Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 24 Februarie 2025 sunt:
Salutare, am 15 ani si mereu cand merg in aeroport ma pasioneaza ca pe viitor sa ma angajez la securitate la un aeroport sau orice job acolo. Nu stiu imi da asa un vibe placut si linistit chiar daca e...? (mai mult)
Bună,pot intra la facultatea de pedagogie daca sunt la profil uman/filologie?
Salut! Ce salariu are un ofițer în armată? Merită să te chinui într-un colegiu militar, apoi într-o academie ca să ajungi ofițer?
Aud deseori, ca lasa la inceput ai salariul mic dar dupa creste, ce sa creasca ma? Ca in afara de 2- 3 meserii abia creste pe ici pe colo si daca avansezi sunt joburi unde avansezi si iei 200 lei in ...? (mai mult)
Voi ce parere aveti de "a avea relatii, pile" la noi? Nu zic, poti ajunge politist, programator, multe meserii si fara pile dar sunt si multe unde nu ai ce cauta fara pile si inca ceva, chiar daca...? (mai mult)
De sarbatori primiti ceva bani in plus? Il am pe taica-miu lucreaza la stat, ia 1500lei de Craciun, la privat ce iei? Sa nu fii programator sau meserii din astea de nu le poate face oricine.
Voi stiti meserii calificate unde nu va dau patronii concediu? Manager ar fi una din ele, ei nu prea au concedii, oricum la privat asa e peste tot aproape, un programator, ceva mai rasarit poate i se...? (mai mult)
Buna! As avea o nelamurire in legatura cu profilul de filolgie. Sunt clasa a 9- a si sunt foarte sigura ca nu suport informatica absolut deloc si cu atat mai putin chimia si nu ma pot numi un mare fan ...? (mai mult)
Salut TPU, am o intrebare. Daca vreau sa infiintez o firma de constructii in Romania, imi trebuie o diploma de calificare in domeniul constructiilor
Salut, sunt clasa a 11 a la profil stiinte sociale si as vrea sa dau la scoala de subofiteri si maistri militari de la Pitesti, imi puteti da mai multe detalii cam ce materii se fac si ce arma mi- ati...? (mai mult)
Care e înălțimea maxima pentru tanchisti în armata noastră? Am 1, 82 și ma întrebam dacă am măcar vreo șansă.
Salut! Am o intrebare dacă faci un curs de calificare în loc de profesionala sau liceu, te angajeaza cineva?
Bună. Are cineva o cunoștință care studiază ingineria biomedicală sau poate a terminat studiile în acest domeniu. Sau poate știți oameni de gunu' pe platforme sociale. Aș căuta pe cineva în...? (mai mult)
Salut am și eu o întrebare dacă se poate și știe cineva. Unde pot să găsesc niște grupuri de WhatsApp sau Telegram pentru curieri Glovo / Bolt / Tazz? Mersi mult!
Salut,a mai lucrat cineva la MC Donalds in Germania? Cum este?
Salut, cam cum lucrează un polițist? Adică 7-4; 4-0; 10-7?
Bună seara! Cum vi se pare meseria de medic nutriționist? Ce alte ramuri ale medicinei sunt mai ușoare?
Salut,sunt elev la o scoala de subofiteri mapn in luna a 3 a de învățământ vreau sa stiu daca ma pot transfera la pompieri pe parcursul anului acesta scolar și dacă da, cum as putea face asta.
Hei, încă de ceva timp am in plan un tatuaj micut și finuț in zona gâtului, imi place foarte mult dar nu știu dacă ma va incurca pe viitor(din punct de vedere al jobului).As vrea sa dau la postliceala...? (mai mult)
Un basarabean cu buletinul român expirat poate fi admis ca român de pretutindeni? Înțeleg reproșurile posibile, dar rog ca cei care nu dețin competența de a oferi un răspuns util să ignoreze...? (mai mult)
Salut TPU, am o întrebare, am lucrat la Glovo timp de o săptămână. În săptămâna respectiva am făcut 65 lei deoarece am lucrat 3 sau 4 zile deoarece în celelalte zile ploua și a nins. Plus...? (mai mult)
De ce nu se poate face angajarea la posta pe post de casier fara liceu terminat?
Buna, vreau sa ma transfer la o alta școala in vacanța de iarna, am mediile impecabile pe anii precedenți dar anul acesta am luat 2 note proaste la o materie, pana in momentul actual nu îmi iese...? (mai mult)
Sunt un basarabean ce deține cetățenia română, media la BAC 8, 00, există vreo șansă de a învăța la buget la o facultatea de litere? Dacă nu precum român de pretutindeni, ca român. Cum...? (mai mult)
Salut! Stie cineva ce nota trebuie sa obtin la scris, la examenul de admitere prin sursa externa/incadrare directa la politie? Minim 5 sau minim 7?
