Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 6 Martie 2025 sunt:
Imi poate spune cineva unde pot sa gasesc subiectele de admitere la Facultatea de limbi si literaturi straine, sectia Traducere si interpretare?(Am cautat pe pagina facultatii dar nu apar.)
Cum se face media la purtare? Ex : Daca am 4 la purtare pe primul semestru si 10 pe al doilea raman repented si de ce?
M.am decis ca dupa ce implinesc 18 ani sa ma inrolez in armata, dar nu stiu care e cea mai buna, in Legiunea straina sau ca puscas marin. Si daca pot cum sa fac, vreau sa ma informez din...? (mai mult)
Intrebarea mea este legata de master si doctorat. Mai exact, nu prea inteleg oridinea lor si in ce constau. Mereu m- am imaginat doctor intr- un domeniu lingvistic, dar nu prea stiu in ce...? (mai mult)
Am lipsit aproape tot semestrul și mai e doar o luna jumate de scoala. Eu sunt la profil bio chimie dar nu știu ce sa fac pentru ca vreau sa ma transfer și nu am nicio nota și nici nu cred...? (mai mult)
Cum sa ajung la facultatea de actorie? pot ajunge actrita si fara studii? am voce, cant la pian si vioara, am simtul umorului bine dezvoltat, sunt inteligenta, imi place sa imit, sa joc diferite roluri,...? (mai mult)
Vreau sa devin instructor de fitness si vreau sa stiu daca ma ajuta cu ceva sa fac facultatea de educatie fizica si sport? Si ce probe sunt la aceasta facultate.
Salut, as vrea sa stiu ca daca voi merge la facultatea de management ce voi putea să fac dupa...iar dacă mă duc la ASE unde ma voi putea angaja?
Hei! Aș vrea sa fiu prezentatoare tv si as avea niste întrebări: - Ce liceu trebuie sa urmez? - După liceu ce trebuie sa fac? adică ce facultate sau ce cursuri - Unde se fac si cum se numesc acestea? ...? (mai mult)
Sunt clasa a 10a pe mate-info si in semestrul doi vreau sa ma mut la profesionala. Se poate?
Liceu de politie? Ce trebuie sa stiu, pe ce se bazeaza mai mult? Repedeee va rooog frumosss. Muuultumesc.
Ba frate cu ce te alegi cand mori?
Buna, sunt studenta la Științe economice profilul management in cadrul facultatii Lucian Blaga din Sibiu. Am auzit multe păreri contra acestei facultati si vreau sa ma transfer la inginerie..am vreo...? (mai mult)
Salut, problema e ca am rămas corigent în clasa a 10- a si nu m- am prezentat la corigente, fiind plecat în Italia, ma voi întoarce peste 2 săptămâni, mai pot continua anul asta la vreo școală...? (mai mult)
Daca practic un sport de contact,sunt mai avantajat fata de alti candidati in Academia de Politie? Daca da, de ce?
Spania sau Anglia?
Ce salariu are un manager sala de jocuri?
Cu ce nota se intra la științe sociale?
Ma intrebam daca poate cineva să- mi spuna cum se calculeaza media pe care o iei la "Academia de Politie". Adica, daca ai luat x la istorie, y la romana si z la engleza, ce medie o sa ai? ...? (mai mult)
M- am decis sa ma indrept spre o cariera militara. Eu sunt clasa a 8- a, si urmeaza ca in 2017, sa dau probele pentru Colegiile militare. Probele se dau prin Aprilie- Mai, din cate am...? (mai mult)
Dacă ești neurochirurg poți opera si copii sau îți trebuie o specializare pentru asta?
Heey! Eu am inceput sa fac pregatire pentru a da examenul de engleza IELTS cu o profesoara de la mine din liceu. Pe saptamana, dau 50 lei (2 ore). O prietena buna de- a mea vrea si ea de asemenea sa dea...? (mai mult)
Cat costa scoala de soferi de TIR, cat este primul salariu si cum pot aduna experienta?
Heii Sunt clasa a VIII- a si ma gandeam sa dau la liceu de psihologie, ceva in gen, adica sa fie bazat mai mult pe asta. Stie cineva, exista un liceu bun in Alexandria?! Daca da, imi puteti da detalii...? (mai mult)
Sunt sgp de 10 ani as vrea sa dau la ofițeri am facultatea de drept mai trebuie sa dau ceva examen? Cat timp se face școală?
