Ce facultate trebuie sa faci ca sa lucrezi pentru persoanele cu deficienta de auz mai bine zis la ORL?
Ce abilitati sau caracteristi imi trebuie pentru a urma o cariera de actor, cantaret sau artist? Multumesc anticipat!
La ce facultate de medicina se da admitere la fizica? Majoritatea facultăților au admiterea obligatorie la chimie :(
Care sunt beneficiile unui avocat? Dar a unui manager?
Ce pot deveni dupa terminarea facultatii de electronica, telecomunicatii si tehnologia informatiei?
Am observat ca job- urile normale nu sunt pentru mine, si ma intreb cum as putea incepe o cariera artisica. Imi puteti spune cum sa ajung in aceasta arie artistica, job- uri sau scoli sau chiar...? (mai mult)
Ce salariu are un inginer chimist?
Care sunt meseriile cele mai accesate de studentii din timpul facultatii?
Vreau sa stiu ce joc ar trebui sa fac la un canal de gaming, ma puteti ajuta?
Stiti cand are loc olimpiada autocad? daca stii sa lucrezi in autocad unde te poti duce pe viitor, ma rog ce poti studia sa aiba legatura cu asta?
Daca stiu o limba fluent si vreau si diploma de bilingv trebuie sa fac o scoala sau pot sa dau un anumit examen si sa o primesc?
Vreau idei pentru un prim video pe Youtube, ma puteti ajuta?
Hei! Urmează să încep facultatea la Constanța (eu nu sunt din zonă) și sunt foarte indecisă ce să aleg, între a sta la prietenul meu, sau să aleg căminul, cu 3 sau 4 persoane în cameră....? (mai mult)
Am 17, sunt clasa a 11- a si ma gandeam ce sa fac cu viitorul meu. Asa ca m- am uitat pe niste facultati din Constanta ( sunt din Mangalia apropo) si am gasit Universitatea Ovidius la care am ...? (mai mult)
in doua zile o sa am un examen pentru grefier arhivar, are cineva idee in ce consta mai exact verificarea cunostintelor de operare calculator sau la ce nivel se da? Si informatiile despre proba...? (mai mult)
Studiez in prezent la UMF Timisoara, specializarea Asistenţa Medicala Generala, anul 3. De ceva vreme ma gandesc la ce voi face dupa finalizarea studiilor iar printre primele optiuni ce mi- au venit...? (mai mult)
Stiti aproximativ cate locuri la fara taxa sunt la asistenta medicală generală din sibiu?
1.Care ar fi diferentele intre facultatea de electronica, telecomunicatii si tehnologia informatiei si cea de automatica si calculatoare? 2.Care ar fi mai buna, respectiv mai grea/usoara?
Am o intrebare pentru apicultori. La culesul mieri se iau toate ramele din stup si se dau altele noi sau cum se procedeaza?
Cine stie cum pot ajunge sa fiu in Trupele de. Carabinieri in Chisinau
Am 15 ani si vreau sa fiu pilot de curse, dar nu stiu cum sa imi incep cariera.
Cine stie cand se fac incadrarile directe la poliție va rog sa ma ajutați cu raspunsuri
Cine stie unde pot sa invat sau sa lucrez in Trupele de Carabinieri daca stiti scrieti-mi.
Cat are un grefier cu studii medii salariul ca si incepator?
Dar ca sudor in argon este periculos ca am auzit ca ramai ipotent sau impotent?
Ce inseamna tehnician veterinar?
In ce consta facultate ID? Trebuie sa vii la examen?
