Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 6 Martie 2025 sunt:
TPU sunt clasa a 8- a si vreau sa devin mascat s- au politai. Cu ce nota trebuie sa iau examenul? Ce Liecu trebuie sa urmez? Trebuie sa dau Bacaloreaul. Va rog TPU ajutati- ma daca stiti sa...? (mai mult)
Imi puteri spune cum pot ajunge să lucrez ca și militar in Afghanistan?
Ce ati alege intre medicina umana si cea veterinara? Iubesc foarte mult animalele dar mi s- a spus ca medicina veterinara nu e de viitor si ca mai bine as merge pe medicina umana. Cum este la medicina...? (mai mult)
Ştiţi cât este salariul unul lucrător comercial la Profi, la 8 ore? Mulţumesc
Imi puteti da mai multe informatii despre cariera de medic psihiatru? Stiu ca trebuie sa urmez Facultatea de Medicina dar nu am vazut nicaieri pe site- ul facultatii mentionata aceasta ramura a medicinei,...? (mai mult)
Ca profesor, cum poti ajunge sef de catedra? Care sunt criteriile?
Cati dintre voi ati accepta sa urmati un internship neplatit cu posibilitatea de angajare?
FUNDA! La anul vreau sa ma mut din tara dupa ce termin facultatea... vreau sa ma ajutati cu experientele voastre sau din ce ati auzit, unde imi recomandati sa ma mut? Urmaresc o tara cu salarii decente...? (mai mult)
Are cineva idee de RENTA CRED- H.R. AGENCY? mi s- a oferit un post de munca in Anglia si voi avea interviul saptamana viitoare... o idee?! Au spus ca drumul Romania- Anglia va fi platit de catre...? (mai mult)
Cum sa devii manager de loc de joacă?
Se mai merita sa aplici in armata romana? Visul meu era sa plec in America si sa aplic la piloti navali, dar e greu de realizat. 1)Se merita de faci in Romania academia de aviatie? 2)Puteti...? (mai mult)
Am 18 ani si sunt in clasa 12. Vreau sa dau la Politehnica in Bucuresti la Inginerie Electrica. Stie cineva daca dupa terminarea facultății îmi voi gasi un loc de munca bine plătit? Ca sa stiu de ...? (mai mult)
As vrea sa primesc opinii depre Bucuresti. Impreuna cu prietenul meu dorim sa mutam in Bucurest. El a terminat facultatea de inginerie si vrea sa fiu programator, eu am terminat facultatea de drept. ...? (mai mult)
sper ca nu am gresit categoria. Am o scurta intrebare si anume subofiterii de la politie sunt aşa-zişii tablagii?
Am pe fratele meu care a terminat liceul și vrea sa dea la școală postliceala de asistenți medicali.Ar putea sa dea fără diploma de bal. Doar cu diploma de 12 clase?
detin C+ E cu toate atestatele, sunt incepator, unde ma sfatuiti sa ma duc? Ce spuneti, Jcarrion, Waberers sau alta firma? Voi unde ati inceput si cum a fost? Vine si iarna si JCarrion am auzit...? (mai mult)
Ce sa fac? am o sefa rea la munca care vorbeste ca o moara stricata si foarte repede. Are vreo 32 de ani, se crede cea mai tare si mare peste toti. Nu plec doar pentru ca e chiar un loc de munca bun...? (mai mult)
Vreau sa ma decid la ce facultate sa ma duc dar nu pot da probe fizice(am platfus) iar informatica nu imi place.Ma gandeam si asi fii vrut medicina dar imi pitesti da si mie niste alte exemple de facultati...? (mai mult)
Sunt în următoarea situaţie: m- am înscris la o facultate care nu- mi place(agricultură) şi de luni încep. Nu mă pot înscrie la alta, a trecut perioada înscrierilor. Să renunţ? Tatăl meu ...? (mai mult)
Salutare. Intrebarea mea e una scurta. Cum e sa muncesti in domeniul operator productie cablaje auto. E obositor sau plictisitor si de ce? Si daca e complicat sau nu? Multumesc anticipat, ofer funda...? (mai mult)
Care din profilurile Stiinte ale naturii sau Mate- info m- ar ajuta mai mult pentru facultatea de politehnica? Si de asemenea care ramura e cea mai accesibila? As dori niste raspunsuri de la cei ...? (mai mult)
Va rog argumente de ce as alege facultatea de farmcie.
Care sunt diferentele dintre agent de paza, agent de securitate, paznici... Cu detalii. Multumesc
Vreau si eu denumirea unui curs de calificare in domeniul de programator care sa fie acreditat nu fals si cum sa iau legatura cu ei?
In ce domeniu gasesc mai multe locuri de munca: programator sau web design?