Buna! Stie cineva despre compania Connection Project? Am interviu la ei si as vrea sa stiu daca e firma de incredere, mai ales ca jobul este remote.
Salut, vin cu o intrebare, sunt elev un clasa a 12 a si ma gandesc dupa ce termin liceul sa aplic la facultatea de drept pe administratie publica si la facultatea de sport kinetoterapie, ambele sunt...? (mai mult)
Hei! Este primul meu an în învățământ și am înțeles că ar trebui să primesc o primă de instalare. Dacă nu o vii primi, unde aș putea să fac o sesizare? Bănuiesc că este dreptul meu până...? (mai mult)
Bună! A susținut cineva un interviu în engleză? Diferă față de cel în română? Mulțumesc anticipat!
La medicalul pentru agenti de politie, am voie sa ma prezint cu ochelarii de vedere la consultul oftamologic?
Bună! Sunt studentă în anul II la psihologie iar una dintre variantele mele de viitor ar fi psiholog sportiv. În România nu știu cât de promovată este ramura asta a psihologiei, însă aș dori...? (mai mult)
Bună seara. Cine știe firme serioase de recrutare pentru munca în Germania sau Olanda? Mulțumesc. O seara faina! Dau Funda
Buna TPU. Miercuri voi avea primul meu interviu de angajare pentru postul de supraveghetor copii la un spatiu de joaca si voiam sa va cer niste mici sfaturi in legatura la ce sa ma astept, cum ar trebui...? (mai mult)
Cum aș putea lucra remote pentru o companie din Marea Britanie, Statele Unite, Canada și alte țări vorbitoare de engleză? Mai în special job- uri în customer support sau operare date, ceva de...? (mai mult)
Salut, Cum se procedeaza daca vrei sa lucrezi ca profesor? Adica unde te uiti de posturi libere? Pana acum pentru joburi in it am folosit linkedin, ejobs, bestjobs, dar nu am vazut sa fie acolo ...? (mai mult)
Salut! Pentru a intra la Facultatea de Arhitectura de Interior am nevoie de bac la mate? Multumesc anticipat!
Daca vreau sa dau la pompieri prin sursa externa la ce dau examen si cand sunt inscrierile?
Salut, vreau să dublez voci în desene animate dar nu stiu cam ce ar trebui să fac și unde să merg, am văzut pe site ul "U Cast" un anunț în care zice că, caută voci pentru desene animate dar...? (mai mult)
Unde ma pot angaja la 15?
Vreau sa devin fotbalist de performanta si in acelasi timp doresc sa fac liceu militar in Craiova daca stiti cumva daca pe langa liceu poti iesi sa mergi si la alte activitati gen sa joci la o echipa dinafara...? (mai mult)
Ce studii presupune sa aiba un muzeograf? Ce trebuie sa cunoasca?
Salutare, aveți cumva idee dacă militarii (Jandarmi/Pompieri) după ce se angajează au dreptul la un an "inghetat". Adică sa își ia un fel de concediu timp de un an. Timp în câte pot lucra în...? (mai mult)
Daca merg la o universitate de informatica cum ar fi cea din Iasi UAIC conteaza pe ce profil merg daca vreau sa devin programator? Sa am un job pe partea de scriere de cod, de exemplu web developer, ...? (mai mult)
Https://observatornews.ro/social/ce- inseamna- operator- cnc- meseria- e- tot- mai- cautata- bine- platita- si- nu- necesita- studii- superioare- 550912.html Știe cineva ce trebuie să facă un angajat...? (mai mult)
Hei! Cei care ați căutat prima dată loc de muncă, cum ați procedat? Cum ați căutat și cat de repede ați găsit un job care să vă placă? Mai ales dacă nu aveți experiență?
Care este salariul net pentru postul de vânzător, sau lucrător în bucătărie la Simigeria Luca?
Cum putem face fata unor colege de munca care se dau sefi si tu trebuie sa muncesti in locul lor?
Salut, daca eu vreau sa dau la politia de frontiera dar nu sunt dintr- un judet de granita, pot sa o fac? In anunt la itpf sighet scrie ca anuntul este valabil doar pentru persoanele care locuiesc in...? (mai mult)
Salut TPU, am si eu cateva intrebari (pentru Bucuresti): 1. Este permis sa mergi cu bicicleta pe trotuar? 2. Poti merge cu bicicleta de timp de ploaie/iarna (adica cand ninge)? 3. Daca raspunsul...? (mai mult)
Buna! Cineva chiar si-a gasit job prin intermediul site-urilor de genul? (adica Hipo, Ejobs, Bestjobs). Ca eu am trimis CV-ul si nu m-a contactat nici o firma.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
militiaromana întreabă:
brokxy întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!