Cum pot ajunge sa dau o proba pentru a fi comentator sportiv? pentru diferite meciuri din sport
Salut TPU, am si eu o intrebare: cat costa sa inchiriezi o bicicleta la glovo, zilnic timp de 6 ore?
Dacă mă înscriu la liceul militar și pe urmă nu mă duc la probe ce se întâmplă?
Bună, sunt fata și am terminat liceul. Nu am de gând sa urmez o facultate, vreau sa urmez o cariera ce nu necesita studii superioare. Ce idei îmi puteți da? Credeți că dacă m- as apuca ...? (mai mult)
Buna, am 21 de ani si sunt in anul 3 la facultate. Vreau sa urmez master dar nu sunt sigura unde sa l fac. Credeti ca este mai ok in Romania sau in alta tari? Si daca in alte tari, ce tari imi recomandati?...? (mai mult)
Buna! Acum câteva zile, la scoala noastră au venit niște militari, si ne- au prezentat câteva informații despre aceasta cariera. Inca de pe la vreo 4 ani, imi doream sa devin militar. Acum sunt...? (mai mult)
Daca am terminat licenta la facultatea de Biologie pot face master la USAMV?
Am terminat absolvent facultate de stomatologie la 2000 la UMF Iasi. Vreau sa studiez la facultate de farmacie. Trebuie sa studiez 5 ani sau pot sa dau examenele numai la cursurile ca imi lipseste?
Buna seara tuturor. Sunt cadru militar si de ceva timp nu ma mai regasesc in activitatea desfasurata in cadrul Mapn. Intrebarea mea este daca exista vreo posibilitate de transfer din Mapn in Mai, respectiv...? (mai mult)
Buna, as vrea și eu un sfat, dar am 2 opțiuni, la școala militară de subofițeri de jandarmi și școala de subofiteri de poliție ca și șef de post dar nu știu unde să mă duc si unde ar fi...? (mai mult)
Bună. Daca am terminat licența la biologie, pot să fac master la USAMV?
Salut TPU, am si eu o intrebare: cati bani face un courier de tazz pe ora? Si cati bani i se retin pentru casa de asigurari de sanatate?
Salut. Care este diferența între a deveni pompier prin scoală si a deveni pompier din sursa externă (SGP)? Și dacă există posibilitatea de promovare la SGP ținând cont că am Bac- ul și am și...? (mai mult)
Ce părere aveți de cei care pun sănătatea, atât fizică dar mai ales psihică, pe primul loc în detrimentul unui job solicitant și a șefilor toxici?
Ati mintit vreodata in CV? V-au prins?
La Pompieri SGP din sursa externă dupa ce iei probele in ce interval de timp te angajează?
Ce joburi unde trebuie sa folosesti mintea exista fara sa ai nevoie de studii superioare? In afara de call center, la call center a lucrat careva? Cum e? Trebuie sa ai doar rabdare cu clientii? Eu nu ...? (mai mult)
Un loc de muncă in afara de șofer nu m- as vedea pentru ca îmi place sa conduc și am terminat liceul de 2 ani, aproape 3 și n- am lucrat nicăieri, am obținut doar permisul de conducere Categoria...? (mai mult)
Salut, incep prin a spune ca nu stiu incotro sa merg, sunt si constrans de bani si de timp, si trebuie neaparat sa gasesc o directie. Sper ca exista oameni care s- au lovit de aceasta problema (sau ...? (mai mult)
Salut, aveți idee daca pe timpul școlii de Subofițeri pompieri de la Boldești pot muncii și ceva partime pe perioada scolii? Sau este că în armată? Dacă ajuta la ceva stau relativ aproape de ...? (mai mult)
Bună seara.M- am angajat intr- un loc, sunt de 3- 4 zile. Problema este, aud mai mereu cum multi vor să iși dea demisia, mi- a zis un coleg că toată lumea care vine nu ramâne și a zis că speră...? (mai mult)
Dacă sunt admis la doua facultăți pot sa fac una din ele și după ce o termin sa o fac și pe cealalta? Spre exemplu sunt admis pe locurile de olimpici la politehnica și am luat și admiterea la ...? (mai mult)
Ce parere aveti la joburi la CEO ca muncitor iei 3500lei incepator, un inginer in mediul privat incepe cu 3000 (vorbesc de orasul meu) iar la ceo lucrezi la stat ai n beneficii prinzi zile cand lucrezi...? (mai mult)
Bună ziua,cei care au făcut școala de pompieri la Boldești, cum vi s-a părut?
Câți ani trebuie sa înveți la medicina militară?
