Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 6 Martie 2025 sunt:
Buna tuturor, sunt eleva in clasa a 11- a la profil de matematica informatica si as vrea sa dau pe viitor la arhitectura de asta cred ca e timpul sa ma apuc de pregatire la desen( in Iasi) dau din cate...? (mai mult)
Se castiga bine din editare video, foto? merita sa invat?
Hei! Ce materii din liceu se fac la inginerie civila si din ce clasa? Este greu in primul an?
Cum se citeste mai exact cuvantul "PR-ist"? Am gasit mai multe definiri si vreau sa stiu care e cea corecta.
Salut,sunt în clasa a IX-a, profesia pe care mi-am ales pentru viitor este programist. Poate cineva să-mi sugereze de la ce să încep sau să-mi dea niște lincuri utile?
Vreau sa va intreb.munca in constructi (fierar betonist, asfaltat)deci cele de exterior.cat de solicitanta este aceasta munca? si ce parere aveti despre ea? ma refer mi- ati sugera o. avand in vedere ...? (mai mult)
Cine imi poate zice ceva despre meseria de farmacist? ma gandesc sa merg la facultatea de farmacie..stiu ca dureaza 5 ani..as vrea sa stiu ce materii se studiaza..cum arata un orar al unui student...? (mai mult)
Dacă am rămas corigent în timpul anilor de liceu la matematica (doar într un singur an) mai pot da la Școala de subofițeri Câmpina?
M- am hotarat sa urmez Facultatea de Medicina Carol Davila din Bucuresti. Insa, de ceva vreme parintii mei imi tot spun de Institutul Medico- Militar, ca am numeroase avantaje, cel mai important...? (mai mult)
Puteti sa-mi spuneti la ce se da test pentru admiterea la S.R.I si daca se primesc persoane cu aparat dentar? Multumesc!
As avea nevoie de avantajele, dezavantajele si școlile pentru meseria de scriitor.
Buna Vorbesc cu o fata etc...dar de fiecare data cand ii zic ceva imi spune "Da" sau daca ma intreaba ceva si dupa ce ii raspund tot "Da" imi zice..am mai vorbit cu o fata si la fel era. Ce semnifica...? (mai mult)
Buna TPU :)! As vrea sa ma axez in viitor pe o facultate de medicina veterinara, dar nu prea stiu de unde s- o incep... As vrea la facultatea din Timisoara, dar nu- mi pot da seama de pe site- ul lor...? (mai mult)
Din ce se da bacul la profilul tehnic specializarea tehnician in prelucrarea lemnului? Si tezele?
Cat dureaza o scoala de ofiteri (pompier, jandarm)? Si cam cat castiga fiecare? Costurile sunt mari pe perioada cursurilor sau te poti intretine si singur?
Hey! Sunt clasa a opta si as vrea sa lucrez in viitor la o banca, insa pe ce profil ar trebui sa merg la liceu si la facultate? Imi plac mult matematica si franceza si as vrea sa ma axez mai mult pe materiile...? (mai mult)
Salutare, cum pot sa fac mai mulți abonați pe Youtube!
daca ma duc la scoala de subofiteri de pompieri pot urca mai sus, ma refer la ofiter, si cum? din scoala sau din experienta dobandita pe parcurs? eu stiam, fara siguranta ca mai poti opta de...? (mai mult)
Cum pot ajunge profesor de engleza in asia? Am auzit ca salariile sunt foarte bune si am vazut ca multi americani fac asta. In Romania exista vreun program sau firma de recrutare care face asta?
Sunt studenta anul 1 la mg. Exista vreo posibilitate de a te transfera de la medicina generala Arad, la medicina generala Cluj, sau sa zicem Timisoara?
Stie cineva cam cat poate castiga un optometrist? Am vazut ca se pot face cursuri in aceste domenii si m- ar interesa daca se castiga cat de cat bine si daca se cauta aceasta meserie pe piata....? (mai mult)
Ce parere aveti de meseria de Agent PR-ist? Se face la facultatea de comunicare si relatii publice
Ce studii trebuie sa ai pentru a deveni web designer?
