Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 6 Martie 2025 sunt:
Cum sa devi psiholog?
am 17 ani si vreau sa ma angajez undeva pe timp de vara(internship sau practica preferabil). NU este neaparat sa fie platit! Ceva recomandari? Multumesc!
Hei. Voi ce ati alege intre: Cai ferate, drumuri si poduri; Măsurători terestre şi cadastru si Amenajări şi construcţii hidrotehnice? Sunt in clasa a 11a la filologie si as vrea sa incep sa ma ...? (mai mult)
Stie cineva pe ce data au vacanta de iarna elevii de la postliceala? Pe 19 sau 23?
Ajutor! Va rog sa ma ajutati, nu sa imi reprosati ca ar trebui sa stau acasa, sa nu muncesc etc. Am nevoie de bani urgent. Am 14 ani si parintii nu imi dau bani. Ce as putea lucra ca sa fac rost de bani?...? (mai mult)
Tot sun pe cineva si imi spune ca numarul este blocat pentru apelurile de sosire ce trebuie sa faca acea persoana
Comunitatea FastZoneGaming s- a deschis in cursul zilei de ieri! : http://fzg.ro/forum/! Hai si tu cu un cont. Cautam - Staff - Servere de orice tip [ Cs, TS, minecraft, CSGO etc. ] 1 cont + ...? (mai mult)
Salut tpu.Sunt in clasa a 8- a si vreau cu incapatanare sa dau la armata, pur si simplu ma fascineaza.Dar am o dilema:voiam sa aleg intre aviatia militara, jandarmerie si trupele speciale.Ce profil mi-...? (mai mult)
Care credeti ca e cea mai buna facultate de Litere din tara?
Buna TPU Cum devii stuardesa si ce salariu ai? Funda
Salut, ce scoala imi trebuie ca sa lucrez la penitenciar sau la centru de reeducare? Se poate sa lucrez la CR sau penitenciar doar cu liceul si diploma de bac sau imi trebuie o scoala mai departe?
Doresc sa stiu unde pot face un curs de paramedic pentru SMURD, daca locuiesc in apropiere de orasul Moinesti
Ce ati alege intre Constructii civile, industriale si agricole si Cai ferate, drumuri si poduri? Si de ce?
Heii TPU. Am 18 ani, sunt baiat si as vrea sa fac rost de bani, asa pentru mine. Nu ma pot angaja momentan deoarece sunt ocupat cu scoala. Am auzit ca unii tineri fac activitati, mai ales online din...? (mai mult)
ce exercitii trebuie sa fac pentru a-mi imbunatati sprintul pentru Academia de Politie? Studentilor li se permite sa poarte barba?
Am o intrebare destul de aiurea. Vreau sa urmez un liceu militar, dupa care academia de politie. Multe persoane spuneau ca nu are rost sa merg la liceu militar ca doar pierd timpul si ca nu...? (mai mult)
Salut, lucrez in domeniu marketing si am o nelamurire eu momentan lucrez pe sala adica manipulant la penny si sefii si diretoarea magazinului are ce are cu mine si acum vrea sa ma puna casier si eu nu ...? (mai mult)
Ce job part-time poti avea la 13 ani? Unde as putea lucre in Constanta la aceasta varsta?
Salutări! Întreb și eu în coace și in colo, eu ca fată, cam ce șansă aș avea să fiu un inginer silvic cu o carieră bună? Nu e vorba de învățat, ci de faptul că sunt bărbații cum sunt...? (mai mult)
sunt elevă în clasă a 12 a și voiam să dau la Academia de Politie imediat după terminarea liceului însă s- a introdus înălțimea de 1, 65, iar eu am 1, 56.Intrebarea este dacă la ...? (mai mult)
Salut, la inceput, la facultatea de informatica e de ajuns sa cunosc doar materia predata in clasele 9-12, sau e nevoie si de ceva in plus?
Vreau si eu un nume pentru un blog. EX: FlicityForNew
Ce studii(liceu/facultate) trebuie sa faci ca sa fii inginer feroviar si ce salariu are un inginer feroviar?
Caut un partener sau o partenera cu care as putea colabora pentru un canal de Youtube, un site web unde vom publica articole despre supranatural, povestiri, mituri, legende si tot ce are ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre PrestigeJobs si Jobs4Life? Sunt firme de recrutare din Constanta pentru nave de croaziera fluviale. Sunt de incredere? Ati mai plecat prin intermediul lor?
