre ASE adică: ce se studiază mai exact la fiecare facultate din cadrul unei academii(sau cel puțin despre cele mai importante),...? (mai mult)
Nu stiu in ce categorie sa pun intrebarea.Azi am fost la mine la salon pentru a- mi aranja o prietena pentru o zii de nastere.Cand am incercat sa deschid usa, ea era deja deschisa, erau niste urme...? (mai mult)
Dau fundă:* Aș vrea sa stiu pentru o prietena de- a mea, care are o fetita de 1 an jumatate aproape un loc de munca, are nevoie de unul nu foarte solicitant, mai lejer si sa aiba un program de 4...? (mai mult)
Ma gândesc sa dau la academia de poliție sau la armata, dar nu vreau pe post de militar sau polițist deoarece am studii superioare. Imi puteți da mai multe detalii in legătura cu job- urile...? (mai mult)
Vreau sa intreb daca as lua doar bac- ul, fara facultate sau orice altfel de studii superioare ar fi suficient pentru a obtine un loc de munca decent?(nu 800- 1000 lei/luna), pentru ca daca nu e suficient...? (mai mult)
Salut..nu stiu ce sa aleg dintre cariera de militar si cea de politist.Care functie e mai avantajoasa? Pe care a- ti alege- o voi? As dori sa stiu si dezavantajele/avantajele acestor meserii. Dau funda...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie tot ce trebuie stiut despre practica la ASE.
Pentru admiterea la facultatea de fizica se da examen din toate cele 4 capitole sau ne putem alege?
sunt in clasa a 11 - a la un Colegiu National cu profil Științe sociale si am decis sa dau admitere la Medicina la Timisoara pe specializarea, , asistență medicală generală ". Eu nu fac ...? (mai mult)
Se castiga bine ca fotograf in Romania?
Imi spuneti si mie cum e sa lucrezi ca lucrator comercial in mall la H&M sau altele? e de munca, merita sau e relax?
Hey! Am depus cv la H&M si Koton si m-au sunat sa ma duc la interviu. Daca stiti cumva salariile la part time la amandoua firme si daca se platesc orele suplimentare? Multumesc frumos :)
sunt in clasa a 11 - a la un Colegiu National cu profil Științe sociale si am decis sa dau admitere la Medicina la Timisoara pe specializarea, , asistență medicală generală ". Eu nu fac biologie,...? (mai mult)
Mi se pare că sunt cam mica pentru asta, dar totuși an să pun întrebarea. Am foarte multe vise! As vrea sa devin scriitoare, cantareata, dansatoare, învățătoare sau medic. Mie...? (mai mult)
Un salariu aproximativ sofer duba intern, extern?
Pareri Liceul Tehnologic Mircea Vulcanescu?
Vreau si eu un nume de scena, nu mi vine nimic, smr. stiu ' ceva ce ma caracterizeaza dar nu mi vine nimic ma numesc Lacatus Cristian FLorin, daca mi gasiti vreo porecla ar fi bine, dau fundita.
Heii Am 14 ani si vara asta m-am gândit sa lucrez. Si nu stiu ce si unde. Sunt din Mangalia. Îmi puteți da idei?
Cum se calculeaza media admitere la facultatea de marketing?
Hei. Vreau sa aflu mai multe despre treaba asta cu muzica. Cum e cu Conservatorul Cu ce medie se intra, sau daca se da examen din ce se da. Ce se studiază mai exact. Si cum pot colabora cu o ...? (mai mult)
Nimeni nu te angajeaza la un job daca n-ai experienta... Cum naiba faci experienta daca nimeni nu te angajeaza? :|
As vrea sa ma angajez fie in Kendra sau Sephora si as vrea sa stiu daca este cineva care imi poate spune cate ceva legat de asta: Daca se cere experienta, diplome, tot ce ar fi necesar si chiar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Familia Bundy
Te-ai amuzat si tu privind situatiile amuzante prin care trec cei 4 membri ai familiei Bundy? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!