Ce părere aveți despre Facultatea de Administrație Publică si Management? Cei care ați terminat- o sau cei care în momentul de fata studiați în cadrul ei, sunteți fericiți, mulțumiți de ...? (mai mult)
Stie cineva, la terminarea facultatii de informatica din cadrul Universitatii Titu Maiorescu, ce scrie pe diploma? Adica ce "meserie" vei avea? Tehnician it, inginer it, operator it, ...? (mai mult)
Cum va automotivati?
De ce NU medicina? peste tot aud nu,nu, nu
Salut, băieți! Lucrează/a lucrat cineva la ATP Exodus(Ploiești), pe distribuție? Am fost azi la interviu iar pentru un program de 10/ore pe zi plus cate o sâmbătă pe săptămână, mi- sa spus...? (mai mult)
Urmeaza sa ma inscriu la facultate. M- ar interesa domeniul Economiei, insa ce citesc, toata lumea zice ca ai post asigurat la KFC :| Cautam despre psihologie, la fel. Despre multe domenii lumea...? (mai mult)
Dupa ce termin liceul as vrea sa ma fac educatoare ce trebuie sa mai fac pentru a iesi (sunt a- XI- a ) Verisoara mea a facut liceul la Barbu si a facut o facultate bazata pe stiinte ale naturii ...? (mai mult)
Bună.îmi poate spune cineva dacă întradevăr s-au schimbat condițiile la înscriere, în luna septembrie, mai exact înălțimea a revenit la 1, 65 pentru femei?
Am o nedumerire. Ma rog, nu nedumerire. As avea nevoie mai mult de un sfat! Sunt la filologie dar stau si ma gandesc ca nu as vrea sa dau la facultate si nu am cu ce meserie sa ies dupa finalizarea...? (mai mult)
Daca urmez profilul electronica automatizari la un liceu tehnologic si sa zicem ca iau bac- ul, am sansa dupa aceea sa urmez o scoala sau o facultate pentru a deveni pompier sau politist? ...? (mai mult)
vreau sa urmez liceul militar Stefan cel Mare. Vreau sa stiu daca pot sa fiu admis avand dioptrii de - 0.25 si 0 unii spun da altii spun nu as dori un raspus de la o perssoana care stie p.s imi ...? (mai mult)
Buna Ziua! As vrea fac o postliceala si sa ma fac Asistent medical generalist, dar nu imi place sa lucrez cu ace si cu sange, pot sa fac ceva in privinta asta? M- am gandit la asistent medical de ...? (mai mult)
Bună TPU,daca aleg sa merg pe filologie,cu ce meserie pot sa ies dupa ce dau bacul, dar fara sa mai fac facultate?
Buna dragilor! Vreau sa fac o postliceala dar nu stiu ce specializare sa aleg intre asistenta medicala generala si asistenta de farmacie.Voi ce alegeti care e diferenta dintre ele? Dau funda
Buna ziua! Sunt studentă la Stiinte Administrative, specializarea Administratie si Management Public, la Universitatea Babes- Bolyai din Cluj- Napoca. Ce posturi de munca pot ocupa? Care sunt sansele...? (mai mult)
La ce dai Bac.ul in functie de profil? As vrea pentru toate profilurile. Va multumesc mult,
Ce studii iti trebuiesc ca sa poti munci la smurd, la apelurile telefonice? Multumesc.
Vreau sa va intreb ceva despre meseria de pompier. Cam ce studii trebuie sa am? Trebuie sa am bac.ul luat? Trebuie sa fac vreo scoala de pompieri? Ce profil ar fi cel mai indicat la liceu pentru...? (mai mult)
Care specializare e mai buna la facultate de Electronica Comunicatii si tehnologia informatiilor: 1Electronica aplicata 2Microelectronica, optoelectronica si nanotehnologii 3Tehnologii si sisteme ...? (mai mult)
:) As vrea si eu mai multe informatii despre Facultatea Titu Maiorescu -Drept Bucuresti ( ce presupune admiterea -examen sau dosar, care este taxa si pareri ) Multumesc :D
Ca psiholog in ce institutii te poti angaja? In afara de scoli si cabinete private.
Buna TPU cine poate sa-mi spuna câteva cursuri de administrare afaceri in Bucuresti?
Ce trebuie sa urmez ca sa lucrez la ORL? Dau funda
Care este mai buna la facultate, electronica cu predare in romana sau tehnologii si sisteme de telecomunicații cu predarea in limba engleza
Ce facultate trebuie sa faci ca sa lucrezi pentru persoanele cu deficienta de auz mai bine zis la ORL?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Harry Potter
Alohomora sau Expelliarmus iti suna cunoscut? Hai in Lumea magica de la Hogwarts!