Bună, aș dori niște sugestii de manuale pentru admiterea la Istorie, Academia de politie Alexandru Ioan Cuza.
Salut tuturor! As dori sa incep niste cursuri de masuer. Intrebarile mele sunt: credeti ca dupa ce le voi termina imi pot gasi de lucru in acest domeniu, in Bucuresti? Cam cat se castiga lunar? Stiti ...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cu ce se ocupa si ce salariu are un maiestru militar dupa terminarea celor 2 ani la NCO Academy?
Exista limita de varsta la AFT?
Sa faci ce trebuie sa faci VS Sa faci ceea ce-ti place sa faci
Cu ce se ocupa criminalistii? Ei trebuia sa ia probele de la locul crimei si atat sau ei urmaresc ancheta pana la final. De exemplu in caz ca cineva este gasit decedat criminalistii trebuie sa desfasoare...? (mai mult)
Credeti ca e greu sa devii fotomodel? ce iti cere? Daca tot fac sport de ani buni si tin mult la sanatate, m-am gandit ca nu mi-ar strica.
Ce ați alege între Facultatea de Asistența Medicala Generală și Facultatea de Farmacie?
Politia marina este in Constanta? Daca nu spuneti-mi unde! Si cam cu ce te ocupi pe acolo, aveti idee? Multumesc anticipat
as vrea sa imi recomandati si mie niste meserii bine platite si sa imi povestiti ceva despre ele.Inca nu stiu sigur ce sa fac, sunt dispus sa invat foarte mult, dar as avea nevoie de niste...? (mai mult)
Cum e la liceele militare? Vreau niste pareri despre cum e viata acolo. Ms
Ce fel de studii sunt necesare pentru a deveni psiholog în criminalistică? Mulțumesc :)
Hei vreau si eu niste întrebări stupide sa filmez pe YouTube. Intrebari stupide. Nu e asa de greu, dau funda, mersi! P. S sunt noua
Ce trebuie sa învăț pentru a da la protecția munci sau alte domenii, si unde pot găsi aceste facultății.
Buna,tuturor! Imi poate spune cineva ce oportunitati de angajare are un absolvent de ASE REI?
Am si eu o nelamurire.Anul acesta sunt clasa a 8- a si as vrea sa merg la un liceu cu bilingv engleza, filologie, dar nu stiu cum sta treaba cu examenul acela.Niciunul dintre fratii mei nu a fost...? (mai mult)
Am auzit ca se fac angajari in politie. In ce probe consta concursul? http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_43916/MAI- Pe ste- 5000- de- posturi- vor- fi- scoase- la- concurs.html Orice...? (mai mult)
Este posibil ca in clasa a 12-a sa ma inscriu la mai multe facultati? Eu vreau sa ma inscriu la AFT dar si la NCO Academy iar in functie de rezultate sa aleg una dintre ele.
Buna am 16 ani si sunt la profesionala ca sudor care este cel mai bine platit in argon electric etc...
SGP ( soldat gradat profesionist ) infanterie VS Jandarm subofiter Care este mai pregatit din punct de vedere a aptitudinilor fizice, motrice dar si tehnica militara. Astept pareri si informatii relevante...? (mai mult)
am si eu o problema legata de scoala, sunt in clasa a8a si anul asta am examenul de admitere la liceu. Eu imi doresc sa joc fotbal in viata si mai departe vreau sa dau la o scoala de fotbal....? (mai mult)
Bună,Tpu.As vrea sa știu de pe ce manuale ar trebui sa invat pentru Facultatea de Moașe si Asistente București? Multumesc
Ce trebuie sa învăț pentru a fi un inginer proiectant structuri de rezistenta si ce materii sunt necesare?
Ce s-a întamplat cu „Messenger"-ul? De ce nu mai funcționează?
Cei care sunteti la asistenta medicală generală puteti sa mi spuneti daca admiterea este pe baza de dosar sau nu? Si dupa terminarea facultății cam cat este salariul.
De unde din cluj pot sam achizitionez o brisca si cu cat?
Salutare! Anul acesta am trecut clasa a 8- a. Vreau sa ma duc mai departe la liceul militar din Breaza, dar nu stiu foarte bine prin tot ce urmeaza sa trec, referitor la probele pe care le voi da. Vreau...? (mai mult)
Ce parere aveti despre cariera de maistru militar arma tancuri din armata romana?
Hei. :) E cineva pe aici care a intrat la Facultatea de arhitectura din Bucuresti sau se pregateste sa dea? As avea nevoie de recomandari pentru profesori, un an am facut pe plan local cu o profesoara,...? (mai mult)
stie cineva un intermediar serios care trimite oameni la munca in germania daca se poate de la Târgu Mureș
Heii:* Imi puteti da exemple de meserii din care se castiga cat de cat bine?(Si daca se poate si ce studii trebuie sa urmez pentru acea meserie.) Multumesc anticipat!
Daca dau la matematica informatica. ce facultate pot face dupa? si c-am ce o sa ies dupa aceea?
Ce trebuie sa învăț pentru inginer proiectant.
Ca sa devin asistentă trebuie neaparat sa fac o postliceala sau o facultate?
Am 18 ani si sunt pe clasa a 12. Ma tot gandesc la ce facultate sa dau. Dintre Politehnica si Academia de politie ce îmi recomandați?
Heei. As putea sa fac facultatea de drept, iar dupa sa continui pentru a devenii procuror, dar in acelasi timp sa incerc sa practic meseria de avocat?
O femeie poate fii procuror? Mi-as dorii si eu sa devin. Ce ziceti?
pentru a ma angaja la Samsung de ce studii am nevoie?
Mai am pana la facultate, eu vreau sa urmez dupa ce termin liceul, academia navala. Sa devin marinar. fratele meu e marinar si stiu ca trebuie sa inveti matematica si fizica. Ce profiluri ...? (mai mult)
Daca vrei sa devii fotbalist din clasa a 9-a poti intra la profilul filologie?
Buna ma numesc alexandra si am 18 ani.as vrea sa ma apuc de niste cursuri acreditate de facut sushi dupa care pot profesa.stie cineva unde ma pot duce?
Care e diferenta dintre judecator, magistrat si procuror si ce parere aveti despre aceste meserii?
Ce fel de ore se fac la stiinte sociale?
As dori sa ma angajez cu jumatate de norma, fac 16 ani si nu mai pot cere bani de la parinti, vreau sa ii castig singur. Am inteles de la o cunostinta ca pot intreba la Lidl, si sa lucrez aproximativ...? (mai mult)
Am 14 ani si vreau sa devin politist... Imi puteti spune daca imi trebuie un liceu anume si un profil anume pentru academia de politie? Eu vreau sa fac un liceu teoretic, profil filologie. Este...? (mai mult)
Mereu am fost interesat de Bucatarie, asa ca m- am gandit sa fac un curs de Bucatar acum ca am terminat liceul insa problema ce ma face sa ma gandesc: Acolo ce ne vor invata? Eu nu prea ma pricep asa ...? (mai mult)
Care este diferenta intre o scoala postliceala de operator imagine si o facultate de operator imagine?
Sunt pe clasa 7 si ar trebui sa ma gandesc la un liceu dar nu stiu care pentru ca as vrea sa fac ceva mai special ce profil credeti ca ar fi bun? Dar nu vreau sa fie un profil care sa invat de ma rupe ...? (mai mult)
Ce facultăți sunt de viitor? (sa nu ma intrebati ce mi ar plăcea sa fac).
Cum pot verifica online daca sunt angajata si daca mi se platesc contributiile?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CrisTinuta2020 întreabă:
Anonim20000000 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...