Imi poate spune cineva care sunt conditiile si cum se poate face liceul (preferabil la FF) in Romania daca s- au intrerupt studiile in clasa a 10- a (exista diploma doar de 8 clase) iar in momentul...? (mai mult)
As vrea o carte de probleme rezolvate pentru chimie anorganica. as vrea sa exersez ca nu ma pricep deloc la probleme.
Salut :) ce ati alege intre UMF Iuliu Hatieganu Cluj-Napoca si UMF Targu Mures?
Are cineva testul MMPI? întrebările
Cat slabesc intr-o saptamana daca nu mananc nimic?
As vrea sa lucrez in Coreea de Sud ca arhitect dupa ce termin facultatea. Cum ar trebui sa ma pregatesc in acest scop? Care sunt sansele unui strain de a lucra acolo daca stie bine coreeana si e bun in...? (mai mult)
Ce inseamna voce de cap, pipt, vocea pozitionata in spatele nasului, sunt la un colegiu tehnic, am 16 ani, fata, si vreau sa cant dar nu stiu daca am voce ce sa fac, as vrea mai multe inf. despre...? (mai mult)
Nu știu ce să fac să aleg matematică - informatică sau nu. Ce credeți pot reuși dacă la mate sunt bunicel doar la algebră la geometrie sunt praf iar la informatică nu stiu absolut nimic....? (mai mult)
Vreau sa câștig un ban.Sa fiu promoter pentru campaniile electorale. Știți unde pot sa găsesc? Cu cine trebuie sa vorbesc. Stau în Iași. Zilele trecute am văzut adolescenți se plimbau...? (mai mult)
Strungar? Ce stiti despre meseria asta, se mai cauta, este de viitor? Ce parere aveti...
Salut,care este diferenta dintre agentii de politie incadrati din sursa externa si agentii de politie care au absolvit o scoala de agenti?
Cine stie unde gasesc joburi ca sa lucrez online de acasa si sa fie decent platite?
Ce şanse am să întru la Academia de Poliție dacă media la purtare în clasa a 9- a pe primul semestru am avut- o scăzută la 7, in rest am avut 10. Ştiu ca media la purtare din clasele...? (mai mult)
Care imi poate da niste detalii despre legiunea straina franceza. Care puteti sa imi dati un link cu site-ul lor oficial? Cum i-as putea contacta, un email ceva.
Ce meserii sunt bine plătite? (vreau să știu și salariul) De ce studii ai nevoie pentru a practica meseria respectivă?
Ce slujbe pot avea in vedere cu o facultate de limbi straine sau fiind o persoana multilinguala? limbi straine precum engleza, franceza, bulgara, japoneza etc. mersi frum
Vreau sa stiu cat mai multe despre Academia de Politie.Care este programul? Cand pot sa vin acasa, doar in week- end? Pot sa port barba daca sunt student in cadrul Academiei? Cum se face repartizarea dupa...? (mai mult)
Heii... Știe cineva ceva de o preselecție pentru un serial ceva? Serial românesc... Undeva prin apropiere de Mangalia. Constanta ceva sau daca o fi si București. Daca știe cineva va rog sa îmi...? (mai mult)
Sunt un elev in clasa a 12- a și am cateva intrebari. Inca din clasa a 11- a am inceput sa studiez pentru a intra la medicina insa in ultimul timp am inceput sa am niste indoieli. Merita sa dau...? (mai mult)
Dacă termin specializarea ingineria produselor alimentare și fac master pe chimie mă pot încadra să predau chimie?
Ce materii voi face in facultate la facultatea de management din cadrul universitatii crestine Dimitrie Cantemir?
Buna, sunt elevă in clasa a XI- a si ca orice elev imi pun întrebarea ce o sa urmez mai departe. Inițial in clasa a IX- a am zis medicină insa mi- am dat seama ca nu am înclinații catre acest domeniu....? (mai mult)
Sunt la liceu pe profil de filo! Nu m- am hotarat inca ce facultate sa urmez, mentionez faptul ca nu imi plac stiintele exacte(☺), in schimb imi plac limbile straine, poezia, teatrul... Dupa parerea...? (mai mult)
In ce tara sa plec sa muncesc si sa mi traiesc viata cinstit, fara ajutorul nimanui iar pe viitor sa am sansa sa ajut si pe altii sa vina langa mine? o intrebare simpla nu? Dau funda...? (mai mult)
Daca ma pot duce la mate-info pot studia actoria? adica sa ma duc in America la orice facultate de actorie ( daca ma accepta)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a