Am mai pus o intrebare despre licee. Acum vreau sa aflu altceva. Daca sunt de nota 7- 8 la algebra si 7 la geometrie dar nu prea ma descurc la probleme credeti ca ma voi descurca la profilul bio-...? (mai mult)
Ce se studiaza mai exact la politehnica la Ingineria Sistemelor Automate.
Cat de importanta este fizica daca doresc sa continui la poli la automatica si calculatoare
Aș vrea să dau la Colegiul Național Ștefan cel Mare(Câmpulung M.) Ce criterii ar trebui să împlinesc, in special cu sănătatea? (Am niște probleme cu testul Aslo, pot fi acceptat dacă...? (mai mult)
Hei TPU, am si eu o intrebare sunt clasa a 8a si vreau sa merg pe mai departe pe psihologie intrebarea mea e: unde ar fi mai sigur sa merg? la filologie sau stiinte sociale? am citit despre ambele...? (mai mult)
Ce sa aleg intre mate-info si stiinte?
Daca eu invat bine, imi place matematica dar nu am facut informatica (TIC) numai in clasa a 7-a pot sa dau la mate-info?
Daca o fata face liceul cu profilul electri ce poate devenii in viitor in acest domeniu?
Ma simt oribil. O sa scriu aici si din simplul motiv de a ma descarca. Sunt boboaca, la un liceu destul de bun. Adica se intra cu medie marisoara. Toata lumea vorbeste de bine liceul acesta...? (mai mult)
Exista tipuri de meserii de ingineri care sa nu necesite fizica, matematica sau chimia? :)))
sunt angajat la Monetaria statului, si ieri mi- au dat sa semnez un contract, l- am semnat, prostia mea a fost ca nu am citit si am semnat direct. Pe urma am inteles ca nu mai pot parasi...? (mai mult)
BunaTPU, sunt Diana, am trecut in clasa a 8 a dar ma gandesc de acum la ce profil as putea sa dau...as doti sa dau pe filologie, ma pricep la romana si engleza insa as vrea sa va întreb ...? (mai mult)
Am si eu o intrebare voi termina clasa a 12 a Profilul Economic. Spre ce facultati ma pot orienta ca pe viitor sa gasesc un job foarte rapid si bine platit. Dar nu gen: contabil sau ceva asemanator....? (mai mult)
Hei, sunt a 12 a si ar trebui sa stiu la ce facultate dau dar inca nu sunt hotarata. Si lucrul asta ma seaca rau. Mama nu vrea sa ma influenteze si ma lasa pe mine sa decid insa nu am gasit ceva ce sa...? (mai mult)
Ce trebuie sa urmez dupa liceu pentru a deveni psihiatru? Am auzit ca medicina. Dar vreo o explicatie detaliata. Eu sunt pe un profil de stiinte sociale in clasa a doispea. E prea tarziu oare? Vreau sfaturi...? (mai mult)
M-ar interesa posturile din sursa externa in cadrul politiei, am inteles ca sunt niste legi de invatat, dar nu stiu de unde as putea sa le invat. Exista vreo culegere ceva?
Salut, am trecut in clasa a- 8- a si am cateva intrebari in legatura cu liceul. as vrea sa urmez un liceu tehnologic si vreau sa imi aleg dintre profilul economic sau electronica automatizari. Voi ce ...? (mai mult)
Ce cariera as putea sa am dupa ce termin facultatea de Stiinte la sectia de "Ecologia si protectia mediului" sau "Biologie"?
Intentionez sa ma angajez la ATLASIB sofer pentru colegarie categoria C / CE. Ce e cu firma asta e cineva care a lucrat la ei? Ce salariu ofera? Multumes.
Sunt absolventa de liceu ce s- a angajat part- time la un magazin de haine. Dupa o luna de munca si cartea de munca facuta angajatoarea mi- a spus ca vanzarile au scazut, ca nu mai are nevoie de mine...? (mai mult)
Am o prietenă, studentă în anul II, în cadrul facultății de Litere şi Arte, specializarea franceză- română. Liceul pe care la făcut este tehnologic, specializarea: contabilitate. ...? (mai mult)
Buna, tuturor! Am o intrebare la care chiar as dori sa primesc niste raspunsuri serioase. Multumesc anticipat. Sunt absolvent de ASE, am vreo sansa sa lucrez in Politie fara sa mai urmez cursurile academiei...? (mai mult)
Deci eu am intrat la comert. Ii musai sa continui in domeniul asta? Adica ma pot axa pe o alta filiera?
Care a fost ultimul punctaj de admitere la scoala de subofiteri jandarmi, Dragasani?
Bună m-am apucat de VLOG si as vrea să-mi dati niște provocări dar nu din acelea naspa!
[Re- post] Salutare TPU! Stiti vreo companie in Cluj care angajeaza programatori C+ + fara experienta? Sunt student in anul 2 la UTCN Automatica Si Calculatoare si doresc sa imi dezvolt o cariera in programare...? (mai mult)
Heei! Cei care sunteti la Facultatea de Moase si Asistenta Medicala puteti sa mi spune ti cum este?