Ce se face la facultatea de limbi si literaturi straine, sectia limbi moderne aplicate cadrul Universitatii Bucuresti? exista vreo specializare romana-spaniola? Sau Araba-Spaniola? Funda
Credeti ca fiecare om are de la bun inceput un drum al lui in viata.ma refer la careria la potenta financiara.sau tine totul de noi.credeti ca acei oameni care au ajuns bogati au ajuns deoarece asa le-...? (mai mult)
Vreau sa va intreb, se mai pot face bani in tara bani insemnand sa iti faci o casa sa iti cumperi o masina cat de cat ok.nu as dori sa plec in strainatate dar ma si gandesc ca in tara din cate am auzit...? (mai mult)
Ce facultati te pot pregati pentru a lucra intr-o multinationala?
În ce constă proba sportivă la Colegiul Național Mihai Viteazul din Alba Iulia?
La Facultatea de Drept ce materii se invata? si in mare parte ce trebuie sa stii? Eu locuiesc in Cipru si sunt in penultimul an de liceu iar materile importante pe care le- am ales ca axare sunt Engleza...? (mai mult)
Stie cineva vreo companie sau altceva care angajeaza de la varsta de 16 ani, part-time? Multumesc.
Cine imi poate spune si mie care e diferenta dintre Limbi si Literaturi Straine si Limbi Moderne Aplicate? Ce se studiaza la fiecare si cum se realizeaza admiterea?
Salut.As vrea sa concretizez daca se permite la chirurgi sau la medici in general sa aiba tatuaje anume pe antebrat
Hei,voiam sa va intreb daca se da admitere si la sport pentru facultatea de navigație si management naval?
Ce parere aveti despre Facultatea de Geologie? Dar cea de Geografie?
As vrea sa ajung sa lucrez in jandarmerie, dar nu stiu ce am de facut mai exact pentru asta. Tot ce stiu despre acest subiect este foarte putin, si vreau sa ma lamuriti si sa imi dati unele sfaturi. ...? (mai mult)
Hei! Cum sta treaba cu facultatea de stat si cea de buget? Intr-o universitate exista ambele facultati? Si atunci cand te inscrii cum procedezi?
Poate sa ma ajute cineva :))? Tatal meu a lucrat la S.M.A Albesti Jud Constanta ca strungar, in perioada anilor 80. Arhiva a fost preuluata de un domn care se numeste Daraban Viorel, de...? (mai mult)
As vrea sa ma decid ce facultate voi urma. Hobby- ul meu este de a construi drone, masinute radioteleghidate si barci. Cel mai mult imi plac dronele. Imi place sa pun toata electronica pe un...? (mai mult)
Buna seara, as vrea si eu sa ma angajez la Altex pe un post de Consultant Vanzari, pentru cei care lucreaza sau cunosc pe cineva care lucreaza, care ar fi programul, cat de grea este munca si in jur de...? (mai mult)
Din ce se da admiterea la asistent medical general Iasi si Bucuresti? Adica ce carte trebuie sa invat?
La ce universitate din Bucuresti se studiaza Comunicarea si relatiile publice in afara de snspa? Mai e si Spiru Haret? Daca da, imi puteti da site-ul ca eu nu il gasesc?
Hei! Eu m- am angajat la un rca de 3 luni de zile. fara carte de munca fiindca am o sefa cu capu' si disperata..desii la inceput zici ca era miere si zahar. Am batut- o la cap sa imi faca odata contractul...? (mai mult)
am si eu nevoie de niste parreri, sunt student anul 1 la inginerie la sibiu dar in acelasi timp m- am inscris si pentru politie incadrare din sursa externa, problema e urmatoarea, nu stiu...? (mai mult)
Buna TPU care tara din Europa credeti ca este cea mai dezvoltată din punct de vedere economic dar si ca nivel de trai ridicat? DAU FUNDA.
Eu stau in caminul unui liceu si imi doresc mult sa devin sefa caminului.In curand se va face marea alegere si trebuie sa imi pregatesc un mic discurs.Ma poate ajuta cineva?
Un absolvent inginer in Calculatoare se poate angaja ca si profesor? Daca da, ce materie poate preda?
as vrea sa stiu cine lucreaza acum la Mcdonalds ce i-a pus sa faca in primele zile lucru?
Eu sunt la Facultate de Ingineriea Lemnului, si sunt pe profilul de Designer de mobilier, iar dupa ce termin facultatea si masterul, devin inginer si designer de mobilier, intrebarea mea este...? (mai mult)
Imi puteri spune cum pot deveni profesor universitar de istorie?
La facultatea de automatica si calculatoare se poate descurca un elev care n-a facut limbaje de programare in liceu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Picturi celebre
Esti un iubitor de arta? Haide sa vedem cator capodopere le poti recunoaste autorul.