Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 6 Martie 2025 sunt:
Sa va spun despre mine: sunt fata, am 17 ani, si am probleme cu drogurile. Sunt in stadiul in care invat sa ma vindec de dependenta psihica, dupa ce am consumat timp de 3 ani si jumatate etnobotanice,...? (mai mult)
Cum pot castiga bani cat mai usor si placut, deoarece am datorii urgente?
Ce facultat/liceu trebuie sa urmez pentru a deveni profesoara de muzica?
Ce liceu/facultate trebuie sa urmez pentru a deveni profesoara de muzica? Imi doresc asta din suflet si am o voce frumoasa!
As vrea sa stiu daca dau bacul din română,istorie si mate, o să pot merge la facultatea de psihologie? Țin să anunț că la facultate se da admitere.
Stie cineva care este diferenta dintre astronomie si asttrofizica?
Urmez cursurile la Scoala Postliceala FEG Iasi la disciplina Asistent Medical BalneoFizioKinetoterapie si vreau sa intreb cam cat salariu se primeste in Romania la acest domeniu? Intreb deoarece...? (mai mult)
Ce probe dai ca sa intri la Academia militara? Acolo intru dupa liceu nu? Si in ce constau probele.
Întrebarea mea e un pic mai lungă și implică mai multe categorii de subiecte. Sper sa aveți răbdare și să- mi răspundeți cu credeți dvs de cuviință. Am 18 ani, sunt la liceu. ...? (mai mult)
Buna TPU sunt foarte bun la Istorie si Geografie daca as da la o facultate la una dintre cele 2 materii ce as putea sa ma fac mai departe, in afara de profesor? DAU FUNDA.
Aș vrea să aflu cât mai multe despre următoarele profesii: inginer mecanic, constructor, automatist, telecomunicații și electronic. Sau despre Automatică și Calculatoarea, specializarea...? (mai mult)
O prietena de- a mea ar vrea sa stie cu ce se ocupa un operator PC, ce trebuie sa faca acesta mai exact, ce obligatii are, necesita studii, cursuri? Descrieti in amanunt cei care stiti. Pentru cel ...? (mai mult)
Vreau să scriu articole contra cost (content writer). Știe cineva unde aș putea găsi astfel de site-uri sau persoane interesate?
As vrea sa stiu daca exista in Romania o facultate de Astronomie. Ma intereseaza acest domeniu dar nu stiu unde as putea sa fac facultatea. As fi recunoscatoare daca as primi un raspuns :)
Va rog e urgent..Trebuie sa fac o prezentare pentru miss si mister Craciunita.. Trebuie sa inceapa asa "Cozma mi- e numele/ Beatrice mi.e prenumele/.".. Trebuie sa ma descriu in versuri cu rima. (daca ...? (mai mult)
Imi puteti da mai multe detalii despre urmarea unei cariere in cadrul Serviciului Roman de Informatii?
Unde pot vinde icoane pe sticla?+ Funda
Sunt clasa a 8- a si am inceput sa ma gândesc la ce liceu sa dau, având in vedere ca mai sunt doar câteva luni pana la examen. Deci ma gândeam la mate- info pentru ca îmi plac matematica...? (mai mult)
Daca vreau sa ma angajez la un magazin de arme, imi trebuie un liceu cu un profil anume? Daca da, ce profil?
Ce face un ofiter pompier? Dar un ofiter jandarm?
Salut, sunt clasa 7 si vreau sa intru la un liceu cat mai bun. Am media la romana 9-10, matematica 7-8, istorie 10, engleza 8-9-10. Sunt si la un club de fotbal.
Am o intrebare :daca voi termina specializarea pedagogie in cadrul facultatii de psihologie si stiinte ale educatiei ce materie voi putea preda si la ce ciclu? Multumesc!