Am nevoie de o poza (pentru o carte) in care e o fata satena care intinde mana spre un baiat blond. (Am ales categoria cariera pentru ca am nevoie de poza pentru a crea o poza pentru o carte scrisa de ...? (mai mult)
E cineva in prezent, la Facultatea de Istorie si a trecut in anul 2 minim? Ma intereseaza, deoarece as vrea sa intru la Academia de Politie si sa nu stau un an degeaba acasa, zic sa ma ...? (mai mult)
Aş vrea să dau la Academia de Poliţie Bucureşti. Am înţeles că unii îşi plătesc locurile acolo şi că dacă vrei să prinzi o repartizare bună, ar cam trebui să plăteşti. S- ar putea ...? (mai mult)
Daca fac scoala muzicala de 5 ani ma duc la liceu dar nu la colegiu de muzica sau liceu de muzica,si nici canto nu fac, ma duc la Universitate nu la Academie pot deveni cantareata?
Vreau sa dau anul viitor la colegiul militar din alba iulia. Poti renunta in prima luna, platesti ceva? Si poti sa te duci la alt liceu anul viitor si daca da cum?
Doresc sa ma angajez ca sofer categoria b extern, dar nu am mai lucrat in transporturi si nu stiu cum se procedează... As dorii sa imi spună cineva care sunt avantajele si dezavantajele...? (mai mult)
Hei..am 12 ani, 1.55 și as vrea sa încep gimnastica artistica.Mai pot de performanta la 12 ani deabia împliniți?
Stiti vreo companie in Cluj care angajeaza programatori C+ + fara experienta? Sunt student in anul 2 la UTCN Automatica Si Calculatoare si doresc sa imi dezvolt o cariera in programare ...? (mai mult)
O lista cu TOATE facultatile care mai organizeaza inscrieri in perioada curenta? Dau funda celui mai explicit raspuns!
Ce stiti despre incadrarile in sursa externa organizate de Politia Romana in perioada care va urma? Un site oficial unde gasesc aceasta informatie, cand se va sustine si care este tematica?...? (mai mult)
Heei! Trec a 12 a si nu m-am gandit inca la o facultate. Voi la ce facultate sunteti si cum vi se pare?
Buna ziua TPU! Am si eu o intrebare. Eu vreau sa invat la medicina veterinara la Iasi in engleza. Acum sunt in 1- liceu si as dori sa stiu ce sa studiez de pe acum ca sa imi fie mai usor sa ma calific ...? (mai mult)
meseria de web designer/web developer este una cautata in ziua de azi si se poate trai din ea? As vrea sa am aceasta meserie pentru ca imi place, si vreau sa stiu si ce facultate ar trebui...? (mai mult)
Imi poate da cineva o adresa a unor cursuri de fotografie din Moldova?
Cunoaste cineva vreo persoana care este dispecer la vreo firma de transport persoane (doar persoane, nu marfuri)? Ma intereseaza si pe mine cat de solicitant e job- ul acesta. Am citit pe forumuri doar...? (mai mult)
Cum merge treaba cu incadrarile din sursa externa in penitenciare sau in MAI? E serios acel concurs sau intra doar cine trebuie? Eu m- am inscris deja la penitenciar si ma voi inscrie si la MAI dar am ...? (mai mult)
Voi ce ati alege intre urmatoarele facultati: Economia turismului intern si international, Management-Marketing, Studii economice europene? Argumentati raspunsul
TPU! Imi puteti da o lista cu site-uri unde as putea publica anunturi pentru meditatii? ex.: ofer meditatii. Multumesc anticipat!
Tpu.Am si eu o intrebare, poate ma puteti lamuri. Faptele sunt urmatoarele, trebuia sa intru in licenta in sesiunea de toamna, insa nu reusesc sa promovez un examen din anul 2, ca atare,...? (mai mult)
Buna TPU am niște întrebări despre liceu cum ar fi: Ce materii fac si cate ore/saptamana fac la profilele turism si alimentatie si filologie? Ce materi am la BAC cu aceste profile si unde ma ...? (mai mult)
Pentru a deveni curier de ce este nevoie?
Buna ziua! Ce profil imi recomandati din cadrul facultatii de inginerie electrica? Energetica industriala sau Tehnologii şi Sisteme de Telecomunicaţii? Am auzit ca am mai multe sanse sa ma angajez...? (mai mult)
Http://www.ecopyright.ro/ Chiar este necesar sa fac aceasta inregistrare online, platind cu card ca sa mi se plateasca muzica? Nu ma accepta casa de discuri ca autor fara sa o inregistrez pe acel site?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CrisTinuta2020 întreabă:
Anonim20000000 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Replici din desene animate
Noi iti spunem replica, iar tu trebuie doar sa iti amintesti in ce desen animat ai auzit-o. Cat de multe ai retinut?