Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 6 Martie 2025 sunt:
Stie cineva ce facultate ar trebui sa urmez ca sa lucrez in domeniul IT? Mai exact, ce departament. Sunt din Craiova si aici am doar 2 optiuni: departamentul de informatica din cadrul Facultatii...? (mai mult)
Care sunt avantajele cat si dezavanajele facultatii de psihologie? Dar a facultatii de drept?
Stie cineva care este procedura admiterii la UMf București? Se tine cont si de BAC?
Helpp mee. La ce facultate sa dau? Ceva ce nu tine de mate, chimie, fizica sau medicina :))))). Nu ma luati cu ce imi place sa fac, ca nu am idee deloc... vreau ca dupa terminarea ei sa imi pot gasii...? (mai mult)
Bună.Am si eu o întrebare. Daca am dat anul aceasta în mapn ca soldat gradat si am picat la traseul utilitar cât timp nu pot mai da? În acest an s- au scos de două ori în vară când am picat si...? (mai mult)
Sunt la inceput de cariera si nu prea stiu cum sa ma descurc cu unele acte. Deci eu sunt din Olt si am venit in Bucuresti sa ma angajez. Tutul bine si frumos... pana trebuie sa fac rost de...? (mai mult)
As vrea sa dau la medicina si vreau sa imi dau transfer la stiintele naturii dar nu stiu fizica si matematica foarte bine. Pot spune ca sunt bun la biologie si la chimie dar nu si la matematica...? (mai mult)
Salutare comunitate TPU as dori sa va pot adresa o intrebare in legatura cu Arbeitsamt. Am auzit de la cineva ca dupa 1 an de munca in Germania pot merge la Arbeitsamt iar iei imi vor plati scolarizarea,...? (mai mult)
Ce parere aveti despre profilul economic? Merita facut? :)
2.000 de lei e un salariu?
Cum vi se pare facultatea de Electronica și Telecomunicații? Este grea? Aștept sfaturi utile. Merci
In ce consta specializarea "genetica medicala" din cadrul facultatii de medicina? Ce tip de medic poti deveni dupa ce termini rezidentiatul, deci concret cu se ocupa un doctor care a facut acessta...? (mai mult)
Materia pentru admiterea la medicina denatara este diferita fata de cea de la medicina generala? Multumesc!
Cum e viata de stewardesa?
Medicina umana sau veterinara? Medicina veterinara este fara viitor?
Vreau sa ma fac chelner. Cat as câștigă fără studii superioare?
Am și eu nevoie de niște informații în legătura cu facultatea, mai precis ETTi sau FILS? Sunt clasa a12a și inițial aș fi vrut ETTi, doar că este concurența foarte mare și nu aș putea...? (mai mult)
O intrebare rapida. Eu acum fac 18 ani am vreo sansa sa imi gasesc de munca in anglia daca depun cvuri etc daca ma tine o ruda 1- 2 luni acolo ca eu am job aici in ro dar vreau sa merg in angloa....? (mai mult)
Hei! Facultatea Victor Babeş e atât de medicină cât şi de farmacie? Aş vrea să mă înscriu la medicină. Prima dată fac medicină generală sau trebuie să îmi aleg o specializare (ex:psihiatrien,...? (mai mult)
Cum sa devii instructor auto?
Cum se numeste medicul care lucreaza in clinici de fertilizari in vitro, care face inseminari artificiale? Si ce specialitate trebuie sa faci dupa terminarea facultatii de medicina pentru aceasta meseriei? ...? (mai mult)
Profu' de pclp mi-a spus sa-i fac niste programe in matlab... inca nu pot intelege ce inseamna asta mai exact, in special as vrea sa stiu cum sa salvezi ceva lucrat in matlab?
Ce parere aveti despre facultatea de comunicare si relatii publice? Voi avea oportunitati de angajare dupa terminarea ei? Se castiga bine? Am vazut ca exista multe domenii unde ma pot angaja.
Hei! Deci eu sunt la profilul uman si as vrea sa merg la Academia de Marina, credeti ca as putea intra? Si ce parere aveti despre Academia de Marina "Mircea cel Batran"?
Am si eu 2 intrebari: 1) Ce mai exact face un game designer? 2) Ce meserii poti face cu informatica si desen?