Puteti sa- mi dati si mie cateva facultati din Bucuresti la care se intra pe dosar/medie bac si sa fie la fara frecventa? Sa fie ceva legat de uman. Eu initial voiam Jurnalism sau Relatii publice si Comunicare....? (mai mult)
A urmat cineva cursurile scolii de calificari Professional Academy? Daca da, ce curs, si in ce sucursala? Ma intereseaza sa stiu daca este o scoala legitima, adica: nu doar sa nu fie sediu fantoma,...? (mai mult)
Stie cineva cursuri gratuite pentru liceeni in Targoviste. As vrea sa ma specializa in cat mai multe domenii Funda
Cateva intrebari celor din armata mai ales. Un nou SGP ( soldat gradat profesionist ) vreau sa stiu salaru aproximativ si daca ii se ofera cazare intr- o unitate si hrana? Si toate beneficiile reale ...? (mai mult)
Sunt cursuri gratuite de modeling in Ploiesti sau Buzau? tin sa precizez ca am 16 ani, 1.70 si ceva si 55kg
Sunt si eu interesat de un curs sau atestat de macaragiu (vreau sa invat si sa lucrez in domeniu' acesta). Deci, ma puteti ajuta cu ceva? Multumesc anticipat! P.S. Sa fie in Bucuresti!
Buna,daca vreau sa dau la UBB pe Kinetoterapie, imi poate spune cineva ce proba sportiva am de dat?
Bunaa! Am o întrebare, se salariu are un educator la privat/stat cu studii superioare+master?
Ce asteptari sunt la liceul militar din alba iulia?
Ce parere aveti despre internship? Vreau sa devin avocata si sunt curioasa daca aceste cursuri ma vor ajuta
Salut, imi poate explice cineva partea cu banii ca nu inteleg cei cu cei 1400 de dolari, Compania USA Immigration Visa Inc, aflîndu- se pe adresa 8131 Vineland Ave # 154, Orlando FI 32821...? (mai mult)
Cum se realizeaza repartizarea pe unitati la sfarsitul studiilor postliceale la scolile de maistri militari? Si care sunt conditiile de transfer. evident aproape de casa daca este cazul
Salut.Cum vi se pare Facultatea de Inginerie Mediu din cadrul USAMV din Cluj Napoca? Este o facultate de viitor? Iti gasesti de munca in domeniu? Ce poti practica dupa terminarea facultatii?...? (mai mult)
Buna, TPU! Anul acesta am terminat 12 clase si am luat bacul insa vreau sa fac o postliceala asistent de farmacie insa costa foarte mult si ma angajez luna viitoare si voi munci pana la anul sa strang ...? (mai mult)
Eu as vrea sa urmez cursurile la Academia de politie "Alexandru Ioan Cuza" ca profesie pompier. Am observat ca admiterea se da din matematica si fizica dar as vrea sa stiu mai exact ce capitole...? (mai mult)
Salut, de curand m- am angajat la o firma de curierat, dar nu inteleg cum trebuie asezate pachetele in masina in asa fel incat sa imi vina usor atunci cand incep sa le impart si nu stiu cum sa invat...? (mai mult)
Vreau sa devin Consultant de opinie in domeniul componentelor pc- ului.Ce facultate trebuie sa urmez? Politehnica? Sau eventual inginer IT pe baza de hardware ( Ce materii trebuie sa pregatesc? Se da ...? (mai mult)
Asistenta medicala generala, tehnica dentara sau kinetoterapie? Mai am cateva luni si trebuie sa ma decid. Cateva pareri, pro sau contra fiecare m-ar ajuta enorm.
Pentru cei care sunt sau au terminat ATM(Academia Tehnica Militara): - care este impartirea mai exacta a acestei institutii? - cat de greu este sa termini una din facultatile disponibile(cea cu Calculatoare...? (mai mult)
Daca vreau sa ajung criminalist la ce dau examen pentru facultate, la ce facultate merg, ce profil ar fi recomandat sa urmez in liceu?
Stie cineva cand au loc recrutarile din sursa externa la politie, pompieri si jandarmi? Si ce se da la proba scrisa la fiecare dintre aceste specializari? Ma intereseaza in principiu pompierii.
Ce se intampla daca pierd adeverinta de recrutare de la armata? Am fost anul asta la vizita medicala si n-am trecut, vreau sa incerc iar dar nu mai gasesc acea adeverinta. Funda;)
Bună, aș dori niște sugestii de manuale pentru admiterea la Istorie, Academia de politie Alexandru Ioan Cuza.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!