Salut TPU, am și eu o întrebare: când ești angajat la Glovo și livrezi mâncare la client, care este siguranța ta ca în spatele ușii se poate afla oricine? Adică oameni agresivi. Care este siguranța...? (mai mult)
Câți ani trebuie sa înveți la medicina militară, stiti?
Pot invata japoneza si fara profesor? Daca da, cam cat timp mi-ar lua? Gen si cu hiragana, katakana si kanji?
Salut! Aș dori un răspuns de la cineva care a experimentat o astfel de experiență în viață, fie el protagonist sau a asistat la o astfel de situație. Ce valoare imaterială are diploma de BAC ...? (mai mult)
Buna ziua tuturor! Intrebarea mea este daca situatia mea familiala imi va putea afecta in vreun fel admiterea in MAI.Ma va afecta cu ceva daca parintii mei sunt divortati sau daca cineva din familie/neam...? (mai mult)
Buna ziua! Intrebare, daca fac intership la o compania X si dupa contractul e sa lucrezi la ei 2 ani si plec inainte de astia 2 ani sa zic ce poate sa iti faca? Sa te puna sa platesti intershipul sau?
Salut TPU. Sunt clasa a 12- a si vreau sa dau mai departe pe domeniul IT. Imi puteti da niste facultati bune din Bucuresti, unde pot intra doar pe media de la bac, fara sa trebuiasca sa dau vreo...? (mai mult)
Salut, am mai multe întrebări în legătură cu facultatea de kinetoterapie UNEFS din București. În momentul de față sunt pe profil uman la liceu, iar după bacaulareat aș vrea să dau admitere...? (mai mult)
Cât durează școlarizarea la școală de Pompieri de la Boldești după ce ai fost declarat admis?
Să presupunem că întru și termin Academia de Politie. Sunt angajat direct sau trebuie să fac și masterul?
Bună ziua am o nelămurire sunt clasa 11 și aș dori sa fac o mutare către alt liceu adică cel de filologie Pot intra la orice facultate fara sa dau bacul la matematica?
Vreau o carte cu teste psihologice sa ma ajute la admiterea in politie, gasesc si eu asa ceva?
Buna! A lucrat cineva la Vodafone ca reprezentant in vânzări? Puteți sa-mi spuneți cât este prima de Crăciun și cât se câștiga in mare ca agent de vânzări in magazin?
Bună! Am terminat liceul pedagogic în anul 2021, specializare educator- învățător. În prezent sunt studentă la Psihologie, dar nu am fost angajată. Mai pot să mă angajez ca educatoare? Pot...? (mai mult)
Sunt bune cerealale cu lapte de la tarani? :D
Salut, vreau să- mi pun nume la canalul de youtune dar nu am idee mă puteți ajuta? voi posta pe canal muzică trap si as vrea un nume usor de memoriat să rămână în cap ceva usor de pronunțat (...? (mai mult)
Salut! Sunt tot felul de anunturi legate de solarcity, un fel de investitie. Ce stiti despre ei? Tot tepe? Am primit mesaj de la o doamna din Romania și pare legit după ce îmi spune! Unde mă pot...? (mai mult)
Acum mai mulți ani am lucrat timp de o săptămână la o brutărie pe timp de vară. Afară erau în jur de 40° iar înăuntru erau 50°. Au venit multe fete acolo, dar nu au rezistat datorită căldurii...? (mai mult)
Bună! Sunt fată, in a 11a pe profil de mate info, mai e puțin si va trebui sa merg si la facultate. Ca sa v- o spun direct, țelul meu final e să lucrez de acasă, pe un salariu decent (4500...? (mai mult)
Exista scoli postliceale pentru jandarmi?
Salut! Ce faci daca vrei sa te angajezi pe un post de genul "suport clienti" (care permite sa lucri de acasa!) cu limba română sau engleza, dar nu ai CV- ul de profil sau experienta? Eu lucrand ca operator...? (mai mult)
A lucrat cineva ca gestionar la eMag? Poate cineva să-mi descrie activitatea de acolo?
Salut! Se mai merita sa dai la Academia de Politie? Eu am verișori toți in poliție dar niciunul nu e ofiter, ci subofițer și zic ca după câtiva ani iau vreo 4500 de lei.Mă gândesc că ofițerul...? (mai mult)
Salut! Mai am puțin și termin liceul, vreau să iau bacul și să îmi încerc norocul la poliție, dacă nu intru mă gândeam să plec în străinătate, intr o țară nordică, țin să menționez...? (mai mult)
Stie cineva daca ma pot transfera in alta tara daca am media la purtare scazuta (1punct scris cu creionul)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!