Ce parere aveti despre meseria de Tehnican Dentar? Aş vrea sa stiu daca iti gasesti repede post si cat se catiga in medie. Dau funda! Multumesc anticipat! :)
Te poti angaja si fara bac la KFC Sau MC Donald's? Si cam cat este salariul si cam ce trebuie sa faci?
A fost cineva angajat la KFC si mi poate oferi mai multe detalii? As vrea sa ma angajez part time pe weekend si sa vad daca merita.
Va salut. As vrea sa plec si eu la munca in Anglia si am gasit ceva anunturi pe eurojobs parca de la firme de recrutare, brains cons. Eurolife consulting si altele, are rost sa am incredere in ei sau...? (mai mult)
Hello! Se poate face o scoala pentru a deveni pilot (facultate, academie) dar sa fie superioara adica dupa terminarea liceului, daca termin orice liceu? Adica nu neaparat sa fie licei de aviatie......Si...? (mai mult)
Ce recomandati, politie sau politie de frontiera? Si de ce?
Se poate face cariera in modelling desi am 1.75m inaltime, sunt baiat?
M- am gandit sa dau la Tehnica Dentara. Imi poate spune cineva cat de grea este facultatea, daca imi gasesc usor post si daca as fi bine platit in acest domeniu? Mai pe scurt daca merita sa ...? (mai mult)
Cum sa devii profesor de tehnologica sau de sport?
Ce parere aveti despre Academia de Politie si despre Kinetoterapie? Oscilez intre cele doua. Pe ce materii ar trebui sa ma axez? Ce probe sunt la admitere? Care ar fi mai profitabila? Fac ...? (mai mult)
Stie cineva cat de buna este Facultatea de Jurnalism din Craiova? Am mare nevoie de cat mai multe pareri. Multumesc frumos.
Ce face mai exact un inginer (adica unul geolog). Face efort fizic? Se merita? Sau e ceva mai usor?
Cum este la Medicina Veterinara in Bucuresti? Este greu? Profesorii sunt ok? Imi pot gasi un loc de munca bine platit dupa terminarea acestei facultati? Imi doresc sa devin medic veterinar dar toata...? (mai mult)
Am un Sony rx10. (Are wifi) vreau să mă conectez la tableta, când fac video să văd în tableta. Am nevoie de ceva aplicație? Daca da, ce aplicație?
Salut, stie cineva daca studentul de la academia tehnica militara din Bucuresti are voie sa paraseasca campusul/incinta sa pe durata semestrului(in timpul saptamanii de luni pana vineri) sau daca poate...? (mai mult)
Salut, TPU! Anul acesta am intrat clasa a XII- a la Colegiul Național "Sfântul Sava" pe profil matematică- informatică bilingv engleză și aș dori să știu dacă aș avea vreo șansă să intru...? (mai mult)
Hey TPU! Cine e la liceul Economic Andrei Barseanu pe turism si alimentatie imi pote spune si mie daca practuca comasata se plateste. Funda!
Care sunt conditiile de inscriere la universitate in Romania a unui basarabean care a trait si a invatat in Moldova CU pasaport roman si a unuia FARA pasapot roman? P.S desigur cu diploma de BAC la...? (mai mult)
Daca intru la Universitatea Transilvania(Brasov) la facultatea de informatica, am sanse sa imi gasesc job in domeniu in anul II?
sunt in clasa a 11-a si vreau sa va intreb unde si ce fel de meserii se castiga mult sau daca se mai gaseste de munca.
Daca arat bine si merg la sala, desi am 1.75m inaltime, in ce domenii pot activa din punct de vedere al modei sau o cariera legata de aspect? Multumesc anticipat pentru ajutor!
TPU! Referitor la cariera pe care o voi urma in AFT (Academia Fortelor Terestre, Sibiu) vreau sa pun si eu cateva intrebari: Din ce am citit eu in regulament, academia aceasta are cumva...? (mai mult)
Stie cineva daca facultatea de medicina din Constanta, la universitatea Ovidius, este recunoscuta international? As vrea sa plec in SUA dupa terminarea studiilor dar nu zice nicaieri cum ca ar...? (mai mult)
Salut TPU,ce salarii ofera JCarrion pentru incepatori, dar Waberers? Multumesc!
Am 13 ani si sunt in clasa a VII-a, logic.La anul dau pentru liceu,si vreau sa devin regizor, vreau sa merg la liceu la Timisoara.Ce liceu imi recomandati?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a