am nevoie de ajutor,ce sa fac ca sa ajung umorista? dau funda, multumesc
Ce părere aveţi despre Facultatea de Biotehnologii din Bucureşti? Dupa terminarea acesteia, care sunt şansele de a gasi rapid un post in acest domeniu? Se merita sa urmezi acasta facultate, sau...? (mai mult)
Fara misto. :) Se poate face voluntariat in campania electorala (impartit pliante, lipit afise etc), fara a avea varsta de majorat si fara a face parte din partid? Daca da, cum se...? (mai mult)
Mi-am deschis un canal de CreepyPasta pe Youtube! Aveti sfaturi de promovare? Dau funda! Link: https://www.youtube.com/channel/UC25HNXI4zaO4E9S25UNUj-w
În ce joburi se folosește mai mult inteligența emoțională(EQ) decât cea rațională(IQ)? Cu cât exemplele sunt mai multe și mai bune cu atât și eu voi fi mai mulțumit de el. Vă întreb fiindcă...? (mai mult)
Hei :) Vă rog să citiți până la capăt, poate mă puteți ajuta. Aș vrea să mă înscriu la cursuri de dans, streetdance, mai exact. Sunt fată și am 18 ani, iar dansul e pasiunea mea. Credeți...? (mai mult)
Ptr contract de mandat este obligatorie medicina muncii?
Hei TPU, sunt clasa a 11- a si nu stiu la ce facultate m- as orienta, m- as gandi sa ma duc la facultatea de mecanica si sa ma fac inginer mecanic, dar vreau sa stiu daca este greu sa intrii acolo si ...? (mai mult)
Vreau sa dau la Facultatea de Educatie Fizica si Sport in Timisoara. M ar interesa si pe mine probele de acolo, daca merita facuta facultatea si daca este greu, as vrea sa merg pe fitness.
Sunt în clasa a IX- a.Mi- am luat decizia ca în viitor să devin un programator.Dar nu știu de la ce să încep. Poate cineva să- mi dea un sfat sau să- mi sugereze o idee.Sau pur și simplu...? (mai mult)
Ce iti trebuie pentru a fi actor? Imi doresc foarte mult. Imi trebuie facultate?
Ma puteti ajuta cu un sfat? As vrea sa merg la o facultate de arte, la design vestimentar... doar ca eu nu urmez un liceu de arte si sunt in clasa a 12a Credeți ca as avea timp sa ma pregatesc...? (mai mult)
Care profil de la Stiinte Economice credeti ca e cel mai ok si cel mai de viitor?
Dacă voi lua pentru prima oară 7 sau 8 (la un test nu teza)va strica tot carnetul de note? Voi fi privit ca pe un elev neconstincios, pot sa m- a indrept sau nustiu va rog sa îmi ziceți și sa m-...? (mai mult)
La academia de politie la ce dau probe? Cat trebuie sa iau minim la bac pentru a intra? Ce salariu castig? Trebuie sa fac o facultate, ce facultate? Daca da, ce fel de facultate?
deci sunt clasa a XI- a si sunt presata de toata lunea sa- mi aleg o cariera pe care sa ma bazez si una pe care sa o am drept rezerva. Drept cariera m- am gandit sa- mi aleg ceva care sa aiba...? (mai mult)
Nu stiu ce facultate sa urmez...Imi place mult matematica, fizica si sportul...dar nu stiu unde sa ma orientez.As vrea sa ma duc la o facultae din Timisoara. Puteti sa imi dati niste exemple care mi s-...? (mai mult)
Veau sa ma mut la o casa /appartament cineva stie unde le pot gasi ieftine?
Salut, stie cineva la ce pret va cobori un GoPro 4, eventual 5 de Black Friday? Si de pe ce site as putea sa cumpar. Multumesc
Dupa terminarea liceului, mi- as dori sa urmez Scoala militara de maistri si subofiteri Basarab I. Ce parere aveti despre aceasta scoala? Detalii despre salariul pe care l- as putea obtine dupa ...? (mai mult)
la scoala e ziua stefetei si as dori sa merg la judecatorie, cumsa scriu o scrisoare convingatoare?
am nevoie de un sfat? Vreau sa urmez niste cursuri de html css apoi sa trec la php, si nu am gasit inca academia potrivita. O scoala buna de IT in bucuresti, daca aveti mai multe detali va ...? (mai mult)
Ce pot sa lucrez in Romania daca am terminat stiinte sociale si istorie? Stiu ca multi zic ca daca in Romania termini Stiinte Sociale si Istorie, esti MORT de foame. Intentionez totusi sa emigrez...? (mai mult)
Ce facultate îmi recomandati dupa terminarea liceului(sunt pe profil de stiinte sociale)
Buna seara, Stie cineva despre "OGAds", as dori sa ma informati putin si sa ma ajutati sa intru si eu daca este posibil in acest sistem.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minunile lumii moderne
Cat de multe stii despre Colosseum? Dar despre Machu Picchu ori despre Orasul Trandafiriu? Afla acum!