Are cinev mai multe detalii despre masterul de intellingence si securitate nationala din cadrul ANI? In special legate de subiectele care se dau? :)
Buna As vrea sa știu ce este mai bun dintre un desktop si un monobloc iMac? Nu ma refer la gaming dar pentru serviciu si anume pentru editarea video- urilor si diferite lucrări in Photoshop si corel...? (mai mult)
Cat castiga un antrenor fitness / personal, vreau sa merg pe acest domeniu si ma intereseaza cat e venitul aproximativ?
Care profil e mai ok dintre Finante- Banci, Management, Contabilitate si informatica de gestiune, Afaceri internationale sau Administrarea afacerii? As fi vrut la informatica economica, dar din pacate...? (mai mult)
Merge treaba cu instructor de fitness sau personal? Ce salariu au cei din acest domeniu?
Merge treaba cu instructor fitness sau personal? Ce salarii sunt in acest domeniu?
Merge treaba cu instructor fitness sau personal? Ce salariu au cei din acest domeniu?
Stie cineva ce salariu are un asistent de vanzari in magazinul LC WAIKIKI pentru un program de 4 ore?
Cine imi zice cum sa fac Nyesss? Am nevoie de un tutorial si mentor.
La academia de poliție Al. Ioan Cuza Bucuresti, ce examene, probe se dau? Ce contin testele dar si probele sportive?
Asistent medical generalist sau psiholog?
Ce parere aveti de Facultatea de Protectia Mediului-profil Ingineria produselor alimentare? Care ar fi materiile de baza, cum se intra, ce poti sa ajungi si ce salarii sunt in acest domeniu?
Dau funda celui care imi aduce 10 subscriberi https://www.youtube.com/channel/UCugVNEiQpycgGT1tyP_BN9A
Buna seara, am 18 ani si as vrea sa devin solista de opera cum fac?
Pentru Academia De Politie trebuie sa știi tot codul Penal sau doar anumite capitole?
Imediat cum fac 18 ani vreau sa ma angajez. Stiu sa umblu bine pe pc in Microsoft word, excel, acces, powerpoint, sa rezolv unele probleme. Stiu bine sa citesc si sa vorbesc in engleza. Deci as dori...? (mai mult)
Revin cu o rugaminte catre toti utilizatori TPU, sunt in cautarea unor vobitori de limba polona, pentru un business! Are cineva idee pe unde pot gasi vobitori de acesta limba! Daca ...? (mai mult)
Stie cineva cum decurge un interviu la H&M? Stiu ca trebuie sa faci niste chestii din niste cutii. Stiti detalii? Multumesc!
Pareri despre Kenvelo? Salariu 1100 net, program 9-22, urmatoarea zi libera, si weekend-uri.
Buna seara,am si eu o nelamurire, daca ma puteti ajuta...ce stiti despre firma BSB de haine, daca e serioasa cu personalul sau cum e cu angajarea la ei. va multumesc :*
Ce program sa adopt ca sa invat mai bine, sa dorm? Eu fac dupa amiaza la scoala
Am o intrebare! Ce meserie ai putea urma dupa Facultatea de ingineri electrica din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti?
Cum pot sa fac bani din fotografii?
Am facut de curand o colaborare cu o firma de Web Design si eu trebuie sa caut clienti. As dori sa stiu cum pot sa conving anumite companii ca sa faca un site cu noi (pretul e cel mai bun din ...? (mai mult)
Buna TPU ce parere aveti despre Regatul Unit (Anglia, Scoția), Irlanda si Norvegia merita sa locuiesti si sa muncești in țările enumerate? DAU FUNDA.
Am facut de curand o colaborare cu o firma de Web Design si eu trebuie sa caut clienti. As dori sa stiu cum pot sa conving anumite companii ca sa faca un site cu noi (pretul e cel mai bun din judet)....? (mai mult)
ce pareri aveti despre examenul psihologic pentru SGP. si as vrea sa stiu daca se puncteaza sau este respins admis. la proba sportiva nu mi fac griji.
Am nevoie de cat mai multe informatii despre fotografi/fotografie (avantaje,dezavantaje, scoli, etc.)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat